دوستان در زمانی نزدیک به 2 هفته که از دوربین استفاده نمیشه میخواستم بدونم که باطری Li-ion داخل دوربین باشه یا خارج از آن ؟
من الان باطری رو کامل شارژ کردم و خارج از دوربین قرار دادم.
ممنون میشم راهنمائی کنید.
دوستان در زمانی نزدیک به 2 هفته که از دوربین استفاده نمیشه میخواستم بدونم که باطری Li-ion داخل دوربین باشه یا خارج از آن ؟
من الان باطری رو کامل شارژ کردم و خارج از دوربین قرار دادم.
ممنون میشم راهنمائی کنید.
تمام شرکتهای تولید وسائل الکترونیکی که محصولاتشان با باتری کار می کنند توصیه می کنند که اگر چنان چه قرار هست از محصول به مدت طولانی مثلا چند ماه استفاده نشه، باتری رو از داخل اون وسیله خارج کنید تا هم باتری به میزان بیشتری دشارژ نشه هم نشت نکنه.
نکته ای هم که هست اینه که در چنین مواقعی برای بیشتر شدن عمر باتریتون سعی کنید تا شارژش بین 50% تا 75% باشه.
همانطور که دوستان گفتند کلا برای تمام وسایل الکترونیکی بهترین روش نگهداری باتری اینه که باتری را فول شارژ کنید و بعد در جای خشک، در دمای معمولی و دور از نور خورشید نگه داری کنید! (البته برای باتری های یونی، لیتیومی و احتمالا پلیمری در مورد باتری نیکلی بحث متفاوته!)
توجه: حتما یک الی دو ماه یک بار سری به باتری بزنید و میزان باقیمانده باتری رو چک کنید!
اگر نیاز به شارژ داشت حتما مجددا شارژ انجام شود!
(من دوتا باتری برای دوربینم دارم و البته چون نتونستم گریپ پیدا کنم یکیش رو کنار گذاشتم و هر وقت نیاز بشه استفاده می کنم! و با این روش تا بحال مشکلی پیش نیامده)