نوشته اصلی توسط
iranh00
آقا ، من يه چيزي ديگه الان متوجه شدم.
روي کاغذ رول معمولي پلات کردم، با همون تنظيمات، منتها تنظيمات اوليه پلاتر رو من اينطوري انتخاب کرده بودم .
واسه کاغذ رول عکس کوتد ويونا 190گرمي عرض 106 سانتيمتر :
High-Gloss-Photo / Enhance Color
واسه کاغذ رول معمولي پلاتر عرض 90 سانتيمتر:
Bright Withe Inkjet Paper
بعدش ، همون عکس رو سياه و سفيد با کيفيت عالي و بدون هيچ ته رنگي چاپ کرد !
و حالا از گزینه پلاترم نوع کاغذ رو کوتد انتخاب کردم، هرچند که کاغذ من فتوگلاس (اسم کاملشو نمیدونم ) هست اما دیدم که داره کاملا مشکی چاپ میکنه، و من هم مود کارم رو اول Grayscale و بعدش CMYK انتخاب میکنم که از نظر رنگی مشکلی بوجود نیاد و مانیتور و دستگاه هم کالیبره شده .
و حالا هم مشکل من حل شده ... و من این مشکل رو توی خیلی از تاپیک ها و تالارها پیگیری کردم اما هیچ کدام به نوع کاغذ اشاره نکردند و من هم اون رو اصلا مهم نمی دونستم و حالا فهمیدم که نوع کاغذ مورد استفاده باید با تنظیمات کاغذ چاپگر یکی انتخاب بشه تا اگه تنظیمات درست رو انتخاب کرده باشید، عکستون ته رنگ نداشته باشه . . هرچند که کاغذ من، دقیقا با اون کاغذی که توی پلاتر انتخاب کردم یکی نیست، اما بالاخره مشکل حل شد .
اما یه مورد دیگه پیش میاد.
اونم اینه که وقتی میخواد چاپ کنه، یه مقدار از فایل من (که مثلا 35 مگابایت هست ) رو توی بافر پلاتر میفرسته، مثلا 15 مگابایت، بعد که میخواد شروع به چاپ کنه، یهو میزنه Out of Memory و عکس رو نصفه و نیمه و خراب چاپ می کنه .
اینو باید چه بکنم ؟ ممکنه من که DPI رو 300 زدم زیاد باشه ؟ و بهترین DPI واسه چاپ دیجیتال عکس (همین پلات) که مشکلی نیاد توی کیفیت چند میتونه باشه .
__________________________________________________ ______________________________________
* یه سوال خارج از بحث: قیمت تخته شاسی رو واسه عکس از کجا میتونم بگیرم و چطور میتونم ارزونترین تخته شاسی رو خودم درست کنم ؟