2تشکر
-
1
Post By behrang 2
-
1
Post By chubin008
-
Wednesday 22 December 2010, 21:33
-
Sunday 20 February 2011, 14:53
سلام
از نصب تانک راضی هستی؟ دردسر برات نداشت؟ راستش منم یه p50 تازه گرفتم فکر نمیکنم با مدل شما تفاوت آنچنانی داشته باشه حالا میخوام تانک نصب کنم اما اینقدر گفتند تانک دردسر داره که آدم میترسه نصب کنه
به نظرتون کارتریج قابل شارژ بهتره یا تانک؟
مرسی
-
Monday 21 February 2011, 11:35
كاربر همراه
با سلام.
من ار 290 دارم که از همون اول تانک داشته و تا حالا اصلا اذیت نکرده . جوهر رو خودتون می تونید بریزید و تو بازار مارک های زیادی هست و برای 200 سی سی حدود قیمت بین 3/5 تا 5 تومنه. تجربه من نشون میده که نزارید سطح جوهر خیلی کم شه .پرینت با مخزن پر بهتر کار می کنه. در مورد هوا تو لوله ، از جایی که جوهر میخرین در مورد هواگیری سوال کنید .
behrang 2
-
Thursday 31 March 2011, 20:20
جواب آقا سامان
سلام
از نظر به صرفه بودن خیلی خوبه .من خودم استفاده چندانی ندارم ولی کارتریج خودش 3 ماه بیشتر دوام نیاورد ولی حالا تانک که بستم الان 14 ماه که دارم ازش استفاده میکنم تازه 1 رنگش کامل تمام شده و بقیه رنگاش یه مقدار دارن. از نظر کار کردن باهاش بستگی به خودت داره اگه ناوارد باشی اولای کار ممکنه یکم اذیت بشی موقع پرینت. مثلا ممکن هوا بیفته تو شلنگاش یا بعضی رنگا رو نزنه و ... . که با کسب تجربه و آزمون و خطا قلقش میاد دستت. در کل خیلی با تانک بهتره . همون کارتریج را باید 30 تومن پول بدی ولی تانک با 15 تومان میتونی یه سال ازش استفاده کنی البته برای مصرف کم.