-
پاسخ: Nikon D300
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babakdin543
كسی میدونه مارك هد تو عكس اول قطب جنوب دكتر روشن چیه؟؟؟ خیلی خوشم اومده ازش
ببخشید آف تاپیكه اما تا جواب نگرفتن پاكش نكنید بعد خودم پاكش میكنم
این بال هد شركت Really Right Stuff است.
سری BH-55، جالب بدونید این هد خودش هم دارای هد قابل تعویض هست (چه هد تو هدی شد :biggrin:)،
یعنی بر اساس نیاز شما اون كلهای هد عوض میشه!
محصولات این شركت هم مثل Arca-Swiss مورد استفاده حرفهایها است. مثلا مدیوم كارهای حیات وحش.
-
پاسخ: Nikon D300
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mojtaba-N
این بال هد شركت Really Right Stuff است.
.
احسنت. جناب ناظمی اگه بدونید چقدر دنبالش گشتم !
بعد تا پیدا كردم و اومدم بگم دیدم شما فرموده اید :::love2:::
کد:
http://www.reallyrightstuff.com/home.html
این مدلش 575 دلاره !! :
http://reallyrightstuff.com/mmRRS/Im...ll/BH55PCL.gif
یكی از مدیران زحمت بكشند و این چند تا پست رو به تاپیك سه پایه ها و هد ها منتقل كنند.:redface:
-
پاسخ: سه پايه ها و هدهاي آنها...
بله...
صحبت از هدهايي شد كه هر عكاسي آرزو داره يكي از اينا داشته باشه
البته بيشتر عكاسهاي حيات وحش دنيا از اين هد ها استفاده مي كنند
راستي همين هد هاي ويمبرلي هم كه فكر كنم آقا فرهاد عكسش رو گذاشته بودند فكر كنم فقط روي تعداد مشخصي از همين بال هد ها نصب ميشن كه سيستم Arca-Swiss پشتيباني ميكنن كه تو اين رده غير از اين 2 تا برند ميشه از Markins و Krik هم نام برد كه اونها هم هد هاي خوبي ميسازن ولي همين مدل RSS يعني BH55 بيشترين طرفدار رو داره بين عكاسهايي كه در بلاد كفر شات مي زنند. اينجا هم طرفدار داره مثلاً من يكيش اما فكر نكنم تا 10 سال آينده بتونم يكي از اينا رو داشته باشم.
کد:
http://www.kirkphoto.com/ballheads.html
کد:
http://www.markins.com/2.0/eng/ballheads.html
راستي كسي اين برند ها رو تو ايران ديده؟اگه ديديد كجا؟
نميشه خريد اما شايد رفتيم ديديم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Daruosha
بله. طبق پائین پاساژ ایران پگاه. یک مغازه هست که پر از کیف و ... هست. از پله ها که پائین بروید کاملا مشخص هست. نام فروشنده هم آقای محمدی است. (کیف را 7-8 ماه پیش خریدم، اما فروشنده اینقدر خوش برخورد بود که نامش هنوز یادم مانده، مرد شریفی هست).
راستی کیف ها را خودشان می دوزند و انصافا کیفیت دوخت خوبی دارند.
سلام
دوستان این پاساژ ایران پگاه کجاست ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sibsabz
سلام
دوستان این پاساژ ایران پگاه کجاست ؟
باب همایون . فکر کنم طرفهای توپ خونه باشه .
-
تصمیم به خرید سه پایه و هد با قیمت حدود 150/000 تومان دارم بهترین انتخاب کدام است؟
-
شاید سوالمو خوب مطرح نکردم:2-3 روزی بیشتر وقت ندارم...
اولا کل هزینه حدود 150 (هد+سه پایه) حالا کمی بالا و پایین...
تحمل حدود 4 کیلو وزن را داشته باشد...
مد ماکرو هم داشته باشد
عکاسی شب هم انجام می دهم...
ممنون میشم بهترین گزینه به همراه قیمت را به بنده معرفی نمایید
ممنون از اینکه مزاحم وقتتان شدم:فرزاد
-
فرزاد عزیز، محض کنجکاوی میپرسم، واقعاً با خوندن این 20 صفحه به جواب خودتون نرسیدید؟
-
امير جان من تاپيک مربوطه را نه يک بار بلکه چند با ر هم مطالعه نمودم
برخي از دوستان 055proB و برخي ديگر 190xproB را توصيه کردند
در مورد هد هم فکر کنم بنا به توصيه دوستان 322RC2
گزينه مناسبي ميباشد ولي من تا به حال تجربه اي در اين موارد نداشته ام
ضمن اينکه فروشنده مدل هاي ديگه را توصيه ميکرد که نزدديک همين
قيمتها بود ولي مدلش را حضور ذهن ندارم
باز هم سپاسگزارم از اينکه وقتتان را در اختيار ما تازه کاران قرار مي دهيد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Farzad22
امير جان من تاپيک مربوطه را نه يک بار بلکه چند با ر هم مطالعه نمودم
دوست عزیز به نتیجه خوبی رسیده اید.
به نظرم ترکیب این سه پایه و هد برای شما مناسب است (190xproB و 322RC2).
البته به هدهای دیگری هم از جمله 486RC2 یا 804RC2 و ... نیز میتوانید فکر کنید.
ممنون.
-
Manfrotto سری جدید سه پایه های كربنی خود را معرفی كرد:
http://www.popphoto.com/photonews/51...s-tripods.html
سری cx شامل 3 مدل 190CXPRO3, 190CXPRO4 و 190CX3 با قیمتهای 250 تا 325 دلار ،است.
هر 3 این پایه ها زیر 1400 گرم وزن دارند و برای تحمل وزنی حدود 4500 گرم ،طراحی شده اند.
http://new.iranupload.net/photo/img/...2008112214.jpg
-
سلام دوستان
كسی نمیدونه قیمت هد پانراما (پانو هد) تو بازار ایران چند تومانه؟
-
نقل قول:
دیروز هر دوی این سه پایه ها رو دیدم، چون 55 حدود 600 گرم سنگین تر بود، همون 190 رو گرفتم و هد هم 804 و 322 بود که 322 رو گرفتم.چون کار با 322 راحت تر و سبکتر از اون یکی هست.
دو نمونه هم کیف هست برای این سه پایه -یکی 70 ویکی 80 -و یک جا سه پایه ای که من این مدل رو گرفتم:
کد HTML:
http://www.pictureline.com/products/13425/Manfrotto_Quick_Action_Strap/
.
-
سلام
من تمام تاپیک رو مطالعه کردم ولی نفهمیدم «هد» چیه؟؟؟ :confused:
البته یه برداشتی کردم که شاید غلط باشه: احتمالا هد برای به حرکت در آوردن دوربین روی سه پایه استفاده میشه.:::confused2:::
حالا غرض از مزاحمت:
لطفا بفرمایین هد چیه و چه سه پایه ای برای عکس و فیلم (هر دو) مناسبه. قیمتش چنده. از کجا گیر میاد.
دوربین عکسبرداری نیم کیلوئه و فیلمبرداری هم به یک کیلو نمی رسه (دقیقا نمی دونم وزنش چقدره)
نظرتون رو هم راجع به این بفرمایید:
نقل قول:
شما اگه امکان فیلم*برداری هم براتون مهمه بدون شک 728 رو بگیرید، در مورد کارآیی و وزن و انعطاف*پذیری و استحکام هم تو رنج قیمتی خودش بی*نظیره.
سپاسگزارم
-
سلام دوست عزیز. اینجا اساتید زیادی هستند اما چون كسی جوابی نداده بود بنده جسارتا اطلاعات اندكمو در اختیارتون قرار میدم شاید به دردتون بخوره.
اول باید بگم حركت دوربین بیشتر در بحث فیلمبرداری مد نظره و در بحث عكاسی بیشتر سعی بر اینه كه اولا دوربین تراز باشه و ثانیا" محكم و ثابت باشه و هیچ حركتی نكنه.
سه پایه فقط دوربین شما رو نگه میداره و اینكه دوربینتون در چه وضعیتی ثابت بشه (یا بچرخه) به عهده ی هدی هست كه روی سه پایه نصب مشه. هد ها معمولا قابلیت چرخاندن دوربین حول یك محور رو به ما میدن. معمولا وقتی سه پایه معمولی میخرید یه هد ساده روش نصبه كه دوربین رو حول محور X , Y , Z میچرخونه و شما میتونید دوربینتون رو به خوبی تراز كنید. گاهی اوقات سه پایه یا هد به ما این امكان رو میده كه دوربین رو مماس بر محور Z حركت بدیم (یعنی در جهت ارتفاع) اما حركت دادن دوربین مماس بر محور X , Y توسط هد صورت نمیگیره و برای این كار باید از ریل استفاده بشه. بعضی هد ها برای كارهای ویژه ای طراحی شدن. مثلا بعض هاشون درجه بندی شده و شما میتونید دوربین طبق زاویه خاص بچرخونید. یا هدی به نام پانو هد كه در عكاسی پانوراما استفاده میشه و دوربین رو حول محور Nodal Point میچرخونه.
در مورد قیمت سه پایه (بدون هد) از سه پایه های خیلی ارزون كه حدود 7000 تومانه بگیرید تا برسید به گرون قیمتاش كه حدود 150000 تومانه. البته اگه كار خیلی حرفه ای باهاش ندارید به نظر من سراغ اون گروناش نرید!
در مورد تحمل وزن هم سه پایه های كم قیمت كثرا 1 تا 2 كیلوگرم رو تحمل میكنن (طبق اونچیزی كه روی بدنه نوشته)
اما اون گرون ترها حتی تا بالای 5 كیلو رو هم میتونن تحمل كنن.
-
سلام دوستان من یه 725B Manfrotto گرفتم.همون طور كه فرمودین هد ثابت داره.میخاستم بدونم آیا امكان داره بعدا هد این سه پایه رو عوض كنم یا غیر قابل تعویضه؟
(راستی روی این سه پایه یه كیف Manfrotto هم بود كه فروشنده گفت مدلای دیگه بدون كیفه و قیمت كیف 300000 تومان بود.)
-
دوستان در مورد هدManfrotto 486 RC2 چه نظری دارید؟
این هد تحمل چند کیلو وزن را دارد؟
-
طبق بروشور خودش 6 كیلو وزن رو تحمل می كنه وزن خود هد هم 460 گرم و ارتفاعش 10 سانت ...
من كه باهاش كلی حال میكنم و شدیدا هم ازش راضیم ... كار باهاش برام خیلی لذت بخشه و تركیبش با سه پایه 190XProb واقعا دلچسب و شیرین ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Fereidoon
طبق بروشور خودش 6 كیلو وزن رو تحمل می كنه وزن خود هد هم 460 گرم و ارتفاعش 10 سانت ...
من كه باهاش كلی حال میكنم و شدیدا هم ازش راضیم ... كار باهاش برام خیلی لذت بخشه و تركیبش با سه پایه 190XProb واقعا دلچسب و شیرین ...
من هم مجموعه Mafrotto 190XProb + 486RC2 را دارم و واقعا لذت بخش است.
-
سلام دوستان
براي نيكون دي 80 چه سه پايه اي رو همراه هذ پيشنهاد مي كنيد .البته تا مي تونه ارزون باشه چون در مسافرتم و به اجبار براي يك مراسم عروسي (عكاسي آتليه اي )بايد اين خريد رو انجام بدم .اگر خودم عكس مي گرفتم نياز به سه پايه نداشتم اما .......:mad:
راستي اين سه پايه SLIK U6600 بكارم مياد؟
-
سلام از اساتیددو سوال داشتم
1 - منوپاد رو میشه در نوردهی مثلا 30 ثانیه استفاده کرد؟
منظورم اینه بدون کمک دست دوربین روی مونو پاد ثابت می مونه
2 - میخام کمک کنید یه سه پایه و هد اتخاب کنم
الف - به درد پانوراما بخوره
ب - در آینده قصد خرید هد { 303sph } رو دارم سه پایه ایی معرفی کنید که بشه با این هد استفاده کرد
-
با سلام
به نظر شما صفحه ای که بر روی هد قرار دارد و به دوربین متصل میگردد آیا بعد از استفاده از دوربین جدا گردد
یا اینکه بهتر است به دوربین متصل باشد؟ضمنا آیا باز و بسته کردن این پیچ باعث خرابی جایگاهش که در پایین دوربین قرار دارد (حدیده) نمیشود؟
هد 808 RC4
دوربین 40D canon
-
اول اینکه تجربه شخصی بنده این است که کسانی که حتی چندیدن بدنه دارند یکی دو تا کفشک خریداری می کنند تا مجبور به باز و بستن آن نباشند و احتمالا مشکلی برایشان ایجاد نشود.
این کفشک ها دارای قیمتی ارزانی است ( بین 10 تا 20 بسته به مدل هد )
اکثر دوستان دایما آن را به دوربین می بندند.
در مورد مونو پاد ها برای نوردهی بلند مدت توصیه نمی شوند ( البته منظور مدل هایی است که یک سه پایه کوچک انتهایشان وجود دارد ) و اگر نه مدل های ساده اصلا توصیه نمی شوند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Persian
آقا اخر سر یك 190XPROB با 808RC4 head از مسعود گرفتم. 808 هد فوق العاده ایه ازش خیلی خوشم اومد. به سرعت 322 نیست اما خیلی دقیق قابل تنظیمه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Persian
من هم مجموعه Mafrotto 190XProb + 486RC2 را دارم و واقعا لذت بخش است.
علیرضا جان فقط محض کنجکاوی و این که من هم درست بین خرید این دو مردد ماندهام...
آیا هر دو هد را دارید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ahmad Reza
علیرضا جان فقط محض کنجکاوی و این که من هم درست بین خرید این دو مردد ماندهام...
آیا هر دو هد را دارید؟
احمد رضا جان من 808 را یکی دو ماهی داشتم و چندبار بیرون رفتن و حمل ان همان و تصمیم به تعویض همان.
808 بسیار عالی و دقیق و قابل تنظیم اما وزن ان حدود 1450 گرم است که در مقایسه با 486 یک کیلوگرم سنگین تر است. من اول فکر میکردم خوب دقت و مشخصات خوب 808 به وزن اضافه اش می ارزد ولی باور کنید در راه رفتن طولانی یک کیلو گرم خیلی زیاد است.
اگر به طور ثابت از دوربین استفاده میکنید و اهل بیرون و پیاده روی نیستید 808 را بخرید و اگر طبیعت گرد هستید اصلا 808 را توصیه نمیکنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Persian
احمد رضا جان من 808 را یکی دو ماهی داشتم و چندبار بیرون رفتن و حمل ان همان و تصمیم به تعویض همان.
808 بسیار عالی و دقیق و قابل تنظیم اما وزن ان حدود 1450 گرم است که در مقایسه با 486 یک کیلوگرم سنگین تر است. من اول فکر میکردم خوب دقت و مشخصات خوب 808 به وزن اضافه اش می ارزد ولی باور کنید در راه رفتن طولانی یک کیلو گرم خیلی زیاد است.
اگر به طور ثابت از دوربین استفاده میکنید و اهل بیرون و پیاده روی نیستید 808 را بخرید و اگر طبیعت گرد هستید اصلا 808 را توصیه نمیکنم.
ممنون علیرضای عزیز:::happy:::
بیشترین نیاز من به سهپایه برای بیرون و طبیعت است و وزن و قابل حمل بودن آن خیلی مهم است. برای سهپایه به 190X Pro B رسیدم ولی برای خرید هد دچار مشکل شدم. خرید بال هد یا هد سهجهته؟
به خاطر دقت بیشتر هدهای سهجهته تصمیم به خرید 808rc4 گرفته بودم. حالا با این احوالات به نظر شما این هد (808rc4) به غیر از وزن زیاد مشکل دیگری هم دارد؟ نظرتان در مورد 804rc2 که آن هم سهجهته ولی خیلی سبکتر (وزن حدود700گرم) است چیست؟
دوستان دیگر هم نظر بدهند ممنون ميشوم؛ سه پایه 190X pro B با کدام یک از دو هد 486rc2 یا 804rc2؟
-
احمدرضا جان بنده هم یک هفته ای میشه که سه پایه و هد 190xprob و 486rc2 رو خریدم و دارم ازش استفاده می کنم. همانطور که علیرضا جان فرمودند واقعاً کار با این مجموعه لذت بخشه. شما با این هد، دوربین رو در هر حالتی که بخواید می تونید فیکس کنید هیچگونه محدودیتی برای شما ندارد. من که کاملاً از انتخابم راضی هستم.
اما دو نکته رو باید در نظر بگیرید یکی اینکه با این هد نمیشه پانوراما خصوصاً 360 درجه گرفت (البته امروزه با فتوشاپ این مشکلات حل شده بنده پانوراما بخوام بگیرم رو دست میگیرم و از سه پایه استفاده نمیکنم. یه مسئله دیگه اینکه مگه آدم در یک سال چند تا پانوراما میخواد بگیره که بخواد این همه سبکی و سرعت و راحتی هد رو فداش کنه؟!).
نکته دوم اینکه مواظب باشید یه دفعه هنگام باز کردن پیچ و تنظیم کادر یادتون نره پیچ رو محکم کنید که یه دفعه دوربین کله پا میشه (که البته اون هم احتمالش بسیار ضعیفه!).
در ضمن نظر شخصی من اینه که دقت بالا برای هد و تراز دوربین بیشتر مربوط به دوربین های آنالوگ و چاپ نگاتیو هستش. در عکاسی دیجیتال گیریم چند میلی کادر کج شد (که نمیشه) پس فوتوشاپ چه کاره است؟
نتیجه گیری کلی:
اگه قیمت کمتر، سبکی، کوچکی، سرعت و راحتی رو میخواهید 486rc2 انتخاب شماست.
اگه دقت بالا رو میخواهید هدهای سه جهته.
و اینکه اینها همه نظرات شخصی و تجربیات من هستش و به قول دوستان وحی منزل نیست.
ممنون :::happy:::
-
راستش تمام نکاتی که من میخواستم بگم کاوان گفت. کار با 808 لذت بخشه ولی وزنش سنگین البته 808rc2 وزنش نصف برادرش است که خودش مزیتی است. مسئله وزن به کنار هدهای سه جهته کمی دست و پا گیر هم هستند یعنی برای انکه انرا در کوله جای دهید یا بخواهید روی دوش حمل کنید در بیشتر مواقع مجبورید دسته های هد را باز کنید والا مثل شاخهای گاو از همه طرف بیرون میزنند و سرعت مانور شما با بال هد زیادتر است. البته بال هدها هم معایب خودشان را دارند یعنی دقت سه جهته ها را ندارند و کمی هم در کار نیاز به احتیاط دارند تا دوربینتان کله پا نشود.
808 دارای یک شبه ترمز است که اگر پیچ هم باز باشد دوربین کله نمی کند.:cool:
-
ممنون از کاوان و علیرضای عزیز http://www.millan.net/minimations/smileys/thankyou.gif
تصمیم به خرید 190xprob + 486rc2 گرفتم:::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ahmad Reza
لطفا قیمت ؟
+808 تکی
با تشکر.
-
نقل قول:
در ضمن نظر شخصی من اینه که دقت بالا برای هد و تراز دوربین بیشتر مربوط به دوربین های آنالوگ و چاپ نگاتیو هستش. در عکاسی دیجیتال گیریم چند میلی کادر کج شد (که نمیشه) پس فوتوشاپ چه کاره است؟
البته این صحبت مقداری نسنجیده است.http://fool.exler.ru/sm/sad.gif
جسارته اما اون زمان که هنوز ۰ و ۱ کشف نشده بود! که برن کامپیوتر رو بسازن! http://qsmile.com/qsimages/302.gifعکسهای آنالوگ رو در لابراتوار ادیت میکردند و البته چه ادیتی! چیزی در حد پروسسی که روی فایلهای raw امروزه ما میکنیم!!!http://qsmile.com/qsimages/302.gif
یعنی تصحیح کادر و موارد مشابه در مقابل ویرایش کنتراست و اصلاح رنگها و غیره که روی نگاتیو انجام میشده چیزی پیش و پا افتاده است.
آنالوگ و نگاتیو رو دست کم نگیرید. http://qsmile.com/qsimages/305.gif
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid_
لطفا قیمت ؟
+808 تکی
با تشکر.
سلام
الان 5 شنبه استو تعطیل اما شنبه دقیق ترین قیمت را به اطلا عتون مرسانم اما هد 804 از مدلهای دیگر مناسب تر است سبک کم جا و خیلی سریع تا شنبه. خدا حافظ شما
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
A_Maddah
سلام دوستان
براي نيكون دي 80 چه سه پايه اي رو همراه هذ پيشنهاد مي كنيد .البته تا مي تونه ارزون باشه چون در مسافرتم و به اجبار براي يك مراسم عروسي (عكاسي آتليه اي )بايد اين خريد رو انجام بدم .اگر خودم عكس مي گرفتم نياز به سه پايه نداشتم اما .......:mad:
راستي اين سه پايه SLIK U6600 بكارم مياد؟
سلام
بخود سایت مانفرتو مراجعه کنید در آنجا از شما می پرسد چه دوربینی با چه لنزی استفاده می کنید و بعد وزنش را مشخص میکنه و الا اخر اما 055 055xprob4
-
کسی از دوستان میتونه یک کیف و سه پایه خوب و با کیفیت، با قیمت مناسب برای یک h50 با وزن 550gr معرفی کنه؟؟؟
اگه جایی که بشه با اطمینان از اینکه چند برار قیمت بهم نمیدن رو هم معرفی کنید،ازتون ممنون میشم؟
و یک سوال اینکه بین یک سه پایه مثلآ چینی 10000تومانی و المانی n تومانی برای کاربرد آماتوری آیا فرقی احساس میشه؟؟ به چه نکاتی باید توجه کرد در خرید اینها؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MMahyar
کسی از دوستان میتونه یک کیف و سه پایه خوب و با کیفیت، با قیمت مناسب برای یک h50 با وزن 550gr معرفی کنه؟؟؟
اگه جایی که بشه با اطمینان از اینکه چند برار قیمت بهم نمیدن رو هم معرفی کنید،ازتون ممنون میشم؟
و یک سوال اینکه بین یک سه پایه مثلآ چینی 10000تومانی و المانی n تومانی برای کاربرد آماتوری آیا فرقی احساس میشه؟؟ به چه نکاتی باید توجه کرد در خرید اینها؟؟
خوب اول اینکه فرق است بین اینها...
هم در وزن هم در استحکام و ابعاد و بلندی و کوتاهی و نوع باز شدن و چگونگی کار کردن و تنظیمات و دقت و کیفیت ساخت و...........
مکان ثابتی برای خرید تنها سه پایه وجود ندارد.همه جا یافت می شود اما بهتر است قبل از خرید مدل خاص را با دوستان در میان بگذارید و بعد خرید کنید تا بهترین قیمت ها را داشته باشید.
اما در مورد مدل...
اولین سوالی که مطرح میشود این است که چقدر می خواهید هزینه کنید؟
این سوال را اگر پاسخ دهید بهتر و دقیق تر می شود پاسخ گفت.
چه نوع کاربردی دارید؟بیشتر برای مثلا آتلیه می خواهید و یا در سفر و یا مثلا ماکرو گرافی و .....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
اما در مورد مدل...
اولین سوالی که مطرح میشود این است که چقدر می خواهید هزینه کنید؟
چه نوع کاربردی دارید؟بیشتر برای مثلا آتلیه می خواهید و یا در سفر و یا مثلا ماکرو گرافی و .....
کاربرد من کاملآ آماتوره، و در واقع بیشتر برای شناخت وکار در مورد همه ی این موارد که فرمودید (مسافرت،ماکرو ،پرتره شخصی) و تجربه ی اینهاست که خوب اکثرآ نیازش احساس میشه.
در مورد کیف هم ترجیح میدم محکم و با دوام و ترجیحآ جمو جور باشد.
و در مورد هزینه چون ترجیح میدم سریع تر کیف و سه پایه رو تهیه کنم مجبورم با کمترین بوجه سرو تشو هم بیارم، چون احساس میکنم باید یه باطری هم بگیرم. اما نمیخوام چیزی بگیرم که مفت گرون باشه!
بقولی: هنوز اونقدر پولدار نشدم که جنس اشغال بخرم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MMahyar
کاربرد من کاملآ آماتوره، و در واقع بیشتر برای شناخت وکار در مورد همه ی این موارد که فرمودید (مسافرت،ماکرو ،پرتره شخصی) و تجربه ی اینهاست که خوب اکثرآ نیازش احساس میشه.
در مورد کیف هم ترجیح میدم محکم و با دوام و ترجیحآ جمو جور باشد.
و در مورد هزینه چون ترجیح میدم سریع تر کیف و سه پایه رو تهیه کنم مجبورم با کمترین بوجه سرو تشو هم بیارم، چون احساس میکنم باید یه باطری هم بگیرم. اما نمیخوام چیزی بگیرم که مفت گرون باشه!
بقولی: هنوز اونقدر پولدار نشدم که جنس اشغال بخرم.
خوب...
اینجا بحث سه پایه را می کنیم و کیف را در تاپیک خودش مرور خواهیم کرد( هر بحثی باید در جای خودش باشد )
اگر نمی خواهید زیاد خرج کنید و برای کارهای عادی است به نظرم یکی از این سه پایه های SLIK بخرید.
مدل های ارزان قیمت و مناسبی دارد که متاسفانه الان شماره ای در ذهن ام نیست.اما چند مدل حدود 30 تا 40 تومانی دارد که به نظرم برای شما مناسب است.مدل های گران تر زا 60 یا 70 شروع می شوند.
بهتر است سری به پاساژ حافظ ( روبروی پاساژ علاالدین تقاطع حافظ و جمهوری بزنید ) همین طور ناصر خسرو راسته دوربین فروشان.سه پایه های ارزان قیمت ومناسبی گیرتان خواهد امد....
-
بسیار ممنون،فقط اینکه از جنس پلاستیک یا فلز؟؟ تو این رنج قیمت کدوم بهتره؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MMahyar
بسیار ممنون،فقط اینکه از جنس پلاستیک یا فلز؟؟ تو این رنج قیمت کدوم بهتره؟؟
خواهش می کنم.ترجیحا فلزی.که احتمالا آلومینیوم خواهد بود که هم سبک است و هم نسبتا مقاوم.
-
با سلام
اساتيد محترم من دنبال يه جور سه پايه هستم كه بتونه كاملا با زمين مماس بشه..يعني مثله اينكه وقتي دراز ميكشيم ميخوايم عكس بگيريم با همون ارتفاع باشه چون اكثر سه پايه هايي كه من ديدم اونم اينجا تو بابل در كمترين ارتفاعشون از زمين خيلي بلندن يا بعضي ها پايه ها مماس با زمين ميشن اما باز هم ارتفاع دوربين بالاست! اگر ميشه منو راهنمايي كنيد چي بخرم تا 150 تومان هم ميتونم هزينه كنم..دوربين هم كانن 40 دي
با تشكر
-
-
4 فایل پیوست
این هست ولی فکر نکنم تو ایران باشه :::confused2:::
54.95$ Gorillapod SLR-ZOOM
Intended for: Tripod mountable cameras and professional tripod heads
Max weight load: 3000g (6.5 lbs)
Adapter: Universal 1/4-in tripod screw plus a 3/8-inch adapter screw
Size: 250 x 60 x 60mm (9.8 x 2.4 x 2.4in)
Weight: 241g (8.5 oz)
Habitat: Anywhere!
http://www.joby.com/images/slrzoom-macro.jpg
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirezaaa
این هست ولی فکر نکنم تو ایران باشه :::confused2:::
54.95$ Gorillapod SLR-ZOOM
Intended for: Tripod mountable cameras and professional tripod heads
Max weight load: 3000g (6.5 lbs)
Adapter: Universal 1/4-in tripod screw plus a 3/8-inch adapter screw
Size: 250 x 60 x 60mm (9.8 x 2.4 x 2.4in)
Weight: 241g (8.5 oz)
Habitat: Anywhere!
http://www.joby.com/images/slrzoom-macro.jpg
ممنونم از شما اما 3 پايه اي كه مد نظر منه اين نيست...منظورم از اون چيزي كه گفتم اينه كه با وجود داشتن يك ارتفاع مناسب و كيفيت خوب قابليت مماس شدن با زمين رو هم داشته باشه :::happy:::
-
سلام
دوست عزیز manfrotto سه پایه هایی با این قابلیت داره با توجه به هزینه ای که می خواهید بدید
سه پایه 190X pro B که حدود 90000 تومان و هد 322 که حدود 70000 تومان قیمت دارند هست البته هد توانایی 5 کیلوگرم را بیشتر ندارد که برای بسیاری از تجهیزات کافیست و از نظر کیفیت هم به نظر من خیلی خوبه
در ضمن از سایت خود شرکت می توانید اطلاعات کاملتری بگیرید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahyar
سلام
دوست عزیز manfrotto سه پایه هایی با این قابلیت داره با توجه به هزینه ای که می خواهید بدید
سه پایه 190X pro B که حدود 90000 تومان و هد 322 که حدود 70000 تومان قیمت دارند هست البته هد توانایی 5 کیلوگرم را بیشتر ندارد که برای بسیاری از تجهیزات کافیست و از نظر کیفیت هم به نظر من خیلی خوبه
در ضمن از سایت خود شرکت می توانید اطلاعات کاملتری بگیرید
بسيار ممنون ..آيا اين هد خوبه؟يا چيزه ديگه اي رو پيشنهاد ميكنيد؟[
-
نقل قول:
بعضي ها پايه ها مماس با زمين ميشن اما باز هم ارتفاع دوربين بالاست!
با وجود داشتن يك ارتفاع مناسب و كيفيت خوب قابليت مماس شدن با زمين رو هم داشته باشه
این سه پایه که بسیاری از دوستان استفاده می کنند در حالت خوابیده ،نشیمنگاه دوربین حدود 8 سانت از زمین فاصله داره.اگر کار شما با 8 سانتی متر ارتفاع دوربین از زمین راه میفته که بسم الله 190x pro ساخت شرکت manfrotto تو همین تایپیک هم جیک و پوکش هست. بگردین می بینین.
[IMG]http://i29.*******.com/efjl3q.jpg[/IMG]
پی نوشت:
ببخشین با دوستان خط رو خط شد
-
خوب من بنا به دلايلي قادر نيستم برم تهران و با چندين شركت كه تو مجلات تبليغ كرده بودند تماس گرفتم كه اين 3 پايه و هد رو در ازاي حواله كردن پول بخرم اما اين 3 پايه و هد رو موجود نداشتند..دوستان لطف كنند اگر جايي رو ميشناسند كه اين 3 پايه رو موجود دارند و در ازاي پرداخت حواله اون رو برام پست ميكنند شماره تلفن اون فروشگاه رو برام بصورت پيغام خصوصي بفرستند
با تشكر
-
من وقتی از نورنگار دوربین گرفتم سه پایه رو هم از همونجا تهیه کردم که نظر خودشان این بود که من سه پایه ی velbon cx-640 برای دوربینم 450 canon بگیرم.
حالا چون این اولین سه پایه ی مورد استفاده ی منه احساس میکنم مشکل داره یعنی وقتی دسته ی سه پایه رو به سمت پایین یا بالا میگیرم کنترلش از دست میره و حتماً باید با دسته گرفته بشه. فقط در حالت صاف و مستقیم اونم به دلیل وزن دوربین میشه دسته رو رها کرد و می ایسته.
حالا این سه پایه های سنگین که اینجا گفته میشه یعنی این مشکل رو نداره؟
گیره های بزرگ برای کنترل دوربین در همه ی وضعیت ها داره؟
-
سلام
شرکتslik مدلی را به بازار ارئه داده به نام 700 قبلاً مدلی داشت به نام 400 که بسیاری از دوستان فروم از اون استفاده میکردند. قیمت 400 الان حدود 95 تومن و قیمت 700 حدود 115 هزار تومانه. از دوستان کسی با این مدل 700 آشنائی داره.
ممنون
-
سلام
متاسفانه مدل 400 در بندر عباس 115000 تومان است من این سه پایه را دست یکی از دوستان دیدم سه پایه خوبی است نسبت به قیمتش
-
سلام: ظاهرا Manfrotto برای سه پایه هاش Maximum Load Capacity تعریف کرده که معیار آن بر اساس مرکز سه پایه است. حالا سوال من اینه اگر برداشت من درست باشه این وضعیت در کدام حالت است؟ زمانی که پایه ها( حالت تلسکوپی) کاملا باز باشه یا بسته؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
QashQai
سلام: ظاهرا Manfrotto برای سه پایه هاش Maximum Load Capacity تعریف کرده که معیار آن بر اساس مرکز سه پایه است. حالا سوال من اینه اگر برداشت من درست باشه این وضعیت در کدام حالت است؟ زمانی که پایه ها( حالت تلسکوپی) کاملا باز باشه یا بسته؟
افشین جان آن عامل بر مبنای سه پایه با بازو های باز و ارتفاع عادی محاسبه شده است.
-
کاوه جان ممنون
نظر شما یا دوستان دیگر در مورد این با هد مربوطه چیست؟
TRIAUT TRIPOD 058B
808RC4
یا این یکی با یک هد مناسب
MAGFIBER PRO TRIPOD 4 SECTION 055MF4
طبق آن چیزی که شما گفتید. ظاهرا نیاز من اینگونه تعریف میشود چون حتما میبایست Maximum Load Capacity را در ضریب فرضی 0.6 ضرب کنم برای حالت خاص 3 پایه (در مناطق کوهستانی) تا قدرت تحمل باشد با توجه به حساسیتی که نسبت به پایداری آن دارم. حداکثر وزن دوربین و لنز 4 الی 5 کیلو کیلو فرض شود. ضمنا وسایلی دیگر از قبیل کفشک کیف و دیگر متعلقات طبق طبقه بندی کارخانه روی هر 3 پایه است یا جداگانه تهیه میشود؟
این تاپیک را که میخواندم اگر خاطرم باشد دیدم که دوستان اشاره داشته اند بال هد ها پانورامای 360 نمیگیرند اما ظاهرا اینگونه نیست شاید با توجه به قدمت پست ها اینگونه باشد.
من وزن 3 پایه زیاد برایم مهم نیست. کیفیت کارایی پایداری. البته وزن کمتر به هر حال نعمتی است. مدلی با قابلیت های مشروحه با وزن کمتر هم بود چه بهتر....
پ.ن: نمیدانم در این محصول چگونه است اما بدنه های دوچرخه های حرفه ای کوهستان از آلیاژی استفاده میشود که با حداکثر مقاومت وزن هایی بسیار پایین دارند و البته گران هم هستند. یک دوچرخه نمونه از آن با همه متعلقات حول و حوش 10 کیلو است تازه این یک وزن معمولی است که سبک تر هم هست حالا احتمالا در این 3 پایه ها هم اینگونه هستند درسته؟
ممنون
-
سلام دوستان: در مورد سوال من اطلاعاتی دارید لطفی است از شما........
ممنون:::happy:::
-
با درود
افشین جان اگر پایداری برات مهمه توی منفروتو 055XPro B انتخاب خوبیه من ازش خیلی راضیم وزنش حدود 2.4 کیلو و تا 7 کیلو تحمل وزن داره در مورد هد حتما نگاهی به بال هدها داشته باش مدلهای 488 و 486 حدود 40 تا 90 هزار تومان قیمت دارند و مدلهای 468 حدود 200 تا 250 هزار تومان
من با 222 و 322 و 808 و ... کار کردم هیچکدام بهتر از بال هدها نبودند الان 468RC2 .468RC5 , 486 دارم
خیلی عالی هستند و حمل و نقلشون از 3-way راحتتره و کارکردن با آن سریعتره
اگر کمکی از من بر مییاد من در خدمتم ( برای تست کردن)
موفق باشی
-
مهیار جان ممنون مدل هایی را که گفتید حتما در کاتالوگ سایت مربوطه نگاه میکنم. آن 58B بهتر نیست؟
.
.
از بابت لطفتان چه برای جواب چه برای تست ممنون:::happy::: اگر اسباب زحمت نباشد مزاحتمان میشوم. فعلا ماموریت هستم.
-
با درود
افشین جان این دو مدل هیچ فرقی ندارد بجز قسمت بالایی سه پایه که055XProB نسبت به 055ProB راحتتر تبدیل به حالت افقی می شود(مثل 190XProB ) من 055ProB داشتم ولی با 055XProB تعویض کردم
اگر اشتباه نکنم 055XProb حدود 140000 تومان و 055MF4 حدود 250000 تومان است و 400 گرم سبکتر است
اگر منظورت 458B است بله بهتر است ولی حدود 350 هزار تومان است
-
مهیار جان این رو دیدم
[IMG]http://www.*******.info/files/q0nr6wsmbnwbnm3y0u3a.jpg[/IMG]
راستی بقیه متعلقات از کیف و کفشک ... با 3 پایه است با میبایست جدا تهیه شود؟
-
افشین جان این 6.2 کیلو وزن داره و برای عکاسی طبیعت فکر نمی کنم خوب باشه یکی به خاطر اینکه پایه هاش از هم باز نمی شه و توی جاهای نا هموار تقریبا غیر قابل استفاده است و ارتفاعش از 44 سانت کمتر نمی شه در صورتی که 055 تا حدود11 سانت پائین مییاد (وقتی پایه ها تا آخر باز باشن ) و این توی ماکرو گرافی و عکاسی سوژه های کم ارتفاع خیلی کمکت میکنه
ونکته خیلی مهمتر وزن است من برای تجهیزات سبکم یک 190MF4 گرفتم به خاطر اینکه با هد حدود 1.9 کیلو وزن داره و 055 رو گذاشتم فقط برای تله بلند چون با هد حدود 3.1 کیلو است حالا تو چطوری می خواهی سه پایه و هد 7 کیلویی با خودت اینطرف و اونطرف ببری
به نظر من هم از نظر وزن و هم از نظر کارایی جوابتو نمی ده
افشین به خودت رحم کن
-
والا مهیار جان ظاهر اون پایه های تلسکوپی از بابت تراز شدن جوابگوی کوهستان هست. منتها راست میگی واسه ماکرو زیاد یا اصلا خوب نیست. در مورد وزن هم زیاد برایم مهم نیست :::happy:::
یعنی به خودم سخت گرفتم که هر طور شده سه پایه ای با پایداری بالا داشته باشم . فکر میکنم اگر سنگین تر باشه پایداری بیشتره. این 3 پایه ها بین لگ هایشان جایگاهی دارند که در مرکز ثقلشان وزنه ای مجازی( تا حداکثر باری که تحمل میکنند) برای پایداری آویزان کرد؟!(البته من این تکنیک را در جاهایی دیگر دیده ام نمیدانم این ها دارند یا نه)
.
.
ضمنا باز هم تشکر و عذر خواهی که تا این موقع صبح وقتتان را در اختیار من گذاشتید. من فردا مجدد اینجا را چک میکنم . نمیدانم الان رفتید یا هستید ولی به هر حال ممنون از لطفتان.
شب خوش
-
سلام
من پیشنهاد میکنم اگر تا حالا این کاتولوگ مانفرتو رو ندیدید حتما یک نگاهی بهش بیندازید. خیلی کامل و خوب است. تمام سه پایهها و هد ها را بر اساس وزن و کاربرد دسته بندی کرده و مشخصات همه را توضیح داده.
کد:
http://www.manfrotto.com/webdav/site/manfrotto/shared/pdf/catalogues/GB_MANFROTTO_photo_catalog
ue2007.pdf
من سه پایه مانفرتو ندارم ولی فکر میکنم 458B سه پایه جالبیست البته اگر پایداریش خوب باشه و پیدا بشه.
-
ممنون فرساد جان این لینک را دیدم. این که شما و مهیار اشاره کردید بنظرم جالبه. البته باید دید پایداریش چطوره. مضاف بر آنکه آیا اصلا ایران هست یا نه؟ و اینکه ظاهرش نشون میده خود 3 پایه از استحکام زیادی برخوردار نیست( از نزدیک باید دید و قضاوت کرد)
دوستان فاروم کسی از این 3 پایه استفاده کرده؟
[IMG]http://www.*******.info/files/iw6vz0u23xvxnzcdvums.jpg[/IMG]
بطور کل کسانی که از 3 پایه های این شرکت استفاده میکنند مخصوصا با لنزهای سنگین (مثل دوستان خوبمان آقای فراهانچی و مهیار عزیز) بعد از مدتی استفاده لقی در آنها ایجاد نمیشود..... 3 پایه و هد؟
-
سلام آقای قشقایی عزیز
با نظر مهیار در ارتباط با سه پایه 055xprob موافقم . ترکیبی از وزن قابل قبول به همراه پایداری خوب را به همراه دارد . تجربه راهپیمایی با تجهیزات سنگین در کوه ، دشت و بیابان به مدت طولانی میگه هر 100 گرمی که تجهیزات شما سبک تر باشد به نفع شماست . خستگی ناشی از حمل بار سنگین رمقی برای عکاسی و تمرکز بر آن باقی نمی گذارد .
تجربه تلخی از سه پایه نامناسب داشتم که بر اثر آن لنز و دوربینم با سه پایه 190 xprob بر اثر وزیدن باد سقوط کرد و ضرری نزدیک به یک میلیون تومان داشت . و نزدیک به 40 روز است که گرفتار تعمیر لنز و تعویض دوربین هستم .
بنا بر این شدیدا توصیه میکنم سه پایه و هد مناسب را انتخاب کنید . 058B که معرفی کردید برای استفاده در حالت ثابت با لنز هاس سنگین خوبه ولی زمانیکه بحث حمل آن پیش میاد قضیه فرق میکند .
تا به حال در یکسال و اندی که با سه پایه ، تک پایه و دو نوع هد مانفروتو کار کردم ( حتی در شرایط بسیار سخت مثل قرار دادن سه پایه در آب و غیره) اثری از لقی یا شل شدن در اجزا مختلف ندیدم . گاهی اوقات نیاز به سفت کردن پیچ های مفاصل و بست های سه پایه هست که با آچار مخصوصی که همراه سه پایه است انجام میشود .
حتی سه پایه و هدی که سقوط کرد با توجه به شدت ضربه و وزنی که روی آن بود ، آسیبی ندید و لقی پیدا نکرد ،فقط چند خط جزیی برداشت .
موفق باشید
-
با درود
افشین جان B458 توی تهران هست و حدود 350 هزارتومان قیمتشه و تا 8 کیلو را ساپورت می کنه.
در مورد لقی و شل شدن من تا حالا مشکلی نداشتم.
راستی به گیتزو هم یک نظری بینداز من دو مدل 2541 و 2540 رو دیدم که 450 هزار تومان قیمتش بود و وزنش 1.5 کیلو بود و تا 12 کیلو رو ساپورت می کرد ولی من از منفروتو بیشتر خوشم اومد (سلیقه ای)
گیتزو یک بال هد هم داشت جالب بود 190 هزار تومان ولی متاسفانه محصولات گیتزو تنوعش تو ایران خیلی کمه
ولی افشین جان به نظر من با توجه به قیمت 055XPro B بهترین انتخاب است
-
آقای سیاسی،
گیتزو های سری Traveller که پایههایش از وسط تا میشود، در ایران وجود دارد؟
-
با سلام به تمامی دوستان .
من تازه واردم تویه این سایت . اگه محبت کنید و راهنمائی کنید در مورد سه پایه های منفرتو و سر سه پایه هاش . اینکه چه مدلش واسه دی 80 نیکون خوبه . ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahoor
با سلام به تمامی دوستان .
من تازه واردم تویه این سایت . اگه محبت کنید و راهنمائی کنید در مورد سه پایه های منفرتو و سر سه پایه هاش . اینکه چه مدلش واسه دی 80 نیکون خوبه . ممنون
سلام
اگر لنزتان همان 135-18 است كه 3 پايه هاي ارزانتر و مناسبتري هم ميتوانيد استفاده كنيد.
اما اگر در آينده قصد خريد لنزهاي سنگينتر يا استفاده در شرايط خاصي را داريد؛ توصيه ميكنم اين تاپيك را از ابتدا بخوانيد، مطمئن باشيد وقتتان هدر نميرود و ضرر نميكنيد. :)
چون بيشتر اين تاپيك در همين مورد صحبت شده.
-
دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید برای دوربین sony H50 چه سه پایی مناسب هست؟ عوامل مهم برای خرید:
1- کمترین هزینه پرداخت بشه
2- کاملا اماتور هستم ..ولی این قابلیت داشته باشه که در اینده بشه یکم فراتر از اماتور کار کرد
3- ترجیحا بشه برای دوربین فیلم برداری هندی کم سونی که اندازه کف دست هست نیز استفاده بشه...
ممنون از اینکه تجربیاتتون در اختیار همگان قرار میدید....
-
من 2 روز پیش هم پاساژ حافظ رفتم و هم کل ناصر خسرو را دور زدم ولی سه پایه Slik U6600 را که اساتید برای کار های آماتوری توصیه کرده بودند پیدا نکردم!! دوستان لطف کنن و آدرس و تلفن یک مغازه رو بدن که این مدل رو داشته باشه
ضمنا بازار رو که دور میزدم تو سه پایه های ارزون قیمت اکثر آنها هد هاشون پلاستیکی بود که خوب به نظر نمی رسید
فقط یه مدل بود که تمام قطعاتش فلزی بود و روی هدش یه تراز (یک شیشه که توش آب بود همراه با یک حباب) داشت
ظاهرش بد نبود مارکش فکر کنم VF بود یا WF ، وزنش هم زیاد بود.
می خواستم نظر دوستان رو در مورد این سه پایه دومی بدونم:::happy:::