سلام
یه سوال
اگه من این رو بخرم:
از مشکل ضبط صدای لنز توسط میکروفون دوربین dslr نیکون خلاص میشم یا این هم صدای موتور فوکوس رو میگیره ؟
ممنون میشم کسایی که تجربه ای دارن راهنمایی کنن
سلام
یه سوال
اگه من این رو بخرم:
از مشکل ضبط صدای لنز توسط میکروفون دوربین dslr نیکون خلاص میشم یا این هم صدای موتور فوکوس رو میگیره ؟
ممنون میشم کسایی که تجربه ای دارن راهنمایی کنن
ویرایش توسط M.Mobin : Monday 26 October 2015 در ساعت 14:35
گیاه وحشی کوهم، نه لاله گلدان
مرا به بزم خوشی های خودسرانه مبر
ویرایش توسط M.Mobin : Monday 26 October 2015 در ساعت 14:34
من با 650 دی و لنز 135-18 stm فیلمبرداری میکنم مشکل صدای لنز را ندارم ولی میخوام کیفیت صدا را ارتقا بدم چقدر باید برای میکروفن هزینه کنم این مدل قیمتش چقدره؟
ویرایش توسط Dariush Chegini : Sunday 25 October 2015 در ساعت 12:26
این میکروفن ها از مینی گان هم تمرکز کمتری دارند ولی کیفیت صدا بسیار بهتر از بدنه دوربین هست در نظر بگیرید این مدل مونو هست و مثل گان پترن محدود رو به جلو داره
یعنی بیشترین صدارو از روبرو دریافت میکند تا از کنار یا پشت دوربین ولی قطعا صدای فوکس با قدرت خیلی کمتر باز هم شنیده میشه و اصولا زمان فیلمبرداری با دوربین دی اس ال ار
از فوکس دستی باید استفاده بشه میکروفن بدنه دوربین ها علاوه بر صدای فوکس صدای لرزشگیر و نویز الکتریکی برد خود دوربینم ظبط میکنه.
ویرایش توسط M.Mobin : Monday 26 October 2015 در ساعت 14:34
نظر دوستان در مورد این مدل چیه Rode Videomic Go
میشه این میکروفنها را با یه کابل 3 تا4 متری به دوربین وصل کرد؟ طول زیاد رابط ایجاد پارازیت نمیکنه؟
طول کابل زیاد باشه مشکلی نداره به شرطی که از کابل و اتصالات مرغوب استفاده بشه که مرکزش هم خیابان جمهوری اطراف حافظ است . مثلا پاساژ توکل
ولی اگر برای ضبط صدای یک نفر میخواهید استفاده کنید مثلا برای مصاحبه ، هیچ چیزی HF (میکروفون یقه ای با فرستنده بیسیم ) نمیشود. که البته قیمت یک میلیون و هشتصدی آن را هم باید در نظر بگیرید. ولی واقعا ارزش دارد.
بابک برهانیhttp://sibsabz.persiangig.com
من به تازگی این مدل رو از نمایندگی rode در تهران خریداری کردم که بسیار راضی هستم ازش.با شرکت تماس بگیرید حتما سر فرصت توضیحات کافی و راهنمایی های لازم رو برای شما خواهند داشت.قیمتهای محصولات اصلیشون هم از قیمت دلاری پایینتر هست.
Rode RodeLink Wireless Filmmaker Kit RODLNK-FM B&H Photo Video