با اجازه من زودتر جواب آقای برنجی رو بدم ، رمز اسم خود سایته که تو اسم فایل هم هست . البته باید اولش www و نقطه رو اضافه کنید.
بله من بازم خط رو خط شدم. برای جلوگیری از آف تاپیک عکس محیط نرم افزار
سلام دوستان
براي تقسيم عكس ( به هر تعداد) در فتوشاپ راه حل ساده اي وجود داره اونم استفاده از خطوط راهنماست.
با خط كشي و تقسيم عكس در سايزهاي مختلف و انتخاب محدوده ي بين خطوط و Copy-Paste در فايل جديد و ذخيره.
(اون وقتها كه امكانات كم بود! با اين روش و پرينت روي برگ A4 و چسبوندن كنار هم پوسترهايي تا سايز 2*3 متر درست ميكرديم!)
منظور بنده دقيقا همان چيزي بود كه جناب netwalker فرمودند. فقط يك نكته اينكه آيا اين نرم افزار عكس رو به سايزهاي استاندارد براي چاپ تبديل مي كنه يا نه ؟ ؟ ؟ ؟ چاپ عكس و شاسي با سايزهاي غير استاندارد زياد مقرون به صرفه نيست.
عدم توانائی یا نداشتن شرایط مناسب نیست که مانع پیشرفت شماست. مانع واقعی نداشتن اعتماد به نفس است. (برایان تریسی)
با سلام.
این نرم افزاری که معرفی شد برای چاپ دارای امکاناتی از قبیل: پشتیبانی از واحدهای متریک و امپریال اندازه گیری مانند اینچ، سانتی متر و میلی متر - دارای قالب های استاندارد پوستر ها نظیر DIN A0 ،A1 ،A2 - تنظیم اندازه پوستر مناسب ورق کاغذ به صورت خودکار - تنظیم خودکار اندازه-ی هر عکس برای هر صفحه- قابلیت کراپ کردن بخش دلخواه از تصاویر - چاپ کردن بخش لازم بدون چاپ تمام پوستر می باشد.
امیدوارم منظور شما رو درست فهمیده باشم.
سلام
من نتونستم از برنامه خروجي بگيرم
جناب netwalker عزيز ، براي نمونه ممكنه توضيح بديد چطور ميشه مثلا يك عكس رو به 3 تكه 15*10 تقسيم كرد ؟ ؟
عدم توانائی یا نداشتن شرایط مناسب نیست که مانع پیشرفت شماست. مانع واقعی نداشتن اعتماد به نفس است. (برایان تریسی)
سلام . یه سوالی داشتم آقا امیر
اگه اشتباه نکنم , شما گفته بودید که فضا های خالی بین دو قسمت رو باید از عکس به همون میزان جدا کنیم و چشم خودش اونو بازسازی می کنه . آیا این فضاهای قابل بازسازی به فاصله بین دو تابلو و فاصله بیننده تا تابلو بستگی نداره ؟ در واقع منظورم اینه که این یک خطای دید به نظر می رسه که در بعضی شرایط ممکنه روی نده .
اشتباه برداشت کردم ؟
احمد شيخالاسلامي