فرضا کسی یک سند ۳۰۰dpi با ابعاد ۱۰۰ در ۷۰ سانتی متر باز میکند و بعد عکس ۱۲ مگاپیکسلیاش را Drag می کند داخل آن. میدانید چه میشود؟ یک عکس بسیار کوچک در یک سند بزرگ خالی و سفید.سلام
بهترین راه شما هر اندازه ای که می خای چاپ کنی رو با DPI 300 یه فایل باز کن ، بعد عکستو درگ کن توش ، مطمئن باش درست و با کیفیت چاپ میشه ، هیچ فرمولی هم نمیخاد.
http://www.akkasee.com/articles/7220/قانون خاصي براي محاسبه وجود داره ؟ مثلا براي چاپ عكس 16*21 چطور ؟
شما چه روشي رو براي چاپ عكس در سايزهاي مختلف پيشنهاد مي كنيد ؟

387تشکر
387تشکر LinkBack URL
 LinkBack URL About LinkBacks
 About LinkBacks 

پاسخ : پاسخ: چاپ عكس ديجيتال
 پاسخ : پاسخ: چاپ عكس ديجيتال

اینه که: اگه عکسهام رو با همون رزولوشن پیکسلی اصلی داده بودم برای چاپ (در همین اندازه 13 در 18)، با این چیزی که من از تعریف رزولوشن فاصلهای فهمیدم، عکسها با رزولوشن خیلی بالاتر از 300 چاپ میشدن. در این صورت کیفیتشون باز هم بالاتر میشد آیا؟ یا نه با 300 فرقی نداشت؟ آخه اساتید همه جا تا 300ppi رو رزولوشن عالی برای چاپ ذکر کردن و اشارهای به عدد بالاتر نشده چرا؟!
 اینه که: اگه عکسهام رو با همون رزولوشن پیکسلی اصلی داده بودم برای چاپ (در همین اندازه 13 در 18)، با این چیزی که من از تعریف رزولوشن فاصلهای فهمیدم، عکسها با رزولوشن خیلی بالاتر از 300 چاپ میشدن. در این صورت کیفیتشون باز هم بالاتر میشد آیا؟ یا نه با 300 فرقی نداشت؟ آخه اساتید همه جا تا 300ppi رو رزولوشن عالی برای چاپ ذکر کردن و اشارهای به عدد بالاتر نشده چرا؟! خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون...
 خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون...

نوشته اصلی توسط F.KamranNia
 نوشته اصلی توسط F.KamranNia