سیامک حاجی محمودی
My Photo Blog
با سلام
دوستان من اسکنر اhp scanjet G3110 خریدم اما نمیتونم باهاش نگاتیو اسکن کنم
حتی کپی هم نمگیره (وقتی دکمه های اسکن یا کپی روی خود دستگاه رو میزنم فقط یه اسکن عادی انجام میده)
لطفا راهنمایی کنید
سلام
دو سؤال دارم
آيا كسي با اين مدل اسكنرهاي نگاتيو كار كرده
سرعت و كيفيتشون چطوريه؟کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=34526
و دوم اينكه راهي هست كه با اسكنرهاي تخت كه خشاب نگاتيو 35 ميليمتري دارند نگاتيو 6*6 سانتيمتر اسكن كرد؟
تعدادي نگاتيو خيلي قديمي به دستم رسيده كه برام ارزشمنده و ميخوام اسكن كنم.
متشكرم
سلام
من ریووهای خارجی رو که چک کردم راجع به این برند و محصولاتش،به این نتیجه رسیدم که برای کار دم دستی و کاربران خانگی که صرفاً میخوان نگاتیوهای قدیمیشون رو به صورت فایل کامپیوتری دربیارن خوبه و عموماً مصرف کننده ها راضی اند اما کاربرانی که کمی حرفه ای تر به قضیه نگاه کردن،خرید دستگاه رو دورریختن پول میدونن!
اگر تعدادشون خیلی زیاد نیست میتونید بدید لابراتورها با دستگاه های حرفه ای مثل دُرست براتون اسکن کنن.هر فریم های رزولوشن رو 2000 تومن باهاتون حساب میکنن!(مدیوم رزولوشن فریمی 300تومن)اما بابت عمق بیت و رنگ و ... دیگه خیالتون راحته
اگر مثلاً چند ده تایی باشه،ممکنه تخفیف هم بتونید بگیرید ازشون!اگر هم جایی رو پیدا کنید که با اسکنرهای نیکون براتون اسکن کنن که دیگه عالیه!
شاید هم از بچه های فروم کسی بتونه کمکتون کنه!
در کل بستگی داره بخواید باهاشون چیکار کنید و برای رسیدن به هدفتون چقدر میخواید هزینه کنید .قبل از گرونی ها ، یه اسکنر تخت که بتونه یه اسکن قابل قبول از نگاتیو ارائه بده حدود 900 تومن بود!
یا حق
متشكرم
راستش چيزي 400-500 حلقه نگاتيو 135 ميليمتري و البته تعدادي كمتر شايد حدود 2-3 هزار تك نگاتيو 6*6
بيشتر هدفم نگاتيوهاي 6*6 هست چون مربوط به حدود 40-50 سال قبله و بينشون فريم هاي ارزشمندي پيدا ميشه.
شايد چاپ و اسكنش به صرفه تر باشه.
اپسون یه چندتایی مدل داره که قیمتشون هم زیاد بالا نیست!در بازار فعلی تا 500 تومن میشه پیدا کرد
مثلاً این مدل :
Epson Perfection V600 Photo Scanner - Product Information - Epson America, Inc.
اگر هم خیلی عجله ندارید و میتونید کمی صبر کنید که شاید اوضاع بهتر بشه...
canon 8800F
من این اسکنر رو دارم و مونده بوده تو انباری یک مدت و کاملا نو هم هست فقط آداپتورش گم شده . دوستانی که از اسکنر ها اطلاع دارند لطفا بفرمایند که کیفیت و توان این اسکنر رو در چه حد ارزیابس می کنند.