اگر غلط املایی داشت ببخشید
سرعت همزمان برای شما کارایی نداره سرعت تخلیه هم همینتور بیشتر های اسپید و یه مورد دیگه که اونم برای مواقه ای که از اب در حال پرتاب شیع درحال پرتاب و .. بدون موشن بلور بودن در سرعت بالا عکس بگیرید که این مورد خیلی خلیی مصرفش کم هست من توی خارج 5 بار بیشتر مصرف نداشتم توی ایران هم کلا مصرف نداشتم فلش با ژول 400 به بالا بخر اگر 600 باشه بهتر 3 شاخه کم کم نیاز داری یه ریموت تریگر هم بخر با 2تا گیرنده شاید بعضی مواقع چشمی فلاش عمل نکنه بر اساس چیدمان ولی به ندرت پیش میاد میتونی فعلا نخری اگر با این مشکل هم رو برو شدی یه نور بیکار رو بزار سمت اون فلش با کمترین میزارن نور تا اون هم تریگ کنه
این میز که درست کردی خوبه یه 3 پایه کوچیک هم میتونه میزت بشه از این چینیها روش یه ورق کوچک پلاکسی میزاری شی رو روش سوار میکنی
میزه خودت خوبه ولی بازم من خیلی نمیتونم چیزی بگم میز توی نور پردازی بر اساس سایز اتاق اهمیت داره فعلا میز نور نخر اگرم هزینه درست کردنش زیر 100 هست درست کن
اینا چیزی نیست که من در بارش صحبت کنم چون خودت باید یاد بگیری یا از کسی اموزش ببینی موارد خیلی زیادی هست که نمشه گفت من برای هر پروژه مجبور میشم وسایل زیادی درست کنم که شاید تا 2 3 سال دیگه هم مصرفم نباشه مثلا بهترین دوستت ممکنه یه آینه کوچیم و یا یه ورق فوم برد سفید مشکی باشه اونقدر ازشون استفاده میکنی که خودتم نفهمی
طلق مصرف داره ولی رنگ های خیلی کمی گیرت میاد اسنوت هم معمولا عکاس های که با فیلم کار کردن(عکاسای قدیمی) استفاده کردن برای نور پردازی موضعی روی سابجکت استفاده میکنن(ما از 2 تا شات با نور پردازی مختلف استفاده میکنیم و توی فتوشاپ ماسک میزنیم برای نور دادن به اون قسمت) ولی برای همه مصرفش روی بگراند خیلی زیاده شیپ دهنده خیلی داریم توی این کار بیشتر هم خودمون درست میکنیم
فعلا نیاز نداری یه پایه فون پرتابل بخر کم و بیش به کارت میاد و یه رول کاغذی سفید 80 گرمی از اینا که توی پلاتر میزارن توی ظهیر السلام گیرت
میاد چون ارزونه میگم بگیر 20 بیشتر نیست و همه رنگ مقوا 100 در 70 ترجیها بدون طرح و ساده
گیره درست و درمون توی ایران گیر نمیاد برو گیره برق به برق ماشین بخر کوچیک و بزرگ خیلی ارزون هست و سرشو جاهایی که تیز هست کج کن کمی تا بتونی ازشون استفاده کنی من خودم کجم نکردم