-
Saturday 20 May 2006, 13:22
دستگاه فتوکپی
دوستان عزیز
من قصد خرید یک دستگاه فتوکپی رو دارم.و طبق تحقیقاتی که کردم دستگاههای شارپ بهترین دستگاه از نظر ارزان و در دسترس بودن مواد مصرفی و لوازم یدکی میباشند . البته من دستگاه دست دوم میخوام بگیرم. و مدل دستگاهی که مد نظرم هستش SF-1116 هست ( Sharp ) .
دوستانیکه قیمت این دستگاه و یا هر دستگاه دیگری که بهتر باشه رو میدونند لطف کنند . البته بنده از 550000 تا 700000 قیمت دارم با ششماه تا یکسال گارانتی !!! ولی خودتون هم میدونید که جنس دست دوم قانون مشخصی نداره . و گارانتی آکبندها که اونجوریه چه رسد به دستگاه فتوکپی دست دوم با گارانتی !!!!
قبلا از راهنمائیتون ممنونم.
-
Sunday 21 May 2006, 11:49
پاسخ: دستگاه فتوکپی
آقایون و خانمهای گرامی
یعنی بین شماها که عکاس هستید کسی با دستگاه فتوکپی سروکار نداره ؟ که بتونه یه راهنمائی کوچیک بکنه !
یا اینکه ......؟؟؟؟
نمیدونم شاید من اشتباه میکنم...و عکاسیها با وسیله دیگری فتوکپی میگیرند !!! مثل سیستم آنالوگ که جای خودشو به دیجیتال داد !!!!!!!!!!!!!! و دیگه از این حرفا...... .
-
Monday 29 May 2006, 00:30
كاربر ويژه
البته من متوجه محدوديت مالي شما هستم. ولي بايد بدونيد كه اگر 1116 رو بخريد و بعد 1118j رو ببينيد ، ممكنه خيلي پشيمون بشيد.
ديجيتال بودن.
بوي بد بسيار كمتر.
اگر درب بالاي دستگاه باز باشه نور خيره كننده توي چشم شما نيست.
قابليت اتصال به كامپيوتر.
سرعت و امكانات بيشتر.
تغذيه اتوماتيك كاغذ ( خريد جداگانه )
Sharp 1118j شما رو كاملا راضي ميكنه ، ولي خب 1200000 تومان !
-
Monday 29 May 2006, 11:41
جناب هژیرآذر ممنون از راهنمائیتان ولی من در تامین هزینه 1116 درمانده ام !!! چه رسد به ..... !!!
اطلاعات خوبی در اختیارم گذاشتید . اجرتان با شرکت شارپ و مادیران !!!!