از کاغذهای سیلور مخصوص پرینتر استفاده کردید؟
Printable View
از کاغذهای سیلور مخصوص پرینتر استفاده کردید؟
سلام
کسی میدونه این تخته شاسی هایی که عکس رو روش می چسبونن از کجا میشه تهیه کرد و حدود قیمتش
ممنون
سلام
iman 371
منظورت دقیقا از براق یعنی چی ؟ با کاغذ فتو گلاسه براق میشه یک عکسو به صورت براق ( یه چیزی نزدیک به 80% براقی یه عکسی که لابلاتور های عکاسی چاپ میکنن) پرینت کرد .
یه نوع کاغذ هم وجود داره تو مایه های فویل المینیوم که به اون متالایز میگن که عکس بعد از پرینت مثل پاکت های پفک و چیپس براق میشه .
به اين تاپيك مراجعه كنيد :
اطلاعات کامل از تخته شاسي عکس
بهرنگ جان ممنون از پاسخ
ولي من دقيقا مي خواهم عكسم با همان براقي كه در لابراتوار چاپ مي شود در منزل تهيه شود (البته با پرينتر جوهر افشان)
ضمنا اون كاغذهاي متالايز رو از كجا ميشه تهيه كرد ؟ اصولا صرفه اقتصادي دارند؟ و همينطور مي توان در پرينترهاي جوهر افشان از آن استفاده كرد؟
باز هم از لطف شما و ديگر دوستان ممنونم.:::happy:::
البته اگر ادم خیلی سخت گیر نباشه ، کاغذ فوتو 100 % مشابه لابراتوار در می اد . در مورد متالایز ، باید بگم که مخصوص جوهر افشان هست و البته قیمت اون رو یادم نمی اد ولی برای خرید متالایز و سایر مدیا (کاغذ) می تونی به خیابان ظهیر الاسلام و یا خیابان ایرانشهر مراجعه کنی . البته باید بگم که انواع و اقسام مدیا وجود دارد که با انها میتوان به پرینت های زیبا دست پیدا کرد .
با سلام .
سوالی برام پیش اومده که می خواستم با کمک اعضا به جوابش برسم .
چند روز پیش تعدادی عکس برای موسسه ای با کاغذ مات چاپ کردم اما گویا چاپ براق طرفداران بیشتری داره ؟
تفاوت و کاربرد چاپهای براق و مات چیست ؟
مقایسه کیفیت چاپ پرینتر با چاپ لابراتوار عملاً امری بیهوده استونقل قول:
البته اگر ادم خیلی سخت گیر نباشه ، کاغذ فوتو 100 % مشابه لابراتوار در می اد . در مورد متالایز ، باید بگم که مخصوص جوهر افشان هست و البته قیمت اون رو یادم نمی اد ولی برای خرید متالایز و سایر مدیا (کاغذ) می تونی به خیابان ظهیر الاسلام و یا خیابان ایرانشهر مراجعه کنی . البته باید بگم که انواع و اقسام مدیا وجود دارد که با انها میتوان به پرینت های زیبا دست پیدا کرد .
در لابراتوار کاغذ حساس به نور استفاده می شود ولی در پرینتر کاغذ با جوهر پوشش پیدا می کنه. مثلاً عملاً داینامیک رنجی که در لابراتوار و روی کاغذ عکاسی قابل دسترس است با پرینتر عملی نیست.
از طرفی قیمت تمام شده را هم که در نظر بگیرید (برای چاپ های تا حدود سایز A4 ) استفاده از پرینتر به صرفه نیست. هر قطعه کاغذش گرانتر از "چاپ تمام شده + سود لابراتوار " در می آید.
مواردی دیگری هم نظیر دوام و هست . . .
بین عموم مردم این طور جا افتاده که مات یعنی حرفه ای .نقل قول:
چند روز پیش تعدادی عکس برای موسسه ای با کاغذ مات چاپ کردم اما گویا چاپ براق طرفداران بیشتری داره ؟
تفاوت و کاربرد چاپهای براق و مات چیست ؟
معمولاً براق ها زود تر خط و خش را نشان می دهند و کلاً زود تر خط می افتند و لک بر می دارند. کاغذ مات با کیفیت مشابه کمی از براق گرانتر است. مثلاً برای آلبوم صفحات براق زود تر خش می افتد اما مات اگر هم بیفتد چندان نشان نمی دهد. مات هم چند نوع و بافت مختلف دارد.
البته در مورد دینامیک رنج دستگاه های چاپ لابراتوآر ( مینی لب ها ) و پرینتر های جوهر افشان حرفه ای ( Art Printer ها ) دینامیک رنج تا حدودی به نفع پرینتر ها است.
البته این موضوع ارتباط مستقیم با مدل و نوع دستگاه ( لیزی یا LED و .... ) بودن دستگاه و مدل پرینتر است.
مثلا پرینتر های حرفه ای کانن و اپسون دینامیک رنج بهتری و فضای رنگی وسیع تری را پوشش می دهند تا یک دستگاه چاپ نوریتسو یک چاپ خانه متوسط.
هرچند دستگاه های مدرن و بسیار خوبی در دنیا معرفی شده است اما حداقل 4 تا 5 سال دیگر در ایران عرضه می شوند ( دوستان مطلع باشند که دستگاه های مینی لب موجود در ایران به صورت نو و آکبند وارد نمی شوند و همگی دستگاه های دست دوم اروپا و آمریکا و ژاپن هستند که بعد از جنرال سرویس و اورهال اساسی وارد بازار ایران می شوند )
سلام
پرینتر epson r295 دارم.
عکس ها رو خیلی مات و با خط های راه راه چاپ میکنه. به نظر شما مشکلش چیه؟
(دیروز سرویس بوده)
سلام
می خواستم بدونم مشکل قرمزی عکس بعد از پرینت ، مربوط به پرینتره یا نحوه عکاسی؟
آیا هنگام پرینت گرفتن می شه این مشکل رو حل کرد.
ممنون
این عکسیه که میگم تار چاپ میکنه و 2-3 تا چاپ میکنه !
http://www1.upic.ir/images/pjxbwv63uh10toftkpem.jpg
دوست عزیز حجم عکست زیاده و کمترش کن . ( فکر میکنم هنوز قابل edit باشه ) 300kb یا کمتر .نقل قول:
این عکسیه که میگم تار چاپ میکنه و 2-3 تا چاپ میکنه !
با سلام
دلایل چند چاپی
1 مشکل کابل
2 عدم نسب درست نرم افزار
3 متصل بودن فلاش یا دستگاه دیگری به usb
4 مشکلات رم سیستم
5 خرابی ویندوز
و ...........
تنها مشکلی که این حالت ندارد بزرگی حجم
سلام
عکس هایی که با دوربینم می گیرم وقتی با فتوشاپ در قسمت image size نگاه می کنم رزولوشن 72 رو نشون میده. (با canon EOS 500d عکس گرفتم) . پس یک صفحه جدید با سایز دلخواه برای چاپ (مثلا 12.7 * 17.8) با رزولوشن 72 انتخاب کردم و عکس اصلی رو Drag کردم رو صفحه ی جدیدم و عکس رو تنظیم کردم و save کردم. وقتی عکس رو لابراتوار برام چاپ کرد دیدم کیفیت عکس ها پایینه. گفتند برای رزولوشن 72 هست.
سوالی که برام پیش اومده اینه که عکس مادر رزولوشن 72 رو نشون میده منم یک صفحه با همون رزولوشن انتخاب کردم ولی با سایز دلخواه...
این افت کیفیت دلیلش چیه دقیقا؟؟؟؟؟
ببخشید زیاد شد.... ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
مهم ابعاد پیکسلی عکس میباشد. برای سایز 13 در 18 حداقل ابعاد 2100 در 1500 پیکسل میباشد اگر هم بخواهید با واحد سانتیمتر کار کنید رزولوشن را 300 انتخاب کنید نه 72!
ممنون. قانون خاصي براي محاسبه وجود داره ؟ مثلا براي چاپ عكس 16*21 چطور ؟
شما چه روشي رو براي چاپ عكس در سايزهاي مختلف پيشنهاد مي كنيد ؟
تشكر
سلام
بهترین راه شما هر اندازه ای که می خای چاپ کنی رو با DPI 300 یه فایل باز کن ، بعد عکستو درگ کن توش ، مطمئن باش درست و با کیفیت چاپ میشه ، هیچ فرمولی هم نمیخاد.
فرضا کسی یک سند ۳۰۰dpi با ابعاد ۱۰۰ در ۷۰ سانتی متر باز میکند و بعد عکس ۱۲ مگاپیکسلیاش را Drag می کند داخل آن. میدانید چه میشود؟ یک عکس بسیار کوچک در یک سند بزرگ خالی و سفید.نقل قول:
سلام
بهترین راه شما هر اندازه ای که می خای چاپ کنی رو با DPI 300 یه فایل باز کن ، بعد عکستو درگ کن توش ، مطمئن باش درست و با کیفیت چاپ میشه ، هیچ فرمولی هم نمیخاد.
http://www.akkasee.com/articles/7220/نقل قول:
قانون خاصي براي محاسبه وجود داره ؟ مثلا براي چاپ عكس 16*21 چطور ؟
شما چه روشي رو براي چاپ عكس در سايزهاي مختلف پيشنهاد مي كنيد ؟
جناب دكتر ممنون. اندازه ي actual pixels يك صفحه 13*18 با PPI 200 و يك صفحه 13*18 با PPI 72 تفاوت دارد. علت چيست ؟
- DPI و نقش آن در کیفیت عکس :
DPI که مخفف Dot Per Inch است بیاگر تعداد پیکسل موجود عکس در واحد طول برحسب اینچ میباشد. همانطور که میدانید هر عکس دیجیتال از تعدادی نقطه یا پیکسل تشکیل شده که هر یک اطلاعات بخش کوچکی از عکس را از لحاظ رنک و شدت روشنایی در خود جای داده است و با کنارهم قرار گرفتن این پیکسل ها یک عکس کامل شکل میگیرد.
در بسیاری از مقالات و کتابها خوانده ایم که بهترین تراکم پیکسل ( DPI ) برای چاپ عکس 200 تا 300DPI است. از طرفی دوربینهای مختلف فایلهای خروجی عکس با تراکمهای مختلف و متفاوتی دارند. مثلا Canon EOS 7D خروجی 72DPI و Nikon D300 خروجی 300DPI دارد.
در مقاله پیش رو سعی خواهم کرد به چند سوال پاسخ دهم :
1: تاثیر DPI خروجی دوربین در تصویر قابل رویت بر مونیتور چیست ؟ آیا عکسی که تراکم پیکسل آن 300DPI است از عکسی با تراکم پیکسل مثلا 72DPI بر روی مونیتور با کیفیت بهتری قابل رویت است؟ آیا عکس این مسئله صادق است؟
2 : تاثیر DPI خروجی دوربین در تصویر چاپ شده چکونه است؟ آیا عکسی که تراکم پیکسل آن 300DPI است از عکسی با تراکم پیکسل مثلا 72DPI با کیفیت بهتری قابل چاپ است ؟
3 : کابرد عملی DPI در چیست ؟
1- تاثیر DPI خروجی دوربین در تصویر قابل رویت بر مونیتور :
در بعضی جاها شاید خوانده باشیم که بهترین تراکم پیکسل برای نمایش فایل عکس بر روی مونیتور 72DPI است. اما این مطلب چقدر واقعیت دارد؟
به دو عکس زیر نگاه کنید. به کمک فوتوشاپ تراکم پیکسل در عکس اصلی تغییر داده شده و دو عکس با ابعاد مساوی ( از نظر تعداد پیکسل ) ولی بسیار متفاوت از نظر تراکم پیکسل ایجاد شده. عکس سمت چپ با تراکم 1DPI ( یک نقطه در اینچ ) و عکس سمت راست با تراکم 1000 برابر یعنی 1000DPI ذخیره شده است ( برای دیدن تراکم پیکسل عکسها میتوانید عکس را Save نموده، روی آن کلیک راست کنید و در قسمت Summary از Properties تراکم پیکسل عکس رارویت کنید ).
چه تفاوتی در این دو عکس میبینید ؟
اگر قرار باشد که تراکم پیکسل عکس در کیفیت نمایش آن در مونیتور تاثیر گذار باشد، تفاوت 1000 برابر در تراکم پیکسل این دو عکس میبایست بسیار چشمگیر باشد. در واقع اگر نمایش عکس در مونیتور تابع تراکم پیکسل عکس بود بایستی عکس سمت چپ را بصورت نقاطی پراکنده برروی مونیتور مشاهده میکردیم. اما همانطور که میبینید در عمل هیچگونه تفاوتی در کیفیت نمایش دو عکس فوق مشهود نیست.
در حقیقت رایایانه هر یک پیکسل عکس را در یک پیکسل مونیتور قرار میدهد به طوریکه پیکسلهای مجاور هم در عکس در پیکسلهای مجاور هم در مانیتور قرار گیرند و این فرایند صرف نظر از آنکه آن عکس چه تراکمی از پیکسل را داراست انجام میگیرد.
در عکسهایی که سایز آنها بزرگتر از سایز مونیتور ( از لحاظ تعداد پیکسل ) هستند که شامل عکس اغلب دوربینهای دیجیتال میشود، 2 و یا بیشتر پیکسل مجاور ( برحسب بزرگی عکس ) بر روی یک پیکسل مانیتور Overlap میشوند ولی با بزرگنمایی 100% عکس، مجددا هر پیکسل عکس بر روی یک پیکسل از مانیتور قرار میگیرد و بهمین خاطر مونیتور فقط قادر خواهد بود که قسمتی از عکس را نمایش دهد.
پس تراکم پیکسل ( DPI ) در کیفیت نمایش عکس در مونیتور بی تاثیر است. کیفیت نمایش عکس در مونیتور مستقل از تراکم پیکسلهای عکس ولی وابسته به تراکم پیکسل های مانیتور است. هرچه رزولوشن مانیتوری بالاتر باشد ، عکس دقیقتر ولی کوچکتر بنظر میرسد و بالعکس. این مسئله را براحتی با تغییر رزولوشن مونیتور میتوانید تجربه کنید . روی Desktop کلیک راست کنید، قسمت Properties را کلیک کنید، به قسمت Setting رفته، رزولوشن مونیتور را کم ویا زیاد کنید :
- تاثیر DPI خروجی دوربین در تصویر چاپ شده :
در نگاه اول بنظر میرسد که خروجی 300DPI با کیفیت چاپ بهتری همراه باشد، در اینجا با مقایسه فایلهای متفاوت میخواهیم در یابیم که چنین پیش فرضی در عمل تا چه اندازه درست و واقعی است؟
برای این منظور من دو فایل 12 مگاپیکسلی از دو دوربین متفاوت با تراکم پیکسل متفاوت را با هم مقایسه میکنم .
عکس اول یک کراپ 12.1 مگاپیکسلی از فایل دوربین Canon EOS 7D است که تراکم پیکسل آن 72DPI است :
و عکس دوم یک فایل 12.1 مگاپیکسلی از دوربین Nikon D300 است که تراکم پیکسل آن 300DPI میباشد.
ابعاد هردو عکس 4288 در 2848 پیکسل یعنی 12.1 مگاپیکسل است اما همانطور که میبینید تراکم پیکسل آنها کاملا متفاوت است.
حال فرض کنید میخواهیم هر دو عکس را با طول مساوی 70 سانتیمتر چاپ کنیم. آیا عکسی که تراکم پیکسل آن 300DPI است در هنگام چاپ این تراکم پیکسل را حفظ کرده، با کیفیتی بهتر از فایل 7دی که تراکم پیکسلش 72DPI است چاپ خواهد شد؟
در تنظیمات فوتوشاپ قسمتی بنام Image Size وجود دارد که در برآورد اینمورد بسیار کمک کننده است. برای اینمنظور هر دو فایل را در فوتوشاپ باز کرده، طول عکس را معدل 70 سانتیمتر تعریف نموده ام :
همانگونه که ملاحظه میکنید، در ابعاد مساوی چاپ، حتی در صورت متفاوت بودن تراکم پیکسل خروجی دوربین ها، تراکم پیکسل در ابعاد مساوی بر حسب سانتیمتر مساوی خواهد بود ( در مثال بالا هردو فایل در طول 70 سانتیمتر تراکم پیکسلی معادل 155.6DPI دارند.
چرا اینگونه است؟
علت آنست که تعداد پیکسل عدد مشخصی است ( 12.1 میلیون پیکسل در مثال فوق ) حال بسته به اینکه عکستان را با چه ابعادی چاپ کنید، این تعداد مشخص پیکسل با تراکم مشخصی روی سطح عکس شما را میپوشانند. هرچه عکس را با ابعاد بزرگتری چاپ کنید، این تعداد پیکسل روی سطحی بزرگتر گسترده شده و تراکم کمتری خواهند داشت و هرچه عکس را با ابعاد کوچکتری چاپ کنید، همین تعداد پیکسل روی سطحی کوچکتر و با تراکمی بیشتر گسترده میشوند و این تراکم هیچ ارتباطی با تراکم پیکسل خروجی دوربین نداشته، بلکه وابسته به اندازه فایل عکس بر حسب مگاپیکسل است.
در عکس ابعاد عکس 5184 در 3456 پیکسل ( یعنی 18 مگاپیکسل است ) تراکم پیکسل خروجی دوربین همان 72DPI است اما هنگام چاپ با طول 70 سانتیمتر تراکم پیکسل به 188.1DPI ارتقا یافته.
پس کیفیت چاپ عکس ( از لحاظ تراکم پیکسل ) هیچ ارتباطی با تراکم پیکسل خروجی دوربین ندارد بلکه به ابعاد آن بر حسب پیکسل وابسته است.
******************
- کاربرد عملی DPI چیست ؟
DPI یک معیار برای برآورد کیفیت عکسی است که برای چاپ آماده میکنیم. اما اشتباه نکنید! این DPI همانگونه که در مثالهای بالا دیدید مستقل از DPI خروجی دوربین بوده و وابسته به طول چاپ برحسب اینچ ( یا سانتیمتر ) و تعداد پیکسلهای طول عکس است و با تقسیم تعداد پیکسل طول عکس بر طول عکس برحسب اینچ محاسبه میشود و بهمین خاطر در فوتوشاپ PPI ( پیکسل بر اینچ ) نامیده شده است. در مثال فوق 188.1 = 24.5 : 5184 ( 5184 طول عکس بر حسب پیکسل و 24.5 طول چاپ بر حسب اینچ که همان 70 سانتیمتر است میباشد ).
همانطور که اشاره کردم PPI یک معیار برای برآورد کیفیت عکسی است که برای چاپ آماده میکنیم:
- اگر PPI بین 200 تا 300 باشد کیفیت عکس چاپ شده بسیار بالا است
- اگر PPI بین 150 تا 200 باشد کیفیت عکس چاپ شده خیلی بالاست و به سختی اثری از افت کیفیت در آن میتوان دید
- اگر PPI بین 75 تا 150 باشد کیفیت عکس چاپ شده هنوز قابل قبول است ولی با نگاه از نزدیک میتوان سافتی ناشی از تراکم کم پیکسلها و یا "پیکسل پیکسل" شدن عکس را به سختی دید.
- PPI کمتر از 75 برای چاپ چندان مناسب نیست و اغلب میتوان سافتی ناشی از تراکم کم پیکسلها و یا "پیکسل پیکسل" شدن عکس را در آن دید.
برای چنین برآوردی میتوانید طول عکس را برحسب پیکسل بر طول چاپ مورد نظرتان ( برحسب اینچ ) تقسیم کنید و یا آنطور که در مثالهای بالا دیدیم، عکس را در محیط فوتوشاپ بررسی نمایید.
منبع prophoto.com
اميدوارم اين مطلب موثر واقع شود كه dpi اصلا اصلا به هيچ عنوان مهم نيست يك عكس با دقت 1 dpi و با با رزولوشن 3000*2000 هيچ فرق در چاپ با يك عكس با دقت ....999999999999 dpi با رزولوشن 2000*3000 ندارد
با سلام خدمت دوستان، تو رو خدا اساتید با چوب نزنن! به جون خودم انقدر این چند تا موضوع مربوط به چاپ و کیفیتش رو زیر و رو کردم، هی فکر کردم فهمیدم! بعد دیدم نه، پاک قاطی کردم! بعد دیدم نه انگار فهمیدم! ... آخر سر هم با فرض اینکه فهمیدم، عکسهای دوربین هشت مگاپیکسلیم رو در اندازه 13 در 18 سانت با رزولوشن 300ppi کراپ کردم و تبدیل به ابعاد حدود 1500 در 2100 پیکسل شدن و رفتن برای چاپ...
اما سؤال: عکسها به نظر یه کمی بزرگتر از اندازه فتوشاپیشون چاپ شدن و در نتیجه مجدداً در حدود کمتر از نیم سانت از هر طرف کات شده! ممکنه راهنماییم کنین که چرا؟!! من در واقع اصلن عکسهام رو کراپ کرده بودم که مشکل کات شدن لبهها پیش نیاد... :::confused2:::
سؤال بعدیم هم که میترسم به خاطرش کتک بخورم :stick: اینه که: اگه عکسهام رو با همون رزولوشن پیکسلی اصلی داده بودم برای چاپ (در همین اندازه 13 در 18)، با این چیزی که من از تعریف رزولوشن فاصلهای فهمیدم، عکسها با رزولوشن خیلی بالاتر از 300 چاپ میشدن. در این صورت کیفیتشون باز هم بالاتر میشد آیا؟ یا نه با 300 فرقی نداشت؟ آخه اساتید همه جا تا 300ppi رو رزولوشن عالی برای چاپ ذکر کردن و اشارهای به عدد بالاتر نشده چرا؟!
لبّ سؤالم اینه که بعد از این هم خوبه عکسهام رو کراپ و بعد چاپ کنم (در قطع 13 در 18) یا نه؟! :::blushing::: خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون...
سلام
دوست عزیز جواب سوال دوم شما : اینه که شما عکس رو با هر دی پی آیی (DPI) بدید برای چاپ، اپراتور دستگاه چاپ اونو به دی پی آی دیفالت دستگاه تبدیل میکنه که معمولا همون 300 DPI هست ... البته بهتره که از مسئولش سوال کنید که عکسها رو با چه دی پی آیی تحویل بدید ...
و اما سوال اول : این مشکل بخاطر این بوجود امده که شما سایز عکس رو دقیقا 13×18 تنظیم کردید در حالی که کاعذ چاپ عکس سایز کوچکتری داره
مثلا :
30×40 = 30×40
20×30 = 20.3×30
13×18 = 12.7×17.8
10×15 = 10.2×15.2
و...
اگه اشتباه میکنم دوستان تکمیل کنند...
ممنون! یعنی پس عموماً رزولوشن بالاتر از 300 عملاً در چاپ نداریم و برای این قطع اصطلاحاً 13 در 18 تا همون ابعاد پیکسلی حدوداً 1500 در 2100 بهترین کیفیت چاپ ممکن رو برای اون عکس میده. درست فهمیدم؟
و باید کراپ 12.7 در 17.8 میکردم؟ اصولاً دوستان معمولاً قبل از چاپ عکسهاتون رو به قطع مورد نظر کراپ میکنید؟ راستش این اولین سری عکس دیجیتالی بود که من چاپ کردم و نمیدونم روال درستش همینه یا نه. فقط ترجیح داده بودم که خودم تعیین کنم کجای هر عکس کات بشه که خب خیلی نشد!
سلام
آقای دکتر روشن این همون کاریه که من همیشه می کردم ، یعنی بعد از درگ کردن توی فایل DPI 300 ریسایز (بزرگتر) میکردم تا اندازه فایل بشه و متوجه این نبودم که در ابعاد بزرگتر نیازی نیست حتما 300 باشه !نقل قول:
فرضا کسی یک سند ۳۰۰dpi با ابعاد ۱۰۰ در ۷۰ سانتی متر باز میکند و بعد عکس ۱۲ مگاپیکسلیاش را Drag می کند داخل آن. میدانید چه میشود؟ یک عکس بسیار کوچک در یک سند بزرگ خالی و سفید.
به هر حال ممنون ، تا حدی متوجه شدم همین جوری نباید چیزی رو که فکر میکنم درسته عنوان کنم ولی خب چه کار کنیم ، جوانیم و بی تجربه:::blushing:::
اون چیزی که م نالان متوجه شدم اینه که Document Size مهمه بدون فعال بودن Resample Image
یعنی هر عکسی رو که برای چاپ میفرستم بدون اینکه توی یه فایل دیگه عملیات گوناگون روش انجام بشه همونجا فقط Document Size زو به میزانی که مورد نظرمه عوض کنم؟
البته یه سوال دیگه هنوز برام باقیه چون من کار های چاپی هم انجام میدم ، توی کار پاپی اجبارا 300DPI استفاده میشه یعنی ما یه Doc با DPI 300 داریم که کار توش انجام میشه اعم از متن و تکست برای اونجا که دیگه راهی جز بزرگتر کردن عکس نیست؟
ممنون میشم اگه نظرتون رو رو با ما در میون بزارین.
پی نوشت: اینکه من اینقدر دیر به این تاپیک پاسخ میدم تقصیر من نیست اصلا تو قسمت مباحث مشترک شده من این تاپیک نیومده بود امروز هم اتفاقی متوجه جواب شما شدم ، شرمنده:::blushing:::
با عرض سلام
اطلاعات اندکی درمورد DPI دستگاه های مینی لب Noritsu
Noritsu QSS 2901 480DPI MLVA
Noritsu QSS 3001~3701 300DPI LASER
Noritsu QSS 37HD 600DPI LASER
من خودم دستگاه Noritsu QSS 2901 دارم و واقعا خروجی بسیار خوبی داره و اگر DPI خیلی مهمه بگردید
لابراتواری پیدا کنید که با Noritsu QSS 37HD چاپ کنه
سلام
سوال شما این است ( اگر درست متوجه شده باشم) :
یک فایل عکس دارید مثلا ۳۰۰۰*۴۰۰۰ پیکسل (۱۲ مگاپیکسل) و میخواهید از آن یک چاپ بگیرید در اندازه مثلا ۳۰*۴۰ سانتی متر و با رزولوشن ۳۰۰dpi
برای حل این مساله از آخر به اول میاییم. یک عکس وقتی در اندازه ۳۰*۴۰ سانتی متر و با دقت 300dpi چاپ شود، نیاز به چه ابعاد پیکسلی دارد؟ ۳۰ و ۴۰ سانتی متر را به اینچ تبدیل کنید ( ۱۲ و ۲۰ اینچ می شود) سپس چون دقت ۳۰۰dpi است باید ۳۰۰ را در ۱۲ و ۲۰ ضرب کنیم که می شود۳۶۰۰*۶۰۰۰ پیکسل.
خب وقتی این اندازه ها را با اندازه فایل خودمان مقایسه میکنیم می بینیم که اعداد بزرگتری هستند. یعنی برای چنین چاپی نیاز به ابعاد بزرگتری درفایل عکس خود داریم.
خب یک راه این است که همین عکس را ببرید و بگویید که در سایز ۳۰*۴۰ و با دقت ۳۰۰ چاپ کند. خب آن تفاوت سایز چه میشود؟ درایور چاپگر خودبخود این Upsizingرا انجام می دهد. اما ممکن است رضایت بخش نباشد بخصوص اگر تفاوت خیلی زیاد باشد. در تفاوتهای کم، مشکلی پیش نمی آید.
اما راه عاقلانه این است که خودتان این افزایش سایز را انجام دهید. در واقع interpolation کنید. برای اینترپولیشن راه ساده این است که وارد همان image size شوید. و در حالیکه resample image فعال است، ابعاد جدیدی را که در قسمت قبل یافته بودید، وارد کنید و در آن منو پایین هم گزینه bicubic Smoother را انتخاب کنید و عکس را بزرگ کنید. کاری به dpi و... نداریم. این عکس را میبریم و میگوییم در اندازه ۳۰ در۴۰ برایمان چاپ کنند. خودبخود دقت کار هم 300 خواهد شد. و تمام.
- اگر در آن محاسبه اولی اندازه های بدست آمده مساوی یا کوچکتر از فایل ما بودند، کار دیگری لازم نیست و فایل رامیبریم و می گوییم در فلان سایز و فلان دقت چاپ کنند.
- برای interpolationهای خیلی زیاد راههای دقیقتری لازم است یکیش این که تغییر سایز را به تدریج انجام دهید و ... که مفصلش در همین فروم هست فقط مرد میخواهد که پیدایش کند!
- به نسبت ابعاد هم دقت کنید. نسبت ابعاد عکس دوربین ۳ به ۲ است ولی نسبت چاپی ممکن است فرق کند. پس این نسبت را باید با کراپ در فایل اولیه درست کنید تا مشکلی پیش نیاید.
دوباره سلام
درضمن دستگاههای مینی لب هنگام چاپ 1% بزرگتر از کادر اصلی شما رو چاپ می کند
و اندازه کاغذ های شیمی هم بر مبنای اینچ حساب می شود
مثلا عکس A4 با کاغذ12 اینپج چاپ می شود (30.5CM+20CM)
عکس (A3 (40+30.5 و سایزهای بزرگتر
(52+70)mm
75+100)mm)
15.2+21)mm)
(12.7+17.8)mm
(15.2+10)mm...........................
اگر به ردیف ننوشتم ببخشید
با این حساب دو فاکتور باعث میشود که عکس ها با اندکی کاستی چاپ شود
1.بزرگنمایی مینی لب
2.اندکی ناموزون بودن سایز کاغذ
این چیه من نوشتم عجب سوتی دادم! lolنقل قول:
ه اعم از متن و تکست
متاسفانه غیر از چاپ عکس در لابراتوار در اغلب موارد من خودم باید اینکارو انجام بدم ، البته با پرینتر لیزری (Bizub 450)و موارد خاصنقل قول:
فایل رامیبریم و می گوییم در فلان سایز و فلان دقت چاپ کنند.
حالا که کار به اینجا کشید یه سوال دیگه هم دارم :
آیا استفاده از پلاگین Genuine Fractals محصول OnOne توصیه میشه؟
چون خودشون کلی ادعا روش دارن ولی من زمانی که با اون ریسایز میکنم و با فتوشاپ فرق زیادی بینشون نمیبینم البته شاید من پارامترها رو درست تعیین نمیکنم :think:;
من مطالب سایتو خوندم ولی جوابمو نگرفتم شاید بوده من ندیدم.
من برای چاپ عکسهام برای سایز بندی از ابزار crop استفاده می کنم سایز و resolution را می زنم بعد crop می کنم.روش درستیه؟
سلام
با فرض بر اینکه بخواهید کراپ نسبتاً سنگینی انجام دهید:
بهتر است فقط اندازه را وارد کنید، سپس پلهپله Resolution را ـ برای رسیدن به DPI مناسب ـ تا حد مورد نظر افزایش دهید و شارپسازی مناسب را در هر بار تغییر Resolution اعمال کنید.
لینکهای زیر را هم ببینید:
اشارتی در باب تغییر اندازه تصویر
رابطه رزولوشن و پرینت عکس
درود بر شما
دو تا سوال داشتم:
1- برای چاپ عکس با پرینتر canon cp730 بهتره عکسهام رو با چه فرمت و اندازه و رزولیشن ذخیره کنم؟
2- و برای بردن عکسهام به لابراتوار برای چاپ در ابعاد بزرگتر ( مثلا 50 * 70 ) بهتره از چه فرمت و رزولیشن استفاده کنم؟
من تا الان به صورت jpeg ذخیره میکردم ولی اخیرا با خوندن مقالات سایت متوجه شدم که انگار برای هر نوع کاری باید یه جور خروجی گرفت...!
سپاس
300dpi حدود 14.8cm 9.8cm
تقریبا 1180* 1770 برای چاپ بیرونم خوب ۵۰.۷۰ توفوتوشاپ با رزولوشن 300dpi به ندرت دستگاه ها 500dpi جواب میدن فرمت هم tiff بهترینه اگه عکس خام گرفته باشین ۱۲ یا ۱۴ بیت باشه ولی jpeg هم کافی با این چاپ ها که تو ایران من میبینم در مورد خروجی هم منظور فرمت عکس نیست پروفایل رنگی عکس معمولا sRGB استفاده میشه
خوب راستش من یک مقاله کامل گذاشتم که 300dpi چاپ هیچ ارتباطی به 300 dpi دوربین نداره اما انگار هنوز این سوالات ادامه دارن خوب حالا من یک سوال دارم
ما دو تا فایل عکس داریم که هر دو دارای رزولوشن 3000*4000 هستند و می خواهیم در سایز 150*100 چاپ کنیم اما یکی با دقت 900 dpi و دیگری با دقت 72 dpi به نظر شما کدام عکس بهتر چاپ می شود؟؟؟
شما به این لینک سایت مراجعه کنید خوب هست:think:;
http://www.akkasee.com/articles/7068/
این سوال شما وابسته به چند متغییر هست....
1- 3000*4000 ابعاد و اندازه طول و عرض هستند( که اینجا بر اساس اعداد واحد اندازه گیری پیکسل هستش)
2-رزولوشن همان dpi ,ppi..
این ابعاد 100*150با در دسته ای که به نام لارج فرمت ها شناخته می شوند ، به شخصه نه دستگاهی رو ندیدم که با دقت 900dpi پرینت و چاپ کنه... لذا حدس من اینه که منظور شما 90dpi باشه که در این صورت کیفیت 90dpi بیشتر هست اما تفاوتش با dpi72 آنقدر هم نخواهد بود.
معمول رزولوشنی که برای اینگونه چاپ استفاده می کنند بین 150 -200 هستش و البته این dpi رو برای پوستر های 100*70 که می زنم استفاده می کنم( یعنی تست شده و جواب میده). هر چه ابعاد کار بالا تر میره از dpi کاسته می شه .
پیشنهاد من حداقل استفاده از رزولوشن 150 dpi هست و حداکثر 300 dpi (گرچه خود کسی که چاپ می کنه در نهایت فایل شما رو تبدیل به 150 dpi خواهد کرد).
پ.ن: این مواردی گفتم شامل چاپ افست نیست
پ.ن سایز صفحه خالی با ابعاد 100*150 در 900dpi در فوتوشاپ : 5:26 گیگا بایت میشه
مثال شما درسته با هم فرقی ندارند مثل اینکه بپرسیم یک کیلو آهن سنگینتر یا یک کیلو پنبه البته نسبت اندازه فایل تعداد پیکسل و dpi برای مثال که زدین اشتباهه , ولی dpi عکس ابزاری برای تعیین کیفیت سایز بندی عکس قبل چاپ هست در واقع در هنگام چاپ شما فقط به ۲ چیز نگاه میکنید document size ۱ dpi ۲ به عنوان مثال وقتی من عکسی 12mega 3000.4000 میخوام به بزگترین سایز ممکن بدونه افت کیفیت چاپ کنم تو فتوشاپ 300dpi انتخاب میکنم سایز فایل چک میکنم که میشه ۲۵.۴ در ۳۳.۸۷ سانتیمتر در بیشتر موارد هم زمانیکه با پرینتر خانگی چاپ میکنم ترجیح میدم پروسه سایز بندی تو فتوشاپ انجام بدم تا خوده پرینتر این کارو انجام بده از اینها گذشته فایل هایکه dpi بالاتری دارند تو سایزهای بزرگ مثلا 100mega پیکسل هر چه قدر document size کوچکتر dpi بزرگتر باشه برنامه هایی مثل acds و... بسیار روانتر فایل نمایش میدهند
با سلام
میخواستم بدونم کسی در مورد چاپ عکس در اروپا اطلاعی داره و چگونه میتونیم عکسهامون را برای چاپ وصحافی آلبوم به این مکانها بفرستیم.
ممنون....
حالا چرا اروپا؟
و اینکه مگر کار خاص و یا صحافی خاصی مد نظرتان است که باید به اروپا ارسال کنید ؟!
و در ثانی یک مدتی عده ای از عزیزان ( نسبتا کلاهبردار ) شعار هایی می داندند که فلان می کنیم و ارسال می کنیم به اروپا و .... ( که پشت اش هم یکی از بازیگران فیلم های کمدی دره پیت بود ) و بعد آبرو ریزی شد و مشخص شد در یک جایی حوالی چهاردانگه لابراتوآری زده اند و چاپ می کنند و صحافی ( اما با کیفیت خیلی خوب ) و برای هر آلبوم پول حداقل 10 آلبوم معمولی را می گیرند.
خلاصه اینکه بنده توصیه نمی کنم و اینکه دستگاه های جدیدی در تهران و مشهد ( این دو شهر از همه آپدیت تر هستند ) نصب شده اند که کیفیت شان از اروپایی ها بالاتر نباشد پایین تر نیست.از نظر صحافی هم چند مرکز معتبر و خوب در تهران داریم.
با سلام و خسته نباشید به استادان محترم
من یک پرینتر جوهرافشان hp5550 دارم که یکی دوسال استفاده نمی کردم اون هم بعد تمام شدن کارتریجهای فابریکش . دیروز رفتم کاریج مکی 56 خریدم 15 تومن و کارتریج رنگی 28 و 57 خریدم یکی 17 و اونیکی 15 تومن . مغازه دارها می گفتند اینها مدل طرح هستند و اصلی آن 33 تومن می باشد .الان به حرف آنها رسیده ام چون با کارتریج رنگی شماره 57 که برای خود پرینتر 5550 است تست می گیرم اصلا رنگ زرد را تست نمی گیرد و عکسهای چاپ شده همه پرزدار و متمایل به آبی است .کاریج شماره 28 هم به جای تست رنگ زرد سبز کم رنگ می گیرد ولی عکسهای آن باز کمی بهتر چاپ می شود ولی آن هم رنگها را تغییر می دهد .حال نمی دانم چه کنم واقعا باید کارتریج اصلی بخرم و این کارتریجهای آشغال اچ پی را واقعا چرا وارد می کنند . من اولفکر کردم پرینترم خراب شده است .لطفا مرا راهنمایی کنید .ممنون
سلام رفتم بازار کارتریج اچ پی بگیرم مثلا شماره 56 . تو بازار می گفتند مدل طرح داریم 15 تومن و اصلی داریم 33 تو من . این مدل طرح چیه ؟
سلام
طبق اطلاعات بنده کارتریج های HP کلاً چه اصلی ( فابریک ) و چه غیر اصلی ( طرح و متفرقه و هر اسم دیگر ) همگی ساخت کشور دوست و همسایه چین میباشند و لاغیر.
مدل های اصلی کاملاً نو بوده دارای کاست و درام نو هستند.
کارتریج های غیر اصلی دارای کاستهای دست دوم یا کهنه و برخی حتی دارای درام های کارکرده میباشند.
البته برخی کارتریج های غیراصلی حتی تا چندین مرتبه قابل شارژ شدن نیز هستند.
کارتریج ها غیر اصلی برخی در خود چین ساخته میشوند. برخی پس از ورود به ایران در تهران کارتن و بسته بندی میشوند ( که این مدلها دارای رنگ جعبه قدری متفاوت هستند). برخی دیگر هم از امارات وارد میشوند که دارای بدترین کیفیت میباشند.
در کل کارتریج اصلی و غیراصلی با چشم غیر مسلح قابل تشخیص نمیباشد. و متاسفانه برخی سودجویان (اکثر آنها) از عدم اطلاع خریدار محترم سواستفاده کرده و طرح های غیراصلی را به عنوان نو میفروشند.
موفق باشید :::happy:::
سلام
برخی ازاین کارتریج ها که با نام طرح توی بازار وجود دارند، گفته می شه ساخت ایران هستند(اگر تبلیغ حساب نشه مادایران) که در مورد رنگهای Dye خیلی ها استفاده کردند و راضی هم بودند ولی خوب به پای اصلش نمی رسه . حالا خودم هم نمی دونم با شرکت های اصلی ارتباط دارند یا همینطور سر خود کار می کنند؟
البته خودم تجربه نکردم از شنیده ها...
سلام
سیستم سفارش آن لاین چاپ عکس سایت عکاسی مشکلی داره؟
وقتی میخواهم عکس را آپلود کنم ارور می دهد.
سلام.
یک سوال داشتم... در حال حاضر ارزانترین و با صرفه ترین چاپگر یا دستگاه چاپ عکس برای مصارف خانگی چیه؟
طوری که از قیمت بیرون ارزانتر در بیاد...
سپاس
با سلام
دوست عزیز بااین دستگاهای چاپ موجود فکر نمی کنم بشه از نظر اقتصادی و قیمت با لابراتوارها به قیمت مساوی برسید چه برسد که ارزانتر تمام شود تازه مسئله کیفیت هم در میان باشد که دیگر هیچ چون کاغذ مورد استفاده و نوع دستگاه چاپ انها متفاوت با انچه برای مصارف خانگی هست می باشد
دوستان یه چاپگر معمولی برای پرینت عکس های 3 در 4 حدودا چه قیمتی در میاد؟؟ یه چیزه آنچنانی مدنظرم نیست ، در حد پرینت کردن عکس های پرتره و پرسونلی میخوام.
اپسون P50 كه با كارتريج حجيمش حدود 300 درمياد.نقل قول:
دوستان یه چاپگر معمولی برای پرینت عکس های 3 در 4 حدودا چه قیمتی در میاد؟؟ یه چیزه آنچنانی مدنظرم نیست ، در حد پرینت کردن عکس های پرتره و پرسونلی میخوام.
از دوستان کسی آدرس لابراتوار روز رو داره؟
مرسی دوست من
ممکنه آدرس دقیق تر رو به من بدین؟
چرا توصیه نمیشه؟
من برای آلبوم زدن می خوام برم اونجا
شما جایی رو میشناسید که رنگ هاشو و طراحیشون خیلی خوب و دقیق باشه؟
واقعا دیگه خستم از دست این لابراتوارا
یه عکس رو دادم یکی زرد چاپ می کنه یکی قرمر یکی سبز یکی بادکجونی یکی که انگار عکس خفست
بعد که بهشون میگی میگن عکاسیتون اشتباه هستش
من دنبال بهترین لابراتوار تهران هستم جاش برام مهم نیست
دوستان تهران و شهرستان اگر تمایل دارند تا یک تجربه جدید و موفق در مورد چاپ داشته باشند به نظرم یک بار خدمات چاپ آنلاین سایت را امتحان کنند.به نظرم ارزش امتحان کردن را دارد.
به تازگی هم برای شهرستانی ها راهکارهای بهتری در نظر گرفته شده است.
http://print.akkasee.com/
لابراتوآر آریا هم که معرف همه دوستان حرفه ای هست.در حال حاضر اغلب نمایشگاه های با اسم و رسم کارهایشان را در آنجا چاپ می کنند.
روي گزينه چاپ عكس در لوگوي سايت كليك كنيد
بعد گرينه هزينه ها و بسته هاي تشويقي (مستطيل زرد دراز پايين سمت راست)
سمت چپ ارسال عكس...
مثل اينكه جواب سؤالشون رو پيدا كردند!
لطفاً مديران زحمت پاك كردنش رو بكشند.ممنون
سلام
من می خواهم چاپ آنلاین سایت رو امتحان کنم ولی تو صفحه چاپ عکس که میرم هیچ گزینه ای جز ثبت نام نداره.من که عضو هستم!
باید چی کار کنم؟
ممنون
تماس گرفتم در مورد هزینه های ارسال و زمان تحویل سوال کنم جواب دقیقی ندادند.
روي تصوير لينك جدول هزينه ها و بسته هاي تخفيفي كليك كنيد. سمت چپ گزينه ارسال عكس.
مد نظر داشته باشيد عضويت در فروم جداي عضويت در سايت(وگالري) است.
لابراتوار آریا کار صحافی آلبوم رو هم انجام میده؟
کسی سفارش آنلان چاپ عکس رو داخل سایت داده
کیفیت نسبت به قیمت چطوره
آنلاین خوبه یا به صورت سنتی
کیفیت چه حضوری تشریف ببرید چه آنلاین ارسال کنید یکی است. قیمت هم معمولی است.
با سلام خدمت دوستان عزیز
عکس 14 مگاپیکسل رو تا چه سایزی میشه با کیفیت نسبتا خوبی چاپ کرد ؟
کلا معیار هست بر اساس تعداد پیکسل بر اینچ که بشه گفت سایز چاپ قابل قبوله و ... ؟
سلام دوست عزیز
Thom Hogan مطلب جامعی در این زمینه دارد که می توانید این جا مطالعه کنید:
اعداد و ارقام مربوطه را به نقل از ایشان در جدول زیر ببینید:
موفق باشید
پ . ن. متاسفانه پس از ارسال متوجه پاسخ جناب آقای ارشدی شدم. ممنون
میدونم اینجا جای مناسبی نیست
جای مناسب رو نیافتم
زحمت انتقال با مدیران عزیز
شرمنده
اما صورت سوال
همراه چند نفر ار دوستان در حال راه اندازی یه نمایشگاه هستیم
قرار هست فردا عکس ها برای چاپ برن
از جایی برای چاپ قیمت داریم برای هر عکس 17 تومان سایز 50*70 روی شاسی
یه عکس پانوراما هم داریم که بهمون بالای 60 تومن قیمت داده
تعداد کل عکس ها 52 عکس هست
قیمت مناسب هست؟
جایی هست که با کیفیت مناسب قیمت پایین تر از این بهمون بده؟
سپاس