درود به همگی
بهترین کاغذ مات سایز A4 برای پرینتر T50 رو معرفی میکنید؟یه مدت روی Lucky میزدم ولی بعد از چند روز عکس ها قرمز میشدند و تغییر رنگ میدادن پرینتر هم مخزن دار کردم با جوهر InkTek
با سلام
میخواستم بپرسم میشه کاغذ های نازک با گرماژ 80 رو روی پرینتر های جوهر افشان چاپ کرد؟ (واسه چاپ تصاویر رنگی و اعلامیه ها)
دوستان من یک پرینتر اپسون 110 دارم می خواستم راهنماییم کنید هیچ تجربه ای در چاپ جوهر و پرینتر هم ندارم.
1. میشه با این دستگاه عکس 3در4 چاپ کرد. با جوهر اصل همراه با خود پرینتر بعدا این عکس ها آب بخوره خراب می شند و دو سه نوع از کاغذ های خوب و به صرفه معرفی می کنید.
2. مثلا عکسی که با دوربین یا موبایل گرفته شده روی چه کاغذی بهتره و بیشترین عمر رو داره و باز هم مساله آب خوردن.
3. توی انواع کاغذ مصرف رنگ متفاوته؟ مثلا روی کاغذ A4 معمولی و فتو گلاسه مات یا شفاف.
و دوستان سایت فارسی یا انگلیسی که به همچین مسائلی بپردازه می شناسید ممنون میشم معرفی کنید.
خیلی ممنون
سلام دوستان
من پرینتر اپسون t50 دارم. می خوام بدونم بجز کاغذ های عکاسی از چه مقوا و کاغذهایی می شه استفاده کرد. مثلا در حال حاضر می خوام حدود 100 تا دعوتنامه چاپ کنم که گرماژ بالا داشته باشه مثلا نزدیک 200-250 , لطفا کسانی که تجربه دارن راهنمایی کنن ممنون.