اکثر مموری های موجود بصورت فله وارد بازار میشه و بعد از بسته بندی بنا به نیا بازار مارک می خورن
کافی گاهی به پاساژ علائدین برید و در ط 4 به بالا نگاهی به فروشندگان و شیت لیبیل و دستگاه پرس مموری اونها بندازید
Printable View
اکثر مموری های موجود بصورت فله وارد بازار میشه و بعد از بسته بندی بنا به نیا بازار مارک می خورن
کافی گاهی به پاساژ علائدین برید و در ط 4 به بالا نگاهی به فروشندگان و شیت لیبیل و دستگاه پرس مموری اونها بندازید
سپاس از جواب دوستان
من هم تصورم اينه که بيشتر قلابی سازان ميرن سراغ برند های معروف در بازار
مثلا kingstone چون جزو اولين ها و معروفترين برند کارتهای حافظه بود که در ايران جا افتاد و قيمتش هم جزو رده متوسط و پايين بود تقريبا 99.9% تقلبيند 8)8)
البته يه خرده اغراق کردم و لی من به کل از هر نوع kingstone فراريم
دوستان نظرتون در مورد Transcend چیه؟
من آخرین باری که قیمت کردم 8gb کلاس 6 حدود 25 تومن بود که شاخ درآوردم. آیا برند خوبی هست؟ یا اگه بهتر بخوام بگم آیا برند بدی نیست؟ :biggrin:
برای 8gb کلاس 6 چه برندی رو پیشنهاد میکنید؟ البته خیلی گرون نباشه که جیبم تا همین الان هم کمی بد عادت شده :biggrin:
به طور نرمال همينطوره ولي به شرط اينكه شركت نماينده و توزيع كننده ي انحصاري محصول اصلي فعال نباشه. مثلا در مورد ترنسند شركت مرآت اينقدر گسترده و خوب عمل كرده كه در هر كوي و برزني كه مي روي مغازه ها محصولات ترنسند رو با گارانتي مرآت و با قيمت هاي مناسب دارند. اين باعث مي شه كه اين مغازه ها ديگر تمايلي به فروش كارت بدون گارانتي نداشته باشند ( و در نتيجه اگر شما محصولات را با برند تقلبي اين مارك بخواهيد به فروشندگان بفروشيد قبول نكنند) كاري كه نماينده ي كينگستون نتوانست بكند و به سرعت انواع تقلبي اين برند وارد بازار شد.
در دوربين شما يك قابليت عكسبرداري متوالي هست، با 4 فريم در ثانيه و يك قابليت فيل برداري به صورت HD،كارتهاي ترنسند دو نوع هستند نوع طلايي آنها داراي سرعت بالاتر مي باشند هرچند كاتهاي معمولي كلاس 6 هم بالاي 6 مگابايت در ثانيه رو تضمين مي كنند،بهترين كار امتحان در محل خريد هست،به شخصه فكر نمي كنم كلاس 6 معمولي براي شما مشكلي به وجود آورد.
بله مربوط به نوع معموليش هست،از برندهاي ديگر متاسفانه اطلاعي ندارم.
اونطور كه من فهميدم قيمت نوع طلايي براي رم 4gb حدود 65 هزار تومان است.کد:http://www.transcendusa.ir/web/index.php/new-products/61-sdhc
آیا برنامه ای هست که کلاس و سرعت کارت حافظه رو نشون بده؟