پاسخ: شارژر و باتري - راهنماي خريد ، پرسش و پاسخ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
drritalin
سلام دوستان گرامی
من تمام این سی و خورده ای صفحه رو خوندم :confused: و الان از خرید یه شارژر سونی برگشتم. اینم مشخصاتش:
شارژر سونی مدل BCG-34HRE4 اصل از فروشگاه پویا (نمایندگی ایران رهجو) پایتخت: 39000 تومان
4 عدد باتری اضافی سونی هم خریدم به مبلغ 10000 تومان ناقابل
راستش فقط خواستم از همه دوستانی که زحمت کشیدند و مطلب اینجا نوشتن تشکری کرده باشم.
موفق باشید.
با سلام خدمت شما دوستان محترم!
من ساكن شهرستان نیشابور میباشم و به توجه به راهنماییهای سایت و جنابdrritalin قصد گرفتن شارز سونی را دارم.اگه ممكنه لطفا تلفن فروشگاه پویا رو برام بذارید!
در ضمن اگه كسی از دوستان فروشگاه معتبری را در مشهد سراغ دارد لطفا اعلام كند!
ممنونم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
drritalin
سلام دوستان گرامی
من تمام این سی و خورده ای صفحه رو خوندم :confused: و الان از خرید یه شارژر سونی برگشتم. اینم مشخصاتش:
شارژر سونی مدل BCG-34HRE4 اصل از فروشگاه پویا (نمایندگی ایران رهجو) پایتخت: 39000 تومان
4 عدد باتری اضافی سونی هم خریدم به مبلغ 10000 تومان ناقابل
راستش فقط خواستم از همه دوستانی که زحمت کشیدند و مطلب اینجا نوشتن تشکری کرده باشم.
موفق باشید.
تا این تاریخ، مناسب ترین گزینه را با قیمتی درست (نه گران) انتخاب کرده اید. مبارک باشد.
البته من دنبال موقعیتی هستم تا بتوانم اطلاعاتی تجربی از شارژر جدید سونی Hue4 که 4 تا باتری را در 15 دقیقه شارژ میکنه و قیمتش هم 75000 تومان است داشته باشم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
popo
اگه ممكنه لطفا تلفن فروشگاه پویا رو برام بذارید!
جناب popo! با سلام،
نشاني فروشگاه پويا : مجتمع پايتخت ـ طبقه همكف ـ واحد 68
تلفن : 88783271
سلام . باعرض پوزش من مسافرت بودم. بله شماره و نشانی فروشگاه پویا همین است که جناب yousefmon نوشته اند. در ضمن من الان که از سفر برگشتم حدود 500 تا عکس (اکثرا بدون فلاش) با همون باطری های سونی تازه خریداری شده گرفتم (با چند دقیقه فیلم) به اضافه کلی کار اضافی که با S3 IS انجام دادم(برای یادگیری) ولی هنوز باتری ها آخ نگفتن!
یه سوال: من باتری های زاپاس رو هم شارژ کردم ولی فکر کنم حالا حالا ها و تا مدتی طولانی نخوام ازشون استفاده کنم. آیا به مرور زمان باتری ها خالی می شن؟
من ديروز مدل BCG-34HRE4 رو از فروشگاه انتقال داده ها در شهرك غرب (نمايندگي ايران رهجو) خريدم 38 تومن.
آدرس و تلفن همه نمايندگي هاي ايران رهجو:
http://www.sony.co.ir/rahjo.asp
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
drritalin
..........
.
.
یه سوال: من باتری های زاپاس رو هم شارژ کردم ولی فکر کنم حالا حالا ها و تا مدتی طولانی نخوام ازشون استفاده کنم. آیا به مرور زمان باتری ها خالی می شن؟
سلام
بله, این اتفاق برای من افتاد و درست در لحظه ای كه فكر میكردم 4 باتری پر دارم, با 4 باتری خالی مواجه شدم!!!! :::big grin:::
سلام
براي فلاش Sb-600 چهار عدد باتري و يك شارژر خوب ميخواستم. لطفا" يك مدل خوب به من معرفي كنيد و بفرماييد از كجا بخرم؟
دوستاني كه Sb-600 دارند چي استفاده ميكنند؟ (باتري و شارژر)
با سلام به همگی دوستان
برای کانن s5isبهترین باطری وشارژر کدام است (لطفا مدل کامل آنرا بفرمائید)وقیمت اصلا مهم نیست:biggrin:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GITANE
براي فلاش Sb-600 چهار عدد باتري و يك شارژر خوب ميخواستم. لطفا" يك مدل خوب به من معرفي كنيد و بفرماييد از كجا بخرم؟دوستاني كه Sb-600 دارند چي استفاده ميكنند؟ (باتري و شارژر)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza00
برای کانن s5isبهترین باطری وشارژر کدام است (لطفا مدل کامل آنرا بفرمائید)وقیمت اصلا مهم نیست:biggrin:
با سلام، اگر اين تاپيك را مرور اجمالي بكنيد، پاسخ خود را خواهيد يافت و اين، مستقل از مورد و محل مصرف است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GITANE
سلام
براي فلاش Sb-600 چهار عدد باتري و يك شارژر خوب ميخواستم. لطفا" يك مدل خوب به من معرفي كنيد و بفرماييد از كجا بخرم؟
دوستاني كه Sb-600 دارند چي استفاده ميكنند؟ (باتري و شارژر)
حسن جان نمیدونم تا الان باتری گرفتی یا نه؟
ولی من برای فلاش خودم به پیشنهاد مسعود باتریهای Hannel رو از نورنگار گرفتم .
و بسیار ازش راضی هستم .
فقط نمیدونم آیا الان هم هنوز دارند یا نه ؟
شاید خود مسعود هم داشته باشه .....
باطری قلمی 2700 میلی آمپر Ni-MH
استاندارد CE اروپا
http://aycu16.webshots.com/image/324...5065109_rs.jpg
شارژر باطری قلمی و نیم قلمی
بهمراه 4 عدد باطری 2700 میلی آمپر
کنترل میکروپروسسور جهت کنترل روند شارژ
سیستم تهویه جهت جلوگیری از گرم شدن باطری ها
قابلیت شارژ در اتومبیل
استاندارد CE اروپا