با سلام
دوستان کسی تجربه کار با ریموت کنترل هنل و طریقه سینک کردن آن با فرستنده و گیرنده اضافه را دارد.
asd.jpg
با سلام
دوستان کسی تجربه کار با ریموت کنترل هنل و طریقه سینک کردن آن با فرستنده و گیرنده اضافه را دارد.
asd.jpg
دوستان کسی از این ریموت استفاده کرده ؟ ورژن pro II هم داره ؟؟ یه جایی قیمت حدود 300 دیدم یه جایی 200 !! تفاوت قیمت به نظرتون برای چیه ؟
تفاوت قیمت بخاط اینه که مدل ارزانتر بعضی از امکانات مدل گرانتر رو نداره و به اصطلاح فول آپشن نیست
امکاناتی از قبیل سنسورها که ریموت رو به نور،صدا،اشعه مادون قرمز،لیزر و جک سه میلیمتری AUX که برای طراحی مدار دلخواه هست حساس میکنه
طریقه سینک ریموت با فرستنده و گیرنده های اضافه باید مثل سینک شدن فرستنده و گیرنده خود دستگاه باشه
خواهش میکنم.
تا حالا برای رعد و برق امتحان نکردم اما فکر میکنم که بشه از رعد و برقهای بزرگ عکس گرفت...چون معمولا برای رعد و برقهای کوچک که زود تموم میشه تا دوربین بخواد فرمان رو دریافت کنه و شات بزنه رعد و برق تموم شده
همه این سنسورها هم حساسیتشون قابل تنظیم هست و علاوه بر این زمان عملکرد و یا زمان فرستادن فرمان به دوربین هم قابل تنظیم هست که این قابلیت برای عکاسی از اجسام در حال حرکت خیلی کاربردی هست
من بیشتر از لیزر برای قطره گرافی استفاده کردم و از مادون قرمز و AUX برای دوربین تله ای