نمایش نتایج : از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10
Like Tree2تشکر
  • 2 Post By photo_bolbol

موضوع: راهنمایی در مورد خرید کاغذ

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    80

پیش فرض راهنمایی در مورد خرید کاغذ

سلام
    من یه پرینتر دارم به اسم hp photosmart 7450
    امروز رفتم براش یه بسته کاغذ فوجی فیلم گرفتم ولی هرکاری میکنم کاغذ رو داخل پرینتر نمیبره
    باید مسئله خاصی رعایت بشه در مورد خرید کاغذ؟
    وزن تاثیر داره؟
    روی این نوشته 235 g/m2
    ممنون میشم بگید چه کاغذی برای این پرینتر بهترین کارایی رو داره؟

كاربر همراه behrang 2 آواتار ها
    تشکر کرده
    34

پیش فرض پاسخ : راهنمایی در مورد خرید کاغذ

با سلام.

آیا سایز کاغذ آ4 هست یا کوچیکتره ؟ ایا سایز کاغذ با سایز کاغذ در تنضیمات پرینت هم خونی داره ؟ فکر نکنم با وزن 235 گرم مشکل داشته باشد.
    behrang 2

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    80

سایز کاغذ A4 هست
    تنظیمات پرینتر هم مشکلی نداره
    با A4 معمولی به خوبی پرینت میگیره ولی وقتی اینو میذارم کاغذ رو چاپ نمیکنه...

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    80

بازم سلام
    دوستان یه مساله دیگه کشف کردم
    این کاغذهایی که من گرفتم براق هستن ، ممکنه به خاطر براق و صیقلی بودنشون باشه که پرینتر نمیتونه کاغذ رو داخل ببره؟
    چون همون کاغذ رو برعکس گذاشتم و این دفعه کاغذ رو تو برد ولی خب روی پشت کاغذ چاپ کرد ، یعنی به وزن کاغذ بستگی نداره...

تشکر کرده
    34

با سلام
    این موردو تا حالا ندیده بودم . به شما پیشنهاد میکنم وقتی پرینتر می خواد کاغذ رو ببره تو شما ان را حل بدین تو تا به پرینتر کمک بشه .
    behrang 2

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    80

ما به این نتیجه رسیدیم که خراب شده این پرینتر
    کثیف شدن پرینتر میتونه تاثیر داشته باشه؟؟؟
    این پرینتر من یه 6 ماهی بود داشت خاک میخورد
    الان بعد از 10-20 دفعه امتحان کردن بالاخره کاغذ رو برد تو ولی گیر کرد و یه تیکه عکس رو هی چاپ میکرد

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    1

نقل قول نوشته اصلی توسط amin khan نمایش پست ها
    ما به این نتیجه رسیدیم که خراب شده این پرینتر
    کثیف شدن پرینتر میتونه تاثیر داشته باشه؟؟؟
    این پرینتر من یه 6 ماهی بود داشت خاک میخورد
    الان بعد از 10-20 دفعه امتحان کردن بالاخره کاغذ رو برد تو ولی گیر کرد و یه تیکه عکس رو هی چاپ میکرد
    بله معمولا نشستن غبار روي كاغذ كش پرينتر سبب ميشه كه دستگاه قادر به كشيدن كاغذ نباشه مانند دستگاه كپي
    كاغذ آ4 را كمي با اسپري به الكل آغشته كنيد و از يك صفحه سفيد آ4 پرينت بگيرين اما كاغذ را با دست هدايت كنيد وقتي
    پرينتر كاغذ را ميكشه شما كاغذ نگه دارين و با نصف سرعتي كه پرينتر ميكشه هدايت كنيد تا كاغذ كش روي كاغذ سر بخوره وقتي كاغذ بيرون آمد ميبينين كه چقدر كثيف شده
    avang777 و babakp تشکر می‌کنند.
    epson pro 7800 =epson r800===epson pro 3800 A2===epson r270,290,295 =hiti 710 roll== canon 20d== canon 450D
    canon ip 8500====canon ip 4200====canon ix 5000=== canon ip4000==canon 5300 ,5200

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

سلام دوستان.من پرینترم EPSON CX7300 هست امروز یه بسته 50 تایی کاغذ عکس خریدم 260 گرمی هست نوع کاغذ که پشت بسته نوشته یعنی GLOSSY PAPER رو تو تنظیمات چاپگر انتخاب کردم اما وقتی میزنم برا چاپ پرینت نمیتونه کاغذو بکشه پایین چاپ کنه روی کاغذ A4 خوب میزنه راحت و با کیفیت اینم بگم پارسال اوایل که خریده بودم رو کاغذ عکس زده بودم مشکلی نداشت اما الان نمیدونم چرا اینطور شده حولش هم میدم کاغذو چاپ نمیکنه همینطوری کاغذ از سینی میاد بیرون بدون حتی تکه ای چاپ کردن چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تشکر کرده
    34

با سلام
    کاغذ جدیدی که خریدی چه سازییه؟ احتمالا آ4 نیستو از اون کوچکتره.احتمالا 10 در 15 یا 13 در 18 یا آ6 هست .در تنضیمات پرینتر علاوه بر نوع کاغذ اندازه اون رو هم باید انتخاب کنی.

نقل قول نوشته اصلی توسط khorsand14 نمایش پست ها
    سلام دوستان.من پرینترم EPSON CX7300 هست امروز یه بسته 50 تایی کاغذ عکس خریدم 260 گرمی هست نوع کاغذ که پشت بسته نوشته یعنی GLOSSY PAPER رو تو تنظیمات چاپگر انتخاب کردم اما وقتی میزنم برا چاپ پرینت نمیتونه کاغذو بکشه پایین چاپ کنه روی کاغذ A4 خوب میزنه راحت و با کیفیت اینم بگم پارسال اوایل که خریده بودم رو کاغذ عکس زده بودم مشکلی نداشت اما الان نمیدونم چرا اینطور شده حولش هم میدم کاغذو چاپ نمیکنه همینطوری کاغذ از سینی میاد بیرون بدون حتی تکه ای چاپ کردن چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    behrang 2

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط behrang 2 نمایش پست ها
    با سلام
    کاغذ جدیدی که خریدی چه سازییه؟ احتمالا آ4 نیستو از اون کوچکتره.احتمالا 10 در 15 یا 13 در 18 یا آ6 هست .در تنضیمات پرینتر علاوه بر نوع کاغذ اندازه اون رو هم باید انتخاب کنی.
    دوست عزیز کاغذی که خریدم ساز A4 هست و تو تنظیمات چاپگر اندازش A4 ست شده اما کاغذو پایین نمیکشه کاغذو وقتی حول میدم بزور میکشه اما چیزی چاپ نمیکنه سفید از اونور میده بیرون