-
پاسخ: راهنمای خرید و رفع اشکال پرینترهای جوهرافشان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
comman
من یک پرنتر r290 دارم که با خطای عجیبی توش روبرو شدم.
پرینتر من هر سه تا چراغش وقتی روشنش می کنم چشمک میزنه.
میشه مشکلش رو حل کرد؟
احتمالا نیاز به ریست دارد که کار شما نیست و باید به نمایندگی مراجعه کنید.
اگر دستگاه گارانتی دارد به نمایندگی مراجعه کنید ( اگر زمان گارانتی تمام نشده و یا مخزن به پرینتر متصل نکرده اید )
اما اگر گارانتی ندارید به مراکز تعمیرات پرینتر مراجعه کنید و هزینه سرویس ( 10 تا 25 هزار تومان بنا به انصاف تعمیرکار ) را پرداخت کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ebi66_boukan
با سلام
من پرینتر Hp photosmart 7350 دارم.راستش خیلی وقته فقط به عنوان یه چاپگر سیاو و سفید ازش استفاده میکنم.خواستم بدونم کسی از قیمت کارتریج شماره57 و 58 اطلاعی داره؟؟؟ضمنا با این کارتیرجا چه تعداد عکس مثلا در اندازه A4 میشه با کیفیت عالی چاپ کرد؟؟؟؟
ممنون
سلام
57 شرکتی غیر ارجینال 15
شرکتی ارجینال 20
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
احتمالا نیاز به ریست دارد که کار شما نیست و باید به نمایندگی مراجعه کنید.
اگر دستگاه گارانتی دارد به نمایندگی مراجعه کنید ( اگر زمان گارانتی تمام نشده و یا مخزن به پرینتر متصل نکرده اید )
اما اگر گارانتی ندارید به مراکز تعمیرات پرینتر مراجعه کنید و هزینه سرویس ( 10 تا 25 هزار تومان بنا به انصاف تعمیرکار ) را پرداخت کنید.
اتفاقاً مشکل ریست نیست که خودم اونو بلدم ( یعنی کار من هست )
شما سوال منو متوجه نشدید . گفتم سه چراغ چشمک زن.!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
comman
اتفاقاً مشکل ریست نیست که خودم اونو بلدم ( یعنی کار من هست )
شما سوال منو متوجه نشدید . گفتم سه چراغ چشمک زن.!!!!
والله اینکه کار شما هست و یا نه ! رو دقیقا نمی دونم!
اما این رو می دونم که سه چراغ چشمک زن در این پرینتر به معنای سرویس است .حالا اگر شما سرویس کار هستید که خوب بلد هستید و دیگر نیازی به سوال نیست!! اما اگر سرویس کار نیستند و نمی دانید سه چراغ چشمک زن به معنای سرویس است خوب پس باید به نمایندگی مراجعه کنید!
2+2=4
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
والله اینکه کار شما هست و یا نه ! رو دقیقا نمی دونم!
اما این رو می دونم که سه چراغ چشمک زن در این پرینتر به معنای سرویس است .حالا اگر شما سرویس کار هستید که خوب بلد هستید و دیگر نیازی به سوال نیست!! اما اگر سرویس کار نیستند و نمی دانید سه چراغ چشمک زن به معنای سرویس است خوب پس باید به نمایندگی مراجعه کنید!
2+2=4
جسارت نمی کنم . در واقع خطای سرویس دو چراغ چشمک زن قرمز هست . ولی من
با سه چراغ چشمک زن روبرو هستم . متاسفانه کسی هم دلیلشو نمی دونه.
بازم اگه بد گفتم ببخشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
comman
جسارت نمی کنم . در واقع خطای سرویس دو چراغ چشمک زن قرمز هست . ولی من
با سه چراغ چشمک زن روبرو هستم . متاسفانه کسی هم دلیلشو نمی دونه.
بازم اگه بد گفتم ببخشید
خواهش می کنم... ( بنده هم پوزش... )
شاید این لینک ها کمک کند...
http://www.2manuals.com/reset_wip.php
http://www.fixyourownprinter.com/forums/inkjet/54331
-
مشکل اسکن تصاویر با چند کاره جوهر افشان F2483 اچ پی
سلام چند روز پیش یک پرینتر همه کاره خریدم با مشخصات : چند کاره جوهر افشان F2483 اچ پی
کار پرینت و کپی رو بدون مشکل انجام میده. اما زمان اسکن ارور مبنی بر دستگاه مورد نظر نصب نیست میده.
مراحل نصب اولیه رو از روی کاتالوگ به خوبی انجام دادم. سی دی هم که به صورت اوتوماتیک نصب میشه.
خیلی کلنجار رفتم حتی کلا نرم افزار اصلی رو پاک کردم و با ACDsee امتحان کردم. بازم نشد !
شما دوستان راهنمایی کنید. متشکرم
یه پرینتر Canon IP3600 دارم که یه مشکل دارم باهاش. عکسهارو که چاپ میکنم وسط عکس ناگهان کیفیت رنگیش فرق میکنه. جالب اینه که روی یه خط ثابت این حالت پیش نمیاد و جلو و عقب میشه. واسه امتحان یه عکس رو دوبار چاپ کردم و این حالت پیش اومد. عکس ها رو هم روی کاغذ گلاسه چاپ میکنم.
-
1 فایل پیوست
مشکل در پرینتر epson stylus c91
با سلام خدمت تمامی مدیران و کاربران انجمن عکاسی:::love2:::
من حدودا یه دو سالی میشه که این پرینتر رو خریدم اما تقریبا یه سال میشد از دستگاه استفاده نکردم (از 4 کارتریج فقط رنگ مشکیش پر بود الباقی همگی تمام شده بودن) حالا که رفتم و 3 تا کارتریج دیگه رو خریدم تو هنگام چاپ رنگ مشکی رو نمیزنه:::angry::: دو یا سه مرتبه هد کلین کردم اما فایده نداشت حتی رفتم و کارتریج مشکی رو عوض کردم ولی بازم همون جوریه لطفا استاید کمک کنن :::blushing:::
-
آقا ما یه 24 ساعت چاپگر رو روشن به حال خودش گذاشتیم امروز که نازل چک گرفتم دیدم تقریبا درست شده منتها به صورت راه -راه (خط - خط) چاپ میکنه حالا به نظرتون بایس چه کار کنم:confused:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
djmilad_mrb
آقا ما یه 24 ساعت چاپگر رو روشن به حال خودش گذاشتیم امروز که نازل چک گرفتم دیدم تقریبا درست شده منتها به صورت راه -راه (خط - خط) چاپ میکنه حالا به نظرتون بایس چه کار کنم:confused:
در چاپگرهای اپسون هد و کارتریج از هم جدا میشه و شما فقط کارتریج رو عوض می کنین، در اینصورت اگر هد خراب باشه هیچ فرقی نداره که کارتریج نو باشه یا کهنه
بنظر من هد رو باز کنید و با الکل تمیز کنید شاید مشکلتون حل شد. اگر نه باید هد عوض بشه
-
درود من یه پرینتر d5063 دارم کاتریچ 134 تموم شده بود بردم شارز کردم هالاکه داخل پرینتر گذاشتمش اونو خالی نشون میده و موقع چاپ خط خطی چاپ میکنه
خواهشن کمکم کنید
:think:;:::waw:::
-
با عرض سلام
پرینتری که بتونه در حد کیفیت مراکز چاپ عکس پرینت بگیره تو چه قیمتی میشه خرید؟
با تشکر
-
پرینتر کاننip1900 ازلحاظ کار ائی وکیفیت چطو رهست؟
در ایو ر این چاپگرنصب کردم ولی وقتی دستو رچاپ میدم این ا رو رمیدهد
service erorre 5100
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bahri-d
با عرض سلام
پرینتری که بتونه در حد کیفیت مراکز چاپ عکس پرینت بگیره تو چه قیمتی میشه خرید؟
با تشکر
سلام
از 400 هزارتومان الی 120 میلیون تومان :::happy:::
-
-
سلام
من نیاز به یک پرینتر برای چاپ عکسهام در قطع A3 دارم مدل های حرفه ای که خیلی گرون هستند و...
توی جستجو ها به Canon Inkjet PIXMA iX4000 رسیدم که قیمتش 310 تومان هست .
از دوستان که با این پرینتر آشنایی دارن می خواستم من رو راهنمایی کنن آیا قابلیت نصب تانک رو داره؟
از نظر کیفیت چطوره؟ هزینه نگهداریش چی؟
در این محدوه قیمت مورد دیگر هم هست بیان کنید
با تشکر
-
پاسخ : پاسخ: مشکل اسکن تصاویر با چند کاره جوهر افشان F2483 اچ پی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cofe5
یه پرینتر Canon IP3600 دارم که یه مشکل دارم باهاش. عکسهارو که چاپ میکنم وسط عکس ناگهان کیفیت رنگیش فرق میکنه. جالب اینه که روی یه خط ثابت این حالت پیش نمیاد و جلو و عقب میشه. واسه امتحان یه عکس رو دوبار چاپ کردم و این حالت پیش اومد. عکس ها رو هم روی کاغذ گلاسه چاپ میکنم.
هد کلینینگ کنی درست میشه
-
درود
یک پرینتر با کیفیت برای چاپ عکس و کاتولوگ در اندازه نهایتا A4 لازم دارم که کیفیت خیلی خوبی داشته باشه ، و قابلیت اینو داشته باشه که بشه تانک بهش وصل کرد که هزینه پرکردن جوهرش پایین بیاد. از سری R اپسون خیلی تعریف شنیده ام یک مدل بی دردسر چی پیشنهاد میکنید که با هزینه گذاشتن تانک جوهر کلا حدود 500 هزار تومان بشود.
با سپاس
انوش
-
درود
من رفتم به قصد تهیه R290 یا R295 اپسون اما گفتند دیگر جایی پیدا نمیشود و فقط T50 هست که بجای آنها آمده از انجایی که جناب قبادی فرموده بودند روی T50 نمیشه تانک بست من نگرفتم اما اگر فقط T50 پیدا شود باید چکار کرد ضمنا یک تانک خیلی معمولی داشتند من دنبال نمونه ای بودم که دکمه ریست داشته باشد.
لطفا راهنمایی کنید
انوش
-
سلام انوش خان
چرا نمیشه روی T50 تانک بست؟ من خودم 2 هفته پیش T50 رو با تانکی که دکمه ریست داره برای یکی از دوستان که آتلیه داره خریدم. پرینتر با تانکش حدود 300 دراومد. کیفیتش هم خوبه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moonlight4u
سلام انوش خان
چرا نمیشه روی T50 تانک بست؟ من خودم 2 هفته پیش T50 رو با تانکی که دکمه ریست داره برای یکی از دوستان که آتلیه داره خریدم. پرینتر با تانکش حدود 300 دراومد. کیفیتش هم خوبه.
درود
ممنون از پاسخ شما ، ممکنه کمی راجب به اینکه جوهر باید چه مارکی باشه و تانکی که خریداری کردید توضیح بفرمایید . یا بفرمایید که آن تانک رو از کجا خریداری فرمودید. چون من تانک اون مدلی پیدا نکردم یک تانک بسیار ساده بود. که بعید میدونم جواب بده.
با سپاس
انوش
-
راستش جوهر رو از همون فروشگاهی که پرینتر رو خریدم تهیه می کنم و جوهر رو خودشون می سازند یعنی روی قوطی هایی که می گیرم نام و نشونی نداره و وقتی هم پرسیدم پیچوند و جواب درستی نداد (گفت جوهر رو خودمون درست می کنیم ! ولی جوهر مارک دار توی بازار بیشتر InkTek ) ولی تا الان که حدود 2 ساله از همون جوهر استفاده می کنم مشکلی پیش نیومده(تیراژ کار من روی کاغذ معمولی خیلی بالاست).
مدل تانک به گفته خود فروشنده متفرقه است و هر مارکی میشه بهش زد!
تانک و پرنیتر رو از فروشگاهی از مشهد خریدم.
قبلاً تو همین تاپیک عکسی از مدل تانک گذاشته بودم الان هم مثل همونه یعنی تانک اصلی بیرونه و با شلنگ هایی به کارتریج(کیتی که به جای کارتریج اصلی قرار گرفته) وصل میشه.
یه مدل تانک دیگه هم هست که کارتریج های فابریک خارج میشه و کارتریج هایی که تهش سوراخ داره جایگزین میشه و باید با سرنگ جوهر بریزید توش که علاوه بر زحمت و امکان کثیف کاری! دکمه ریست هم نداره.(من هر دو مدل رو دارم ولی بیشتر کارم با همونیه که تانکش بیرونه)
-
1 فایل پیوست
پاسخ : پاسخ: راهنمای خرید و رفع اشکال پرینترهای جوهرافشان
سلام دوستان عزیز ...
من دو هفته ای میشه که یه TX410 اپسون گرفتم ... جوهر هاش تموم شد و کارتریج های قابل شارژ گرفتم ، با جوهر DYE از مارک Neomark ...
مشکلی که من دارم ، اینه که رنگ آبی من وقتی ازش Nozzle Check می گیرم ، به شکل عکسیه که تو پیوست گذاشتم ...
نمی دونم از چیه ؟ ... از جنس جوهر باشه که خب بقیه ی جوهر ها هم از همین جنسن ولی همچین مشکلی ندارن !!
من چندین دفعه خالی کردم کارتریج و دوباره شارژش کردم ، ...حتی دو روز هم گذاشتم که کارتریج توی پرینتر ، ثابت بمونه تا ببینم فرقی می کنه یا نه که دیدم باز هم نکرد ...
هد کلین هم که تا دلتون بخواد کردم ولی کلا فرقی نداشت ... فقط جاهای خط های خرایش عوض می شه ...
انگاه یکی روی جوهرش دست کشیده !!
نمی دونم که از هد هست یا نه ... چون من تازه ار HP اومدم توی خانواده ی Epson ... ولی این مشکل رو با کارتریج اورجینالش نداشتم ... از وقتی کارتریج شارژ گرفتم و شارژش کردن اینجوری شده ....
حالا نمی دونم مشکل از چیه ... کسی می تونه منو راهنمایی کنه ؟!؟!
-
با سلام به دوستان خوب . پرینتر رنگی جوهر افشان A3 خرکار مثل قاطر که بشه بدیم روش تانک نصب کنن که چهار نعل بره چی پیشنهاد میکنین ؟ به من اپسون 1900 معرفی شده 730 تومن ، دراینکه پرینتر خوبیه شکی نیست ولی اینکه با مخزن چی از آب در بیاد نمیدونم. با توجه به 8 رنگ بودنش ، هزینه خرید ونصب تانکش چقدره ؟ هر بار بخوایم بدیمش شارژ چقدر هزینه داره ؟ با هر بار شارژ متوسط چقد پرینت میگیره ؟ ضمنا تو مشهد میخوام و فروشندش برای ادامه خدماتش بآس مشهدی باشه. ممنون اگه جواب بدین اگه بشه سریع.
-
پاسخ : راهنمای خرید و رفع اشکال پرینترهای جوهرافشان
دوستان ممنون از ایــــــــــــــــن همه توجه ... شرمنده کردین !
خودم حلش کردم .
-
با سلام بنده یه پرینتر اپسون مدل t50 با تانک به دستم رسیده و تنها مشکل اینجانب پرینت هست راستش پرینت هایی که میگیرم مات ( کدر ) هستند و اون شفافیت یک عکس رو نداره رو کاغذ های مخصوص عکاسی تست کردم روی کاغذ های مخصوص چاپ سیلک و روی کاغذ های مخصوص چاپ بر روی لیوان و کاسه بشقاب تست کردم در هر مورد عکس ها مات هستند
-
سلام به همه
من یه پرینتر hp 5283 دارم و امروز که عکس چاپ کردم ، عکسها به صورت خط خطی چاپ میشه(البته از دور معلوم نیست ولی وقتی از نزدیک میبینی کاملاً مشخصه).
کارتریج رو هم شارژ کردم ولی درست نشد.
اگه کسی میدونه اشکال از کجاست ممنون میشم راهنمایی کنه.
-
احتمالا هد کارتریج داره خراب میشه و یا خشک شده.
طولانی مدت از پزینتر استفاده نکردید؟
معمولا بعد از چندین بار شارژ هم هد خراب میشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Veria
احتمالا هد کارتریج داره خراب میشه و یا خشک شده.
طولانی مدت از پزینتر استفاده نکردید؟
معمولا بعد از چندین بار شارژ هم هد خراب میشه.
تقریباً 20 روزه استفاده نکردم. کلاً یک بار هم شارژ کردم.
رو بخار آب هم گرفتمش ولی فایده ای نداشت.
-
با محلول هد کلینر، هد رو شستشو بدید.
به احتمال خیلی زیاد بعضی از سوراخ های هد به خاطر خشک شدن جوهر مسدود شده.
حداقل هفته ای یکبار با پرینتر یک صفحه رنگی کوچیک پرینت کنید تا جوهر توی هد نمونه و خشک نشه.
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viktorkrum
با سلام بنده یه پرینتر اپسون مدل t50 با تانک به دستم رسیده و تنها مشکل اینجانب پرینت هست راستش پرینت هایی که میگیرم مات ( کدر ) هستند و اون شفافیت یک عکس رو نداره رو کاغذ های مخصوص عکاسی تست کردم روی کاغذ های مخصوص چاپ سیلک و روی کاغذ های مخصوص چاپ بر روی لیوان و کاسه بشقاب تست کردم در هر مورد عکس ها مات هستند
فکر میکردم کسی اینجا ما رو راهنمایی کنه
-
یا مشکلتون با تصویری هست که به پرینتر میدید (RGB)
یا اینکه جوهر نا مرغوب استفاده کردید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viktorkrum
پرینتر را روی چه تنظیماتی می گذارید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Veria
یا مشکلتون با تصویری هست که به پرینتر میدید (RGB)
یا اینکه جوهر نا مرغوب استفاده کردید.
نه من روی RGB و اگه اسم رو درست گفته باشم CKSY تست کردم هر دو یکی هستند
نمیدونم این جوهر رو برای من از نمایندگی فرستادند که تانک رو پر کرده بود و ارم جوهر ها رو ندیدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
photo_bolbol
پرینتر را روی چه تنظیماتی می گذارید
منظورتون از تنظیمات پرینتر چی هست بیشتر توضیح بدین که چه تنظیماتی مد نظرتون هست
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viktorkrum
منظورتون از تنظیمات پرینتر چی هست بیشتر توضیح بدین که چه تنظیماتی مد نظرتون هست
گزينه اي در پرينتر كه عكس اون را براتون ميزارم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
viktorkrum
يك امكان ديگه كه به نظرم ميرسه اينه كه شايد از جوهر مخصوص چاپ بشقاب و ليوان استفاده مي كنيد كه در اين صورت چاپ كدر ي دارند اما تفاوت اين جوهر با جوهر معمولي(dye) بصورت چشمي مي توان گفت كه اگر به شيلنگ تانك نگاه كنيد
اگر نور براحتي از اون عبور كند و شفاف باشد جوهر dye و اگر نور كمي عبور كند جوهر sub يا مخصوص چاپ حرارتي ليوان و بشقاب است
-
بعد از چاپ عکس با T50 باید بزارم خشک شه؟ چقدر؟ چون یه جا خوندم برای بهترین نتیجه ۱۵ دقیقه بیرون بمونه بعد یه روز زیر فشار لای دو تا ورق دیگه بزارم.(یعنی عکس رو لای دو تا ورق دیگه مثلا توی یک کتاب)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed234
بعد از چاپ عکس با T50 باید بزارم خشک شه؟ چقدر؟ چون یه جا خوندم برای بهترین نتیجه ۱۵ دقیقه بیرون بمونه بعد یه روز زیر فشار لای دو تا ورق دیگه بزارم.(یعنی عکس رو لای دو تا ورق دیگه مثلا توی یک کتاب)
این سوال برای من هم پیش آمده چون رو جعبه کاغذ ها نوشته برای نتیجه مناسب بهتر است بعد از 24 ساعت به نمایش بگذارید اما طبق تجربه تفاوتی بین این دو ندیدم
مگر در حالتی خاص در تنظیمات پرینتر که time dry و دنسیته را ماکزیمم قرار دادم که بعد از پرینت عکس بطور کامل خشک نبود و در ضمن زمان چاپ تقریبا 5 تا 10 برابر بیشتر طول کشید. این تجربه من در مورد اپسون با هد پیزو است اما در کانن قضیه فرق داره چون سیستم هد در کانن حرارتی پرتابی است و دما در سر نازلها به بیش از 500 درجه سانتیگراد میرسد طبیعتا زمان خشک شدن ندارد یا بسیار کم است اما همانند اپسون زمان طولانی تر میشود
-
1 فایل پیوست
سلام دوستان عزيز
پرينتر EPSON R290 ي دارم كه روش تانك نصب كردم ( 1- از اينايي كه تانكش بيرونه و با شلنگ به كارتريج وصل ميشه 2- يك و نيم سال پيش خريدم و خيلي باهاش كار كردم)
مدتيه كه بعضي اوقات رنگ آبي رو خط خط مي زنه . گاهي اوقات خوبه ولي بيشتر وقتا به خصوص روي كاغذ هاي غير گلاسه اين مشكل رو داره.
يه عكس پيوست كردم كه توش اين قضيه مشهوده. با چندين بار هد كلينينگ ممكنه درست بشه و يكي دو برگ خوب بزنه ولي باز برمي گرده سر خونه اولش.
حالا مي خوام ببينم آيا مشكل قابل رفع هست يا نه؟ تلفني با يه تعمير كار صحبت مي كردم گفت اگه كارتريج رو در بياري و هد رو باز كني و با الكل تميزش كني شايد درست بشه منم كارتريج رو درآوردم و پيچ روي هد رو باز كردم ولي هد جدا نشد كه بخوام تميزش كنم.
توي لينك زير يه عكس و يه سري توضيحات براي تميزكردن هد اپسون گذاشته ولي نمي دونم از اون مايع اينجا هم پيدا ميشه يا نه؟
کد:
http://www.powerklin.co.uk/
لطفاً دوستاني كه مي تونن ، راهنمايي كنن.
متشكرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moonlight4u
سلام دوستان عزيز
پرينتر EPSON R290 ي دارم كه روش تانك نصب كردم ( 1- از اينايي كه تانكش بيرونه و با شلنگ به كارتريج وصل ميشه 2- يك و نيم سال پيش خريدم و خيلي باهاش كار كردم)
مدتيه كه بعضي اوقات رنگ آبي رو خط خط مي زنه . گاهي اوقات خوبه ولي بيشتر وقتا به خصوص روي كاغذ هاي غير گلاسه اين مشكل رو داره.
يه عكس پيوست كردم كه توش اين قضيه مشهوده. با چندين بار هد كلينينگ ممكنه درست بشه و يكي دو برگ خوب بزنه ولي باز برمي گرده سر خونه اولش.
حالا مي خوام ببينم آيا مشكل قابل رفع هست يا نه؟ تلفني با يه تعمير كار صحبت مي كردم گفت اگه كارتريج رو در بياري و هد رو باز كني و با الكل تميزش كني شايد درست بشه منم كارتريج رو درآوردم و پيچ روي هد رو باز كردم ولي هد جدا نشد كه بخوام تميزش كنم.
توي لينك زير يه عكس و يه سري توضيحات براي تميزكردن هد اپسون گذاشته ولي نمي دونم از اون مايع اينجا هم پيدا ميشه يا نه؟
کد:
http://www.powerklin.co.uk/
لطفاً دوستاني كه مي تونن ، راهنمايي كنن.
متشكرم
دوست گرامي بهتر بود يك عكس از نازل چك مي گذاشتين اما به نظرم يا تانك نياز به هوا گيري داره يا با محلول (كلينينگ) هد كلين كني .
اگر مديران اجازه دادن شماره تماس ميزارم
اما بعد از خريد دو مدل است معمولي و قوي كه در نوع معمولي اول كارتريج رو هد را خالي و با محلول پر ميكني بعد هد كيلين ميكني بعد از 3 بار يك نازل چك ميگيري اگر پرينت نازل ها باز بود كه يعني تمييز شده البته بي رنگ است كمي دقت مي خواد اگر نبود تكرار ميكنيد اگر نشد 5 ساعتي صبر كنيد بعد دوباره امتحان كنيد
كار با محلول قوي هم براي شما توصيه نمي كنم چون مراحلش كاملا فرق داره
-
متشکرم دوست عزیز
بارها نازل چک رفتم ولی Cyan و Cyan Light رو کامل نمی زد.
اگه کارتریج رو در بیارم و دوباره جا بزنم تا اندازه ای مشکل حل میشه ولی باز کیفیتش میاد پائین.
این محلول کلینینگ رو از کجا میشه گیر آورد؟
اینکه کارتریج رو با محلول پر کنیم در صورتیه که کارتریج خالی داشته باشیم چون خالی کردن کارتیج حجیم که شلنگ بهش وصله کار پر دردسری به نظر میاد!
نمیشه مثل لینکی که گذاشتم با سرنگ محلول رو داخل هد تزریق کرد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moonlight4u
متشکرم دوست عزیز
بارها نازل چک رفتم ولی Cyan و Cyan Light رو کامل نمی زد.
اگه کارتریج رو در بیارم و دوباره جا بزنم تا اندازه ای مشکل حل میشه ولی باز کیفیتش میاد پائین.
این محلول کلینینگ رو از کجا میشه گیر آورد؟
اینکه کارتریج رو با محلول پر کنیم در صورتیه که کارتریج خالی داشته باشیم چون خالی کردن کارتیج حجیم که شلنگ بهش وصله کار پر دردسری به نظر میاد!
نمیشه مثل لینکی که گذاشتم با سرنگ محلول رو داخل هد تزریق کرد؟
به نظرم مطلب را كامل نرسوندم يك آدرس براتون در پيام خصوصي ميزارم از همان جا ميتونين محلول را تهيه كنيد
-
دوستان٬ من حدود ۲۲-۲۳ صفحه از این مبحث رو مطالعه کردم اما چون مباحث خیلی قدیمی بودن (مربوط به دو سال پیش) و من واقعا نمیتونم ۸۲ صفحه رو کامل مطالعه کنم٬ گفتم سوالم رو بپرسم شاید حداقل دوستان بتونن با دادن لینک به پستهای مفید بنده رو راهنمایی کنن.
قصد خرید یه پرینتر رنگی رو دارم با شرایط زیر:
۱- فقط برای چاپ عکس میخوام ازش استفاده کنم. (چون یه پرینتر hp لیزرجت دارم برای کارهای متنی سیاه سفید)
۲- قیمت زیر ۵۰۰ هزار تومن.
۳- روی برندها هیچ تعصبی ندارم! هرکدوم کارم رو راه بندازه روی تخم چشمم جا داره.
۴- حداکثر در ماه ۳۰ عکس میخوام باهاش چاپ کنم.
۵- ماندگاری چاپ قابل قبولی داشته باشه٬ علی الخصوص روی کاغذهای مخصوص عکس و ضخیم.
۶- سرعت چاپ خیلی برای من مهم نیست.
۷- اندازه A4 کافیه.
۸- قابلیت چاپ روی CD/DVD واسم مهم نیست.
۹- قابلیت اتصال مستقیم به دوربین و ویرایش تصاویر چندان برام اهمیتی نداره٬ اما اگه داشته باشه هم موردی نداره!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fedoracore
دوستان٬ من حدود ۲۲-۲۳ صفحه از این مبحث رو مطالعه کردم اما چون مباحث خیلی قدیمی بودن (مربوط به دو سال پیش) و من واقعا نمیتونم ۸۲ صفحه رو کامل مطالعه کنم٬ گفتم سوالم رو بپرسم شاید حداقل دوستان بتونن با دادن لینک به پستهای مفید بنده رو راهنمایی کنن.
قصد خرید یه پرینتر رنگی رو دارم با شرایط زیر:
۱- فقط برای چاپ عکس میخوام ازش استفاده کنم. (چون یه پرینتر hp لیزرجت دارم برای کارهای متنی سیاه سفید)
۲- قیمت زیر ۵۰۰ هزار تومن.
۳- روی برندها هیچ تعصبی ندارم! هرکدوم کارم رو راه بندازه روی تخم چشمم جا داره.
۴- حداکثر در ماه ۳۰ عکس میخوام باهاش چاپ کنم.
۵- ماندگاری چاپ قابل قبولی داشته باشه٬ علی الخصوص روی کاغذهای مخصوص عکس و ضخیم.
۶- سرعت چاپ خیلی برای من مهم نیست.
۷- اندازه A4 کافیه.
۸- قابلیت چاپ روی CD/DVD واسم مهم نیست.
۹- قابلیت اتصال مستقیم به دوربین و ویرایش تصاویر چندان برام اهمیتی نداره٬ اما اگه داشته باشه هم موردی نداره!
با سلام خدمت شما دوست عزيز به نظرم شما انتخابهاي زيادي دارين ولي يك مورد با شرايطي كه فرمودين از سيستم تانك وشارژ جوهر بهتره استفاده نكنين چون تيراژ كار شما زياد نيست.
جهت اطلاع اپسون داراي كارتريج ارزان مورد تاييد مادايران دارد اما كانن ندارد كه مورد تاييد باشد
پيشنهادم خريد كانن ip4700 است با استفاده از جوهر اصلي با حدود قيمت 140.000 هزار تومان براي سايز a4
-
پاسخ : پاسخ: راهنمای خرید پرینتر جوهرافشان
با سلام
دوستان بنده در تصمیمگیری بین خرید اپسون c110 و c91 موندم از طرفی مدل 110 دارای 5 رنگ مجزا و هد با نازلهای بیشتریست و از طرفی مدل 91 دارای پیشوند photo و بنده فقط می خواهم روزانه بین دو تا سه عکس پرینت بگیرم به نظر شما کدامیک کیفیت عکس بهتری دارد؟
ممنون
-
من به پرینتر R290 الان دارم که یواش یواش داره از کیفیت چاپش بعد از تعداد زیادی که باهاش پرینت کردم، کم میشه .... الان توی بازار T50 هست که قیافه اش که با R290 فرقی نمی کنه ولی فروشنده ها میگن کانترش 0 نمیشه !!!! پیشنهاد شما چیه برای خرید پرینتر، برای پرینت حدود 400 عدد A4 رنگی در ماه ؟؟؟؟
-
پاسخ : پاسخ: راهنمای خرید پرینتر جوهرافشان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
raffi
با سلام
دوستان بنده در تصمیمگیری بین خرید اپسون c110 و c91 موندم از طرفی مدل 110 دارای 5 رنگ مجزا و هد با نازلهای بیشتریست و از طرفی مدل 91 دارای پیشوند photo و بنده فقط می خواهم روزانه بین دو تا سه عکس پرینت بگیرم به نظر شما کدامیک کیفیت عکس بهتری دارد؟
ممنون
اگر سرعت براي شما مهم نيست c91 گزينه مناسبي است چون در c110 فقط 2 تا رنگ مشكي است و فرقي با 4 رنگ ندارد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zakerin
من به پرینتر R290 الان دارم که یواش یواش داره از کیفیت چاپش بعد از تعداد زیادی که باهاش پرینت کردم، کم میشه .... الان توی بازار T50 هست که قیافه اش که با R290 فرقی نمی کنه ولی فروشنده ها میگن کانترش 0 نمیشه !!!! پیشنهاد شما چیه برای خرید پرینتر، برای پرینت حدود 400 عدد A4 رنگی در ماه ؟؟؟؟
دوست گرامي فكر نميكنم تعداد چاپ شما از من بيشتر باشد پس به شما اطمينان ميدم كه كيفيت شما پايين نمياد
مگر انكه يا جوهر فاسد بشه كه معمولا توي تانك شارژ وقتي كم استفاده بشه يا به علت گير كردن كاغذ هد از تنظيم خارج بشه كه بايد تنظيم بشه يا از اين پرينتر خسته شدين كه اگر قيمت شما مناسب باشه من ميخرم
اين هم براي دوستاني كه t50 دارن و مي خوان ريست كنن tricks-collections.com/download-link-resetter-epson-t11-t30-t33-t50-t60/
-
سلام
پیشنهاد دوستان برای خرید پرینتر جوهر افشان در سایز A3 و A4 چیست ؟
هدف از خرید پرینتر فقط برای چاپ عکس است
بهتر است از برندی باشد که داری گارانتی باشد و مواد مصرفی آن یافت شود
حداکثر ماهی 20-30 عکس
فرقی نمی کند روی CD و DVD چاپ بکند یا خیر
صفحه نمایش مهم نیست.
اتصال مستقیم به دوربین مهم نیست.
ترجیح میدهم از تانک استفاده نکنم.
اگر کارتریج های مجزا داشته باشد بهتر است.(البته فکر کنم در این رده همه پرینترها اکثرا کارتریج های جدا جدا دارند)
در مورد A4 جناب Photo Bolbol پرینتر Canon IP 4700 رو پیشنهاد دادن در مورد A3 دوستان نظری ندارند؟
از سری R پرینترهای اپسون ، مادیران فقط R1900 و R1400 را دارد.
دوستان تجربه استفاده از این دو مدل را دارند؟
سپاس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Navid7h
سلام
پیشنهاد دوستان برای خرید پرینتر جوهر افشان در سایز A3 و A4 چیست ؟
هدف از خرید پرینتر فقط برای چاپ عکس است
بهتر است از برندی باشد که داری گارانتی باشد و مواد مصرفی آن یافت شود
حداکثر ماهی 20-30 عکس
فرقی نمی کند روی CD و DVD چاپ بکند یا خیر
صفحه نمایش مهم نیست.
اتصال مستقیم به دوربین مهم نیست.
ترجیح میدهم از تانک استفاده نکنم.
اگر کارتریج های مجزا داشته باشد بهتر است.(البته فکر کنم در این رده همه پرینترها اکثرا کارتریج های جدا جدا دارند)
در مورد A4 جناب Photo Bolbol پرینتر Canon IP 4700 رو پیشنهاد دادن در مورد A3 دوستان نظری ندارند؟
از سری R پرینترهای اپسون ، مادیران فقط R1900 و R1400 را دارد.
دوستان تجربه استفاده از این دو مدل را دارند؟
سپاس
اگر از سيستم تانك و شارژ استفاده نمي كنيد كانن سري 9000 هم يه نگاهي كنيد چون 8 رنگ هستن ولي نه مثل 8 رنگ اپسون كه 3 تاش مشكي است بلكه قرمز و سبز هم داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
photo_bolbol
اگر از سيستم تانك و شارژ استفاده نمي كنيد كانن سري 9000 هم يه نگاهي كنيد چون 8 رنگ هستن ولي نه مثل 8 رنگ اپسون كه 3 تاش مشكي است بلكه قرمز و سبز هم داره
سلام
ممنون از پاسخ
ترجیح استفاده نکردن از تانک بود به دلیل تعداد پرینت کم
سری 9000 کمی گران نیست ؟
مدل های دیگری مد نظرتان هست؟
سپاس
-
سلام دوست عزیز
canon pixma ix7000 پرینتر فوق العاده ایه ، 6 تا کارتریج می خوره که یکیشون جهت براق کردن سطح عکسه ، قیمتش هم حدود 500 تومنه که از 9000 حدود 150 تومن ارزونتره.
نمونه دیگه که ارزون تر هم هست canon pixma ip4850 هم کارشو دیدم فو ق العاده است . قیمتش هم حدود 200تومنه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Navid7h
سلام
ممنون از پاسخ
ترجیح استفاده نکردن از تانک بود به دلیل تعداد پرینت کم
سری 9000 کمی گران نیست ؟
مدل های دیگری مد نظرتان هست؟
سپاس
نسبت به كيفيت نه گران نيست و سرعت مناسبي نسبت به هم رده هاي خودش داره البته سري ix هم هست اما من هر دو را هم زمان داشتم ix اصلا در حد ip 9xxx نيست ومن بعد از يك هفته فروختمش در واقع حيف اسم كانن كه با ix خرابش كردن
-
2 فایل پیوست
مشکل با پرینتر T50
سلام
من چند ماه پیش یک پرینتر T50 خریدم. همراه با تانک
استفاده ام هم خیلی کم بوده گه گاهی برای عکسای خانوادگی.
راستش هیچ تجربه ی قبلی هم ندارم و اطلاعاتم خیلی کمه.
حتی نمیدونم هد دستگاه که میگین کجاشه :::blushing:::
حالا چند وقت پیش در حالیکه جوهر مشکی در تانک تنها دو سانت پایین اومده(تانک پره)، پرینتر پیام اتمام جوهر مشکی رو میده.
ظاهرا هنوز در این تصوره که بهش کارتریج وصله و حالا که به اون مقدار مصرفی که اگر کارتریج میداشت جوهرش تموم میشد، رسیده این پیام رو داده.
باید چی کارش کنم الان؟
اینجا سرچ کردم دیدم یه صحبت هایی شده که کلید فلان رو باید بگیریم و اینا. اما متوجه نشدم دقیقا کدوم کلید و...
لطفا کمکم کنید تقریبا یه ماهه گیر این مشکلم. فکر کنم هد پرینتر دیگه از کار افتاد.:(
دو تا سوال دیگه هم دارم:
اگر میشه تو عکسایی که گذاشتم هم مشخص کنید هد پرینتر کدومه :::blushing:::
از کجا بفهمم تانک ریستور داره؟ ظاهرا تانکم کلیدی روش نیست
خیلی ممنون
+ اگر کسی خریدار باشه احتمالا پرینتر رو بفروشم. ظاهرا این پرینترا برای افراد ناوارد دردسر زیاد داره.
بهتره برم یه لیزری بخرم. از اولشم اشتباه کردم چون مصرفم بیشتر چاپ متنه تا عکس
-
نقل قول:
در مورد A4 جناب Photo Bolbol پرینتر Canon IP 4700 رو پیشنهاد دادن
IP4700 حرف نداره.
-
1 فایل پیوست
مشکل با T50
با سلام.
پرینتر من ار 290 هست که نسل قبل مدل شما است .تانکشون باید شبیه به هم باشه .یک عکس گذاشتم که در اون دکمه سفید رنگی رو مشخص کردم .بعد از ارور دستگاه دکمه وسطی از سه دکمه دستگاهو بزنید تا کارتریج ها قابل دسترس و به وسط دستگاه بیان. بعد این دکمه سفید رو به مدت حدود 10 ثانیه فشرده و بعد رها کنید و بعد باز دکمه وسطی از سه دکمه خوده دستگاه رو بزنید تا کارتریج ها به حالت اول برگردن . بعد از مدتی دستگاه صدا هایی میده و جوهراش فول میشه .
در مورد هد ، اولا دیده نمیشه و لازمه که قطعاتی باز شن و ثانیا به هد کاری نداشته باشین گناهی ندارد.
در مورد دستگاه لیزری رنگی ، اصلا به صرفه نیست و من از این ار 290 که حدود دو سالی دارمش بسیار راضی ام و فقط تا الان جوهر برای تانکش خریدم و هزینه دیگری نداشته. دستگاه لیزری هزینه شارژ تونر و تعویض درام و سایر لوازمش سر به فلک میزنه ...
-
2 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tsamimi
سلام
من چند ماه پیش یک پرینتر T50 خریدم. همراه با تانک
استفاده ام هم خیلی کم بوده گه گاهی برای عکسای خانوادگی.
راستش هیچ تجربه ی قبلی هم ندارم و اطلاعاتم خیلی کمه.
حتی نمیدونم هد دستگاه که میگین کجاشه :::blushing:::
حالا چند وقت پیش در حالیکه جوهر مشکی در تانک تنها دو سانت پایین اومده(تانک پره)، پرینتر پیام اتمام جوهر مشکی رو میده.
ظاهرا هنوز در این تصوره که بهش کارتریج وصله و حالا که به اون مقدار مصرفی که اگر کارتریج میداشت جوهرش تموم میشد، رسیده این پیام رو داده.
باید چی کارش کنم الان؟
اینجا سرچ کردم دیدم یه صحبت هایی شده که کلید فلان رو باید بگیریم و اینا. اما متوجه نشدم دقیقا کدوم کلید و...
لطفا کمکم کنید تقریبا یه ماهه گیر این مشکلم. فکر کنم هد پرینتر دیگه از کار افتاد.:(
دو تا سوال دیگه هم دارم:
اگر میشه تو عکسایی که گذاشتم هم مشخص کنید هد پرینتر کدومه :::blushing:::
از کجا بفهمم تانک ریستور داره؟ ظاهرا تانکم کلیدی روش نیست
خیلی ممنون
+ اگر کسی خریدار باشه احتمالا پرینتر رو بفروشم. ظاهرا این پرینترا برای افراد ناوارد دردسر زیاد داره.
بهتره برم یه لیزری بخرم. از اولشم اشتباه کردم چون مصرفم بیشتر چاپ متنه تا عکس
سلام دوست عزيز
اصلا جاي نگراني نيست فقط آرامش داشته باشين
علامت تمام شدن جوهر كاملا درست و عادي است و شما كافي است همانند زمانيكه كارتريج اصل را عوض مي كردين مراحل را ادامه بدين فقط بجاي در آوردن كارتريج دكمه پشت كارتريج ها را 3 ثانيه نگه دارين بعد كليد جوهر روي پرينتر را فشار بدين و تمام است
عكس اون كليد را مي زارم در ضمن بدونين كليد روبه شما نيست بلكه پشت به شماست
يه عكس هم ازيه هد كانن مي زارم چون تقريبا هم شكل هستن و ياد آوري ميكنم كه هد را نمي تونين ببينين فقط بدونين جايي كه كارتريج ها راگذاشتين زيرش هد قرارداره
و باز يادآوري تانك ريستورنداره بلكه ريستور در ادامه لوله هاي (مثله شلنگ سرم) تانك روي كارتريج قرار داره
درضمن از عكساتون متوجه شدم كه جوهر ها داخل شيلنگ ها خالي شدن بايد آنها پر باشند
چون تايپ فارسي من خوب نيست و 20 دقيقه طول كشيد اينها را نوشتم اگر خواستن با من تماس بگيرين تا راهنمايي تون كنم 09122617363 فرهاد سرودي
-
سلام
تجربه ای که من تو ۳تا برند
HP
Canon
Epson
داشتم اچ پی از همه بهتر و تو شارژ کردن خیلی راحت و قوی بوده...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrshadazizi
تجربه ای که من تو ۳تا برند
HP
Canon
Epson
داشتم اچ پی از همه بهتر و تو شارژ کردن خیلی راحت و قوی بوده...
دوست گرامی شما کدام سری از محصولات کانن و اپسون را تجربه کردین و در مقابل کدام سری از محصول hp قرار دادین
به عنوان مثال در کانن که سیستم مشابه hp دارد کارتریج سری 3 و سری 5 ظرفیتی حدود 22 میل دارد که برای پرینت بیش از 1200 برگ A4 تکست کافی است در اچ پی هم این نمونه وجود دارد ؟
و مقدار پرینت شما در ماه چقدر بوده ؟ چون کارتریجهای hp معمولا کم ظرفیت هستن و هد ضعیفتری دارند چون هد همراه جوهر یکبار مصر ف است
-
سلام
من یک پرینتر epson T50 دارم همراه با تانک. من نمیتونم عکس سیاه و سفید باهاش چاپ کنم؟
تمام عکس ها با ته زمینه آبی چاپ میشن حتی عکس های سیاه و سفید! از گزینه مونوکروم و grayscal هم استفاده می کنم ولی فرقی نمی کنه؟ چطور میتونم این نقص رو بر طرف کنم؟
-
راهنمايي براي خريد پرينتر آ3
سلام
قصد خريد يك پرينتر قطع A3 دارم كه قابليت نصب كارتريج حجيم داشته باشه.
هدف هم چاپ اوراق غير از عكسه (نقشه و كاتالوگ و ....) و حجم كار هم تقريباً 10-15 برگ در روز.
ممنون ميشم دوستان تجربياتشون رو به اشتراك بگذارند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ARA-RF
سلام
من یک پرینتر epson T50 دارم همراه با تانک. من نمیتونم عکس سیاه و سفید باهاش چاپ کنم؟
تمام عکس ها با ته زمینه آبی چاپ میشن حتی عکس های سیاه و سفید! از گزینه مونوکروم و grayscal هم استفاده می کنم ولی فرقی نمی کنه؟ چطور میتونم این نقص رو بر طرف کنم؟
سلام
کسی نمی تونه راهنمایی کنه؟
-
در مورد خرید پرینتر جوهر افشان همراه با تانک جوهر کسی می تونه راهنمایی کنه که
چه مدلی رو بگیرم ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ARA-RF
سلام
کسی نمی تونه راهنمایی کنه؟
یک راه ساده اگر از فتوشاپ استفاده میکنید چون تقریبا تمام رنگهای شارژی این مشکل را دارن
اول یک پرینت بگیرین و با مانیتور مقایسه کنید با color balance عکس مونیتور را همرنگ با عکس چاپ شده کنید فرضا 5 تا به سمت cyan و 8 تا به سمت blue اضافه می کنید بعد به حالت قبل از تنظیم بر می گردیم و از ابتدا شروع می کنیم حال به صورت معکوس عمل می کنیم 5 تا به سمت مخالف cyan یعنی red اضافه می کنیم و 8 تا به سمت مخالف blue یعنی yellow اضافه می کنیم و چاپ می کنیم با چند بار آزمایش به نتیجه می رسیم البته حتما روشنایی و کنتراست را هم کنترل کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alie
چه مدلی رو بگیرم ؟
به نظرم اپسون اگر بتونی سری R را پیدا کنید درد سر کمتری داره R290-295-270
حتی اگر دسته دوم باشد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alie
چه مدلی رو بگیرم ؟
البته شما نگفتید برای چه کاری پرینتر رو میخواید ولی در حال حاضر تو بازار epson t50 بهترین گزینه هست البته فکر کنم اگه بگردی canon ip4700 هم گیرت بیاد ولی من با کنون تجربه شخصی نداشتم ولی چند تا از همکارها داشتند گفتن خوبه کیفیتش از epson بالاتره قیمتش هم پایینتره t50 هست ولی من epson r290 خودم دارم بالای 10000 تا برگ تمام رنگی باهاش چاپ کردم هیچ مشکلی نداشته و مثل روز اول کار میکنه برای هر کی هم گرفتم کاملا راضی بوده t50 فرقی با r290 نداره
تانک و جوهر هم فقط مارک wwm بگیر
موفق باشید
-
سلام عرض شد.راستش من میخوام یه epson r290 برای چاپ عکسام بگیرم...عکسای این پرینترا از لحاظ دوام و حفظ رنگ چه فرقی با چاپ آتلیه داره و اینکه اگه ممکن باشه قیمت تقریبی کارتریج و کاغذ عکس رو بگید....شرمنده این همه پرسیدما