سلام
می بخشید من می خوام یه پرینتر لیزری سیاه سفید بخرم
سرعت چاپ برام مهم نیست ولی در روز شاید 100 تا 200 تا بر بخوام چاپ کنم
و خدمات برام مهمه (برای شارژ کارتریج)
اگه می شه منو راهنمایی کنید
سلام
می بخشید من می خوام یه پرینتر لیزری سیاه سفید بخرم
سرعت چاپ برام مهم نیست ولی در روز شاید 100 تا 200 تا بر بخوام چاپ کنم
و خدمات برام مهمه (برای شارژ کارتریج)
اگه می شه منو راهنمایی کنید
من یک دست دوم تر و تمیز دارم. Hp 1200 با کارتریج فابریک که یک بار شارژ شده.
09121391921
با 15 سال سابقه کار با لیزر پرینتر توصیه اکید میکنم بغیر از اچ پی به هیچ چیز دیگه فکر نکنید.
اچ پی مدل های مختلفی داره که البته هرچی پول بدین بیشتر آش میخورین، مدل های حرفه ایش توی روزنامه ها و دفاتر تبلیغاتی روزانه هزاران برگ چاپ میکنن.
بعضی مدل ها تو مارک های دیگه به نطر جالب میان ولی اصلا و ابدا خدمات ندارن. هیچ کدومشون.
Hamed KhoramyarMy Gear: D300 + Nikkor(s) 10.5mm / 10-24 / 17-55 / 70-200 / TC 1.7 / SB800 / MF3a + 50 F1.4 D
::confused: سلام در مورد پرینتر لیزری سیاه و سفید سامسونگ و اسکنر خوب و ارزان برای مصارف خانگی لطفا من را راهنمایی کنید
قصد جسارت ندارم ولی بعد از 15 سال می دونید که شرکت اچ پی عملا هیچ تولیدی نداره تمام محصولات لیزریش رو کنون می سازه
من اچ پی، برادر ،کنیکا مینولتا داشتم اما در حال حاضر کنون بصرف تر و کار آمد تره میانگین کاری پرینتر من تو روز بین 500 تا 2000 می باشد
خوبی دیگه کنون اینه که کارتریچ هایی که به نام اچ پی تو بازار هستن هم بهش می خوره mf4240 دارم و از کارش کاملا راضی هستم پیشنهاد می کنم بخاطر (فقط خدمات و نمایندگی ) از کنون استفاده کنی
یک نکته دیگه تو کاتالوگ به مدل کارتریچ نگاه کن ببین گرون تر ها چه مدلی دارن تو ارزون ها همون کارتریچ رو پیدا کن و بخر همه چیز پرینتر کارتریچ چیز دیگی نداره
سامسونگ از نظر شارژ بصرفه نیست