پاسخ: همين 2 روز پيش رم توشيبا خريدم حالا ارور ميده مشكل از كجاست؟(سوال تصويري)
اول اینكه زیاد هم وسواس نداشته باشید.
مموری را به آنها بدهید و یكی دیگر تهیه كنید.به احتمال 90% خراب بوده و یا ضربه خورده است.به نظرم بهترین كار تعویض آن است.
نگران عكس هایتان نباشید وقتی شما نتوانید آنها را ببینید آنها هم نمی توانند.
با دوربین فرمت اش كنید ( اگر می شود ) بعد به مغازه دار بگویید یكی دیگر به شما بدهد.همان جا چك اش كنید.ممكن است باز هم مشكل دار باشد.
بنده هم چند بار با این دست مشكلات مواجه شده ام و چاره ای جز تعویض باقی نمانده است.
سلام
دقیقا" همین مشكل چند وقت پیش برای یكی از دوستان بوجود آمده بود كه متوجه شد یكی از پینهای فلزی داخل كارتخوان كج شده و با هر بار گذاشتن كارت این پیغام میومد, جالبه كه این اتفاق حتی با Mmc كه قفل ندارند هم میفتاد, یك كم كارتخوانتان را دستكاری كنید یا با یك كارتخوان دیگر یا خود دوربین دوباره چك كنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
دقیقا" همین مشكل چند وقت پیش برای یكی از دوستان بوجود آمده بود كه متوجه شد یكی از پینهای فلزی داخل كارتخوان كج شده و با هر بار گذاشتن كارت این پیغام میومد, جالبه كه این اتفاق حتی با Mmc كه قفل ندارند هم میفتاد, یك كم كارتخوانتان را دستكاری كنید یا با یك كارتخوان دیگر یا خود دوربین دوباره چك كنید.
والا فكر نميكنم مشكل از كارت خوان باشه چون رم 16 مگابايت فابريك خود دوربين رو ميتونم باهاش فرمت كنم ولي اين رم جديد رو نميتونم
در مورد پيشنهاد جناي قبادي هم ، عرض كنم يكي دوستان خاطره ي بدي از اين كار داشت ما هم چشمون ترسيده
به نظر شما اگه 4 گيگ دوربين رو يكبار تا خرخره پر كنم اونم با فيلم (در يك نقطه ي ثابت) و بعد مموري رو با دوربين فرمت كنم آيا باز هم با نرم افزار هاي recover ميشود عكس هاي اوليه ي رم رو بازيافت كرد؟
چون من شنيدم تنها راه پاك شدن واقعي اطلاعات جايگزيني بوسيله ي اطلاعات جديد است
آيا اين درست است؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز
بنظر من مموری اشکال نداره. و همونجوری که مشهدی وحید فرمودند به احتمال زیاد مشکل از کارت خوان هست.
چون اگه مموری مشکل داشت باید روی دوربینت هم کار نمیکرد.
در مورد حذف کردن فایلها هم بگم که وقتی شما فایلی رو حذف میكنید ، تا زمانی که فایل جدیدی بر روی آن قسمت از حافظه قرار نگرفته باشه ، اطلاعات قبلی با استفاده از نرم افزارهای ریکاوری قابل بازیابی هست.
پس مطمئن ترین راه و بهترین راه ، پرکردن دوباره مموری با اطلاعات بدردنخور هست.
همونطور که خودتون اشاره کردید بهترین و سریعترین راه گذاشتن دوربین رو روی مد فیلمبرداری هست تا مموری پر بشه. بعدش مموری رو فرمت کنید و به مغازه جهت تعویض مموری مراجعه کنید.
(اون موقع اگه آدم فضولی هم پیدا شد و فایل 4 گیگ شما رو بازیابی کرد ، حسابی حالش گرفته میشه :::big grin2:::)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_mahdi
به نظر شما اگه 4 گيگ دوربين رو يكبار تا خرخره پر كنم اونم با فيلم (در يك نقطه ي ثابت) و بعد مموري رو با دوربين فرمت كنم آيا باز هم با نرم افزار هاي recover ميشود عكس هاي اوليه ي رم رو بازيافت كرد؟
نه عزیز جان. مطمئن باش.
وقتی فایلی رو جایگزین کنی دیگه امکان نداره اطلاعات قبلی بازیابی بشه.
بعنوان کسی که تا حالا بارها اطلاعات از دست رفته هاردها رو ریکاوری کرده و رشته تحصیلیش در دانشگاه هم کامپیوتر بوده و حدود 13 ساله که همدم کامپیوتر هست ، این حرفو از من قبول کن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_mahdi
چون من شنيدم تنها راه پاك شدن واقعي اطلاعات جايگزيني بوسيله ي اطلاعات جديد است
آيا اين درست است؟؟؟؟؟
کاملا درسته.
امير جان ممنونم ازت
ديروز مموري رو با فيلم پر كردم و با خود دوربين همه ي اطلاعات رو پاك كردم
امروز ميرم واسه تعويض با حرفات قوت قلب گرفتم كه نميشه اطلاعات رو بازيافت كرد
يا علي
پاسخ: نرم افزار تعمیر کارت حافظه
من تا حالا دو تا كارتخوان ارزان قيمت رو (حدود 4 تا 5 هزار قيمتشون بود) به ديار باقي فرستادم و الان قصد دارم يه چيز درست و حسابي بگيرم دوستان اگه در خصوص ماركهاي موجود در بازار با قيمت مناسب تجربه اي داريد ممنون ميشم كه راهنمايي كنيد .
1- انواع كارتها رو ساپورت كنه (البته xd رونداشت مهم نيست)
2- سرعت خوندن و نوشتن اوون در حد قابل قبول باشه
پاسخ: بحثي در مورد كارتها
سلام
خوب صفحه ي مربط به تست سرعت كارد ها در سايت Rob Galbraith به روز شده ( حتا تست هاي 40D رو با فرمور جديد 1.0.8 انجام داده).
نكته ي خيلي مهمي كه بايد دوستان توجه داشته باشند اينه كه روز به روز بافر دوربين هاي ديجيتال بزرگتر مي شه و خيلي مشكلي در مورد رايت كردن موقع عكسبرداري با سرعت هاي پايين هم نخواهيد داشت . مثلا اگر دقت كنيد با يك كارد ثابت سرعت نوشتن D300 نسبت به 40D خيلي بيشتره (خوشمان آمد ! ) ولي بافر زياد 40D باعث مي شه عملا مشكلي پيدا نكنيد :
کد:
http://www.robgalbraith.com/bins/camera_multi_page.asp?cid=6007
براي انتخاب دوربين از پنجره كوچكي كه اون بالاست و توش نوشته CF/SD Performance Database استفاده كنيد.