در مورد حمل به هواپيما يك حسي به من مي گفت نمي گذارند و كلا بي خيال بردن 3 پايه شدم. چون 3 پايه خوبي هم نبود ارزش بردن نداشت. ولي امروز يك 190XproB خريدم بدون هد البته (130) نمايندگي جمهوري سيگل مي گفت 150 بگذريم.
Printable View
در مورد حمل به هواپيما يك حسي به من مي گفت نمي گذارند و كلا بي خيال بردن 3 پايه شدم. چون 3 پايه خوبي هم نبود ارزش بردن نداشت. ولي امروز يك 190XproB خريدم بدون هد البته (130) نمايندگي جمهوري سيگل مي گفت 150 بگذريم.
براي هد لطفا به بنده كمك كنيد. با توجه به مطالب ارسالي در اين تاپيك نظرم بيشتر روي بال هدهاي Manfrotto هست و يا Manfrotto hydrostatic. البته اگر ميشد قيمت مدلها رو حدودي بدونم خيلي كمك ميشد ولي با توجه به زياد بودن مدلها و نداشتن قيمت و حتي مدلها در سايت سيگل چيزي دستگيرم نشد.
كسي اگر ليستي داشت ما را دريابد.
بين اين مدلها:
سري بال هدها خصوصا 48XRCX و 484RCX , 498RCX
سري 468MG چون اصلا قيمتشون رو نمي دونم نمي تونم تصميم بگيرم ولي به نظر مي رسه از بال هدها خيلي بهتر هستند.
این هد ( اگه منظورتون 468mgrc4 باشه ) رو اخرین بار 200 دوستم خرید و این اخرین قیمتی بود که ازش دارم. قیمت فعلیش چقدره نمیدونم ؟نقل قول:
سري 468MG چون اصلا قيمتشون رو نمي دونم نمي تونم تصميم بگيرم ولي به نظر مي رسه از بال هدها خيلي بهتر هستند.
اما برای مسافرتم این هد و سه پایه 190cxpro4 ایشون رو قرض گرفتم کمی هد سنگین هستش اما کارائیش خیلی خوبه مخصوصا سهولت استفاده از اون نسبت به هد خودم منو خیلی راضی میکرد.
سلام
یه سه پایه با هد که حدود صد تومان باشه معرفی می کنید؟ آیا تو این رنج قیمت چیزی به درد بخوری پیدا می شه؟ اگر نه، تا چه حد هزینه کنم که به این زودی ها پشیمون نشم؟
الان فقط یه 7d دارم با 15-85 اما در آینده یه لنز تله هم می گیرم
بدرود
rقیمت این چقدره؟
http://www.manfrotto.com/product/837...d_with_Sandbag
بابک جان 210000 تومن برای یکی از دوستان از دوبی سفارش دادیم. البته یه مدل بزرگتر و محکم تر هم داره که اون 400 تا 420 قیمت داره. مدلش رو دقیقا خاطرم نیست فقط از توی کارتن یه نگاهی بهش انداختم.نقل قول:
سري 468MG چون اصلا قيمتشون رو نمي دونم نمي تونم تصميم بگيرم ولي به نظر مي رسه از بال هدها خيلي بهتر هستند.[/QUOTE]
سلام
قیمت پیکسل 230 !! البته برای 9 روز پیش هست !
نظرتون در مورد 190XproB چیه ؟! از داشتنش راضی هستید !؟
چون هدفم برای سه پایه همین سه پایه هست و میخوام نظرتون رو در موردش بدونم !
بله کاملا از این سه پایه رضایت دارم اگه بودجه ش رو دارید و سبک تر هم میخواین 190cxpro4 با 7 سانت ارتفاع کمتر و حدودا 500 گرم سبکتر و توان تحمل برابر با 190xprob خیلی مناسب تره.نقل قول:
نظرتون در مورد 190XproB چیه ؟! از داشتنش راضی هستید !؟
چون هدفم برای سه پایه همین سه پایه هست و میخوام نظرتون رو در موردش بدونم !
اما بنده هم از سه پایه خودم کاملا راضی هستم اگه پستهای قبلی رو مطالعه بفرمائید خواهید دید که توصیه خیلی از دوستان هم همین سه پایه هستش در رنج قیمت 130 تا 140
امید 1 س چایه می خوام تا 150 بوم باشه. چیزی مد نظرت هست؟
بابک جان توی پست شماره 1174 همون مدلی رو که برای دوستان خریدم عکسش رو گذاشتم. از همونجایی که آدرس بهتون دادم خریدم میتونید اگه تهران هستید تشریف ببرید از نزدیک ببینید و انتخاب کنید.
امید با بوم میشه کار همین 3 پایه ها معمولی رو انجام داد؟
بله برادر میشه اما چون سایز اونها بزرگتره در محیطهایی که مساحت اونها کم هستش کمی کار دشوار میشه. سه پایه های معمولی کوچیکترن اما بوم بزرگتره و میله های اون بیشتر طول و ارتفاع دارند.نقل قول:
امید با بوم میشه کار همین 3 پایه ها معمولی رو انجام داد؟
اینجوری که من دیدم معمولا از بوم برای نور بالای سر و جاهایی که سه پایه معمولی نمیتونه به اون ارتفاع برسه استفاده میشه. دوستان متخصص چنانچه اشتباه میکنم اصلاح بفرمایند.
به دليل اينكه هنوز هد نخريدم ياد يك وسيله افتادم كه قبلا براي فلاش خريده بودم و ديدم كاملا ميشه به صورت موقت به عنوان هد استفاده كرد. قيمتش پارسال حدود 12 تومان ناصر خسرو مدل هم گمنام. زيرش يك پين هست كه از دو طرف رزوه داره و با شل كردن پيچ نگهدارنده پين بيرون مياد و سمت بزرگش اندازه پيچ سه پايه هست. اشكالاتي از جمله راحت نبودن امكان باز و بسته كردن دوربين و يك مقدار بد قلقي دارد ولي واقعا در كار راه اندازي با اين قيمت حرف ندارد. اگر هم براي موردي كه ساخته شده يعني استفاده به عنوان پايه فلاش به كار گرفته شود كه خيلي عالي خواهد بود. 2عكس از اين وسيله:
http://www.akkasee.com/forum/attachm...4&d=1307629751
http://www.akkasee.com/forum/attachm...5&d=1307629753
قيمت تعداي از بال هدها :
484RC2= 50
486RC2= 75
494RC2= 60
496RC2= 90
498RC2= 100
ظاهرا ساير مدلها مثل 468MGRC2 و MH054m0-Q2 و MH057m0-RC4 اصلا وارد نمي شوند.
براي انتخاب هنوز مشكل دارم و يك سوال اگر كسي 498RC2 داشته يا اطلاع دارد، صفحه مدرج پايين هد چه كاري انجام مي دهد؟
سوال دوم آيا هدهاي Gitzo روي سه پايه هاي Manfrotto مشكلي نخواهند داشت؟
ببخشيد بنده دارم خودم رو راهنمايي مي كنم.:::happy:::
راهنماي انتخاب هد: فايل pdf قابل دانلود يا مرور.
سلام
امروز (28 خرداد 1390) رفتم پایتخت قیمت بگیرم هد 804 رو بهم 90 قیمت دادند
نمیدونم چرا به نظرم باید 70-80 تومن می بود حدودش.کسی از قیمت های ناصر خسرو خبر داره؟؟؟
سلام..
دوستان دنبال یه سه پایه برای دوربین 550D و فعلا با لنز 18-55 می گردم..برای عکاسی در فضای باز و کوه میخوام، سقف مالی هم ترجیحا تا صد هزار تومن باشه.
پست های اساتید رو تا چندین صفحه پیگیری کردم، اینطور دستگیرم شد که مدل مانفروتو 190xpro B چیزه خوب و کار راه اندازیه. حالا این مدل با این شرایط میتونه انتخاب خوبی باشه واسم یا مدل های بهتری هم میشه تا این سقف انتخاب کرد؟؟
ممنون
این مدل از 100 بیشتر هستش و باید براش هد هم تهیه کنید. که اونم مدلها و قیمتهای مختلفی داره البته در خوب بودن سه پایه شکی نیست. یا بودجه تون رو بیشتر کنید یا مدلهای دیگه که هد دارن و ارزونتر هستند رو باید انتخاب کنید.نقل قول:
پست های اساتید رو تا چندین صفحه پیگیری کردم، اینطور دستگیرم شد که مدل مانفروتو 190xpro B چیزه خوب و کار راه اندازیه. حالا این مدل با این شرایط میتونه انتخاب خوبی باشه واسم یا مدل های بهتری هم میشه تا این سقف انتخاب کرد؟؟
قیمت این سه پایه فکر کنم بین 120 تا 140 باشه. هد سه پایه هم از 60 تومن هستش به بالا.
مدلهای دارای هد هم توی همین تاپیک مدلهای مختلفش معرفی شده.
۱۹۰XProB واسه کوه بردن سنگینه. اذیتت میکنه. یه سه پایه سبک بگیرید بعدا پشیمون نمیشید. پیشنهاد من مدل Ultra Luxi از سه پایهای Velbon هست. monfrotto هم یه مدل سبک و جمع و جور داره که بد نیست.
فکر میکنم Manfrotto مدل 7302 هم براتون مناسب باشه
[QUOTE=Hamid.M;219847]همین مدل با یه هد متوسط و و نرمال حدودا فکر می کنید چقدر در بیاد؟
و اگه سه پایه ای رو که همراه با هد هم باشه و ارزش خرید رو داشته باشه معرفی کنید ممنون میشم.[/QUOTE]
من سه پایه Vanguard مدل Alta pro 263 رو گرفتم 180 هد هم همراه خودش بود. مدل هدش PH-32 هستش. من دوربین 600D رو روش استفاده میکنم و خیلی راضیم.
دوستان ممنون بابت راهنمایی هاتون. با این وضع تصمیم گرفتم بودجمو تا 200 تومن افزایش بدم تا بشه یه چیزه درست و درمون گرفت.
امروز میرم بازار و این سه مدل رو بیشتر بررسی می کنم تا اگه شد یکیشونو بگیرم.
اگر سبک بودن خیلی مهم نباشه یک انتخاب خوب دیگه میتونه مانفروتو 055 باشه که سه پایه محکم و استواری هست.
با اجازه دوستان با تجربه ...
دوست عزیز آینده رو هم حتما ببین
یعنی اگه قراره بعدا بادی و گریپ و لنز و غیره رو عوض کنی باید فکر هد و سه پایه ت رو همین الآن بکنی(البته اگر نمیخوای بعدا هم یه پول بابت سه پایه و هد بدی)
الآن با 550 دی و 18-55 با خیلی از سه پایه ها و هدها کارت راه میفته ولی اگه به امید خدا رفتی برای دوربین های بزرگتر و سنگین تر و همینطور لنزهای سنگین تله فوتو اون وقت شاید سه پایه های هدسرخود و ارزان قیمت و امثالهم جواب کارتو نده
من خودم قصد خرید 190Xprob رو دارم با هد 804 که حداکثر 4 کیلو میتونه تحمل کنه.خود سه پایه 5 کیلو هد 4 کیلو پس یک کیلو این وسط کم میشه که بد هم نیست فشار زیادی به سه پایه و هد نمیاره فعلا هم با 500 دی و 15-85 دارم کار میکنم(و 10-20 به زودی) و خیلی هم علاقه ای به تله فوتو های سنگین سری ال ندارم چون بیشتر طبیعت کار میکنم و لنزهای طبیعت سبکتر هستند ... منظور اینکه با این لنزهای مصرفی من و سبک کارم مشکلی پیدا نخواهم کرد
شما هم فکر لنزهایی که قراره بخری باش و سبک کاریت رو هم خودت مشخص کن که خیلی تو انتخاب مهمه وگرنه فرداش مجبور میشی آگهی فروش بدی ...
یه سه پایه ی Slik - Pro 300 خریداری شد به قیمت 95 هزار تومان! با یه کیف برزنتی که صرفا فقط به این درد میخوره که سه پایه رو روی کولتون جابجا کنین، شد 100 تومان!
خودم ازش راضی ام . . . به دوستانی که 70-200 با 5 دی نـــدارن پیشنهادش میکنم :-)
سلام..
دوستان دیروز بعد از کلی چرخ زدن توو بازار و قیمت گرفتن ، تصمیم به خرید Slik 400DX گرفتم ، اما به طور موقتی! حالا چرا موقتی، شدیدا بین 190Xpro و همین مدل Slike گیر کرده بودم ، قیمت 190Xpro همراه با هد 804 تقریبا نزدیک 200 تومن در میومد اما این اسلیکی که گرفتم به همراه کیفش شد 130 تومن.. من خودم نظرم روی 190Xpro بود ولی فروشنده اصرار عجیبی داشت که این مدل اسلیک هم خیلی عالیه و کارتو را میندازه و پشیمون نمیشی... قرار بر این شد که این مدل رو چند روز ازش استفاده کنم و اگه پشیمون شدم ببرمش و همو 190Xpro رو به جاش بگیرم...
به نظرم سه پایش سه پایه ی خیلی خوب و کار راه اندازیه در حد قیمتش، اما راجع به هد هایی که میشه بعدا روش نصب کرد اطلاع زیادی ندارم که ارزش خرید رو دارن یا نه. با این تفاصیل پیشنهاد شما گرفتن همون 190Xproهست یا اینکه همین اسلیک رو نگه دارم؟؟؟
سه پایه های خوبی هستند و به نظرم حالا حالاها براتون سه پایه هست و با همین کار کنید ...
من مشکل و اختلاف خیلی شدیدی بین این سه پایه با 190 و 804 نمیبینم که بخوام پیشنهاد بدم حتما مانفروتو رو بخرین.در هر صورت انتخاب مانفروتو انتخاب بی دغدغه ای خواهد بود اما با 130 تومن سه پایه ی خیلی خوبی گرفتید تبریک میگم
وزن این سه پایه 2.52 هست و 190+804 هم میشه حدود 2.4 پس خیلی تفاوت نداره
804 / 4 کیلو ساپورت میکنه و اسلیک هم حدود 4.5 تا 5 که خط قرمز تحمل هست
حداکثر ارتفاع اسلیک 155 هست و 190 حداکثر 146cm
ارتفاع جمع شده اسلیک 65 سانت و مانفروتو 57 سانت
به نظرم تنها یه مشکل داره که شاید برای شما خیلی قابل توجه نباشه اینکه پایه مرکزی قابلیت افقی شدن رو نداره(تا اونجایی که میدونم اسلیک نداره) این حرکت در طبیعت مخصوصا وقتی قصد دارید با یه لنز 10 یا 8 از فورگراندی نزدیک به خود سه پایه عکس بگیرید شدیدا لازم میشه البته این فقط یکی از قابلیت های هوریزنتال شدن پایه مرکزی هست و قطعا استفاده های دیگری هم داره ...
راستی با هد SH-705E گرفتید درسته؟؟؟
بله با همین هد 705 گرفتمش. با اینکه ارزونه ولی تحمل وزن خوبی رو داره، وزن خود سه پایه هم به نظرم خیلی خوبه، دیروز کلی باهاش راه رفتم اما خستم نکرد...
راستی با این هد میشه عکسای پارانومای خوبی گرفت؟؟ دلیلی برای عوض کردن هد که فعلا وجود نداره؟ برای عکاسی پرتره و منظره...
705 یه هد سه جهته هست و میشه باهاش پانوراما هم کار کرد البته در قیاس با 804 نمیتونم بگم کدوم بهتره اما یقین بدونید همون 705 هد بسیار خوبیست فقط من شخصا با جنس پلیت هدهای اسلیک مشکل دارم که از چوب پنبه هست.نمیدونم مقاوتشون چه قدر هست ولی خیلی احساس خوشایندی ندارم احساس میکنم مثل نئوپان خورده میشه و کنده میشه ...ولی در کل هد و سه پایتون حالا حالاها براتون کار میکنه و نیازهاتون رو تامین ...
با سلام
جناب استیری
در سه پایه های اسلیک میله مرکزی به حالت افقی قرار نمیگیره ولی میشه میله رو از 2 جا از هم باز کرد که اونو خیلی کوتاه میکنه و با توجه به اینکه میشه زاویه بین پایه ها رو خیلی زیاد کرد یه جورایی هد در فاصله نزدیک به زمین هم قرار میگیره و چون حالت جوی استیکی داره میشه دوربین رو در نزدیک ترین فاصله ممکن به زمین در هر حالتی قرار داد.
سلام. دوستان 1- سه پایه + 2-یک بوم معرفی کنید
قیمت ها از 100 تومان بیشتر نشود. نحایتا 250 تومان هردو با هم... ممنون
نهایتا
سلام
سه پایه ی ارزان قیمت رو اگه بخوام معرفی کنم مارک سومیتا و ویفینگ و اسلیک و گیوتوس و ولبون و ...
ولی به نظر تو این رنج قیمت خیلی دنبال مدل خاصی نباشید سری به ناصر خسرو بزنید و با چشم ببینید بررسی کنید مشخصات رو و بخرید ولی مثلا میفنگ چند مدل داره مثل WT 3760 و WF FT-330 و WT3520 و الی آخر ...
ولی اگر بودجه سه پایه رو بیشتر کنید تا 130 تونم من اسلیک 400 رو معرفی میکنم خیلی سه پایه خوبی هست و بوم رو میتونید ارزونتر بخرید و به همین نسبت الی آخر ...
اگر تجهیزات مورد استفاده و نوع کاربری رو میفرمودید بهتر میشد راهنمایی کرد و در مورد بوم هم برای چه استفاده ای میخواهید؟
ارادتمند
----------
در پناه اومرمزد
بوم رو برای نور بالای سر می خوام ( گاهی اوقات البته ) سه پایه معمولی رو هم که برای سافت بکس و از روبه رو یه از پایین ... معمولا بوم رو گرون تر میگیرند که!!!
عرض کردم بفرمایید برای چه کاری میخواهید بهتره برای همین عرض کردم که بدونم سه پایه رو برای دوریبن و لنز میخواهید یا رفلکتور و این حرفها
گفتم شاید سه پایه رو برای خود دوربین میخواهید برای همین اسلیک 400 رو معرفی کردم و گرنه قضیه بوم کاملا جدا میشه
تو تاپیک های زید سوال بفرمایید و یک جستجو کنید خیلی سریع به نتیجه میرسید
http://forum.akkasee.com/f17/t1019.html
http://forum.akkasee.com/f17.html
ارادتمند
--------------
در پناه اورمزد
سلام
برای d3100 با لنز 18-105 که تقریبا هر دو سبک هستند چه سه پایه وهدیو پیشنهاد میکنید میخوام زیاد سنگین نباشه مطالب قبلم خوندم چیزه زیادی دستگیرم نشد
دوست عزیز من چون با سه پایه کار نکردم نمیتونم توقعی داشته باشم بجز اینکه خوب باشد! من برای استفاده در کارگاه ساختمانی البته با مراقبت ویژه و سفرهای عکاسی میخواهم حدود قیمتمم 100 است ولی ترجیح میدهم اگر با هزینه بیشتر(البته هزینه معقول و تفاوت اساسی)چیزی مناسبتر باشد همان را تهیه کنم
منم تحقیق کردم ولی چیزی دستگیرم نشد
برای D5100 و لنز 18-105 یه سه پایه می خوام
هرچه سبکتر بهتر
چون احتمالا خیلی اوقات همراه داشته باشمش
ماکسیمم هم 80 تومن می خوام هزینه کنم
نمی خوام خیلی هم کوتاه باشه
برای کارای پرتره و عکاسی شب می خوام 3 پایه رو
دوستان اگر مدلی معرفی کنند ممنون میشم
دوست عزیز با این رنج قیمت برای خرید سه پایه بهترین کار خرید حضوری هست چون بهتره ببینید و بخرید چون تو این رنج قیمت نمیشه خیلی به کیفیت ها اعتماد کرد اما سه پایه هایی مثل هانل مدل TRIAD 60 با قیمت حدود 85 تومان سه پایه مناسبی به نظر میاد با هد سه جهته پایه های بازشو در 4 مرحله جنس آلومینیومی تحمل وزن 5 کیلو و با وزن 1900 گرم قیمت معقول و کیفیت نه چندان بد برای این رنج قیمت میتونه سه پایه خوبی باشه و مدل هایی از اسلیک و بنرو و نهایتا ولبون و سومیتا که تخصصی در زمینه سه پایه های ارزان قیمت دارند
اگر تهران هستید سری به ناصرخسرو و مجتمع پایتخت بزنید مدل های بهتری هم شاید پیدا کنید
خوب به نظر من اگه نصف همین بودجه تون رو بتونید اضافه کنید به شما سه پایه Slik Pro 400DX رو معرفی میکنم با هد SH-705E که نهایتا 140 تومان تموم میشه
من این سه پایه رو نداشتم اما از نزدیک دیدم اگر زیاد وسواسی نباشید سه پایه خیلی عالی ای هست همانطور که در پست های قبلی هم اشاره کردم
سه پایه خیلی خیلی خوبی هست با توجه به قیمتش هد سه جهته ی مناسبی داره تنها نکته منفیش به نظر من وزن 2.5 کیلوایش هست که شاید کمی اذیت کننده باشه
اگر هم دنبال یک سه پایه خیلی خوب هستید و میتونید هزینه کنید خوب مانفروتو هست به طور مثال مدل 190Xprob با قیمت حدود 140 بدون هد و یا 055Xprob که کمی گرانتر هست وزن بیشتری داره اما تحمل وزن بیشتری داره و میتونید با هد 804 ترکیب کنید و نهایتا با حدود 220 تومن یه سه پایه و هد عالی سه جهته داشته باشید و حالا حالاها باهاش کار کنید و از عکاسی لذت ببرید
باز هم اگه سوالی بود من در خدمتم ....
ارادتمند
-----------
در پناه اورمزد
ببخشید این سه پایه 190 و هد 804 برای همه کاربری ها مناسبه؟
مثل پانوراما و ماکرو و عکاسی در شب و لنداسکیپپ و ...
عکس خوب از این هد و سه پایه سراغ دارید؟ من هرچی سرچ میکنم عکس ها از دوره و چیزی مشخص نیست.توی اصفهان هم هیچکس نداره برم از نزدیک ببینم.
برای خریدش حتما باید بیام تهران؟!!
بله دوست عزیز
قابلیت های تقریبا تمام نشدنی ای داره این سه پایه و هد
هد سه جهته برای عکاسی سراسرنما(پانورامیک) هست و 804 مخصوص همین کار البته با هدهای پانورامای چند صد هزار تومانی و تمام حرفه ای اشتباه نگیرید اما این هد با قفل شدن در یک جهت باعث میشه شما بتونید در جهات دیگه دوربین رو حرکت بدید برای عکس های سراسرنما
پایه ی مرکزی قابلیت افقی شدن داره برای لنداسکیپ های واید مثل 10 و 8 م.م با فورگراندی نزدیک به سه پایه
و با توجه به بازشدن پایه ها به راحتی میتونید شرایط عکاسی ماکرو هم داشته باشید
عکس های زیر کاملا گویا هستند و به نظرم بهتره رشته ی کلام رو به دست عکس ها بسپاریم
(لینک کردم که سایز اصلی و بزرگ رو ببینید)
http://www.up.vatandownload.com/imag...49mlltsuuy.jpg
http://www.up.vatandownload.com/imag...914j1wm3cc.jpg
http://www.up.vatandownload.com/imag...hepxs2le5f.jpg
http://www.up.vatandownload.com/imag...r0hmlj02rk.jpg
http://www.up.vatandownload.com/imag...n9reivjxmw.jpg
http://www.up.vatandownload.com/imag...l9rpztbjzn.jpg
نکته آخر
وزن 190+804 حدود 2.4 کیلو هست پس این رو مد نظر داشته باشید.خود سه پایه تا 5 کیلو و هد 804 تا 4 کیلو رو پوشش میدن
مانفروتو همه جا گیر میاد .نمیدونم مرکز تجهیزات عکاسی اصفهان کجاست اما اگه مرکزی داشته باشه میتونید از نزدیک ببینید 190Xprob جزو پرفروش ترین سه پایه های مانفروتو هست و همه جا تقریبا دارند هد 804 هم همینطور فقط گاهی اوقات ممکنه موجودی نداشته باشند و مجبور بشید بیاید تهران اما اگه پیدا نکردید و خواستید از تهران بگیرید من میتونم براتون بخرم و با پست ارسال کنم یا بدم اتوبوس های تعاونی ترمینال جنوب ... و این همه راه به خاطر یه سه پایه و هد قبول زحمت نکنید ...
ارادتمند
-----------
در پناه اومزد
سلام دوست عزیز. اگر بودجه رو مقداری افزایش بدبد (180 تومان) سه پایه Vanguard Alta pro 263 با هد PH-32 رو میتونید تهیه کنید که قابلیت های خیلی مناسبی داره مثل پانوراما، و وزن سه پایه حدود 2 کیلوگرم و قابلیت تحمل وزن تا 7 کیلوگرم
کد:http://www.vanguardworld.com/index.php/en/products/photo-video/detail-1-4-15-88.html
درود
خرید سه پایه از مارکهای ارزان قیمت ، پول دور ریختن هست.
مانفروتو یک جنس با کیفیت هست و به عنوان حداقل گزینه برای دوربین های SLR بسیار مناسب است.
مانفروتو حتی مدلهای هدو سه پایه سر هم ، هم دارد که ارزانتر باشند و نهایتا تحمل وزن انها 3.5 کیلو هست که قیمتی بین 90 تا 130 هزار تومان دارند:
http://www.manfrotto.com/product_lis....0&o=+selected
پس با وجود چنین جنسی جایی برای برندهایی با کیفیت پایین تر در این رنج قیمتی نیست
اما این نکته را هم در نظر بگیرید خرید سه پایه و هد جدا از سری 190 مانفروتو یا 055 یک انتخاب اینده نگرانه هست چون همیشه این تجهیزات را ندارید فقط کافی است بخواهید یک لنز سنگین تر تهیه کنید در این صورت تحمل وزن بیشتری لازم دارید با توجه به وزن سه پایه و تحمل وزن سه پایه من هم مدل 190xProB را توصیه میکنم. یا با هد 804 که همه کاره هست یا با هد 322 که خیلی راحت و سریع تر است اما ابدا قابلیت پانوراما ندارد.
ضمنا من قبلا چند مدل ازسه پایه های ونگارد را بررسی کردم در مقایسه با مانفروتو قیمت کمتری ندارد قیمتی کاملا نزدیک به همتای مانفروتوی خود دارند در حالی که جنس پایینتری هستند و دیده ام که در نهایت امر کاربر مجبور به تهیه مانفروتو شده است.
البته کیفهای ونگارد قیمت و کیفیت قابل توجهی دارند و میتوانند رقیبی برای لاوپرو باشند
موفق باشید
انوش
همان طور که انوش خان فرمودند اصولا بنده هیچ جایگاهی را برای مقایسه ونگارد با مانفروتو قائل نیستم.به هیچ وجه حتی نمی توانند مقایسه شوند.
کسی که با یک مانفروتو کار کرده باشد یقینا بعد از دیدن یک ونگارد این احساس را خواهد داشت که اصلا دو دنیای متفاوت اند.
ونگارد ها ( حتی فلزی ها ) باز هم یک جور احساس عدم امنیت و پلاستیکی بودن به کاربر منتقل می کند.یک جور معلق بودن در زمین و آسمان.
همان حسی که آدم وقتی گیتزو را با مانفروتو مقایسه می کند به کاربر دست می دهد.گیتزو یک دنیای دیگر است فراتر از مانفروتو حتی اگر هر دو در یک جا و در یک کمپانی تولید شوند.مثلا حال و هوای تویوتا و لکسوس
به دوستانی که قصد دارند بیش از 100 هزار تومان هزینه کنند هیچ توصیه ای غیر از مانفروتو ندارم حتی اگر مجبور باشند یک بال هد ارزان 30 هزار تومانی را تهیه کنند.
190XProB یک شاهکار است ( البته احتمالا امسال و یا سال دیگر آپدیت می شود ) برای همه نوع عکاسی ( البته به غیر از نجومی و رد ستاره چون پایداری 055 را ندارد ) و بعد از آن هم 055 که واقعا حرفه ای است.البته سنگین تر و کند تر ( در حمل و نقل منظور است )
سلام
از دوستان کسی با بال هد مانفروتو 498RC2 کار کرده؟ در مقایسه با 804RC2 چه امکانات و یا کمبودهایی داره؟
باسپاس
..همواره اعتقاد داشتم یکی از بهترین انتخابهایم مانفروتو بوده
من معمولا 055X ProB را با 804RC2 و
682b را با 324RC2 استفاده میکنم
در مورد اولی در صورت استفاده از حداکثر ارتفاع و شرایط باد ,ناپایدای سیستم احساس میشه
خصوصا با لنزهای سنگینی مانند لنزهای سری حرفه ای نیکون.
190XProB برای افراد بلند قد و کسانی که معمولا ارتفاع های بلند از سه پایه را در نوع عکاسیشان مورد استفاده قرار میدهند ,چندان مناسب نمیدانم.
نتوانستم فقط به فشردن تشکر اکتفا کنم .از صمیم قلب از دوستان بابت راهنمایی هایشان تشکر میکنم که انقدر دلسوزانه و فنی کمک میکنند.(بابت اف تاپیک شرمنده)
تصمیمم 190xprob و خدارو شکر قد بلندی ندارم و یکبار کوتاهییم بدرد خورد اگر نکته دیگری در این هد بفرمایید که فردا به امید خدا قصد خرید دارم.
پیشاپیش مبارک باشه
انشا الله عکس های زیبایی ازتون ببینیم(چه ربطی به سه پایه داره؟؟؟)
با هد 804 منظور هست دیگه؟؟؟؟
فقط دوست عزیز خوب بالا پایین سه پایه و هد رو بررسی کنید
مانفروتو اگرچه عالیست ولی امروز برای خرید فیلتر رفته بودم پایتخت و داشتم قیمت همین 190 رو میگیرفتم تا انشا الله خودم در آینده بخرم که داشتم با سه پایه ها ور میرفتم دیدم یکی از پایه های سه پایه باز نمیشه ... حالا هرچی بود نمیدونم اما به هیچ وجه باز نمیشد خود فروشنده هم ظاهرا قانع شدند که سه پایه مشکل داره ... البته این مدل 190 مانفروتو نبود ولی همین مارک بود
در هر صورت خجالت نکشید سه پایه ها رو کامل باز کنید
پایه مرکزی رو هم چک کنید با دگمه قفلش در حالات مختلف افقی و عمودی
قفل های پایه ها که در چند مرحله باز میشه گیری نداشته باشه و با بازکردنش خود پایه سر بخوره به سمت پایین
در مورد هد هم اگه 804 مد نظرتون باشه دقت کنید وقتی دسته ها یا همون پیچ ها رو سفت میکنید هد نباید در اون جهت خاص حرکت داشته باشه یا به اصطلاح لقی نداشته باشه پلیت و این چیزهاش رو هم بررسی کنید ضرر نداره ...
در کل چیز خیلی خاصی نیست نگران نباشید برای اطمینان عرض کردم
راستی یادم رفت قیمت هم 130 تومن کمترین قیمت بود که من دارم ولی خیلی جاها 140 میدن 190Xprob رو میتونید با این 10 تومن یه مقدار هم بزارید روش یه کیف بخرید
804 هم 75 ت کمترین قیمتی بود که من دیدم اما 80 تا 85 فروش میره
دوستان اگه قیمت دقیق تری دارند خوشحال میشیم ما رو هم مطلع بفرمایند
ارادتمند
------------
در پناه اومزد
قیمتهای شما، بروز هستند. بنده هم حدود 15 روز پیش 804RC2 رو به 75 هزار تومان از پایتخت خریدم. اول میخواستم 808RC4 بگیرم، ولی دیدم خیلی بزرگ و جاگیره، پشیمون شدم.
خیلی هم بدنبال Manfrotto MBag-80 گشتم، ظاهراً هیچکس نداره، حتی خود SeeGoal . احیاناً کسی نمیدونه کجا میتونم پیدا کنم ؟
از دوستان کسی سه پایه Gitzo داشته ؟
سپاس پیشاپیش از ارائه نظرات.
دوست خوبم، کاوه عزیز، بله، سوالم کلی بود.
هدفم اینه که با مانفروتو مقایسه اش کنم، مخصوصاً مدل کربن از هر دو مارک رو. اینکه مثلاً معادل 055CXProB4 در گیتزو، کدوم مدل میشه و ...
کاوه جان، من حقیر که حال و احوال گیتزو رو نپرسیدم :redface: ولی سلام بنده رو هم خدمتشون ابلاغ بفرمائید :)
سلام
امروز یه سه پایه مانفروتو 190XPROB و یه بال هد 498RC2 خریدم.
بال هد بسیار عالیست و واقعا کنترل فوق العاده ای روی دوربین دارم .
سلام
498RC2 رو چند خريديد؟
سلام
من میخواستم سه پایه بخرم. ولی گفتم قبلس یک مشورتی بکنم بد نیست. در خرید دوربین دوستان فروم زیاد کمکم کردند
در خرید سه پایه به چه نکاتی باید توجه کنم؟؟؟
ایا با حدود 20 تا 30 تومن میشه یک سه پایه ی با کیفیت گرفت؟؟
بله با 15 تومان هم سه پايه مي شود خريد. اگر خيلي كاري با سه پايه نداريد و بيرون اصلا نمي بريد بيش از اين هزينه نكنيد يا سر فرصت مناسب سه پايه خوب بخريد. اگر هم پول كافي موجود است: اين تاپيك جزو آنهايي است كه با وجود پست زياد حتما ارزش از اول خواندن را دارد شايد 2 روز وقت بگيرد بعد اقدام به خريد كنيد از نوع چشم باز.
خلاصه 101 صفحه :نقل قول:
خوندن 101 صفحه یک هفته وقت میخواهد دوست من
نقل قول:
سه پایه انواع مختلفی داره، ولی نهایتا سه تا پا داره که روی زمین قرار میگیره و دوربین رو نگه میداره!!!
دوست گرامی، شما قبل از خرید سه پایه باید به این نکته توجه کنید که سه پایه و هد-ی که خریداری می کنید بستگی به میزان وزن تجهیزاتی که روی سه پایه می بندید و همچنین کارایی شما از سه پایه داره! به عنوان مثال اگر هدفتون عکاسی از حیوانات و پرندگان باشه، به دلیل استفاده از لنز های تله-ی بلند و سنگین، نیاز به سه پایه و هد متناسب با این کار رو دارید.
بودجه ای که می خواهید برای این منظور هزینه کنید + تجهیزاتی که روی سه پایه می خواهید استفاده کنید را اعلام بفرمائید.
با این رنج قیمت نمیشه سه پایه حتی متوسطی رو هم حتی تهیه کرد ...
شک ندارم بعد از خرید سه پایه ارزان قیمت و تنها چند بار کار کردن در کوه و دشت و دمن محدودیت های این سه پایه ها باعث میشه ندایی در درون شما به شما کنایه بزنه که چرا یه سه پایه خوب نخریدی؟؟؟
با این قیمت بهتره یا به سه پایه خوب فکر نکنید یا فقط درون منزل استفاده کنید و حتی جا به جاش هم نکنید
اگر به عکاسی از طبیعت علاقه داشته باشید بیشتر از لنز به سه پایه احتیاج پیدا خواهید کرد ...
------------
در پناه اورمزد
سلام
من یه دوربین Nikon D300 دارم می خواستم براش سه پایه ای بخرم که هم خوب باشه و هم قیمت مناسبی داشته باشه، ممنون میشم راهنماییم کنید