برای پرینتر epson p۵۰ تانک خریدم اما متأسفانه به خاطره تماس شلنگهای رنگ با بدنه پرینتر در هنگام حرکت هد، کیفیت تصویر به شدت پایین میاد. رنگها پخش میشه، یه قسمتهای از عکس نوار رنگی عجیبی ظاهر میشه و در مجموع بسیار ناراضیم.
مشکل دیگی که داشتم این بود که هر چی تلاش کردم نتونستم مانع ورود حباب هوا به داخل شلنگهای حامل رنگ بشم و فکر میکنم کار کردن با تانک خیلی تمیز تر از کار کردن با کارتریج شارژ شونده باشه. همین الان که دارم تایپ میکنم یه body painting خوشگل رو دست و صورتم دیده میشه :(
چند بار هم هد رو تمیز کردم اما فایده نداشت. از اونجایی که هزینهٔ استفاده از جوهرهای اصلی سر به فلک میذاره، تصمیم گرفتم که از کارتریجهای قابل شارژ با جوهر مرغوب استفاده کنم. (متأسفانه جوهر پیگمنت مرغوب نمیشناسم اما جوهر dye base خیلی خوبی میشناسم که رنگ هاش خیلی عالیه.) حالا میخواستم از دوستان بپرسم که تجربشون در رابطه با کارتریجهای قابل شارژ چطور بوده. قیمت حدودی ست کارتریج شارژ شونده به قیمت ایران ۵۰ هزار تومان میشه. قیمت مناسبیه؟
و یک نکتهٔ دیگه، به طور میانگین هفتهای ۴-۵ عکس در سیز A۴ و ۱۰ تا عکس در سایز ۱۳x۱۸ چاپ میکنم.
پی نوشت: البته این تاپیک فقط برای تاره یک سوال ایجاد نشده. فکر میکنم دوستان دیگری هم باشند که در انتخاب یکی از این سه گزینه مشکل داشته باشند. این تاپیک برای بیان تجربیات و سوالهای ما در این مورد هست.