با سلام
می خواستم بدونم چجوری می تونم طرح های آماده رو روی سی دی چاپ کنم؟
کسی می تونه منو راهنمایی کنه؟
با سلام
می خواستم بدونم چجوری می تونم طرح های آماده رو روی سی دی چاپ کنم؟
کسی می تونه منو راهنمایی کنه؟
در r 270 من با نرم افزار خود دستگاه میشه خیلی راحت طراحی کرد . در نرو (nero) هم همچین ویژگیی هست .
همونطور که همه دوستان می دونید استفاده از پرینتر برای چاپ روی سی دی علیرغم اینکه هزینه اولیه کمی داره ولی در طول استفاده با مشکلات زیادی روبرو می شه
اول اینکه برای چاپ به سی دی مخصوص نیاز دارید
یکی دیگه از این مشکلات اینکه به سادگی رنگ رو سی دی پاک می شه و برای جلوگیری از پاک شدن رنگ ها حتما باید یه لایه یو وی بکشی که پیدا کردن جایی که این کارو برات انجام بده کار ساده ای نیست.
برای شارژ کارتریج اون هزینه نسبتا بالا هست
و دیگه اینکه در صورتی که به طور مرتب از پرینتر استفاده نکنی هد پرینتر خراب میشه و پس از مدتی باعث نشتی جوهر می شه
و . . . مشکلاتی هستند که با خرید پرینتر به اونها بر خورد می کنی
چرا راه های دیگه رو واسه تهیه لیبل امتحان نمی کنی؟
اگه DVD رايترت لايتاسكرايپ باشه مي تونه روي سي دي هاي خاصي هر چي بخوايد چاپ كنه. البته فقط 2 رنگ. مثل سيدي هايي كه بيرون توي بازار هست.
عليرضا تارا
استفاده از رایتر های مخصوص، معایب زیادی داره
اول که رایترمخصوص این کارو باید تهیه کنی
سی دی مخصوص می خواد که تهیه کردنش مشکله و قیمتش بالاتره
طرح به صورت 2 رنگ یا نهایتا 4 رنگ چاپ می شه
سرعت چاپش پایینه
اگه وسط کار مشکلی ایجاد بشه سی دی خراب می شه
و اینکه این روش به علت سرعت پایینش برای تعداد سی دی کم تا 10-15 سی دی به کار می ره و واسه تعداد بیشتر از این خیلی کار وقت گیری هست
من خودم شخصا واسه تهیه لیبل از یه بسته مخصوص تهیه لیبل استفاده می کنم و خیلی هم ازش راضی هستم
که شامل نرم افزار فارسی برای طراحی لیبل هست که امکانات خوبی داره
خیلی ساده هست کار کردن باهاش خیلی راحته فارسی رو هم خیلی خوب ساپورت می کنه، می تونی تصاورت رو ویرایش کنی و از این قبیل کارا، آخر کار هم می تونی طرحت رو ذخیره کنی یا رو کاغذ مخصوص لیبل چاپ کنی
بعد از اینکه لیبل آماده شد میتونی با دستگاهی که تو بسته هست و مخصوص برش لیبله برش بدی
ضمنا برای راحتی کار در چسباندن لیبل پشت سی دی یه ابزاری داره که خیلی ساده لیبل رو در مرکز سی دی با دقت بالا می چسبونه
توصیه می کنم سایتش رو حتما ببینی http://www.CDM.ir
سلام
پرینترهای اپسون این امکان را در اختیار شما قرار میدهند (البته نه همه مدلها.برای اطلاع دقیق میتوانید به سایت مادایران مراجعه کنید).برای این کار باید از سی دی های printable که این روزها در بازار بسیار زیاد شده اند استفاده بکنید.نرم افزار همراه پرینتر امکان طراحی دلخواه و چاپ روی سی دی را به شما میدهد.
به علت جنس کاغذ مانند لایه روی سی دی احتیاجی به لایه یو وی و یا تبیت کننده ندارید.
البته تمام این ها برای چاپ در تعداد پایین هست.برای تعداد بالا بهترین راه سفارش به مراکز مخصوص این کار برای چاپ مستقیم روی خود سی دی و یا لیبل های پشت چسب دار در شمارگان هزار به بالا میباشد.
...سكوت سرشار از ناگفته هاست...
سلام دوستان عزیز اتفاقاً من یک مشتری دارم که این کارو از من میخواد
آیا میدونید کجا میتونم توتعداد پائین رو dvd چاپ بزنم