با تشکر از شما دوستان این مدل ها هنوز هم تولید میشه کسی قیمت اونها رو می دونهنوشته اصلی توسط tonino_baliardo
ممنون
با تشکر از شما دوستان این مدل ها هنوز هم تولید میشه کسی قیمت اونها رو می دونهنوشته اصلی توسط tonino_baliardo
ممنون
پرینتر epson CX3200 نو یا دست دوم خریدارم. ( اسکنر و فتوکپی هم هست)
منم برای همین اصراری بر نو بودنش نداشتم چون میدونستم به احتمال زیاد پیدا نمیشه. البته از شما آقای نجفی تشکر میکنم اما انتظار داشتم که یه همچین تبسمی را به شما بکنند. در واقع مادیران با تزریق پرینترهای نو و وارد نکردن CX3200 آن را از بازار حذف کرد. و متاسفانه فروشندگان برای اثبات اینکه ما در قصد خرید جنس سابق اشتباه میکنیم با کنایه و تبسم آدم رو همراه میکنند. مثلا منم که پرسیدم گفتند CX3200 رو خدا بیامرزتش. و واقعا هم مورد آمرزش قرار خواهد گرفت. چرا ؟ چرا من این پرینتر رو می خواهم حتی دست دو :
1- نوش به احتمال زیاد پیدا نمیشه
2- پرینتر ارزانی هست
3- مواد مصرفی ارزانی دارد.
4- پرینتر با کیفیتی است.( 5760 dpi ) خودم هم 4 ساله دارم. از کیفیت چاپش که خیلی راضیم. فقط تنها اشکالش اینه که بعد از یه مدت که کار نکنی باید یه هد کلینینگ بکنی اما واقعا همه خوبیهاش به این یه مورد میچربن. کیفیت رنگ و چاپ کارتریجهای مادیران هم عین خود اصل اپسون هستند. این رو به کرات دیدم. یعنی مشکلی نداشتم به جز همون یه مشکل که اون توی کارتریجهای اصلش هم دیدم.
خلاصه پرینتر epson CX3200 نو یا دست دوم خریدارم.
از اونجایی که برای خودم نمیخواهم میگم. و گرنه خودم که یکی دارم.
آریو مینوسپهر
نوشته اصلی توسط a80300d
خب حالا مدل جديدي که ماديران جايگزين کرده چي بيد؟؟؟
سلام .و متاسفانه فروشندگان برای اثبات اینکه ما در قصد خرید جنس سابق اشتباه میکنیم با کنایه و تبسم آدم رو همراه میکنند. مثلا منم که پرسیدم گفتند Cx3200 رو خدا بیامرزتش
حق با شماست.اصلا از این رفتار فروشنده ها خوشم نمیاد.
مواقعی که استفاده نمکنید اگه هر دو سه روز یه بار دستگاه رو خاموش روشن کنید این مشکل پیش نمیاد(البته مطمئن نیستم جایی شنیدم)فقط تنها اشکالش اینه که بعد از یه مدت که کار نکنی باید یه هد کلینینگ بکنی اما واقعا همه خوبیهاش به این یه مورد میچربن.
دقیقا یادم نیست فروشنده یه چیزی گفت خاطرم نیست.خب حالا مدل جديدي که ماديران جايگزين کرده چي بيد؟؟؟
موفق باشید.
ببخشید یه سوال دیگه دارم میشه بگید این cx3200چند تا کارتریج داره
دو تا کارتریج:
یکی سیاه 3000 تومان و یکی رنگی 4000 تومان.( که به نسبت مدلهای 4 کارتریج و 6 کارتریج که روی هم در می آیند 2000 تومن به بالا بسیار معقول تره)
البته این قیمت مال 5 ماه پیش بود الان ارزونتر هم شده.
خلاصه Cx3200 رویایی بود. که شرکتهای تولید کننده و وارد کننده به خاطر اقتصادی بودن آن برای مصرف کننده ها و اقتصادی نبودن آن برای شرکت تولید کننده آن را از بازار حذف کرد.
حتی اون زمانی هم که 154000 تومن بود قیمت خوبی داشت. اون زمان همه میگفتند دستگاهای چند کاره بدند به خاطر اینکه روی هم تاثیر میگذارند در صورتی که اصلا این طور نبود و قسمتهای مختلف آن هیچ ربطی به هم نداشتند.
من خودم نزدیک به 3 ساله دارم و از کیفیت پرینت ، اسکن و فتوکپی که بدون نیاز به کامپیوتر است راضیم.( البته بیشتر پرینت کردم )
رویای Cx 3200 نو یا دست دوم خریدارم.
آریو مینوسپهر
دیشب یه cx3700 دیدم...اما فکر کنم فقط پرینتر بود.این مدل جدیده؟
نشنیدم.
اگه جدید باشه یعنی اینکه بیش از 4 کارتریج داره و این تعداد کارتریج یعنی جیب محتاط خریدار.
Cx 3200 با C62 کارتریجهای همنوع مصرف میکنند.
خریدارم.
ویرایش توسط Minoosepehr : Friday 3 March 2006 در ساعت 13:20
آریو مینوسپهر
یه چیزی::::اینجوری یعنی با دوتا کارتریج جوهر زودتر تموم نمیشه؟منظورم اینه که یه جورایی مثل همون مدلهای 5-6 کارتریجه نمیشه؟دو تا کارتریج:
یکی سیاه 3000 تومان و یکی رنگی 4000 تومان.( که به نسبت مدلهای 4 کارتریج و 6 کارتریج که روی هم در می آیند 2000 تومن به بالا بسیار معقول تره)
نه
آریو مینوسپهر