اونطور که شنیدم خود شرکت نیکون چنین محصولی نداره و شرکت های دیگه باطری گریپ تولید میکنند. آیا مدلی رو میشناسید که کارایی خوبی داشته باشه و قابل اطمینان باشه و احیانا در تهران هم بشه تهیه کرد؟
اونطور که شنیدم خود شرکت نیکون چنین محصولی نداره و شرکت های دیگه باطری گریپ تولید میکنند. آیا مدلی رو میشناسید که کارایی خوبی داشته باشه و قابل اطمینان باشه و احیانا در تهران هم بشه تهیه کرد؟
مهدی
Nikon D80 Kit
نه اشتباه شنيدين.
نيكون براي D80 باتري گريپ ساخته و موجود نيز ميابشد :
اين لينك رو مشاهده بفرماييد
محمدرضا
تو تهران میشه پیدا کرد؟ و به چه قیمتی؟
مهدی
Nikon D80 Kit
من گریپ رو از نور نگار خریدم حدود 170 تومن البته پارسال. باطری هم که همون باطری استاندارد خودش میخوره توی گریپ ( 2 تا ) که من یکی دیگه هم از همونجا خریدم و خیلی خوشدست و عالی شد و اصلا دیگه مشکل باطری هم ندارم! :)
یه قطعه یدکی هم با گریپ میاد که به جای باطری های استاندارد نیکون، میتونید از 6 تا باطری قلمی توی گریپ استفاده کنید. برای موارد اضطراری چیز به درد بخوری میتونه باشه.
Hamed KhoramyarMy Gear: D300 + Nikkor(s) 10.5mm / 10-24 / 17-55 / 70-200 / TC 1.7 / SB800 / MF3a + 50 F1.4 D
ممنونم .
همین الان زنگ زدم نورنگار، الان نداشت ولی ظاهرا یکشنبه میارن. قیمتش هم 175000 تومان است.
مهدی
Nikon D80 Kit
ََAA Battery Holderیه قطعه یدکی هم با گریپ میاد که به جای باطری های استاندارد نیکون، میتونید از 6 تا باطری قلمی توی گریپ استفاده کنید. برای موارد اضطراری چیز به درد بخوری میتونه باشه.
يا آداپتور باتري قلمي
محمدرضا
آیا برای گریپ میتونم از باطرهای قلمی شارجی سونی 2700 میلی امپر استفاده کنم
قبلا که Canon SX10is داشتم این باطرهارو با شارجر سونی که گرفته بودم استفاده میکردم میتونم برای گریپ D90 هم استفاده بکنم مشکلی پیش نمیاد
دوستان همراه باتری گریپ های MB-D80 هم باتری وجود داره؟
حکایت غریبی است، زیستن در این دنیای پلاسیده...