-
Monday 12 September 2005, 03:22
كاربر آشنا
-
Monday 12 September 2005, 12:22
كاربر آشنا
-
Monday 12 September 2005, 13:06
كاربر بسیار فعال
متوجه نشدم كه عكس رو چيكار ميكنه؟
اما در مورد اينكه چيكار كنيد كه كيفيت خوب بشه. اسكن از روي نگاتيو يا عكس بايد روش اصلاحاتي انجام بشه مثلا Level و تنظيم رنگ و... و پيشنهاد ميشه عكس رو با بيشترين رزلوشن ممكن اسكن كنيد تا كيفيت بهتري داشته باشه و بعدش سايزش رو كم كنيد...
-
Monday 12 September 2005, 16:08
كاربر آشنا
مشکل من اینه که اسکنر خودش سرخود کنتراست عکسو بالا میبره به شکلی که جزییات تصویر رو از بین میبره که این کارو قبل از دسترسی نرم افزاری به برای ادیت عکس انجام میده ونمیشه با روشن تر کردن عکس جزییاتشو دید متوجه میشید چی میگم یعنی میاد مقدار رنگهای بکار رفته رو کم میکنه و مشکل بعدیشم همین پرش های موجود در عکس آخری هست یه نمونه دیگه هم میزارم تا بهتر منظورمو بفهمید.
-
Monday 12 September 2005, 16:20
كاربر بسیار فعال
خوب مگه نرم افزاري كه توسط اسكن ميكنيد موقع Pre Scan نميشه نور و كانتراست رو تنظيم كرد؟ فكر نميكنم اين دو اصول اصلي ولي خيلي ساده رو يك نرم افزار اسكنر نداشته باشه. اگه داره خودتون كم و زيادش كنيد و اينكه فكر ميكنم اشتباهي مقدار كانتراست رو بالا برديد توسط اون و اگه روي 50% باشه حالت عادي اگرم كه رو 50% هست و بازم تيره هستش كمترش كنيد.
اما در اين مورد آخر...
آيا شما Warms UP يا اصطلاحا اسكنر رو گرم ميكنيد قبل از اسكن گرفتن؟ اينكار به صورت خودكار انجام ميشه ولي ميتونيد اونو كنسل كنيد و فكر ميكنم شما هم اشتباه قبلي منو ميكنيد و اون كنسل ميكنيد.
-
Monday 12 September 2005, 16:35
كاربر آشنا
در مورد اول منظورم اینه که وقتی pre scan میگیره با تنظیمات پیش فرض کنتراست بالا هست و وقتی کمش میکنی چزییاتی دیگه وجود نداره که بتونی با کم کردن کنتراست ببینیشون یعنی سرخود حزف شده و با تنظیم رنگ وکنتراست مشخص نمیشه!
یادم رفت در مورد دوم درسته اوایل که این پیغامو میداد بعضی وقتا(بیشتر وقتا!) کنسلش میکردم ولی جدیدا اصلا وارم آپ نمیکنه!!
ویرایش توسط lind : Monday 12 September 2005 در ساعت 16:38
مهدی بیگمرادی
-
Tuesday 4 October 2005, 09:26
كاربر جديد
اسکنر
ما در این جور مواقع اسکنر رو میندازیم تو یه جایی به اسم رود خونه و می ریم یه نو میخریم
فکر نمی کنم اسکنرت درست بشه شاید موقتا با درایور جدید درست بشه ولی اونهم موقتیه که شما میگی اینکارم کاردی ولی درست نشده
به هر حال این عمرشو کرده و برات اسکنر بشو هم نیست
( رود خونه یادت نره) ا
تا تورو نکشته یه نو بخر من اچ پی رو پیشنهاد می کنم
من اینکارو کردم مشکلم حل شد!!!ا
ویرایش توسط Dehdashti : Tuesday 4 October 2005 در ساعت 09:36