-
پاسخ: راهنمایی جهت خرید پرینتر جوهرافشان
سلام...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kholeno
آيا با كاغذ تحرير معمولي هم ميشه از يه photoprinter پرينت گرفت؟(text) يا حتما بايد از كاغذ مخصوص استفاده كرد؟
بله در PhotoPrinter هم امكان استفاده از كاغذ معمولي وجود دارد و نيازي به كاغذ مخصوص نمي باشد.(در كاغذ معمولي به غير از متن شما ميتوانيد عكس هم چاپ كنيد.)
نقل قول:
براي پرينترهاي كنون حداقل ماهي يا هفته اي چند پرينت بايد گرفت تا جوهرش خشك نشه؟
من تجربه كار با پرينتر هاي كنون را نداشتم ولي در اپسون چنين مشكلي نيست(بعضي وقتها برايم پيش آمده كه حتي 2 ماه هم از پرينتر استفاده نكرده ام) ولي در مدل هاي اوليه فكر كنم مشكل داشت ديگر دوستان اگر تجربه خود را بنويسند ممنون ميشوم.
نقل قول:
من خيلي كار دفتري ندارم مجموعا يكي دو تا طرح رنگي، با چند برگ text در ماه. اگر بشه اون چند برگ text رو هم روي كاغذ معمولي با photoprinter* بگيرم يه پرينتر خوب از اين رده مي گيرم.
والا ميرم سراغ ساير گزينه ها. مثلا من Hp 1220 داشتم خيلي پرينتر خوب و مقاوميه فقط كاتريجاش گرونه.
من با اينكه بيشتر متن پرينت ميگيرم باز هم PhotoPrinter خريدم در هر صورت تصميم با خود شماست...
اگر اشتباه نكنم و اين 1220 همون پرينتر 10 كيلويي با دقت 2400 در 1200 باشد و هنوز از آن استفاده ميكنيد و تنها مشكل شما قيمت زياد كارتريج باشد پس دقت لازم را در خريد جديد انجام دهيد چون HP به خاطر اين كه هد آن روي كارتريج است كارتريج آن گران است پس يك مارك ديگر بگيريد(كنون ، اپسون و ...)
-
سلام.
چند تا سوال در زمینه استفاده از پرینتر برام به وجود اومده ، ممنون میشم از راهنماییتون.
1- تو پرینتر من 5 حالت مختلف برای کیفیت عکس وجود داره ، دوتای آخر عبارتند از photo و best photo .
برای چاپ عکس بین این دو حالت چقدر اختلاف کیفیت وجود داره و چقدر تفاوت در مصرف جوهر ؟
2- بهترین کاغذی که با قیمت منصفانه میشه برای این پرینتر Epson R245 خرید ، در ابعاد A4 و 13x18 ؟
3- در زمینه چسبوندن عکسها روی بوم ، یا کلا روشهای شبیه به این ، اطلاعاتی به من میدید ؟
ممنون.
-
سلام.
کسی به سوالات ما جواب نمیده ؟
ممنون.
-
حداقل به سوال دوم من جواب بدید !!!!!!
-
منم همین سوال سوم شما رو دارم.
ممنون میشم یکی این سوال رو جواب بده
-
سلام....
امیر جان من نیستم ، اگر بودم زودتر جواب میدادم....
درباره ی سوال دوم ....
در حدود 15 تا 30 درصد مصرف جوهر بیشتر است و حتما باید از کاغذ های فتو استفاده کنید . چون تفاوت و کیفیت را تنها در این کاغذ ها میتوان مشاهده کرد و اگر بر روی یک کاغذ معمولی باشد جز افت کییت و خیس شدن و مچاله شدن کاغذ نتیجه ای ندارد.بر روی کاغد های فتو ی ا÷سون که نشان دورابرایت هم دارند نتایج بسیار خوییدارد
-
من اپسون R270 خريدم. (140 تومان)
ولي تو اينترنت هر چي گشتم پروفايلهاشو پيدا نكردم. كسي مي تونه كمكم كنه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirsooki
سلام.
چند تا سوال در زمینه استفاده از پرینتر برام به وجود اومده ، ممنون میشم از راهنماییتون.
1- تو پرینتر من 5 حالت مختلف برای کیفیت عکس وجود داره ، دوتای آخر عبارتند از photo و best photo .
برای چاپ عکس بین این دو حالت چقدر اختلاف کیفیت وجود داره و چقدر تفاوت در مصرف جوهر ؟
2- بهترین کاغذی که با قیمت منصفانه میشه برای این پرینتر Epson R245 خرید ، در ابعاد A4 و 13x18 ؟
3- در زمینه چسبوندن عکسها روی بوم ، یا کلا روشهای شبیه به این ، اطلاعاتی به من میدید ؟
ممنون.
امير خان سلام
سال نو رو به شما تبريك مي گم .
1- جز در موارد خاص استفاده از best توصيه نميشه ( به علت بالا رفتن مصرف ) مواردي مثل چاپ در سايز كوچك و اصرار بر ماندگاري طولاني همچنين در تاييد گفته هاي كاوه ( كاوه جان سال نو مبارك ) مواقعي كه كاغد با كيفيت عالي در اختيار داريم . و لازم به ذكر است كه حتي بسياري از كاغذ هاي عكس توانائي كافي براي چاب با اين كيفيت را ندارند . در حقيقت توانئي و سر عت جذب بالا ندارند .
2- در مورد سوال دوم جوابي ندارم قطعا فروشگاه ها ميتوانند راهنمائي كنند.
3- اصولا چسباندن كاغذ روي بوم درست نيست بلكه مبايست از كاغذ مخصوص اين كار استفاده كرد . ( يه چيزي شبيه پارچه ) اما اگر باز هم اصرار بر چسباندن بروي بوم داريد . بايد به جاي پارچه بوم از يك تكه فيبر استفاده كنيد و بعد كاغذ را با چسب روي فيبر بچسبانيد. ( دقت كنيد نوع چسب و نحوه چسباندن خيلي در نتيجه كار موثر است .
و آخرين راهنمائي ( امير جان يه فوت كوزه گري براي بوم ساختن سراغ دارم ، اگه خواستي خصوصي بهت ميگم .)
-
سلام.
ممنون امیر جان . عید شما هم مبارک.
از راهنماییت هم ممنونم .
در زمینه فوت کوزه گری هم که لطف میکنید ، البته فکر کنم قضیه با فوت حل نمیشه ، کلا کوزه گری رو بگید ممنون میشم !
-
پاسخ: راهنمای خرید پرینتر جوهرافشان
سلام
اگه ممکنه کمکم کنید در انتخاب مرددم.
یه پرینتر می خوام با مشخصات زیر:
1-برای کار آتلیه عکاسی
2-حاشیه نزنه
3-جوهر آن جدا جدا عوض شه و کیفیت جوهر آن خوب باشه
4-قیمت جوهر و هد آن بصرفه باشه و پیدا کردن جوهر آن (بخصوص اصل)دردسر نداشته باشه
5-اگه روی ورودی کاغذ a4 و هم a3 مانور بدید ممنون می شم.
-
سلام
بابا چندتا سوال ساده پرسیدم کسی نیست به سوالاتم جواب بده؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mor-bar-ahm1
سلام
بابا چندتا سوال ساده پرسیدم کسی نیست به سوالاتم جواب بده؟
سلام دوست عزیز
من نزدیک سه سال و نیمه که از پرینترهای کانن استفاده می کنم برای عکاسی خودم .
و چاپم هم همش با همین پرینتر هاست
مشخصاتی که می خوای در پرینتر کانن هست مثل پیکسما 6650.
اما آچار می تونه بزنه و در حد ا سه نیست
اما هشت کاتریج مجزا داره و عمر هدش بستگی به مصرف شما داره من اصولا هرسال یه چاپگر می خرم
قیمت هد چاپگر های کانن مخصوص چاپ عکس هم حدود صد تا صد بیست هزار تومنه
اما کیفیت چاپش رو من از همه چاپگر ها بیشتر می پسندم
در ضمن نو ع کاغذ کانن استفاده می کنم از نوع پرو صدو یک . چون تغییر رنگ تو این کاغذ ندیدم
و برای عکاسی خیلی مهمه که عکسهایی که تحویل مشتری می ده دارای کیفیت رنگی مناسبی باشه . چاپگرهای اپسون کاتریج ارزان دارن اما مهمترین اشکالشون خشک شدن رنگ در هدشونه که می گن بهتر کاتریج خارجی بگیری البته قیمتش بیشتره من اچ پی هم داشتم از مزایای اچ پی هم اینست که هد با کاتریج عوض می شه و از معایبش هم اینه که کاتریجه قلابی زیاد تو بازاره که اکثرا هم یک رنگشون رو نمی زنه بعبارتی شارژی هستن جالب اینکه از همونهایی که ادعا می کنن تضمینی می فروشن می خریدم و جلو خودشون تست می کردیم و قلابی از اب در می اومد و از معایب دیگش اینه که رنک سیاه رو خوب نمی ده تو چاپ . خوب دوست عزیز این بضاعت من بود امید است که بدردت بخوره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1348346
سلام دوست عزیز
من نزدیک سه سال و نیمه که از پرینترهای کانن استفاده می کنم برای عکاسی خودم .
و چاپم هم همش با همین پرینتر هاست
مشخصاتی که می خوای در پرینتر کانن هست مثل پیکسما 6650.
اما آچار می تونه بزنه و در حد ا سه نیست
اما هشت کاتریج مجزا داره و عمر هدش بستگی به مصرف شما داره من اصولا هرسال یه چاپگر می خرم
قیمت هد چاپگر های کانن مخصوص چاپ عکس هم حدود صد تا صد بیست هزار تومنه
اما کیفیت چاپش رو من از همه چاپگر ها بیشتر می پسندم
در ضمن نو ع کاغذ کانن استفاده می کنم از نوع پرو صدو یک . چون تغییر رنگ تو این کاغذ ندیدم
و برای عکاسی خیلی مهمه که عکسهایی که تحویل مشتری می ده دارای کیفیت رنگی مناسبی باشه . چاپگرهای اپسون کاتریج ارزان دارن اما مهمترین اشکالشون خشک شدن رنگ در هدشونه که می گن بهتر کاتریج خارجی بگیری البته قیمتش بیشتره من اچ پی هم داشتم از مزایای اچ پی هم اینست که هد با کاتریج عوض می شه و از معایبش هم اینه که کاتریجه قلابی زیاد تو بازاره که اکثرا هم یک رنگشون رو نمی زنه بعبارتی شارژی هستن جالب اینکه از همونهایی که ادعا می کنن تضمینی می فروشن می خریدم و جلو خودشون تست می کردیم و قلابی از اب در می اومد و از معایب دیگش اینه که رنک سیاه رو خوب نمی ده تو چاپ . خوب دوست عزیز این بضاعت من بود امید است که بدردت بخوره
سلام
دوست عزیز با توجه به حرفه ای بودن شما لطفاً به سوالات من هم پاسخدهید:
1- پرینتر کانن با کدام گارانتی میخرید. وضع گارانتی اش چطوره؟
2- اینطور که من متوجه شدم پرینتر های کانن نیاز به نازل چک ندارند.درست فهمیدم؟
3- کیفیت چاپ با پرینتر کانن شما تفاوت معنا داری با چاپ مینی لب یا پرینتر های بزرگ و حرفه ای کانن دارد؟
ممنون
-
دوست عزیز :دست گلت درد نکنه.
از دوستان ممنون می شم که از تجربه ای راجب هر یک از این پرینترها دارند نظر بدهند:
1-epson r200-300
2-canon i905
3-8500-canon ip4000-4200-5200
4-canon dpi9600
-
دوستان سلا م
با عرض معذرت من چند اشتباه در پست قبلی را تصحیح می کنم .نام پرینتر کانن 6600ِD_pixmaبوده و دارای شش کاتریج سری هشت می باشد و هشت کاتریج مخصوص پرینتر سایز آ سه A3 می باشد.
اما دوست عزیز فرزام {عکاسباشی }من از اماتور هم اماتور ترم . من تا به حال چهار چاپگر خریدم که همه گارانتی کامپیوتر ریز بوده ان اما در مدت استفاده به مشکلی بر نخوردم که بخوام از گارانتی استفاده کنم اما در کل به نظر می رسد زیاد توقع ارائه خدمات مانند کشورهای حاشیه خلیج نباید داشته باشیم نه بهتر بگم توقع نصف خدمات کشورهای حاشیه خلیج فارس رو داشته باشیم. اما جواب سئوال دوم شما باید بگم که سری قبل کانن که با نا م ای i وارد بازار شده بود نازل داشتن مانند ای 950 i و 965 i ,غیره که خودم داشتم و در نرم افزار آنها هم قسمت نازل چک وجود داشت . اما در سری جدیدشون که کاتریج سری هشت می خوره و کاتریجشون از نظر قیمت بالاتره و دارای سنسور نوری هم هست که می گن جهت جلو گیری از تقلبی بودن در بازار هست و معروف به چاپگرهای پیکسما می باشند من بخصوص تو نرم افزارشون قسمت نازل چک رو ندیدم و به نظر می رسه که نداشته باشن یا حداقل باید بگم من با اطمینان نمی تونم بگم که نازل چک رو هدشون نداره چون به هد این جدیدیازیاد دقت نکردم راستی یه چیز دیگه که باید بگم زیاد تو فکر خرابی این پرینتر های کانن نباش چون واقعا کار می کنن و خراب نمی شن تنها هدشون هست که بستگی به کارکرد شما داره مثلا من سالی یکی پرینتر می خرم اما عکاسی دوستم برینترش سه سال کار کرده بود و حالا می خواست هدش رو عوض کنه
اما سئوال سوم شما دوست عزیز
باید بگم که چاپ پرینتر های مینی لب و بزرگ کانن خوبیشون به اینه که عمر زیاد ی رنگاشون داره و عکساشون خوب می مونه اما از نظر وضوح به پرینتر نمی رسه من سایز سی در چهل به بالا را لابرتوار می برم اما بیست در بیست و پنج به پایین رو خودم چاپ می کنم در ضمن از نظر هزینه هم چندان تفاوتی با لابراتوار نداره .
دوست عزیز این تجربه من بود اگه جایی رو اشتباه می گم انشاالله دوستان گوشزد می کنن تا منهم متوجه بشم به امید موفقیت
:)
-
دوستان عزیز درسته که سوالاتم یه کمی زیاد شده ولی ممنون می شم در مورد هر کدام از پرینترها که تجربه ای دارید ما را نیز یاری فرمایید.
-
سلام....
نقل قول:
دوستان عزیز درسته که سوالاتم یه کمی زیاد شده ولی ممنون می شم در مورد هر کدام از پرینترها که تجربه ای دارید ما را نیز یاری فرمایید.
دوست عزیز ، اگر شما بفرمایید بودجه ی مورد نظرتون چقدر هست و چطور پرینتری مد نظر هست ، بهتر میشه کمک کرد.من پیشنهادات خوبی دارم ، اگر بودجه ی شما رو بدانم.....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh_ghobadi
سلام....
دوست عزیز ، اگر شما بفرمایید بودجه ی مورد نظرتون چقدر هست و چطور پرینتری مد نظر هست ، بهتر میشه کمک کرد.من پیشنهادات خوبی دارم ، اگر بودجه ی شما رو بدانم.....
سلام آقای قبادی
پول من حدود 350 تا400 تومان است و برای کار آتلیه عکاسی می خوام .
ولی منظورم از طرح سوال بیشتر این بود که دوستان اگر تجربه ای در رابطه با این پرینترها دارند رو بدهند شاید یه پرینتری باشه با قیمت پایین تر ولی عملکرد بهتری رو از خودش نشون داده باشه؟
برای من کارایی که این پرینترها از خودشون در طول زمان و کار نشون داده اند مهمه و نه اون چیزی که در سیستم آن توضیح داده شده است.
امیدوارم که منظورم رو درست رسونده باشم؟
-
سلام.....
نقل قول:
پول من حدود 350 تا400 تومان است و برای کار آتلیه عکاسی می خوام .
ولی منظورم از طرح سوال بیشتر این بود که دوستان اگر تجربه ای در رابطه با این پرینترها دارند رو بدهند شاید یه پرینتری باشه با قیمت پایین تر ولی عملکرد بهتری رو از خودش نشون داده باشه؟
برای من کارایی که این پرینترها از خودشون در طول زمان و کار نشون داده اند مهمه و نه اون چیزی که در سیستم آن توضیح داده شده است.
امیدوارم که منظورم رو درست رسونده باشم؟
بله تقریبا متوجه شدم ؛ بیشتر به دنبال تجارب ارزنده ی دوستان هستید......
خوب حالا بنده هم درباره ی شنیده ها و دیده های خودم بگم.........
بنده یکمی ارادتمند EPSON هستم و با HP میانه ی خوبی ندارم اما CANON را هم دوست میدارم....
متاسفانه در ایران شما باید یکی از این سه برند را انتخاب کنید ، بنده از پرینتر های هر سه برند استفاده میکنم و هرکدام برتری هایی به دیگری دارند و عیوبی نسبت به یکدیگر....
اول اینکه خدمات پس از فروش EPSON از دیگران بهتر و گسترده تر است ، بعد از EPSON نوبت به CANON میرسد که دارای شبکه ی خدمات تقریبا خوبی است و در انتها HP
بنا بر تجربیات خودم ( که شاید زیاد مهم نباشد ) باید عرض کنم بهترین کیفیت چاپ بر روی کاغذ های فتوگلاسه را EPSON و CANON دارند.
پرینتر های EPSON در حال حاضر کمترین هزینه ی مواد جانبی را دارند ( به غیر از جوهر های ارزان قیمت و نسبتا بی کیفیت مادایران ) منظور جوهر ها اورجینال این پرینتر ها است ، جوهر های HP و CANON هم تقزیبا با اختلاف کمی هم قیمت هستند....
یک مورد در این پرینتر ها متفاوت است و آن نوع هد در آنها است ، در EPSON و CANON هد ها ثابت هستند ولی در HP هد ها بر روی کارتریج ( جوهر ) قرار دارند ، که این موضوع از چند جهت منفاوت است
اول اینکه اگر هد ثابت باشد شما باید به طور دائم از پرینتر استفاده کنید تا جوهر در هد ها خشک نشوند و پرینتر با مشکل مواجه نشود ( قیمت تعویض هد پرینتر تقریبا با قیمت خود پرینتر برابر است و اگر مشکلی پیش بیاید شما مجبور به خرید پرینتر جدیدی هستید ) بعد اینکه اگر هد بر روی کارتریج باشد شما میتوانید مدت ها از پرینتر استفاده نکنید و نگران خرابی هد نباشید و اگر جوهر در هد خشک شده بود با تعویض کارتریج مشکل حل میشود ، اما نکته هد های ثابت کیفیت چاپ بیشتر و بهتری دارند ولی هد های نصب شده بر روی کارتریج ها کیفیت کمتری دارند.
سرعت چاپ در CANON از رقبا بیشتر است و این در بعضی موارد برتری مهمی است.
قیمت پرینتر های EPSON از رقبا بالاتر است و HP ارزان تر.
به نظر ماندگاری جوهر های EPSON از بقیه بهتر است.
تنوع نوع کاغذ های مورد استفاده در EPSON و CANON بیشتر است.
صدای HP کمتر و ابعاد CANON کوچکتر است.
کار با EPSON راحت تر است .
شما باید تصمیم بگیرید که کدام یک از موارد بالا برایتان ارزشمند تر است و بیشتر بر روی مدل های آن برند تحقیق کنید ، اما اگر به انتخاب بنده بود یکی از مدل های EPSON یا CANON را انتخاب میکردم...
و اما چند مدل :
به نظرو از برند EPSON این مدل ها مناسب باشند....
Epson Stylus Photo 1290S
قيمت : 4,490,000 ريال
چاپ با وضوح 2880x720 dpi
داراي يك كارتريج مشكي و يك كارتريج پنج رنگ
قابليت چاپ عكس تا سايز+A3
سرعت 4/9 صفحه در دقيقه متن مشكي
Epson Stylus Photo R800
قيمت : 3,750,000 ريال
چاپ با وضوح 5760x1440 dpi
داراي 8 كارتريج جوهر مجزا
قابليت چاپ عكس تا سايز A4
سرعت 17 صفحه در دقيقه چاپ متن مشكي
Epson Stylus Photo R390
قيمت : 2,200,000 ريال
6 كارتريج جوهر مجزا براي چاپ با كيفيت عكس
چاپ مستقيم از دوربين ديجيتال
چاپ بر روي CD و DVD
و از برند CANON :
Canon PIXMA Pro9000
Canon PIXMA iP5200R
Canon PIXMA iP6220D
و از برند HP
HP Photosmart 8750 Professional Photo Printer
HP Photosmart Pro B8350 Photo Printer
HP Photosmart D7360 Printer
HP Photosmart D7160 Printer
امیدوارم نوضیحات برای شما مفید باشد.....
-
آقای قبادی سلام
دستت درد نکنه از راهنمایی خوبتان،بسیار مفید بود.
هدف از طرح این سوال این بود چون من افرادی رو می شناسم و همچنین کسانی که در این قسمت بوده اند که به علت عدم آشنایی و تجربه با کارکرد پرینترها مبلغ زیادی ضرر کرده اند و حتی کسانی ناامید شده اند و دست از تلاش کشیده اند انشاالله به کمک شما و دوستان عزیزمان بتونیم به افراد کمک کنیم که درست انتخاب کنند و باعث پیشرفت آنان شویم به حمد خداوند و کمک شما دوستان عزیز این تصور هر چه سریعتر به وقوع خواهد پیوست.
-
پرينترهاي اپسوني كه از تكنولوژي UltraChrome K3 استفاده ميكنند در ايران پيدا ميشوند؟ از قيمتهايشان خبري داريد؟
http://www.epson.com/cgi-bin/Store/L...raChromeK3.jsp
-
سلام.....
نقل قول:
پرينترهاي اپسوني كه از تكنولوژي UltraChrome K3 استفاده ميكنند در ايران پيدا ميشوند؟ از قيمتهايشان خبري داريد؟
جناب روشن ، مادایران تنها یک مدل که تکنولوژی UltraChrome K3 را ساپورت میکند وارد کرده است و آن Stylus Photo R1800 که پرینتر بسیار خوبی است و احتمالا به زودی مدل جدید تر این پرینتر را وارد خواهد کرد ، این مدل هم اکنون با گارانتی مادایران با قیمتی در حدود 700 تا 750 هزار تومان عرضه میشود و فروشگاه های مادایران آن را عرضه میکنند و این مدل یکی از بهترین مدل های اپسون است و دارای کیفیت بسیار بالایی است.
[IMG]http://i9.*******.com/4pjbndc.jpg[/IMG]
[IMG]http://i1.*******.com/66b4404.jpg[/IMG]
http://www.steves-digicams.com/2005_...son_r1800.html
-
فکر ميکنم R800 هم قابليت چاپ با جوهرهاي التراکروم را داراست،
http://www.maadiran.com/Persian/Prod...ubCategoryID=5
براي کساني که تنها به چاپ A4 نياز دارند،*انتخاب بدي نيست.
البته جوهرهاي التراکروم گران هستند و بعيد ميدانم نسخه ماديراني يا Third Party آن ها يافت شود.
اين پرينترها بيش از يک سال است که در دنيا،* و حدود يک سال است که توسط ماديران عرضه شده اند، نکته اين است که متاسفانه ماديران در معرفي ويژگيها و برتري*هاي اين سري از پرينترها براي عکاسان بسيار ناموفق عمل کرده است و حتي خود فروشندگان اصلي اين پرينترها نيز از ريزه کاري ها و برتري هاي خاص جوهرهاي التراکروم (مثلاً قابليت چاپ گلاسه با کيفيت بي نظير، ماندگاري رنگ غيرقابل مقايسه با هر پرينتري و ...)* چندان آگاه و مسلط نبودند (لااقل در ابتداي عرضه اين پرينترها) و شايد به همين علت،*اين سري از پرينترها با اقبال چنداني در ايران مواجه نشدند، بايد قيمت گران جوهر را نيز به علت فوق اضافه کرد.
امسال اپسون جايگزين مدل موفق 1290 که A3 هم بود، وبسيار عکاسان دنيا از آن استفاده ميکردند،* مدل 1400 را بيرون داده که با قيمت مناسبش (فکر ميکنم با قيمت رسمي 400 دلار، که حتما در بازار دنيا ارزان تر خواهد بود ) احتمالاً استقبال مناسبي از آن ميشود،*منتهي جوهر ها برخلاف R1800،* ديگر Pigment Based نيستند و مانند مدل هاي قديمي، Dye Based هستند. ماديران ظاهراً اين مدل را هنوز وارد نکرده است.
-
سلام...
جناب محبی از توضیحات خوب و همیشگی شما ممنون .
نقل قول:
البته جوهرهاي التراکروم گران هستند و بعيد ميدانم نسخه ماديراني يا Third Party آن ها يافت شود.
هنوز مادایران نتوانسه است این نوع جوهر را عرضه کند ، و به نظرم هم به این زودی ها نخواهد توانست.
متاسفانه همان طور که شما فرمودید ، این نوع پرینتر ها در بازار شناخته شده نیستند و به غیر از عده ای ( بیشتر کاربران حرفه ای ) هنوز کسی دیباره ی برتری های این پرینتر چیز زیادی نمیدانند.متاسفانه مادایران برروی این برتری زیاد تبلیغات نکرده است و تقریبا ناشناخته است.امیدوارم قیمت این نوع جوهر ها کاهش یابد...
-
-
در مورد قيمت جوهرهاي اولتراكروم بگوييد. قيمت يك بسته كاملش؟
ميزان مصرف جوهر اين R800 چگونه است؟
-
سلام...
امروز DIF 2007 بودم ، موفق شدن چند تست از Stylus R800 و Stylus R1800 و Stylus 1290s ببینم.کیفیت در Stylus R1800 واقعا شگفت انگیز بود ( بهترین جوهر افشانی که تا به حال دیده بودم ) .واقعا ارزش پرداخت دارد ، قیمت ها برای نمایشگاه به شرح ذیل بود....
Stylus CX3900 116000
Stylus CX4900 149000
Stylus CX5900 167000
Stylus Photo RX640 400000
Stylus C79 88000
Stylus Photo R240 145000
Stylus Photo R270 143000
Stylus Photo R390 220000
Stylus Photo R800 375000
Stylus Photo R1800 697000
Stylus Photo 1290s 449000
یک شرکت هم این نوع جوهر ها رو به صورت 100cc و با قیمت 8 هزار تومان به همراه سیستم مخازن خارج از دستگاه عرضه میکرد ، قیمت این نوع سیستم بهمراه 100cc جوهر و پکیج 8تایی 320 هزرا تومان بود.تلفن شرکت 88362510
قیمت در سایت های خارجی بین 11 تا 17 دلار بود.
http://www.buyepson.co.uk/Catalog/Co...jet%20Printers
http://www.macmall.com/macmall/shop/...ter%20Supplies
http://www.macconnection.com/Product...B5A6C4CD7404E3
http://www.inkjetart.com/ink/ms/Niagra5.html
-
سایز A4 canon ip 8500
و سایز A3 canon pro9000 را یادتون رفت
کیفیت رنگ این پرینتر ها از epson بهتره اما خرج کارتریج بالایی نسبت به epson دارن
سایز چاپ بالا یه سر به iPF9000 بزنید
-
سلام.....
نقل قول:
سایز A4 canon ip 8500
و سایز A3 canon pro9000 را یادتون رفت
کیفیت رنگ این پرینتر ها از epson بهتره اما خرج کارتریج بالایی نسبت به epson دارن
سایز چاپ بالا یه سر به iPF9000 بزنید
شوخی میکنید ؟؟؟
یعنی شما این پرینتر Canon pro9000 رو با Stylus Photo R1800 مقایسه میکنید و به نظرتون بهتر میاد ؟؟؟
عجیبه................!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh_ghobadi
سلام.....
شوخی میکنید ؟؟؟
یعنی شما این پرینتر Canon pro9000 رو با Stylus Photo R1800 مقایسه میکنید و به نظرتون بهتر میاد ؟؟؟
عجیبه................!
والا کاوه جان طیف رنگی که برای خاکستری و طلایی داده به نظر من نسبت epson ها بهتر بوده . تست از این پرینتر ندیدم تا حالا .
100% چیز شاهکاری باید باشه وقتی این قدر تعریف میکنی ازش
حتماً میرم دنبالش ... مرسی
-
سلام
براي خريد پرينتر توي خونه كه هم كاراي اداري رو بشه باهاش انجام داد و هم عكس چاپ كرد چه مدلي رو پيشنهاد ميكنيد ؟* من بيشتر عكسها رو ميدم بيرون چاپ ميكنند ولي دوست دارم بعضي ها رو توي خونه هم چاپ كنم .
به جز عكس نامه و كاتالوگ هم چاپ ميكنم . در مجموع شايد ماهي 100 الي 150 برگ چاپ كنم .
با توجه به اين موضوع
1- چهPrinter بخرم كه هم نيازم رو بر آورده كنه .
2- مقرون به صرفه باشه
3- كاتريچ آن گرون در نياد
با سرچ كردن توي انجمن هم مدل 5150 پيشنهاد داده شده بود ولي زياد نتونستم به نتيجه برسم .
بودچه خريد پرينتر زير 100 تومان هستش .
يكي از دوستانم مدل HP 5150 رو پيشنهاد داد كه چون الان توي بازار نيست گفت مدل HP 5063 رو بگيرم .
در ضمن اينه اين مدل كارتريچ Photo هم بهش ميخوره .
قيمت كارتريچ هم 18 الي 20 تومان هست .
نظر شما چيه ؟*
-
سلام....
در این رده تنها پرینتر های اپسون پیشنهاد میشود ....
هم قیمت مواد مصرفی پایین است... و هم کیفیت چاپ بهتری ( نسبت به قیمت با سایر برند ها ) دارد......
مدل 270 اپسون به نظرم برای شما مناسب باشد....
-
ممنون از جوابتون
ميشه اسم كامل و قيمت اين پرينتر رو بنويسيد ؟*
هرچي تو اينترنت سرچ ميكنم چيزي نيست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid1979
ممنون از جوابتون
ميشه اسم كامل و قيمت اين پرينتر رو بنويسيد ؟*
هرچي تو اينترنت سرچ ميكنم چيزي نيست
EPSON Stylus Photo R270 اسم كامل آن است...قيمت هم با گارانتي ماديران 145 هزار تومان است...
مشخصات:
6 كارتريج جوهر مجزا براي چاپ با كيفيت عكس
چاپ تا سايز A4 بر روي كاغذ تك برگ تا لبه كاغذ (بدون حاشيه)
سرعت 30 صفحه در دقيقه چاپ متن رنگي و مشكي:eek:
چاپ مستقيم از دوربين ديجيتال
چاپ بر روي CD و DVD (زياد جدي نگيريد)
-
ممنون از اطلاعاتتون .
تا اونجا كه من ميدونم Head پرينترهاي Epson جداست . اين هد ها چقدر كار ميكنه ؟ قيمت هدش چقدره ؟
جوهرش رو پرسيدم ميگفتند 5 هزار تومان هر رنگ .
با اين حساب و با توجه به اينكه HP 5150 قيمتش 90 تومان هست و هر كارتريچ اون 20 تومانه من Epson بگيرم بهتره يا HP . البته ماهي 10 الي 15 صفحه بيشتر پرينت ندارم . حساب خشك شدن جوهر رو هم بكنيد . هر چند كه سعي ميكنم اين اتفاق پيش نياد .
-
سلام...
نقل قول:
تا اونجا كه من ميدونم Head پرينترهاي Epson جداست . اين هد ها چقدر كار ميكنه ؟ قيمت هدش چقدره ؟
والا من تا به حال با پرينتر خودم مشكلي نداشتم...منظورم اينه كه هد خشك نشده...اما اينكه چقدر كار ميكنه نميدونم...قيمت هد هم آقاي قبادي عزيز فرمودند كه هم قيمت خود پرينتر است...
ببخشيد ميتونم بپرسم كارتريج 5 هزار توماني اپسون بود يا ماديران؟!...از كجا قيمت گرفتيد؟....البته فكر كنم ماديران بود...من چند وقته كه 3400 تومان از ماديران ميگيرم...
اگر 5 هزار تومان باشه اپسون ميشه 30 هزار تومان در مقابل 40 هزارتومان HP...من تا حالا با 5150 كار نكردم ولي با توجه به قيمت 90 هزار توماني آن فكر نكنم جالب باشد!...كيفيت R270 خيلي بهتر است...اين پرينتر داراي 6 كارتريج مجزا و از سري پرينتر*هاي PHOTO اپسون است...
با توجه به اين كه گفتيد ماهي 10-15 صفحه هم مي*خواهيد چاپ كنيد فكر نكنم مشكلي با خشك شدن هد داشته باشيد...
راستي پست قبلي گفته بوديد:
نقل قول:
در ضمن اينه اين مدل كارتريچ Photo هم بهش ميخوره
ميشه كمي توضيح دهيد؟!
در هر صورت نظر من را درباره*ي HP اينجا ميتوانيد بخوانيد:
کد:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=5128
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AliMohammadi
سلام...
والا من تا به حال با پرينتر خودم مشكلي نداشتم...منظورم اينه كه هد خشك نشده...اما اينكه چقدر كار ميكنه نميدونم...قيمت هد هم آقاي قبادي عزيز فرمودند كه هم قيمت خود پرينتر است...
ببخشيد ميتونم بپرسم كارتريج 5 هزار توماني اپسون بود يا ماديران؟!...از كجا قيمت گرفتيد؟....البته فكر كنم ماديران بود...من چند وقته كه 3400 تومان از ماديران ميگيرم...
اگر 5 هزار تومان باشه اپسون ميشه 30 هزار تومان در مقابل 40 هزارتومان HP...من تا حالا با 5150 كار نكردم ولي با توجه به قيمت 90 هزار توماني آن فكر نكنم جالب باشد!...كيفيت R270 خيلي بهتر است...اين پرينتر داراي 6 كارتريج مجزا و از سري پرينتر*هاي PHOTO اپسون است...
با توجه به اين كه گفتيد ماهي 10-15 صفحه هم مي*خواهيد چاپ كنيد فكر نكنم مشكلي با خشك شدن هد داشته باشيد...
راستي پست قبلي گفته بوديد:
ميشه كمي توضيح دهيد؟!
در هر صورت نظر من را درباره*ي HP اينجا ميتوانيد بخوانيد:
کد:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=5128
پرینتر های HP دارای جوهر هایی هستند به نام جوهر فتو ، این جوهر ها به جای جوهر رنگی استفاده میشه و دارای کیفیت بیشتر شفافیت بیشتر و طول عمر بیشتر است...
متاسفانه قیمت ها تقریبا 1.5 برابر جوهر های معمولی است ، این جوهر ها از هد های بهتری استفاده میکنند و به همین دیلی دارای کیفیت بیشتری هستند.....
اگر نیاز شما روزانه و عادی است و قصد چاپ عکس های آنچنانی ندارید به نظرم با مدل های زیر 100 تومانی اپسون هم مشکل شما حل شود..
در پرینتر های اپسون شما باید هر 15 روز یک پرینت رنگی با ابعاد حداقل 3*3 بگیرید تا هم جوهر ها خشک نشوند و هم هد سالم بماند ، هرگز جوهر های ایسون را تا اتمام کامل آن از پرینتر خارج نکنید ، متاسفانه بسیاری این کار را میکننند و باعث خشک شدن هد میشود....
جوهر های مادایران در حدود 3400 تومان است و کیفیت بسیار خوبی دارند....
جوهر های اصلی قدری گران است ( 20 تومان حداقل از نوع تایوانی و مکزیکی که 35 تومان قیمت دارد )
-
سلام
ممنون از شما دوستان خوب ، آقاي قبادي و آقاي محمدي .
در مورد پرينتر تا الان تصميم به Epson مدل 270 هست . با توجه به اينكه اين مدل يه مقداري گران هست . مدلهاي زير 100 تومان كه كيفيت خوبي در حد كيفيت 270 ارائه بده ( با حداقل 4 مخزن جوهر ) چه مدلي پيشنهاد ميكنيد .
سوال دوم اينكه آيا اين پرينتر ها روي كاغذ هاي فتو 100 گرمي و فتو معمولي هم كيفيت خوبي دارند يا خير .
توي سايت ماديران نگاه ميگردم اين سه مدل رو ديدم C48 , C67 , C79 كه در بين اين مدلها C79 جديدتر بود .
نظرتون در مورد اين مدل چيه ؟
اين ها هم مخزن جوهر دارند ؟
جوهر اين ها هم همون 3500 توماني ماديرانه ؟
كيفيت و كارايي آنها چطوره ( در مقابل 720 ) اين سري هم از نوع Photo هست يا نه ؟ و كيفيت چاپ عكس خوبي دارند يا خير
با تشكر
اميد حسيني
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
omid1979
سلام
ممنون از شما دوستان خوب ، آقاي قبادي و آقاي محمدي .
در مورد پرينتر تا الان تصميم به Epson مدل 270 هست . با توجه به اينكه اين مدل يه مقداري گران هست . مدلهاي زير 100 تومان كه كيفيت خوبي در حد كيفيت 270 ارائه بده ( با حداقل 4 مخزن جوهر ) چه مدلي پيشنهاد ميكنيد .
سوال دوم اينكه آيا اين پرينتر ها روي كاغذ هاي فتو 100 گرمي و فتو معمولي هم كيفيت خوبي دارند يا خير .
ممنون ميشم چند رده از اين پرينتر ها را به من معرفي كنيد .
با تشكر
اميد حسيني
بنده خودم Stylus C64 دارم ، و بسیار از اون راضی هستم ، قیمت هم در حدود 80 تومان.متاسفانه ان مدل دیگر در بازار وجود ندارد جایگزین آن مدل های Stylus C67 و Stylus C79 است و بسیار عالی ، بنده که از آن بسیار راضی هستم ، این پرینتر 4 کارتریج دارد و دارای وضوح چاپ با وضوح 5760x1440 dpi است ، اتفاقا این پرینتر ها بهترین بازده و کیفیت رو بر روی کاغذ های فتو کلاسه دارند و بر روی کاغذ های عادی حرفی برای گفتن ندارند ، اما بر روی کاغذ های فتو این پرینتر ها بسیار عالی هستند...
قیمت Stylus C79 در حدود 88 تومان است...
مشخصات....
Stylus C67
داراي 4 كارتريج جوهر مجزا
چاپ تا حداكثر سايز A4
سرعت چاپ متن 17 صفحه در دقيقه مشكي
Stylus C79
داراي 4 كارتريج جوهر مجزا
چاپ تا حداكثر سايز A4
سرعت چاپ متن 22 صفحه در دقيقه مشكي
-
با عرض سلام خدمت دوستان
من کارتریج مادیران برای r270 (چینی)5000 تومان قیمت دارم یکی از دوستان گفته بود من مدتی است که 3500 می خرم اگه ممکنه بفرمیند از کجا؟؟
در ضمن میخواستم نظر اساتیدو در مورد مخزنهای جدید که در خارج از پرینتر R270 نصب میشه با جوهرهای 100 ml vox آلمان را جویا شوم
با تشکر از شما:cool:
-
سلام...
من R300 دارم و جوهرهاي ماديران را از خود ماديران الان تقريبا" يك سالي است به قيمت 3400 تومان ميخرم...قبلا" هم 5600 تومان ميخريدم...
از ايرانشهر هم 3500 تومان ميخريدم...
يكي از بچه ها چند ماه پيش ميخواست R270 بخره كه به دليل نيامدن جوهر هاي ماديراني منصرف شدند...الان را نميدانم...
آدرس ماديران: خ ولي عصر - بالاتر از پارك ساعي - شركت ماديران (آدرس دققيق را بنده ندارم.)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AliMohammadi
سلام...
من R300 دارم و جوهرهاي ماديران را از خود ماديران الان تقريبا" يك سالي است به قيمت 3400 تومان ميخرم...قبلا" هم 5600 تومان ميخريدم...
از ايرانشهر هم 3500 تومان ميخريدم...
يكي از بچه ها چند ماه پيش ميخواست R270 بخره كه به دليل نيامدن جوهر هاي ماديراني منصرف شدند...الان را نميدانم...
آدرس ماديران: خ ولي عصر - بالاتر از پارك ساعي - شركت ماديران (آدرس دققيق را بنده ندارم.)
علی جان فرمودند.بنده هم از جوهر های مادایران استفاده میكنم.با همون قیمت علی جان..
پایتخت طبقه همكف سمت چپ یك مغازه هست كه اغلب پرینتر فروشی است.به اون هم مراجعه كنید..
-
سلام...
مغازه ها هم براي خريد خوب هستند، ولي به تاريخ روي كارتريج دقت كنيد. وقتي از ماديران خريد مي*كنيد جديدترين جوهر موجود را به شما مي*دهند!
بنده خودم از مغازه هم خريد ميكنم. يك بار هم جوهر تاريخ گذشته به بنده دادن كه من نگرفتم...(از نمايندگي خود ماديران)
-
سلام به دوستان
خیلی ممنون می شدم اطلاعاتی راجب پرینتر کانن مدل پرو9000 و همچنین مصرف کاتریج که آیا به صرفه هست و قیمت آن در اختیارم قرار بدید.
مناسبترین پرینتر برای چاپ عکس و مصارف خانگی با کیفیت خوب و از همه مهمتر کاتریج ارزان و اصل و قیمت مناسب چی پیشنهاد می دید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mor-bar-ahm1
سلام به دوستان
خیلی ممنون می شدم اطلاعاتی راجب پرینتر کانن مدل پرو9000 و همچنین مصرف کاتریج که آیا به صرفه هست و قیمت آن در اختیارم قرار بدید.
مناسبترین پرینتر برای چاپ عکس و مصارف خانگی با کیفیت خوب و از همه مهمتر کاتریج ارزان و اصل و قیمت مناسب چی پیشنهاد می دید.
كارتریج ارازن فقط اپسون....
كارتریج اصل و ارزان باز هم اپسون....بعد كنون و بعد اچ پی....
چاپ عكس فقط اپسون و كنون....به هیچ وجه اچ پی پیشنهاد نمیشود....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mor-bar-ahm1
سلام به دوستان
می توانید به آدرس زیر هم نگاهی بیاندازید:
کد:
http://www.printerspot.com/reviews/canon/pro9000-review/index.php
-
سلام
دستتون درد نکنه
اما هنوز یه سوال اینکه مدل اپسون برای مصارف خانگی و ارزون حداکثر آ4 چه پیشنهاد می دید؟::stick:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mor-bar-ahm1
سلام
دستتون درد نکنه
اما هنوز یه سوال اینکه مدل اپسون برای مصارف خانگی و ارزون حداکثر آ4 چه پیشنهاد می دید؟::stick:
Epson C 86
Epson R270
اولی زیر 100 تومان
دومی 140 تومان....
بهترین ها فعلا برای بودجه های مناسب...
بودجه شما چقدر است ؟ قصد چاپ عكس دارید ؟
-
کاوه جان سلام
از اینکه می بینم شما اینقدر در ارسال جواب برای دوستان بخصوص بنده تلاش می کنید واقعا" خوشحال میشم :redface:
برای چاپ عکس برای مصارف کم مثلا" ماهی 30 عکس 15×10 و 10عکس 25×20
راستی کاوه جان یه سوالی داشتم الان من تو شهر یزدم برای تفریح اینجا اومدم استدیو عکاسی خیلی زیاد دیدم برعکس شهر ما تقریبا" دو برابر بیشتر عکاسی وجود دارد حالا می خواستم بدونم با توجه به ازدحام زیاد عکاسی توی این شهر آیا واعقا" کار جوابگوی درآمد این مردم خواهد بود یا اینجوری سوالم رو بگم آیا عکاسی درآمد خوبی داره که با توجه به ازدحام کار جوابگو باشه یه کم اگه بحث رو باز کنی ممنون میشم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mor-bar-ahm1
کاوه جان سلام
از اینکه می بینم شما اینقدر در ارسال جواب برای دوستان بخصوص بنده تلاش می کنید واقعا" خوشحال میشم :redface:
برای چاپ عکس برای مصارف کم مثلا" ماهی 30 عکس 15×10 و 10عکس 25×20
راستی کاوه جان یه سوالی داشتم الان من تو شهر یزدم برای تفریح اینجا اومدم استدیو عکاسی خیلی زیاد دیدم برعکس شهر ما تقریبا" دو برابر بیشتر عکاسی وجود دارد حالا می خواستم بدونم با توجه به ازدحام زیاد عکاسی توی این شهر آیا واعقا" کار جوابگوی درآمد این مردم خواهد بود یا اینجوری سوالم رو بگم آیا عکاسی درآمد خوبی داره که با توجه به ازدحام کار جوابگو باشه یه کم اگه بحث رو باز کنی ممنون میشم.
در مورد بازار و كسب و كار بنده اصلا هیچ اطلاعی ندارم و دوستان دیگر میتوانند كمك كنند....
اما در مورد پرینتر....
اگر كارایی و كیفیت بالاتر نیاز دارید با تعداد كارتریج بیشتر ( 6 عدد ) R270 رو انتخاب كنید...
اگر كیفیت قدری پایین تر و تعداد 4 عدد كارتریج و چاپ های ساده تر مورد نظر شما است كه مدل C86 رو انتخاب كنید...
البته بنده با همین C86 بر روی كاغذ گلاسه عكس های خوبی چاپ كرده ام...
قیمت جوهر هم حدود 4 هزار تومان برای هر كاتریج است....
وقتی تعداد كارتریج بیشتر باشد شما تنوع رنگ بالاتری دارید....
-
كاوه جان چاپ كردن فاكتور با اين پرينتر هايي كه معرفي كرديد مشكلي براي آنها به وجود نمي آورد چند روز پيش براي خريد به يكي از فروشگاه ها مراجع كردم وقتي گفتم ميخواهم با آن فاكتور هم چاپ كنم (تقريبا 200 برگ فاكتور و 10 عكس 20*25) گفت كه نمي شود منم بيخيال شدم هر چند حرف اين فروشنده خيلي برايم عجيب بود :::confused2:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeedglx
كاوه جان چاپ كردن فاكتور با اين پرينتر هايي كه معرفي كرديد مشكلي براي آنها به وجود نمي آورد چند روز پيش براي خريد به يكي از فروشگاه ها مراجع كردم وقتي گفتم ميخواهم با آن فاكتور هم چاپ كنم (تقريبا 200 برگ فاكتور و 10 عكس 20*25) گفت كه نمي شود منم بيخيال شدم هر چند حرف اين فروشنده خيلي برايم عجيب بود :::confused2:::
والله من الان یك R270 و یك C64 دارم....مدت ها است كه باهاشون همه جور چیزی چاپ میكنم....
از متن و عكس تا حتی دیاگرام و چارت و غیره......
مشكلی هم ندارم...
اما اگر فقط برای فاكتور باشه نیاز به یك چاپگر سوزنی دارید كه هم مواد مصرفی بسیار ارزانی داشته باشد و هم سرعت خوب و هم اینكه استهلاك بسیار پایین.....
اما برای فاكتور چاپگر های لیزی خیلی خوب جواب داده اند....
-
سلام به دوستان
تازگی در اکثر مغازه ها پرینتر كنون مارك پیکزاما رو مشاهده كردم و تعاریف خوبی در موردشون شنیده ام
كسی از دوستان تجربه در مورد استفاده از این پرینتر ها داره و یا اطلاعتی و آیا سایز آ3 رو هم داره یا نه؟
با تشکر
-
سلام
آقای قبادی،مداح و شاطریان و مابقی دوستان بابا این سوال ما رو یه جواب کوچولو بدید
ای ول به مرامتون:::big grin::::::big grin::::::big grin:::
-
-
سلام به دوست عزیزم امیدوارم که حالت خوب باشه
والا داشتم یواش یواش از جواب دادن دوستان ناامید می شدم(قابل توجه اساتید و برخی دوستان):(:(:(
والا یه چیزایی در مورد پرینتر کنون مارک پیکزامای اون اگه اشتباه نکرده باشم مدل 6600 و 6650 بود که مدل آخری اون میتونه آ3 هم بزنه
یه سری اطلاعات در مورد خصوصیات کلی پیکزاما و این دو مدل ذکر شده اگه در اختیار دارید خوشحال می شم ما رو هم شیر فهم کنید
بازم از شما دوست عزیز متشکرم.:biggrin::biggrin:
-
مشكل با كارتیجهای مادیران
سلام من 20 روزه که یک پرینتر R270 خریدیم حالا كارتریجم تموم شده 2تا كارتریجم تموم شده و كارتیجهای مادیران گرفتم
ولی ژرینترم كارتریجها رو نشناخت بعد تمام كارتریجهارو عوض كردم شاید درست بشه ولی بازهم نشناخت
وقتی كارتریج هارو دونه دونه جا زدم تا ببینم چی میشه تا 5 تا كارتریج ر جا میزدم می شناخت ولی وقتی ششمی رو جا میزدم دیگه حتی اون 5 تا رو هم نمیشناخت فرقی هم نمیكونه كدوم كارتریج نباشه در كل تا 5 تا رو میشناسه و وقتی 6 تا میشه نمیشناسه
میخواستم بدونم مشكل از كجاست و باید چیكار كنم؟؟؟؟:(
-
من بعد از مدتی بررسی در انتخاب بین R270 & Ip4300 مردد موندم.
یه زمانی من R220 استفاده کردم اما یه مشکلی که بود مسئله خشک شدن جوهر بود ، انطور که دوستان میکن کنون این مشکل رو کمتر داره و البته اینه واقعا رزلوشن خیلی بهتری هم نسبت به اپسون داره
دو تا سئوال داشتم:
- آیا این پرینتر Ip4300 توی تنظیماتش حالتی داره که برای چاپ متن فقط از رنگ مشکلی استفاده کنه؟ اپسون این امکان رو داشت یادم هست یکی از دوستام یک مدل ارزون قیمت کنون داشت که برای چاپ تکست ها هم از همه رنگها استفاده میکرد. و مجبور بود حتی برای چاپ متن کاتریج های رنگی شو هم عوض کنه
- در مورد لوازم مصرفی کدوم به صرفه تر هست ؟
و با توجه به اینکه من چاپگر رو هم برای چاپ عکس و کارهای گرافیکی با کیفیت بالا و هم برای چاپ تکست لازم دارم ، اگه مدل دیگه ای رو هم مناسب بدونین لطفا راهنمایی کنین.
با تشکر
-
سلام
من قصد خرید پرینتر جوهر افشان رنگی دارم .بودجه در نظر گرفته شده 200 هزار تومن هست .من خودم بین canon ip 6700 وHP Deskjet k550 تردید دارم .لطفا" من رو راهنمایی کنید.
باتشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alishadi
من بعد از مدتی بررسی در انتخاب بین R270 & Ip4300 مردد موندم.
یه زمانی من R220 استفاده کردم اما یه مشکلی که بود مسئله خشک شدن جوهر بود ، انطور که دوستان میکن کنون این مشکل رو کمتر داره و البته اینه واقعا رزلوشن خیلی بهتری هم نسبت به اپسون داره
دو تا سئوال داشتم:
- آیا این پرینتر Ip4300 توی تنظیماتش حالتی داره که برای چاپ متن فقط از رنگ مشکلی استفاده کنه؟ اپسون این امکان رو داشت یادم هست یکی از دوستام یک مدل ارزون قیمت کنون داشت که برای چاپ تکست ها هم از همه رنگها استفاده میکرد. و مجبور بود حتی برای چاپ متن کاتریج های رنگی شو هم عوض کنه
- در مورد لوازم مصرفی کدوم به صرفه تر هست ؟
و با توجه به اینکه من چاپگر رو هم برای چاپ عکس و کارهای گرافیکی با کیفیت بالا و هم برای چاپ تکست لازم دارم ، اگه مدل دیگه ای رو هم مناسب بدونین لطفا راهنمایی کنین.
با تشکر
من چند سالیست که با چندتا کنون کار میکنم. ip4000 & mp780. کارم خونگیه. واقعا کیفیت خدایی دارن و من به شخصه کنون رو ترجیح میدم. البته اپسون هم فتوپرینترهای خیلی معروفی داره که خیلیها مصرف میکنند. و اما چند نکته:
1. اگر ip4300 از 2 کارتریج سیاه استفاده کند، یکیش برای رنگیست و دیگری فقط برای سیاه و سفید. درست یادم نمیاد که اینطوری هست یا نه، لطفا خودتون چک کنید.
2. استفاده نکردن از کارتریج رنگی به معنای دست نخوردن نیست! بلکه به دلیل مکانیزم کارتریج چون هوااز روزنه بالای آن وارد وارد میشود، به مرور زمان "اندکی" کم خواهد شد.
3. حتما هفتگی میبایستی پرینت رنگی و سیاه و سفید گرفته شود تا نازلها نگیرد و یا هد موردی پیدا نکند. البته این موضوع در درازمدت خودش را نشان میدهد. گرفتگی نازلها هم همه گیر هست و در هر مارکی امکان رخ دادن دارد.
4. در مملکت ما خرید کارتریج کنون شاید کمی گران باشد! پر کردن کارتریج کنون خیلی گزینه خوبی نیست بنا به 1000 دلیل..... ولی بقیه مارکها هم کموبیش ارزونتر هستند و شاید راحتتر باشند برای پر کردن کارتریج. یادمون نره که در اثر پر کردن کارتریج کنون اگر خرابی بوجود آید دستگاه از گارانتی خارجه!
5. به دلیل حظور شرکتهایی مثل مادیران و ..... در حیطه اپسون و... پشتیبانی مناسب است و کارتریجهای خود مادیران هم هست که ارزون است، ولی متاسفانه کانولا در بعضی مواقع رفتارهای عجیبی از خودش نشون میده! مثل mp780 من که الان هدش ایراد پیدا کرده و ندارن که عوض کنند! الان 2 هفته گذشته و حالا حالا هم خبری نخواهد بود! البته نه اینکه شما رو بترسونم.... من واقعا با کنون حال میکنم و به این راحتیا طلاقش نمیدم!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
designer_s
سلام
من قصد خرید پرینتر جوهر افشان رنگی دارم .بودجه در نظر گرفته شده 200 هزار تومن هست .من خودم بین canon ip 6700 وHP Deskjet k550 تردید دارم .لطفا" من رو راهنمایی کنید.
باتشکر
سلام دوست عزیز:)
بنده هم تصمیم به خرید یه پرینتر دارم و با توجه تحقیق و كنكاش به این نتیجه رسیدم كه یكی از بهترین انتخاب ها 6700 هستش
اگه یه جستجو در همین قسمت از اول بحث داشته باشی جواب سوالتو می گیری
اساتید دیگه هم حتما" نظر بدهند ثواب داره:)
موفق باشی:biggrin:
-
دوستان من یه پرینتر می خوام که بتونم روزی 1000 تا کاور دی وی دی باهاش بزنم با کیفیت متوسط و قیمت بسیار پایین.
آیا تپسون R270 روزی 1000 تا رو جواب میده و هدش خراب نمیشه؟
یه عکس فول رنگی رو چقدر طول میکشه تا بزنه؟
این جوهراهای 3500 تومانی کیفیت عکس رو خوب نشون میده؟
من اول رفتم یه Hp 3600 لیزری خریدم که عکساش خیلی گرون در میاد 500000 تومان رفت تو پاچم
اگه این اپسون ها خوب جواب میده و سرعتش هم بالاست لطفا بگید
تو رو خدا این یکی مثل این لیزریه نشه
می خوام روزی 1000 تا با کیفیت خوب ولی خیلی ارزون بزنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdi_cd2005
دوستان من یه پرینتر می خوام که بتونم روزی 1000 تا کاور دی وی دی باهاش بزنم با کیفیت متوسط و قیمت بسیار پایین.
آیا تپسون R270 روزی 1000 تا رو جواب میده و هدش خراب نمیشه؟
یه عکس فول رنگی رو چقدر طول میکشه تا بزنه؟
این جوهراهای 3500 تومانی کیفیت عکس رو خوب نشون میده؟
من اول رفتم یه Hp 3600 لیزری خریدم که عکساش خیلی گرون در میاد 500000 تومان رفت تو پاچم
اگه این اپسون ها خوب جواب میده و سرعتش هم بالاست لطفا بگید
تو رو خدا این یکی مثل این لیزریه نشه
می خوام روزی 1000 تا با کیفیت خوب ولی خیلی ارزون بزنم
روزی 1000 تا؟
به نظمر وقت كم بیاورید...
هد كه خراب نمی شود.یعنی بعد از 3 تا 4 ماه باید هد را تعویض كنید...چون عمر مفید اش را از دست داده است.
اما برای شما همان چاپگر مناسب است.اما باید از جوهر های تانكی استفاده كنید.جوهر هایی كه به صورت لیتری به فورم میرسند و كیفیت بسیار خوبی هم دارند.هم از نظر قیمت به صرفه هستند و هم وقت كمتری صرف تعویض می شود و كلا آنها پیشنهاد می شوند.
موقع چاپ هم از گزینه ی تكست و فتو استفاده كنید هم اقتصادی تر است و هم سریع تر.شاید كم كیفیت تر باشد.
خلاصه این پرینتر ها برای كارهای سبك طراحی شده اند و نه سنگین اما برای شما بهترین گرینه همین است و در این رده ی قیمت چیز دیگری پیشنهاد نمی شود...
قیمت تانك های جدا هم از 70 تا 150 هزار تومان است....( كل پكیج )
جوهر هم به صرفه است...
-
دوست عزيز،
هزينه چاپ با پرينتر ليزري نسبت به پرينتر جوهرافشان ارزانتر است و ضمن اينكه سرعت آن هم بيشتر است. براي كار شما پرينتر جوهرافشان اصلاً مناسب نيست.
در ضمن اگر در دفترچه اين پرينترها بگرديد، مي بينيد كه اين پرينترها براي تيراژ 5000 تا حداكثر 10000 صفحه پرينت در ماه ظرفيت دارند. روزي 1000 تا به شدت به آنها صدمه مي زند.
براي اين ظرفيت و اين تيراژ بهتر است به تكنيك هاي چاپ تيراژ متوسط و پايين نظري داشته باشيد. مثل چاپ ديجيتال.
-
برای این تیراژ دستگاه های كپی رنگی پیشنهاد میشود اما قیمت بسیار بالایی دارد و این پیشنهاد برای چاپخانه است كه برای تیراژ 500/1000 از فیلم و زینك استفاده نكند چون به صرفه نیست
canon LBP 5200 برای این منظور قیمت مناسبی دارد ( حدود 350)
canon LBP 5000 هم ارزان تر و البته ضعیف تر است
این پرینتر ها لیزری هستند و از دوام بیشتری نسبت به جوهر افشان ها بهره میبرند هم هزینه چاپ بسیار پایین تری دارند اما تیراژ 30000 در ماه برای هر پرینتری نگران کننده است
فکر کنم با توجه به قیمت بهترین گزینه canon LBP 5200 باشد
تا اساتید چه بگویند
-
بنده تجربه ی چاپ روزانه 250 عدد ورق A5 تمام رنگی را با این مدل داشته ام.مشكلی نبود و تنها بعد از 6 ماه مجبور به تعویض هد پرینتر شدم.
اما برای 1000 تا اگر هر كدام را 4 دقیقه در نظر بگیرید می شود 4000 دقیقه كه به نظرم محال باشد در هر روز این تعداد چاپ! هر 24 ساعت 1440 دقیقه است.
استفاده از كپی رنگی بد نیست.
اما پرینتر لیزی كیفیت خوبی ندارد.
-
سلام
كاوه جان هد پرينتر چقدر هزينه داشت؟
الان فكر كنم 4 ماهي ميشه كارتريج را عضو نكردم، امكان داره هد خراب شده باشد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AliMohammadi
سلام
كاوه جان هد پرينتر چقدر هزينه داشت؟
الان فكر كنم 4 ماهي ميشه كارتريج را عضو نكردم، امكان داره هد خراب شده باشد؟
عوض نكردن كارتریج مشكلی ایجاد نمیكند.
بنده كارتریج مشكی را هر هفته عوض میكنم ، اما بعضی رنگی ها را چند ماهی است تعویض نكرده ام.
هر ماه نازل چك را انجام دهید و اگر مدتی از پرینتر استفاده نكرده اید این عمل را چند بار تكرار كنید.
هزینه ی تعویض پارسال زمستان 75 هزار تومان شد.شنیده ام ارزان تر شده است اما یك مدل مكزیكی در بازار وجود دارد كه بسیار بسیار عالی است معروف به هد چاپ عكس كه واقعا دقیق و معركه است
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sam_moghadam
برای این تیراژ دستگاه های كپی رنگی پیشنهاد میشود اما قیمت بسیار بالایی دارد و این پیشنهاد برای چاپخانه است كه برای تیراژ 500/1000 از فیلم و زینك استفاده نكند چون به صرفه نیست
canon LBP 5200 برای این منظور قیمت مناسبی دارد ( حدود 350)
canon LBP 5000 هم ارزان تر و البته ضعیف تر است
این پرینتر ها لیزری هستند و از دوام بیشتری نسبت به جوهر افشان ها بهره میبرند هم هزینه چاپ بسیار پایین تری دارند اما تیراژ 30000 در ماه برای هر پرینتری نگران کننده است
فکر کنم با توجه به قیمت بهترین گزینه canon LBP 5200 باشد
تا اساتید چه بگویند
دوست عزیز این مدلهایی که شما میگی قیمت چاپ نمام رنگی اون زیر 50 تومان هست؟
چون من خودم یه دستگاه hp 3600 لیزرری رنگی دارم که ماهی 50000 تا رو راحت میزنه ولی قیمت چاپ عکسش حتی شارژیش برام گرون در میاد
-
گرون یعنی چه قدر؟؟
به هر حال سیاه سفید نیست كه هر برك بدون حساب كاغذ 2/3 تومان هزینه شود اما نسبت به جوهر افشان ها هزینه خیلی كمتری دارد
آقا كاوه به امید خدا اگر عمری بود و توفیق زیارت مجدد شما ، نمونه پرینت canon LBP 5000 را خدمت میارم تا تجدید نظر کنید...
شکی نیست که برای کار عکاسی کیفیت مورد قیولی ( در مقایسه با pixma pro 9000) ندارد اما برای مصرف دوستمان یعنی کاور DVD بعید میدانم 600*600 مورد قبول نباشد هر چند که در مقایسه با 9600* 4800 بسیار کم است اما نمونه هایی که من از چاپشان دیدم کاملاً ایده آل است
کپی رنگی هم از 10/12 ملیون تومان شروع میشود تا 170 ملیون تومان که برای چنین کار کم حجمی اصلاً به صرف نیست
در ضمن سیستم چاپی کپی های رنگی با پرینتر های لیزری رنگی کم و بیش یکی و همانند است
و البته دیگر دلیلی که برای پیشنهاد پرینتر های لیزری دارم سرعت آنهاست LBP5000 تعداد 8 صفحه A4 رنگی در دقیقه چاپ
میکند که 1000 برگ آن اگر اشتباه نکنم 130 دقیقه بیشتر نمیشود
canon LBP 5360 یا LBP 5300 تعداد 21 صفحه A4 رنگی در دقیقه چاپ میکنند که البته هیچکدام در بازار ایران موجود نیست
مدل های Hp هم با سرعت و کیفیت بالا موجود هستند که متاسفانه من اطلاع دقیقی از دستگاه های HP ندارم