پاسخ: یک شارژر نیکل کادمیوم خوب معرفی کنید
جناب 919! با سلام،
1- افرادي بدون تجربه قبلي يا بي اين كه امكان استفاده از تجارب ديگران را داشتهباشند، هزينههايي متحمل ميشوند و به تجاربي دست مييابند كه براي خود آنان ارزان نيست، اما چنانچه آن را در اختيار ديگران قرار دهند، ديگر نيازي به تكرار تجارب خسارتبار نخواهد بود. حيف است حتي همان 8،000 تومان را هزينه كنيد و به نتيجهاي برسيد كه جناب عليرضاي عزيز رسيدند و شما را از آن برحذر ميدارند. چرا يك خطاي تجربهشده را تكرار كنيم؟
2- يادم نيست دوربين شما چه بود. اما چنانچه دو باتري AA مصرف ميكند و در هفته بيش از 300 عكس نميگيريد، چهار باتري همراه شارژر Sony يادشده با محاسبات تئوريك لااقل 12 سال برايتان كار ميكنند و اگر دوربينتان 4 باتري باشد، نصف زمان يادشده. منتها اگر 4 باتري بود، 4 باتري دوم را C.F.L 2500 mAh بگيريد (از فيلمباران).
3- مدل چراغدار، همانطور كه جناب bf نوشتهاند، با چشمك زدن سريع خرابي باتري را اعلام ميكند.
4- اگر دو مدل مورد بحث همقيمت هم بودند، من باز هم نوع بدون LCD را پيشنهاد ميكردم (خودم LCD دار را دارم).
5- فروشگاه پرشيا از شارژر BCG-34HRD دارد.
6- با توجه به توليد نوع تقلبي مدلهاي مورد بحث، خريد از غير نمايندگي توصيه نميشود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yousefmon
جناب 919! با سلام،
1- افرادي بدون تجربه قبلي يا بي اين كه امكان استفاده از تجارب ديگران را داشتهباشند، هزينههايي متحمل ميشوند و به تجاربي دست مييابند كه براي خود آنان ارزان نيست، اما چنانچه آن را در اختيار ديگران قرار دهند، ديگر نيازي به تكرار تجارب خسارتبار نخواهد بود. حيف است حتي همان 8،000 تومان را هزينه كنيد و به نتيجهاي برسيد كه جناب عليرضاي عزيز رسيدند و شما را از آن برحذر ميدارند. چرا يك خطاي تجربهشده را تكرار كنيم؟
2- يادم نيست دوربين شما چه بود. اما چنانچه دو باتري AA مصرف ميكند و در هفته بيش از 300 عكس نميگيريد، چهار باتري همراه شارژر Sony يادشده با محاسبات تئوريك لااقل 12 سال برايتان كار ميكنند و اگر دوربينتان 4 باتري باشد، نصف زمان يادشده. منتها اگر 4 باتري بود، 4 باتري دوم را C.F.L 2500 mAh بگيريد (از فيلباران).
3- مدل چراغدار، همانطور كه جناب bf نوشتهاند، با چشمك زدن سريع خرابي باتري را اعلام ميكند.
4- اگر دو مدل مورد بحث همقيمت هم بودند، من باز هم نوع بدون LCD را پيشنهاد ميكردم (خودم LCD دار را دارم).
5- فروشگاه پرشيا از شارژر BCG-34HRD دارد.
6- با توجه به توليد نوع تقلبي مدلهاي مورد بحث، خريد از غير نمايندگي توصيه نميشود.
باز هم از لطفتون ممنونم جناب حیرتی http://qsmile.com/qsimages/282.gif
این فروشگاه پرشیا کجا هستش http://qsmile.com/qsimages/297.gif
آیا معتبر هستش ؟؟
جناب 919! با سلام،
لطفاً مطلب شماره 40 همين تاپيك را بخوانيد.
با سلام.
من دیشب یه شارژر سونی گرفتم اما اسم مدلش 34HRC هستش.اما ظاهری مثل همون 34 hrd داره یعنی سفید رنگ با 4 چراغ مجزا و ریفرش.
تفاوتهایی که من دیدم باتری های موجود 2100 میلی امپر بودند و زمان شارژ حدود 8 ساعت.
البته سفارشی که من داده بودم همون 34HRD4 بود اما فروشنده این رو برام اورد و سریع باز کرد برای امتحان و من هم که بعدا متوجه شدم چیزی نگفتم.
حالا چند تا سوال دارم:
یکی اینکه نظر دوستان با تجربه در مورد این مدل چیه؟ایا لازم هستش که به فروشنده بگم و اون رو تعویض کنم؟
این شارژر رو 38 تومن گرفتم(به قیمت شارژری که قبلا ازشون گرفته بودم و 34HRD 4 بود)
یه سوالی دوستان پرسیده بودن در مورد اینکه ایا مثلا باتری های 2500 میلی آمپر رو میشه با این شارژر که 2100 هستش شارژ کرد یا نه که اقا بابک گفته بودند اشکالی نداره و فقط زمان شارژ زیاد میشه.ایا تولید حرارت بیشتر مشکلی بوجود نمیاره؟
ممنون.
آقاي نجفي، وقتي به جاي 4 ساعت، 8 ساعت شارژ ميکند يعني توان آن هم نصف است و بايد قيمت آنهم به مراتب کمتر باشد
توصيه ميکنم حتما پس بدهيد
میخواستم نظر دوستان عزیز رو در مورد شارژر و باطری 2500mah Fuji بدونم ؟ و آیا کسی تجربه کار با این نوع باطری و شارژر رو داره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tonino_baliardo
با سلام.
من دیشب یه شارژر سونی گرفتم اما اسم مدلش 34HRC هستش.اما ظاهری مثل همون 34 hrd داره یعنی سفید رنگ با 4 چراغ مجزا و ریفرش.
تفاوتهایی که من دیدم باتری های موجود 2100 میلی امپر بودند و زمان شارژ حدود 8 ساعت.
آیا لازم هستش که به فروشنده بگم و اون رو تعویض کنم؟
این شارژر رو 38 تومن گرفتم(به قیمت شارژری که قبلا ازشون گرفته بودم و 34HRD 4 بود)
یه سوالی دوستان پرسیده بودن در مورد اینکه ایا مثلا باتری های 2500 میلی آمپر رو میشه با این شارژر که 2100 هستش شارژ کرد یا نه که اقا بابک گفته بودند اشکالی نداره و فقط زمان شارژ زیاد میشه.ایا تولید حرارت بیشتر مشکلی بوجود نمیاره؟
ممنون.
جناب غروي! با سلام،
1- اگر اين شارژر تقلبي نباشد (بعيد است كه باشد)، نسل ماقبل 34HRD است كه مربوط به حدود سه سال پيش ميشود، اما متعجبم كه چطور تا بحال و هنوز باقي مانده و فروشنده آن را از كدام انبار بيرون كشيده!؟
2- با توجه به زمان 8 ساعت (اگر در راهنمايش اين زمان را نوشته)، حتماً توصيه ميكنم آن را پس دهيد. چون اختلاف 5/3 ساعتي كم نيست. به اين ترتيب از دام احتمالي تقلبي بودن و تبعات آن هم جستهايد. منتها در برابر فروشنده بر همان مغايرت مدل و زمان 8 ساعت تأكيد كنيد.
3- شارژرهاي اخير سوني به سيستم كنترل دما مجهزند و چنانچه دماي باتريها از حد مجاز بالاتر رود، عمل شارژ را موقتاً قطع ميكنند. البته چراغ شارژ روشن ميماند تا شما گمان نكنيد عمل شارژ به پايان رسيدهاست.
با سلام
جناب حیرتی
همانطور که میدانید نمایشگاه دوربین های دیجیتال در این چند روز بر گذار میشود
آیا بنظر شما اگه از آنجا شارژر را تهیه کنم امکان تقلبی بودنش هست و آیا صلاح میدانید که از آنجا تهیه کنم ؟؟؟
با تشکر
جناب 919! با سلام، اگر نماينده رسمي سوني در نمايشگاه حضور داشتهباشد، چرا كه نه؟
آقا بابک عزیز و جناب حیرتی ممنون از راهنماییتون..
برای پس دادن اقدام میکنم البته اگر فروشنده بپذیرد.
ممنون.