من یک دوربین Canon A620 خریده ام و می خواستم ببینم از آداپتور 4.5 ولتی که از قبل دارم می تونم استفاده کنم یا باید یک آداپتور جدید بخرم؟
آداپتور خوب چه مارکی خوب است؟
من یک دوربین Canon A620 خریده ام و می خواستم ببینم از آداپتور 4.5 ولتی که از قبل دارم می تونم استفاده کنم یا باید یک آداپتور جدید بخرم؟
آداپتور خوب چه مارکی خوب است؟
سلام
فكر ميكنم مشكلي پيش نيايد
من قبلا براي راه اندازي دوربين هندي كم پاناسونيك از چند عدد رگلاتور ولتاژ باطري ماشين را به ولتاژ 5.7 تبديل كردم و تاكنون مشكلي پيش نيامده است.
البته چيز خيلي مهمي كه وجود دارد اين است كه خروجي آداپتور شما چه آمپري ميدهد و بايستي آمپرش از آمپر مصرفي دوربين بيشتر باشد
در ضمن من فكر ميكنم به صلاح است شما چهار عدد باطري قابل شارژ با آمپر بالا و يك عدد شارژر خوب خريداري كنيد و از آن استفاده كنيد و پيشنهاد ميكنم مارك CFL نيز بخريد چون اكثر ماركهاي معروف تقلبي است
يكي از ماركهاي خوب شارژر Varta ميباشد
عليرضا وحيد
Canon EOS350D,Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 II
Canon EOS500, EF 28-80mm f/3.5-5.6 MC
Flash:Canon Speedlite 220EX
عاشق طبيعت و گردشگري
به نام خدانوشته اصلی توسط AliMan
سلام
دوست عزیز اختلاف ولتاژ 4.5 و 4.3 در حد 2 تا 3 میلی ولت مهم نیست چرا که اکثر دوربینهای دیجیتال دارای مدار رگلاتور ولتاژ می باشند نکته که شما باید رعایت کنید این است که از اتصال اداپتور ترانسفورماتور دار خوداری کنید
اکثر این گونه اداپتور ها خروجی استانداردی ندارند .
اتصال اداپتورهای سویچینگ (مانند اداپتورهای دیسکمن) به علت رگوله بودن خروجی برق وتوان بالا مناسب تر و امن تر است
البته بارعایت این نکته که توان دوربین از اداپتور بیشتر نباشد من برای دوربین فوجی از یک اداپتور دیسکمن استفاده میکنم
ودر اخر کلام اگر برای شما امکان تهیه اداپتور اصلی وجود دارد ریسک نکنید
مجتبی
من هم بعيد ميدونم مشکلي پيش بياد، اما اگه ميخواهي ريسک نکني و آدابتور هم نخري واگه حال و حوصله داشته باشي و توان آدابتورت هم کافي باشه ... ميتوني يک مقاومت يا ديود سري کني نهايتا سه دهم ولت بندازي روش ...
احتمالا اشتباه لپي بوده، اما توان آدابتور مقوله جدايي از سوييچينگ يا 50hz بودن آن است
همچنين اگر آدابتور فرکانس پايين -رگولاتور- داشته باشد (مثلا به استفاده از يکسوساز بسنده نکرده باشد) از نظر پايداري سطح ولتاژ حتي از رگولاتور سوييچينگ مطمين تر است