سلام.
یک سوال داشتم... در حال حاضر ارزانترین و با صرفه ترین چاپگر یا دستگاه چاپ عکس برای مصارف خانگی چیه؟
طوری که از قیمت بیرون ارزانتر در بیاد...
سپاس
سلام.
یک سوال داشتم... در حال حاضر ارزانترین و با صرفه ترین چاپگر یا دستگاه چاپ عکس برای مصارف خانگی چیه؟
طوری که از قیمت بیرون ارزانتر در بیاد...
سپاس
سعی کن عظمت در نگاه تو باشد ، نه آنچه بدان مینگری
با سلام
دوست عزیز بااین دستگاهای چاپ موجود فکر نمی کنم بشه از نظر اقتصادی و قیمت با لابراتوارها به قیمت مساوی برسید چه برسد که ارزانتر تمام شود تازه مسئله کیفیت هم در میان باشد که دیگر هیچ چون کاغذ مورد استفاده و نوع دستگاه چاپ انها متفاوت با انچه برای مصارف خانگی هست می باشد
دوستان یه چاپگر معمولی برای پرینت عکس های 3 در 4 حدودا چه قیمتی در میاد؟؟ یه چیزه آنچنانی مدنظرم نیست ، در حد پرینت کردن عکس های پرتره و پرسونلی میخوام.
حمید رضا مهری
--------------------
Canon 5D Mark III + Canon 24-70 f4 L + Canon 70-200 f4 IS L + Tamron 85 f1.8
اپسون P50 كه با كارتريج حجيمش حدود 300 درمياد.دوستان یه چاپگر معمولی برای پرینت عکس های 3 در 4 حدودا چه قیمتی در میاد؟؟ یه چیزه آنچنانی مدنظرم نیست ، در حد پرینت کردن عکس های پرتره و پرسونلی میخوام.
از دوستان کسی آدرس لابراتوار روز رو داره؟
ویرایش توسط apicks : Wednesday 6 July 2011 در ساعت 10:18
مرسی دوست من
ممکنه آدرس دقیق تر رو به من بدین؟
چرا توصیه نمیشه؟
من برای آلبوم زدن می خوام برم اونجا
شما جایی رو میشناسید که رنگ هاشو و طراحیشون خیلی خوب و دقیق باشه؟
واقعا دیگه خستم از دست این لابراتوارا
یه عکس رو دادم یکی زرد چاپ می کنه یکی قرمر یکی سبز یکی بادکجونی یکی که انگار عکس خفست
بعد که بهشون میگی میگن عکاسیتون اشتباه هستش
من دنبال بهترین لابراتوار تهران هستم جاش برام مهم نیست
دوستان تهران و شهرستان اگر تمایل دارند تا یک تجربه جدید و موفق در مورد چاپ داشته باشند به نظرم یک بار خدمات چاپ آنلاین سایت را امتحان کنند.به نظرم ارزش امتحان کردن را دارد.
به تازگی هم برای شهرستانی ها راهکارهای بهتری در نظر گرفته شده است.
http://print.akkasee.com/
لابراتوآر آریا هم که معرف همه دوستان حرفه ای هست.در حال حاضر اغلب نمایشگاه های با اسم و رسم کارهایشان را در آنجا چاپ می کنند.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson