من هم دقیقا همین مدل رو دارم. با توجه به اینکه گارمین نسل جدید GPS هایش را رائه کرده (Touch Screen و امکانات جدید) این مدل که کاملترین هم بود باید ارزانتر شده باشد.
Printable View
چه خوب پس میشه از تجربیات شما تو جزییات استفاده کرد
حالا نکته مهمی که پیش میاد نقشه هاست که این اطلاعات بتونه روش بشینه
کدام از شهرهای ایران این نقشه ها براشون تهیه شده که با این سیستم کار کنه و از کجا میشه تهیه کرد
چه قانونی و حالا چه غیر قانونی
معمولا فروشندگان GPS در ایران تمام نقشهها رو در دسترس دارند. نقشهی دقیق تهران و راههای ایران. البته میدانید که دربارهی عکاسی و داستان مختصات و اینها وجود نقشه ضروری نیست. حتی یک GPS بدون نقشه هم میتواند در نهایت به مکانیابی عکس در Google Earth ختم شود زیرا ثبت طول و عرض و ارتفاع جغرافیایی ربطی به نقشه ندارد. برخی سایتها و گردشگران و کوهنوردان هم مسیرهای مناسبی را که Traking کردهاند برای دانلود روی Net قرار میدهند.
بله من منظورم نقشه ای تو کامپیوتر که بشه نقاط رو روش پیاده کرد و
کاری فعلا به نقشه داخل دستگاه مکان یاب ندارم
و شما میگین که مثلا یک عکسی رو که در یک محله قدیمی یزد در یک کوچه گرفتیم رو در گوگل ارث میشه به صورت قابل قبولی از نظر وضوع مشاهده نمود که بشه به راحتی رو نقشه های معمولی از روی اون علامت زد ؟
و آیا اون نقشه های دستگاه با نرم افزار قابل باز شدن و کار کردن در کامپیوتر هم هستند ؟
اگر دسترسی ADSL داشته باشید Google Earth از قابل قبول هم قابل قبولتر و اگر DialUp باشید از غیر قابل قبول هم غیر قابل قبول تر است. (چـــی شد!)
نقشههای Crack شده که در حقیقت Image گرفته شده از روی GPS ای هستند که نقشهی اورجینال روی آنها بوده با نرمافزار اصلی Garmin ، روی کامپیوتر قابل مشاهده نیستند. با یک سری دردسر ها و توسط سایر نرمافزارها میتوان آنها را روی کامپیوتر باز کرده و مشاهده کرد. ضمن آنکه نرمافزار های کمکی برای کالیبره کردن نقشههایی که بصورت تصاویر Bitmap (و نه برداری توام با مختصات جهانی) میباشند نیز هست. یعنی چند نقطهی آن را کالیبره میکنید و بقیهاش از نظر مختصات GPS معنا دار خواهد شد.
من یادمه لینکی از آخرین نسخهی (در آن زمان) Crack شدهی Google Earth در فروم قرار داده بودم. که میتوان با رزولوشنی بسیار قابل قبول حتی تصاویر آنرا را ذخیره کرد و امکانات زیادی دارد و وقتی زوم میکنید جزئیات حیاط منزل در حد اتومبیل و حوض و پلهها قابل تشخیص است.
الان اکثر Smart Phone ها مجهز به GPS هستند ... سوالی که واسه من پیش اومده این هست که فرق مثلا دستگاه های GPS گارمین گرون قیمت با این گوشی ها چیست ؟!
رو اسمارت فون ها میشه نرم افزار Garmin Mobile XT رو نصب کرد و نقشه های کرک شده هم که واسش زیاده !
مثلا میشه با ۶۰۰ تا ۷۰۰ تومن گوشی Sony Ericsson Xperia خرید و Garmin Mobile XT رو هم نصب کرد!
چرا باید مثلا به جای این خرید ظاهرا معقولانه دستگاه Garmin Nuvi 885t رو خرید با قیمت ۷۰۰ دلار ؟!
این اختلاف قیمت به خاطر نقشه ها و نرم افزار هست که ما تو ایران پولی بابت این نمیدیم یا مثلا حساسیت بالای دستگاهای گارمین ؟
مقایسهی GPS های دستی با SmartPhone ها:
1- مستقل بودن (موبایل است و نرمافزارهایش و قاطی کردنهایش)
2- ارزانتر بودن (برای امر عکاسی یک GPS یکصدهزار تومنی هم کفایت میکند)
3- تعداد کانالهای بیشتر GPS و حساسیت بالاتر (جهت برقراری ارتباط با ماهوارهها)
4- مصرف انرژی کمتر (دو عدد باتری قلمی و ساعتها کار. در مدلهای گارمین حداقل 18 ساعت)
5- ضدآب بودن. تقریبا تمام GPSهای دستی ضدآب هستند در سطح IPX7
مقایسهی GPS های بلوتوث با GPS های دستی :
1- مستقل بودن
2- ارزانتر بودن (برای امر عکاسی یک جی پی اس 60 هزار تومنی هم کفایت میکند)
3- تعداد کانالهای بیشتر GPS و حساسیت بالاتر (جهت برقراری ارتباط با ماهوارهها و پشتیبانی از حداقل 12 ماهواره همزمان)
4- مصرف انرژی کمتر (یک باطری شارژی قابل تعویض و با قابلیت نگهداری 20 تا 24 ساعت شارژ در حالت روشن)
5- می توانید آنر در جیب یا کوله خود بگذارید و نگران ضد آب بودنش نباشید.
6- قابلیت اتصال به موبایل ، لپتاپ، پاکت پی سی و هر دستگاهی که قابلیت اتصال بلوتوث را داشته باشد.
7- مناسب برای عکاسی گروهی (موقعیت شما و گروهتان را بوسیله پیامک با فواصل زمانی معین برای اعضای تعیین شده می فرستد)
8- امکان استفاده به همراه نقشه
9- امکان استفاده با گوگل ارث یا گوگل مپ
10- اگر در هنگام عکاسی و یا کوهنوردی دچار حادثه شوید امکان ارسال موقعیت دقیق خود را با طول و عرض جغرافیایی از طریق پیامک برای هر فردی را خواهید داشت.
11- قابلیت نصب آنتن اکسترنال
12- قابلیت آپدیت آسان نقشه ها همچنین رایگان و در دسترس بودن آنها و قابلیت طراحی نقشه شخصی.
13- قابلیت انتقال مسیر طی شده به نرم افزار گوگل ارت.با نرم افزار Pathaway
14- قابلیت برنامه ریزی گوشی موبایل برای هر منظوری حتی می توانید آنرا در یک اتومبیل جاسازی کنید و از پشت کامپیوتر خود بصورت زنده ببینید که اتومبیل مورد نظر شما کجا می رود و در کجا توقف می کند.(هم اکنون در بعضی از موسسات اتومبیل کرایه استفاده می شود در ایران)
و....
به نظر من حتی میشه با 220 تومان این امکانات رو داشت : 60 تومان GPS + صدو شصد هزار تومان یک ppc ارزان مثل Imate jam یا Qteck S100
دوستانی که پاکت پی سی دارند (چه دارای GPS داخلی است یا می خواهند با GPS بلوتوث از آن استفاده کنند) :
به تازگی برنامه OziExplorer با قابلیتهای زیر توسط هکرهای روسی ک.رک شده است برخی از قابلیتهای این برنامه :
1- سرعت بالای نرم افزار نسبت به گارمین ،GPS Tuner،Pathaway،Tomtom
2- قابلیت اجرا بر روی همه پاکت پی سی های ویندوز WM2003,5,6,6.1
3- قابلیت فراخوانی نقشه های وکتور و 3 بعدی
4- قابلیت نمایش و کنترل سرعت مخصوصا وقتی با اتومبیل در سفر هستید می توانید سرعت مجاز را تعریف کنید و در صورت تخطی راننده از سرعت مجاز به شما هشدار داده میشود.
5- قابلیت جستجوی اماکن و راهنمایی به نقطه مورد نظر
6- ثبت Track (مسیری که طی کرده اید) یا وقتی مسیر بازگشت را گم می کنید مفید است.
7- نمایش دیاگرام سرعت و ارتفاع
8- نمایش زمان طلوع و غروب خورشید و موقعیت خورشید در ساعات مشخص. (این قسمت خیلی برای عکاسی مفید است).
9- یافتن بهترین نقشه از دیتابیش نقشه ها با توجه به مکانی که در آن هستید. (بطور مثال اگر از تهران به مشهد بروید در طول مسیر نقشه راههای ایران و وقتی به مشهد برسید نقشه مشهد را خواهید دید).
10- نمایش تعداد ست لایت های دیده شده توسط جی پی اس در کنار صفحه بصورت زنده.
خوب این برنامه رو می توانید از لینک زیر دانلود کنید :
پسوورد فایل : akkasee.com
حالا می رسیم به قسمت مهم قضیه و او نقشه های کالیبره شده برای این برنامه است :
نقشه های کالیبره شده برای این برنامه رو از لینک زیر میتوانید دانلود کنید : (حجم 37 مگابایت) :
نقشه های زیر را در این لینک برای شما قرار دادم :
1- نقشه راههای ایران
2- نقشه تهران با دقت بالا و مقیاس 1/5000 و نمایش خیابانها و بیمارستانها و پمپ بنزینها ایستگاههای مترو و...
3- نقشه شهر قم
4- نقشه شهر اصفهان
5- نقشه شهر مشهد
6- نقشه شهر شیراز
7- نقشه شهر قزوین
8- نقشه شهر ساری
9- نقشه شهر ارومیه
10- نقشه شهر اراک
سلام
دیروز با چند تن از دوستان مشهدی که به افتخار سفر آقای محبی به مشهد ، برنامه ای کوتاهی در طرقبه داشتیم
من از فرصت استفاده کردم تا اولین تجربه عکاسی دیجیتال و سیستم جی پی اس رو داشته باشیم .
نکاتی که تا حال با اون برخورد کردم :
1- وقتی در یک سفر ما با سرعتهای مختلف جابحا میشیم بهتره که برای هر سرعت یک Track جدا داشته باشیم . مثلا با ماشین یا دوچرخه یا پیاده . چون اینطوری میتونیم با تنظیم پارامتر های ثبت پوینت برای هر حالت بهترین دقت رو داشته باشیم ( تو خود دستگاه یک حالت اتو داره که خودش تنظیم میکنه با زمان بزنه یا تغییر مکان که شاید امکان خوبی باشه )
2- برای دیدن مسیری که رفته شده و ثبت شده به راحتی با نرم افزار های مختلف میشه این کار رو کرد مثلا خود mapsource گارمین یا گوگل ارث و ..... و امثال اینها
3- ولی برای سینک کردن این اطلاعات رو عکسها راستش من مشکل داشتم . یعنی اکثر نرم افزار ها دمو بودند و باید خریداری میشد ( مثل Robogeo) و اونی رو هم که پیدا کرده بودم نمیدونم چرا نمیتونست خوب سینک کنه و انجام نمیداد . البته هم رو فایل raw کار میکرد و هم رو بقیه فرمت ها ولی ارور میداد ( شاید من نتونستم باهاش کار کنم ) . اسم نرم افزار هم gpicsync هستش که مجانیه
4 - من بالاخره یک نرم افزار از ماکروسافت پیدا کردم Microsoft pro photo tools 2 که تونستم اطلاعات این پوینت ها رو به صورت صحیح داخل اگزیف عکسها ( غیر از فایل خام - البته شاید با نصب کدک ویندوز بشه ) وارد کنم - البته کمی گنگ کار باهاش :
----اول عکسها رو لود میکنید ----- بعد اون فایل مسیر رو اولد میکنید ----- همه عکسها رو انتخاب میکنید ----- دکمه get gps info رو میزنید ---- سوال میکنه که وارد کنه اطلاعات رو قبول میکنید ----- در آخر که خارج میشین تغییرات رو میپرسه سیو کنه ----قبول میکنید
5- بعد مثلا این عکسها رو در لایت روم که ببینید اطلاعات gps که اضافه شده یک لینک به نقشه گوگل داره که میتونید مکان رو دقیقا ببینید اگر همه چیز از اول درست باشه یعنی زمان دوربینتون دقیقا با دستگاه جی پی اس سینک باشه .
ممنون میشم اگر کسی باز تجربیاتی داره مطرح کنه تا بهترین را رو با نرم افزار های خوب داشته باشیم
مخصوصا اگر نرم افزار ها رو بتونبم کرک شده داشته باشیم.
اینجا هم فایل اون مسیره است که بصورت زیپ شده قرار میدم و بچه ها که دیروز با هم بودیم و زمان دوربین هاشون رو تنظیم کردن میتونن استفاده کنن
من دیگه عکسها رو تو تاپیک خاطرات سفرهای گروهی میزارم و فکر کنم اینطوری بهتر باشه فقط تو اون تاپیک بعد از این عکسها میتونن اطلاعات نقشه ها رو هم داشته باشن .
تشکر از دوستان
نگفتید مدل و مارک GPS شما چیه و همین طور دوربینتون چیه
من به راهنمایی استاد کاوه برای D200 و گارمین (سری اترکس ) یک کابل ساینس گرفتم جواب داد
با سلام
جنا آقای وطن دوست اگر برای شما ممکن است لینک های جدیدی از پست 79 قرار دهید.بنظر میرسد لینک ها اکسپایر شدند..
با تشکر
به لطف محمد عزیز، استفاده از GPS و تگکردن اطلاعات در متادیتا عکس را تجربه کردم.
با کمی جستجو متوجه شدم که یک پلاگین رایگان برای تزریق اطلاعات در کاتالوگ لایت روم وجود دارد:
کد:http://regex.info/blog/lightroom-goodies/gps
پس از نصب این پلاگین، کافیست کل فولدر عکس ها را در لایتروم انتخاب کنید و در صفحه تنظیم این پلاگین، فایل gpx مربوطه را آپلود کنید. اطلاعات GPS در مورد هر عکس وارد کاتالوگ لایت روم خواهد شد و امکان دیدن محل هر عکس بر روی google map و google earth براحتی وجود دارد.
در نهایت برای آنکه این اطلاعات به طور دائمی وارد متادیتا هر عکس شود، کافیست کل عکسها انتخاب شود و با CTRL+S این اطلاعات را در XMP فایلهای RAW اضافه گردد.
اسکرینشاتهای مربوطه:
http://nmroshan.googlepages.com/1.jpg
صفحه تنظیمات
http://nmroshan.googlepages.com/2.jpg
روی آن پیکان کوچک اگر کلیک کنید، موقعیت را روی گوگل مپ نشان میدهد. از طریق منو، گوگل ارث نیز در دسترس است.
http://nmroshan.googlepages.com/3.jpg
موقعیت در Google Earth
با تشکر مجدد از محمد امدادی عزیز
دوستانی که Etrex Vista HCX دارند می تونند این نقشه تهران با جزئیات خوب و نقشه راههای ایران رو دانلود کنند و روی مموری ذخیره و لود کنند
دوستانی که ویندوز موبایل دارند و Garmin Mobile XT هم می تونند از این نقشه استفاده کنند. البته باید نقشه رو Unlock کنند.کد:http://rapidshare.com/files/144184780/gmapsupp.rar.html
و یک سوالکد:http://www.phalls.com/vbulletin/showpost.php?p=569609&postcount=161
چون این نقشه رو من برای Etrex Vista Hcx تست کردم مشکلی نداشت ولی کسانی که 60CSX دارند لطف کنند و این نقشه رو تست کنند که آیا این فرمت از نقشه رو مدل های قدیمی تر نسبت به Vista HCX هم قبول می کند ؟
و سوال دوم اینکه Signal Reception مدل 60Csx و Vista Hcx چقدر اختلاف دارد؟ لاک کردن ماهواره در کدامیک سریعتر است ؟ آیا دوستان در این فروم هر دو را همزمان تست کرده اند؟
Etrex Vista HCX در هواپیما تقریبا مشکلی به لحاظ دریافت سیگنال نداشت ولی گوشی سونی اریکسون که مجهز به چیپ GPS می باشد به هیچ وجه در هواپیما قابل استفاده نیست !
وضعیت 60CSX به لحاظ گیرندگی در هواپیما چطور است ؟
آقاي وطن دوست عزيز،
درصورت امكان لينكهاي پست 79 رو آپديت كنيد.
در مورد مارك خوب يك جي پي اس بلوتوث هم منو راهنمائي كنيد.
باتشكر فراوان
دوستان
يك سئوال آيا كسي از دوستان با اين مدل جي پي اس سوني كار كرده است GPS-CS1 قيمت آن به نظر من مناسب است و در ايران هم مي توان به راحتي آن را تهيه كرد با قيمت در حدود 130 هزار تومان با گارانتي معتبر اگر دوستان نظري در مورد آن دارند اعلام كنند متشكر مي شوم .
اطلاعات در سايت سوني :
http://www.sony-asia.com/microsite/a...-cs1/spec.html
من دنبال يك گزينه خوب براي خريد هستم و البته دستگاههاي گارمين كه در ايران هم طرفدار پيدا كرده است را من نمي پسند چون نقشه هاي آن بسيار گرانتر از ديگر شركت ها مانند TOMTOM است و امكانات كمتري را بر روي نقشه فراهم كرده است به قول معروف هر چقدر پول بدهيد به همان اندازه مي توانيد آش بخوريد (البته به نقشهاي ايران كه كرك شده و .... هستند نگاه نكنيد ) براي خارج از ايران مثلا يك نقشه اروپا را براي گارمين با لايسنس يكساله در حدود 370 دلار بايد خريد كه مبلغ بالاي است البته براي من سوء تفاهم نشود.
اینهم لینک مجدد برای دوستانی که درخواست پست 79 را داده بودند. مجددا آپلود کردم.
پسورد فایل :www.akkasee.com با حروف کوچک.کد:http://www.megaupload.com/?d=ONN3ZSBT
اینبار همه را یکجا و در یک فایل آپلود کردم.
حجم فایل : 40.66 مگابایت
موفق باشید.
آقاي وطن دوست،
از زحمت شما ممنونم كه تمام فايلها رو دوباره آپلود كرديد
فقط من 2تا مشكل داشتم:
1- نتونستم برنامه رو رجيستر كنم چون اسم و پسورد رو پيدا نكردم.
2- فولدر اراك هم خالي بود و نقشه اون موجود نبود.
لطفاٌ منو راهنمائي كنيد.
با تشكر
با عرض سلام
من تصمیم به خرید یک GPS دستی دارم ولی نمی دونم چه مدلی و از کجا باید تهیه کنم . البته یک مدلش که برای ماشین هست رو دیدم ولی من میخوام دستی باشه و راهای ایران رم هم داشته باشه . اگر کسی اطلاعاتی داره ممنون می شم در اختیارم بزاره....
با تشکر
خوب بود محدوده بودجه تون رو هم ميگفتيد ...
با فرض عدم محدوديت بودجه، بهترين مدل موجود دربازار به نظر من گارمين مدل 60csx هست.
اين مدل حساسترين گيرندگي را داره و حتي در زير بعضي از سقفها و در درهها و جنگلهاي انبوه نيز به سرعت
و به خوبي به چند ماهواره کانکت ميشه. مموري هم که ميخوره و ضد آب و ضد ضربه هم هست.
بعد از اين مدل، مدل Etrex HCX هم مدل خوبي است که از همان نوع گيرندههاي فوق حساس بهره ميبره.
اولي حدود 360 تومنه و دومي حدود 280 تومن. سري کلرادو هم عاليه اما قيمتش بالاست (از 450 به بالا).
kamipix جان
در خيابان انقلاب از ميدان به طرف خيابان فخر رازي در واقع سمت راست شما خواهد بود حدود 100 متر جلو تر يك فروشگاه است كه دوربين و لوازم مهندسي نقشه برداري دارد حدود 11 الي 12 مدل گارمين دارد و قيمت هاي آن هم مناسب است فكر كنم بد نباشد كه سري به آنجا بزنيدو چند تن از دوستان من از آنجا تهيه كرده اند. به اين سايت هم سري بزنيد اطلاعات خوبي را ارئه كرده است : http://mapshop.ir/
پيروز باشيد
سلام
آقاي nmroshan يك پلاگين براي درج اطلاعات GPS در مورد عكس در لايت روم معرفي نمودند. من با اين برنامه بسيار خوب و راحت كار مي كردم ولي الان مدت رايگان بودن 6 هفته تمام شده است . آيا دوستان برنامه و كرك براي فعال كردن آن را سراغ دارند . در ضمن نسخه جديد اين برنامه هم در سايت سازنده قابل دانلود مي باشد و نسخه جديد انتشار يافته است .
در صورت داشتن كد فعال سازي براي من هم اطلاعات آن را بدهيد ممنون مي شوم . برنامه من از كار افتاده است:(
سلام
من در تاپيك قبل مشكلي داشتم كه هنوز بدون جواب مانده است !!!؟
شايد به علت اينكه دوستان اطلاعاتي در اين مورد ندارند باشد ؟ به هر حال يك سئوال ديگري دارم و دوستاني كه GPS دارند و يا آگاهي لطفا" جواب دهند :
براي ثبت اطلاعات مكاني بر روي عكس آيا شما به اينصورت عمل مي كنيد در ابتداي مسيري كه براي عكاسي مي رويد دستگاه خود را روشن مي كنيد و فرص كنيم كه شما در يك جنگل و با دشت هستيد طي مسير مي كنيد و اطلاعات مسير هم در طول عكاسي در GPS شما ثبت مي شود . پس از تمام عكاسي وقتي عكسهاي خود باز بيني در كامپيوتر مي كنيد اطلاعات طول مسير عكاسي را توسط نرم افزاري كه هنگام خريد GPS بوده با عكس ها سيك مي كنيد چون زمان ثبت عكس مشخص است و مسير و زمان راه پيمايي پس ازاطلاعات با هم مقايسه و متختصات آن محل در آن بازه زماني براي عكس ثبت مي شود .
آيا اين روش كار درست است و به همين صورت است دوستان ؟
بله همینطوره
در واقع زمان ثبت شده در 2 دستگاه ( جی پی اس و دوربین ) فاکتور مشترک برای سینک هستش
البته نرم افزار برای سینک و تگ زدن اطلاعات بر روی عکسها همراه دستگاه موقعیت یاب نیست
از طرفی روشهای ساده تر ولی گران تر برای سیستم کنون هست اونهم خرید گریپ وایر لس که پرت نصب جی پی اس رو داره و مستقیم اطلاعات رو در هنگام عکس گرفتن به اگزیف وارد میکنه
سلام
از پاسخ شما ممنون هستم دوست من به تازگي يك دستگاه GPS خريده كه همراه آن دو عدد CD است يك راهنما و .. و ديگري نرم افزاري براي همين كار طرز كار آن را به درستي نمي دانست و از روي كاتالوك آن دست و پا شكسته متوجه شده بود . بزودي براي بررسي پيش او خواهم رفت و برنامه را از نزديك تست خواهم كرد. اگر نرم افزار براي همين كار باشد فكر كنم كه بسيار خوب باشد .
در مورد سيستم وايرلس هم كه فرموديد WFT-E3A وجود دارد و من قبلا در مورد آن با دوستان صحبت داشتم متاسفانه در حال حاضر در ايران نيست و قيمت آن هم در حدود 780$ است كه خودتان مي دانيد با نصف مبلغ اين پول مي توان يك دستگاه GPS خوب خريد . به هر روي از پاسخ شما تشكر مي كنم.
GPS روی گوشیهای موبایل معمولا در هوای ابری از کار می افتند, این دستگاههای جدا گانه GPS چطور ؟
من با موبايل تا كنون مشكلي نداشته ام (نوكيا) . شايد به نوع و مدل گوشي بستگي داشته باشد كه از چه برنامه و يا ساختماني براي GPS استفاده شده است . دستگاه داراي آنتن ها و گيرنده هاي قوي هستند بعضي از آنها حتي در عمق چند متري زير آب هم شما را هدايت مي كنند .
با عرض سلام
کسی از دوستان نقشهای قابل نصب بروی garmin 60CSX را دارد من چند تا لینک اینجا دیدم ولی موقع نصب بروی کامپیوتر با پیغام خطا مواجه شدم ممنون میشم اگر کمکی کنید اگر کشورهایی مثل تایلند مالزی هم باشه خیلی خوبه
ممنون
کرک برنامه RoboGeo V5.6.6 که ظاهرا یک فایل Dll هست. لینک دانلود برای من فیلتر بود و نتوانستم دانلود کنم ... دوستانی که دانلود کردن لطفا جای دیگه آپلود کنند.
http://www.tinyurl.com/l97ubs
لینک شرکت سازنده برنامه
http://www.robogeo.com/home/
جدیدا کانال Me Shop داره فکر کنم مدل F40 دستگاه Megaforce رو تبلیغ میکنه از سایتشم که دیدن کردم واقعا دستگاه خوبیه حتی کارکیت موبایل و امکانت جانبی دیگه هم داره من قیمت ( نمایندگی ) دارم 295 که فکر کنم بد نیست و نسبت به سه سال پیش تا حدود یک سوم کاهش قیمت داشته یادمه حدود 700 بود (مدلهای قدیمی ترش) و نقشه ها رو هم فقط تهران و کرج داشت حالا سوال من از دوستان اینه که هیچکدوم از عزیزان تجربه استفاده از این دستگاه رو دارند و اگر دارند نقات قوت و ضعفش رو در چه مواردی دیدند .
سلام
با توجه به ازران شدن برخي از جي پي اس ها من تصميم به خريد يك دستگاه را دارم اين تاپيك را خواندم و ديدم دوستان از اين مدل دارند و استفاده كرده و راضي هستند GPSMap 60csx اگر ممكن است دوستان بصورت كامل نحوه استفاده از اين دستگاه و ارتباط برقرار كردن آن را با دوربين كانون بيان كنند مطالب در اين تاپيك بسيار پراكنده است من هرچه خواندنم نتوانستم چيزي را از آن استخراج كنم ؟
دوست عزیز من مختصر تیتر وار صرفا برای عکاسی مطالبی میگم :
(برای استفاده کامل به راهنما دستگاه مراجعه کنید)
یک روش ساده برای تگ زدن عکسها و استفاده سیستم کنون :
1- باید در دستگاه جی پی اس در منوی ترک تنظیمات دلخواهتون رو انجام بدین ( مثلا هر چند ثانیه پوینت بزنه و یا ...)
2- ساعت دوربین رو باید مطابق دستگاه جی پی اس دقیق سینک کنید.
3- بعد از عکاسی کردن (که همزمان هم دستگاه جی پی اس کار خودشو میکنه) توسط نرم افزار عکسها را با فایل استخراجی از جی پی اس ، تگ میزنید.
4- نرم افزار ها را میتونین تو نت پیدا کنین من به شخصه از Microsoft Pro Photo Tools استفاده میکنم .
سلام
دوستان بالاخره بعد از گذشت نزديك يكماه از خريد جي پي اس موفق شدم يك برنامه خوب براي استخراج فايل ها آن و تگ زدن بر روي عكسها پيدا كنم . از خصوصيات اين برنامه رايگان بودم و همچنين خواندن اطلاع با فرمت هاي غير از JPG است و اين خيلي كمك است فرمت هاي كه برنامه ساپورت مي كند عبارتند از :
Reads and writes the formats JPEG and TIFF as well as camera RAW formats DNG (Adobe), CRW, CR2 and THM (Canon), NEF and NRW (Nikon), MRW (Konica Minolta), PEF (Pentax), ORF (Olympus), ARW, SR2, SRF (Sony) and RAF (Fujifilm), RW2 and RAW (Panasonic), RWL (Leica)
نماي از برنامه روي سيستم خودم :
http://iranphoto.org/images/Geo.jpg
براي دانلود برنامه از نشاني زير استفاده كنيد چون ديدن جاي اين برنامه براي دوستاني كه جي پي اس دارند خالي است
نشاني و سايت سازنده ( دانلود با حجم 12 مگابايت) :
سايت سازنده :براي دانلود :کد:http://www.geosetter.de
من در سايت خودم از آن بهره گرفته ام و در صورت تمايل مي توانيد نمونه آن را از نشاني زير مشاهده كنيد.کد:http://www.geosetter.de/geosetter.zip
در صورت هرگونه سئوال پاسخگوي شما عزيزان خواهم بودکد:http://iranphoto.org/index.php?showimage=79
هرچند که ربطی به عکاسی نداره ولی حیفم اومد که دوستان این رو نبینند:
جریان از این قراره که این آقای هنرمند بیکار هوس میکنه بزرگترین نقاشی دنیا رو رسم کنه. سوژه رو هم سلف پرتره از خودش انتخاب میکنه. بعد میاد یک جی پی اس رو با چند تا باطری داخل یک کیف میگذاره و به وسیله پست دی اچ ال اون رو طبق نقشه قبلی به آدرس هایی در جاهای مختلف دنیا میفرسته که مسیر بدست اومده از این کار بشه یک سلف پرتره از خودش! :::waw:::
اطلاعات بیشتر رو میتونید در سایت زیر ببینید:
کد:http://biggestdrawingintheworld.com/drawing.aspx
مشکوک میزنه و بهنظر جعلیست.نقل قول:
جریان از این قراره که این آقای هنرمند بیکار هوس میکنه بزرگترین نقاشی دنیا رو رسم کنه. سوژه رو هم سلف پرتره از خودش انتخاب میکنه. بعد میاد یک جی پی اس رو با چند تا باطری داخل یک کیف میگذاره و به وسیله پست دی اچ ال اون رو طبق نقشه قبلی به آدرس هایی در جاهای مختلف دنیا میفرسته که مسیر بدست اومده از این کار بشه یک سلف پرتره از خودش!
چه مارک و مدل جیپیاس بوده که قدرت داشته بدون دید مستقیم به آسمان و داخل قسمت بار هواپیما و ساختمان عمل کنه؟
بعدش هم هواپیماها کریدور هوایی مشخصی دارند. تغییر داده و مطابق میل حضرت نقاش حرکت کردهاند؟
پ.ن: یقینا این نظر شخصی بنده است و میتونه غلط باشه.
:think:;
ظاهرا سرکاریست!
یعنی واقعا هیچ دستگاه جی پی اسی وجود نداره که قدرت داشته باشه در محیط بسته هم امواج رو دریافت و ارسال کنه؟ من فکر میکردم این ضعف دستگاه های معمولی و ارزون قیمت مثل موبایل هاست که تو اتصال به ماهواره ها اینقدر ضعیف هستند و دستگاه های جی پی اس پیشترفته این مشکل رو ندارند! :confused:کد:http://news.cnet.com/8301-10784_3-9953103-7.html
GPS گارمین، مدل Map60CSX داخل هواپیما، ماشین، قطار و اتاق که بهنوعی دید به آسمان داشته باشه کار میکنه.
در وسایل نقلیه، هنگام حرکت دقیقتر عمل میکنه.
این موارد را تست کردهام.
ایشان یک دانشجوی هنر در یکی از دانشگاههای استکهلم بود/هست که برای پایان نامه اش این کار را انجام داده است. در ابتدا شرکت DHL اینکه بسته ایشان را به نقاط گوناگون برده است را انکار کرد ولی بعد تصمیم گرفت که به او اجازه دهد که فیلمی در دفتر تحویل بار این شرکت در فرودگاه از تحویل دادن بسته و ... تهیه کند. البته ایشان هنوز پاسخگویی دقیقی برای اینکه چگونه اینکار ممکن بوده است و مراحل درست عملکردش را نکرده است و فقط به نمایش فیلم در تارنمای خود و آگاهی داده شده آنجا بسنده میکند.
از دید تکنیکی هم همانگونه که فرمودید امکان پذیر نیست و از سوی دانشجویان دانشگاههای تکنیکی سوئد هم این مورد تایید شده است (عدم امکان این کار با وسایل امروزی و بکار گرفته شده بوسیله ایشان).
ولی خوب اینکار را او در سر داشته و شاید در ذهن خود عملی کرده است. درست است که عملی نیست و نشده ولی از دید من هنر میتواند زاده تخیل هم باشد. البته این گفته من در دفاع از دروغ زشتی که ایشان گفته نیست. ولی گمان میکنم که پیشرفت غرب شاید کمی هم مدیون خیال پردازیها باشد. هنوز هم تارنمای ایشان پابرجاست با اینکه جنجالی در میان دانشگاهیان و اهل فن اینجا بپا کرده است. از این رو میگویم که شاید مدیون خیال پردازی ها باشد چون زمانی که ژول ورن داستانهای بسیار شگفت انگیز و در آنزمان دروغین یا رویایی خود را مینوشت کسی باور نداشت که روزی بسیاری از آن خیال ها به واقعیت بپیوندند.
البته برای من جالب بود که بدانم پایان نامه ایشان مورد قبول قرار گرفت یا نه؟ و از همه مهمتر چرا؟ (چرا نه یا بلی).
با سلام
نظر من اینه که این مدل خیلی کند عمل میکنه .یعنی توی زمستون شاید ۱۵ دقیقه طول بکشه تا ماهواره ها رو پیدا کنه.ولی از نظر پوشش ها بالای سر خیلی بهتر از GPS های دیگه عمل میکنه.
من بتازگی یک گوشی 6700 گرفتم .همیشه فکر میکردم GPS در موبایل فقط یک نوع فان هستش .اما با کمال تعجب خیلی سریع تر از GPS oregon ام ماهواره ها رو پیدا میکنه و در جاهای مسقف خیلی بهتر عمل میکنه :::waw:::.
پس احتمالا با خطای زیادی ترک میکند
پیشنهاد میکنم در کنارش یه GPS ببرید و نتایج را مقایسه کنید
این لینک هم مرتبط است با مبحث
http://en.wikipedia.org/wiki/High_Sensitivity_GPS
سلام
نسخه جديد برنامه( GeoSetter ( version is 3.3.43, released on 21. March 2010 منتشر شده است دوستاني كه نسخه قبل را دانلود كرده اند مي توانند براي به روز رساني برنامه خود آن را از نشاني زير دريافت نمايند:
کد:http://www.geosetter.de/geosetter.zip
سلام
دنبال یک فقره GPS برای نصب روی دوربین عکاسی ( NIKON D90 ) هستم .
قیمت مناسب باشه ... باتری قوی (برای حداقل دو روز عکاسی پاسخگو باشد ) ... قابلیت استفاده از حافظه اکسترنال داشته باشد ( مانند : کارتهای SD ) ... نقشه اصلا مورد نیاز نیست اما دقت و سرعت و کارائی دستگاه خیلی مهمه ...
در صورت امکان آدرس محل فروش و قیمت رو لطف کنید ...
ممنون
سلام
شما میتونید از مدل Nikon GP-1استفاده کنید و سپس با نرم افزارهای MAP عکسهایی که گرفتید در جای خودشون روی نقشه ببینید . این دستگاه موقعیت جغرافیایی را در هنگام عکاسی در عکس ذخیره میکنه و خیلی سریع میتونه سیگنالهای ماهواره مربوطه را پیدا کنه. قیمت اون تا چند وقت پیش در ناصر خسرو سیصدوشصد هزار تومان بود.
دیگر اینکه میتوانید از سری etrex Garmin استفاده کنید به شرط اینکه سیم رابط اون را داشته باشید.
اگر سوال دیگری هست بفرمایید
راهنمای فارسی 60csx
سلام دوستان
یه سوال داشتم: آیا Gps برای Canon EOS 50D وجود داره؟ اگه که هست قیمتش چنده و کجا یافت می شه؟؟
متشکرم
کسی یا جایی هست که نقشه ایران و شهرها را برای 60CSX تهیه کرد و آیا اطلاعی از نحوه Load این نقشه ها روی GPS دارید ؟ ممنون
یکی از معدود شرکت هایی که نقشه کامل ایران ( به اضافه تهران و شهر های بزرگ ) را عرضه می کنید این شرکت است...
http://www.iwebmoney.com/wp/
می توانید به سایت فارسی نیز مراجعه کنید...
سلام
توی مموری دستگاهتون پوشه ای با عنوان GARMIN ایجاد کنید و فایل با فرمت ( پسوند ) IMG رو داخل پوشه بریزید.
از توی منوی دستگاه نقشه رو پیدا و فعال کنید.
من این نقشه رو استفاده میکنم ولی نمیدونم همون نقشه ای هست که فروشنده ها بابتش 50 هزار تومان میگیرن یا نه.
چون بابت نقشه از من چیزی طلب نکرد.
GPS MAP
این نسخه جز نسه های قدیمی است و دارای اشکالات زیادی است بنده یکی دو نسخه بعد از این را دارم اما آنها هم زیاد خوب نیستند اما نسخه جدید از ورژن 4 مثل اینکه خیلی خوب است اما من منتظر نسخه ..... رایگان اش هستم و فعلا قصد ندارم 40 هزار تومان بابت رفع اشکال پول بدهم...
سلام علیکم
مقایسهی انجام شده بین گارمین 60CSx و دوتا دستگاه دیگه:
کد:http://garmincolorado.wikispaces.com/Colorado+vs+60csx
با تشکرکد:http://patrick-roeder.de/reviews/garmin_gpsmap_60CSx.htm
سلام
نسخه جديد برنامه GeoSetter ver3.3.60 كه قبلا" در پست 108 معرفي كرده ام منتشر شده است دوستاني كه تمايل دارند مي توانند از نشاني زير برنامه را دريافت نمايند
برخي از تغييرات صورت گرفته بنا به گفته سايت سازنده :کد:http://www.geosetter.de/en/download/
نقشه جديد شركت آي وب ماني مربوط به دستگاه هاي گارمين نسخه 2.5.4 SEP 2010 نيز توسط شركت آن منتشر شده است و كساني كه نقشه اصلي و داراي شماره سريال هستند مي توانند آن را دريافت كنند بسيار تغييرات داشته و اطلاعات آن كامل تر گرديده است نقشه جديد را من امروز تست كردمنقل قول:
* Reads and writes the formats JPEG and TIFF as well as camera RAW formats DNG (Adobe), CRW, CR2 and THM (Canon), NEF and NRW (Nikon), MRW (Konica Minolta), PEF (Pentax), ORF (Olympus), ARW, SR2, SRF (Sony) and RAF (Fujifilm), RW2 and RAW (Panasonic), RWL (Leica)
* Uses ExifTool from Phil Harvey for writing data
* Shows existing geo coordinates, image directions and tracks on embedded Google Maps map (requires internet connection)
* Setting geo data by using embedded Google Maps map (requires internet connection) or by entering known values for coordinates and altitude directly
* Automatic filling of location IPTC fields and altitude values (requires internet connection)
* Editable IPTC data (IPTC-NAA/XMP)
* Possibilty to change taken date of images
* Synchronization with track files (NMEA, GPX, PLT, Sony LOG, IGC and others)
* Synchronization with already geo tagged images with buddy images (e.g. between RAW images and their corresponding JPEG images)
* Google Earth export
* Synchronization with locr.com
* Localizable user interface – English, German, French, Italian, Swedish, Czech, Spanish, Danish, Dutch, Russian, Japanese, Chinese and Norwegian language is available at the moment
بسيار دقيق و سينك بود
براي اطلاعات بيشتر از نقشه هم مي توانيد به سايت مربوطه مراجه كنيد برخي از تغييرات شامل :
نقل قول:
GPSهای گارمین GARMIN
آخرین ویرایش نقشه کامل راهیاب تهران ، کرج ، سمنان ، بم،قم،کاشان،مشهد،تبریز،هم دان ،کیش،اصفهان،اهواز،ارومیه، اردبیل،گرگان،بابل،کرمان،ق شم،کرمانشاه،رشت،شیراز،یزد ،بندرعباس،سبزوار، قمصر،مشهد اردهال،آران و بیدگل،رباط کریم،زنجان،اسلامشهر،شهرک اندیشه،خوراسگان،ساری،اراک ،فریدون کنار،شهر قدس،ملارد،شهریار،چهاردانگ ه و راه های کشور
1533فضای سبز
137171خیابان و بزرگراه
1536 بانک و ATM
1269 جایگاه سوخت گیری
4015 فست فود و رستوران
184مکان ورزشی
260هتل
50موزه
70کتابخانه
4 باغ وحش
72سینما
7071مرکز خرید
288داروخانه
54دفتر پست
3210 تلفن در جاده ها
367دفتر پلیس
11419تعمیر گاه جاده ای
922 مدرسه
93 ترمینال اتوبوس و تاکسی
56 فرودگاه
8 تاتر
114 آتش نشانی
2288 مکان مذهبی
1411 بیمارستان
10126 پارکینگ
275 ساختمان و ادارات
سلام
نسخه جديد MapSource Ver: 6.12.2 در سايت اصلي شركت گارمين براي دانلود قرار گرفته است برخي از تغييرات به نقل از سازنده :
از آنجايكه سايت اين شركت براي كاربران ايراني بسته مي باشد براي دريافت نسخه جديد مي توانيد از سايت زير دانلود كنيد (حجم برنامه 58 مگابايت)نقل قول:
Changes made from version 6.16.1 to 6.16.2:
◦Improved handling of invalid gpx files from devices.
◦Improved handling of missing components, MapSource will now display a message indicating the missing component.
◦Changed number of most recently used files from 4 to 10.
◦Fixed some untranslated strings.
◦Fixed an issue with saving as gpx and dxf in the Dutch localization.
◦Fixed a routing issue with third party map products.
◦Fixed several other routing issues.
◦Fixed an issue where MapSource would not remember the icon size setting correctly.
◦Fixed an issue with deleting waypoints from a route.
◦Fixed a map drawing issue.
◦Fixed display of ampersands on the map.
◦Fixed an issue with creating waypoints on certain features.
موفق باشيدکد:http://download.cnet.com/windows/
سلام
نقل قول:
نقشه جديد شركت آي وب ماني مربوط به دستگاه هاي گارمين نسخه 2.5.4 SEP 2010 نيز توسط شركت آن منتشر شده است و كساني كه نقشه اصلي و داراي شماره سريال هستند مي توانند آن را دريافت كنند بسيار تغييرات داشته و اطلاعات آن كامل تر گرديده است نقشه جديد را من امروز تست كردم
بسيار دقيق و سينك بود
براي اطلاعات بيشتر از نقشه هم مي توانيد به سايت مربوطه مراجه كنيد برخي از تغييرات شامل :
GPSهای گارمین GARMIN
آخرین ویرایش نقشه کامل راهیاب تهران ، کرج ، سمنان ، بم،قم،کاشان،مشهد،تبریز،هم دان ،کیش،اصفهان،اهواز،ارومیه، اردبیل،گرگان،بابل،کرمان،ق شم،کرمانشاه،رشت،شیراز،یزد ،بندرعباس،سبزوار، قمصر،مشهد اردهال،آران و بیدگل،رباط کریم،زنجان،اسلامشهر،شهرک اندیشه،خوراسگان،ساری،اراک ،فریدون کنار،شهر قدس،ملارد،شهریار،چهاردانگ ه و راه های کشور
1533فضای سبز
137171خیابان و بزرگراه
1536 بانک و ATM
1269 جایگاه سوخت گیری
4015 فست فود و رستوران
184مکان ورزشی
260هتل
50موزه
70کتابخانه
4 باغ وحش
72سینما
7071مرکز خرید
288داروخانه
54دفتر پست
3210 تلفن در جاده ها
367دفتر پلیس
11419تعمیر گاه جاده ای
922 مدرسه
93 ترمینال اتوبوس و تاکسی
56 فرودگاه
8 تاتر
114 آتش نشانی
2288 مکان مذهبی
1411 بیمارستان
10126 پارکینگ
275 ساختمان و ادارات
کد:http://rapidshare.com/files/41920593..._Map_2.5.4.rar
http://rapidshare.com/files/41578861...atoe_v_1.5.rar
بعد از extract کردن فایلها نحوه نصب و رجیستر کردن نقشه هم آموزش داده شده.
بنده تست کردم و صحیح کار میکند.
ضمنا" به برنامه مپ سورس هم نیاز دارید. ( برای پیدا کردن unit id دستگاهتون )
:)
سلام
نسخه جديد MapSource Ver: 6.16.3در سايت اصلي شركت گارمين براي دانلود قرار گرفته است برخي از تغييرات به نقل از سازنده :
نشاني دانلود :نقل قول:
Changes made from version 6.16.2 to 6.16.3:
Fixed some map display issues (22s & 71s labels instead of highway names).
Fixed Pedestrian routing.
Fixed some other routing issues.
Fixed Find Nearest Waypoints issue.
Fixed vertical profile custom scale settings (right-clicking on the scale of the vertical profile).
Fixed selection issue (waypoints were not de-selected when selecting a track before).
Fixed an issue where MapSource did not remember the grid setting correctly.
Fixed an issue with the updating process.
Fixed sort by number of via points in the route tab.
Fixed an issue with spot soundings.
Fixed a Polish localization issue.
Made MapSource more robust when encountering invalid map products.
البته همانطور كه دوستان مي دانند سايت اين شركت براي كاربران ايراني ايجاد محدوديت كرده از مدت ها قبل ولي مي دانم كه دوستان به خوبي مي توانند اين محمدوديت را دور بزنند.کد:http://www8.garmin.com/software/MapSource_6163.exe
لينك كمكي دانلود بدون محدوديت براي براي دوستان در ايران :
با سلام
نسخه جدید نقشه آی وب مانی برای جی پی اس های گارمین ریلیز شد.نسخه 2.7 یک ارتقا نسبتا جامع می باشد.از ویژگی های این نسخه می توان به
افزایش شهر ها به 60 شهر
افزایش نقاط جمعیتی به 11500 نقطه
افزایش نقاط مورد علاقه POI به 65000 نقطه اشاره کرد.
فایل را پس از دانلود در پوشه garmin کپی کنید.نسخه فوق unlock میباشد و نیازی به کد رجیستر نیست.کد:http://hotfile.com/dl/95303447/1c4ad95/gmapsupp.rar.html
موفق باشید
سلام
برای دوستانی که برای استفاده از جی پی اس گوشیهای آیفون و آیپاد مشکل دارند استفاده از xGPS رو توصیه میکنم.
با این نرم افزار امکان دانلود نقشه های گوگل با بزرگنمایی های مختلف تا 17 بار زوم وجود دارد که میتوان از این نقشه ها به صورت آفلاین استفاده کرد.
اگر از نرم افزار xGPS Manager روی کامپیوتر برای دانلود استفاده کنید می توانید قسمتهای مختلف را با زومهای مختلف بسته به اهمیت دانلود و با نرم افزار ifunbox نقشه ها را به گوشی منتقل کنید.
اپلیکیشن xGPS را در گوشیهای جلبریک شده می توان از Cydia دریافت کرد.
نرم افزار xGPS Manager رو هم از این لینکها می توان دریافت کرد.
برای ویندوز
برای مککد:http://xgps.xwaves.net/download/xgpsmanager/xGPSManager-1.1.5.exe
نرم افزار ifunbox را هم می توانید از این لینک دریافت کنید.کد:http://xgps.xwaves.net/download/xgpsmanager/xGPSManager-1.1.5.dmg
بعد از انتخاب و دانلود نقشه ها فولدری به نام xGPS Manager در my documents تشکیل میشود که باید فایل xGPS_map را ازداخل آن کپی و با ifunbox به گوشی و در آدرس (var/mobile/library) انتقال داد.کد:http://dl.i-funbox.com/ifunbox_en.zip
برای استفاده از xGPS Manager باید Java Runtime Environment را روی کامپیوتر نصب کنید.
در نسخه های ویندوز 64 بیتی باید جاوای 32 و 64 بیت را با هم نصب نمود.
32
64کد:http://www.filehippo.com/download_jre_32/
اگر قبلا با گوشی نقشه ای را دنلود کرده اید قبل از انتقال فایل دانلود شده از آن کپی تهیه کنید.کد:http://www.filehippo.com/download_jre_64/
بعد از انتقال نقشه ها برای استفاده از جی پی اس به صورت آفلاین به استفاده از مسیر
Settings>GPS>GPS to Use>iPhone 3G GPS
جی پی اس را فعال از آن استفاده کنید.
حجم فایلهای دانلود شده زیاد است و به سرعت بالای اینترنت احتیاج دارد.البته فایل نقشه ای که باید به گوشی منتقل شود حجم کمتری پیدا میکند.
سلام،آقا یه سوال ما که دی90 داریم و قابلیت نصبGPS داره آیا اون قابلیت GPS های گارمین یا در حد اون داره یا نه؟؟؟؟:confused::::confused2:::
ودر آخر ارزش داره بخریم؟:think:;
درضمن قیمت GPSای که رو دوربین نصب میشه رو هم ندارم که ازنظر قیمت با هم مقایسش کنم