راهنمایی در مورد خرید کاغذ
سلام
من یه پرینتر دارم به اسم hp photosmart 7450
امروز رفتم براش یه بسته کاغذ فوجی فیلم گرفتم ولی هرکاری میکنم کاغذ رو داخل پرینتر نمیبره
باید مسئله خاصی رعایت بشه در مورد خرید کاغذ؟
وزن تاثیر داره؟
روی این نوشته 235 g/m2
ممنون میشم بگید چه کاغذی برای این پرینتر بهترین کارایی رو داره؟
پاسخ : راهنمایی در مورد خرید کاغذ
با سلام.
آیا سایز کاغذ آ4 هست یا کوچیکتره ؟ ایا سایز کاغذ با سایز کاغذ در تنضیمات پرینت هم خونی داره ؟ فکر نکنم با وزن 235 گرم مشکل داشته باشد.
سایز کاغذ A4 هست
تنظیمات پرینتر هم مشکلی نداره
با A4 معمولی به خوبی پرینت میگیره ولی وقتی اینو میذارم کاغذ رو چاپ نمیکنه...
بازم سلام
دوستان یه مساله دیگه کشف کردم
این کاغذهایی که من گرفتم براق هستن ، ممکنه به خاطر براق و صیقلی بودنشون باشه که پرینتر نمیتونه کاغذ رو داخل ببره؟
چون همون کاغذ رو برعکس گذاشتم و این دفعه کاغذ رو تو برد ولی خب روی پشت کاغذ چاپ کرد ، یعنی به وزن کاغذ بستگی نداره...
با سلام
این موردو تا حالا ندیده بودم . به شما پیشنهاد میکنم وقتی پرینتر می خواد کاغذ رو ببره تو شما ان را حل بدین تو تا به پرینتر کمک بشه .
ما به این نتیجه رسیدیم که خراب شده این پرینتر
کثیف شدن پرینتر میتونه تاثیر داشته باشه؟؟؟
این پرینتر من یه 6 ماهی بود داشت خاک میخورد
الان بعد از 10-20 دفعه امتحان کردن بالاخره کاغذ رو برد تو ولی گیر کرد و یه تیکه عکس رو هی چاپ میکرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin khan
ما به این نتیجه رسیدیم که خراب شده این پرینتر
کثیف شدن پرینتر میتونه تاثیر داشته باشه؟؟؟
این پرینتر من یه 6 ماهی بود داشت خاک میخورد
الان بعد از 10-20 دفعه امتحان کردن بالاخره کاغذ رو برد تو ولی گیر کرد و یه تیکه عکس رو هی چاپ میکرد
بله معمولا نشستن غبار روي كاغذ كش پرينتر سبب ميشه كه دستگاه قادر به كشيدن كاغذ نباشه مانند دستگاه كپي
كاغذ آ4 را كمي با اسپري به الكل آغشته كنيد و از يك صفحه سفيد آ4 پرينت بگيرين اما كاغذ را با دست هدايت كنيد وقتي
پرينتر كاغذ را ميكشه شما كاغذ نگه دارين و با نصف سرعتي كه پرينتر ميكشه هدايت كنيد تا كاغذ كش روي كاغذ سر بخوره وقتي كاغذ بيرون آمد ميبينين كه چقدر كثيف شده