سلام
میخواستم بدونم از کجا میشه فهمید کارتریجای مادیران(برای پرینتر اپسون)اصله یا نه؟؟؟
قیمت کارتریج r300چنده؟؟؟
ممنون!!
سلام
میخواستم بدونم از کجا میشه فهمید کارتریجای مادیران(برای پرینتر اپسون)اصله یا نه؟؟؟
قیمت کارتریج r300چنده؟؟؟
ممنون!!
اين كارتريج ها از نوع به قول معروف Third Party يا متفرقه هستند، كه از شركتي نامعلوم و آسيايي خريده ميشوند. خريد اين گونه كارتريج ها در دنيا بسيار رايج است. منتهي وقتي كسي كارتريج غير اپسون يا كاغذ غير اپسون ميخرد، كارخانه سازنده بايد ICC Profile اين كاغذ يا جوهر را در اختيار مصرف كننده بگذارد تا همان نتيجه دلخواه را بگيرد. متاسفانه پروفايل اين جوهرها در دسترس كسي نيست، اما من افراد يا عكاسان زيادي را سراغ دارم كه به صورت تجربي و با بالا و پايين كردن مقدار 6 كارتريج در ستاپ پرينتر، نتيجه دلخواه را گرفته اند. اما براي شما اگر نتيجه دلخواه مهم است و با توجه به تازه كار بودن تان ، اپسون بخريد بهتر است، تا وقتي يك كاربر با سابقه اين پرينتر ياريتان كند.
اما براي خشك نشدن جوهر، هر چند روز حتما پرينت بگيريد يا لااقل Nozzle Check يا كلين كنيد. و الا هدهاي اينا بسيار حساسند.
ویرایش توسط Amir Mohebi : Monday 22 August 2005 در ساعت 20:33
اگر اینطوری باشه پس به اختمال زیاد عمر هد پرینتر رو هم کم میکنه (تجربه شخصی در مورد کنون).نوشته اصلی توسط Amir A
توصیه دوم امیر خان رو هم فراموش نکنید که این کلام ایشان واجب عینی است بر هر یوزر.
ویرایش توسط morytab : Monday 22 August 2005 در ساعت 21:46
[MORTEZA BEDRAM]
[canon kiss digital N]
[canon 18-55] -- [sigma 17-70]
http://www.photo.net/photos/bedram
البته اين قضيه نا معلوم بودن، تنها به اين دليل بده كه شما نميتونيد پروفايلش رو پيدا كنيد، و الا اگر نا معلوم نبودند، Third Party نميگفتندشون! همينطورهم كه گفتم، خريد اين كارتريج ها بسيار رايج است. منتهي عرضه كنندگان اين نوع كارتريج ها در دنيا بسيار سعي ميكنند براي مديريت رنگ و نصب پروفايل يوزر را در سايت هاي اينترنتي شون آموزش بدهند تا طرف بتونه نتايج مطلوبي بگيره و مشتري بشه، اما اينجا چه چيزش مثل بقيه دنياست؟
نوشته اصلی توسط morytab
یه فروشنده به من گفت بعد از 3-4 بار تعویض کارتریج مادیران مجبور می شی هد رو عوض کنی که خیلی هم گرون می شه. ولی یکی از دوستانم یه پرینتر stylus photo R900 EPSON داره که اقلا هر ماه 30-40 تا عکس باهاش چاپ می کنه، بیش از یک ساله که ازش استفاده می کنه ولی هنوز عالی چاپ می کنه. مشکلی هم نداره.