سلام...
امکان کنترل و انتقال فایل از روی 40d به گوشی های اندروید هست؟ با dslr controller
سلام...
امکان کنترل و انتقال فایل از روی 40d به گوشی های اندروید هست؟ با dslr controller
محمدهادی نوری
سلام من یک 7d mark ii دارم واسه استفاده شخصی. نیاز به یک وسیله دارم که از راه دور کنترل زوم کردن و بالا و پایین کردن جهت دوربین رو خودم از فاصله دور تنظیم کنم و نتیجه رو روی یک LCD ببینم. آیا همچین وسیله ای هست؟
زوم لنز که دستی و در صورت اینکه بخواهید کنترل ریموت روش داشته باشید، باید یک مکانیزم مکانیکی درست کنید که فکر می کنم عکس نمونه خارجش رو دیده بودم( دست ساز بود) تصویر رو هم میشه با انواع روشها انتقال دادو دوربین رو ریموت کرد !
محمدهادی نوری
درود دوستان عزیز
ارزانترین ریموت برای عکاسی بالب قیمت در چه حدودی است ؟
من ب ریمت ها زیاد کار نکردم غیر ازریموت ساده مادون قرمز
ممنون میشم دوستانی که استفاده کردند راهنمایی بفرمایند
با تشکر
داود معانی
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
سلام.برای عکاسی تایم لپس ریموتی هست که به canon eos m بخوره؟
میلاد احمدی
Nikon D750+Samyang 14 f2.8+Nikkore 50 f1.8 G
Canon eos m+22 f2
سلام دوستان من دونبال نرم افزار dslrcontroller برای ایفون میگردم تو یوتوب فیلمش زیاد موجود بود
ولی هرچی میگرم تو سایتش نسخه IOs برای دانلود پیدا نمیکنم
ولی این برنامه برای IOS هم موجود بود کسی اگه لینکی ازش داره یا برنامه شبیه به این
ممنون میشم معرفی کنه دوربین Canon 550d
وبسایت برنامهای که فرمودید، نسخه iOS رو ارائه داده ولیکن فقط برای iPad موجود هست: https://dslrcontroller.com/iOS
من خودم از Camera Connect خود کنون استفاده میکنم، اما دوربین من built-in Wi-Fi (درون خودش) داره. EOS Remote رو امتحان کردید؟ شما سعی دارید دوربین رو با استفاده از کابل وصل کنید یا قطعه Wi-Fi رو جداگونه خریداری کردید؟