سلام به همه اساتید
چند روز پیش دوربین fuji s2000hd خریدم و همراه اون یه مموری king stone 8 GB sdhc هم تهیه کردم . کلی هم عکس و فیلم باهاش گرفتم و برای استخراج عکسها و فیلمها چون شنیده بودم بهتره از کارت ریدر استفاده کنم مموری رو تو یه کارت ریدر گذاشتم اما کامپیوتر ارور داد و به هیچ عنوان اجازا دسترسی به مموری رو نمیده چه در حالت lock و چه در غیر اون حالت . بعد از این قضیه حتی دوربین هم error card میده و نه اونو فرمت میکنه و نه به محتویاتش دست پیدا میکنه . به فروشنده گفتم گفت بیار عوضش کن .
حالا چند تا سوال :
1-چون به فروشنده ها اطمینان ندارم و توش عکسهای خانوادگی هست آیا نرم افزاری پیدا میشه که بشه باهاش اطلاعات کارتو بازیابی کرد حتی در این صورت که اصلا ویندوز اجازه رایت کلیک هم نمیده و نمیذاره مموری رو فرمت کنم(با دو کارت خون مختلف و دو کامپیوتر مختلف امتحان کردم هیچ فایده ای نداره)؟
2-از این میترسم که بعد از عوض کردن مموری بازم این مشکل پیش بیاد آیا ایرادی نداره از این به بعد خود دوربینو به کامپیوتر وصل کنم؟
3-آیا نرم افزاری هست که باهاش به گونه ای اطلاعات مموری رو از بین ببرم که دیگه قابل باز یابی نباشه البته توجه کنید که مموری تو ویندوز قابل دسترسی نیست و اون برنامه باید قابلیت دسترسی به مموری رو بدست بیاره؟
4-آیا کلا همه کارتهای sdhc همین مشکلو دارن و باید از خود دوربین به کامپیوتر وصل بشن؟
با تشکر فراوان
راستی وقتی مموری رو تو کارت ریدر میذارم درایوو نشون میده اما نه کلیک راست روش جواب میده نه با دبل کلیک واردش میشه . کلیک راست که میکنم چند ثانیه صبر میکنه بعد هیچ کاری انجام نمیده و دبل کلیک هم کلا هنگ میکنه.