تمامی کاربرانی که با امور مرتبط با چاپ رایانه ای و کار با انواع چاپگر های کوچک و بزرگ رنگی و سیاه سفید لیزری و جوهر افشان سر و کار دارند، حتما بیشترین نگرانی آنها صرف بیش از اندازه جوهر چاپگر و در نتیجه گرانتر تمام شدن اثر حاصل چه برای خود چه برای مشتریان است. این داستان هنگام استفاده از چاپگر های رنگی مخصوصا جوهر افشان به اوج خود می رسد و بیش از پیش نیاز به صرفه جویی در مصرف جوهرحس می شود !
InkSaver 2.0 نام نرم افزاری قدرتمند و بسيار مفيد برای افرادی که به چاپگرها، بخصوص چاپگررنگی مجهز هستند ميباشد که به خوبی امکان کنترل و مدیریت میزان مصرف جوهر را می دهد و با محدودیت هایی که اعمال می نماید امکان داشتن بالاتر بازده از مصرف جوهر را به کاربران می دهد و موجب طولانی عمر مصرفی کارتریج های جوهر شما می شود.بنا به ادعا های وب سایت سازنده ی نرم افزار صرفه جویی تا حد 75 درصدی در هزینه و جوهر از قابلیت های قدرتمند و چشمگیر این نرم افزار است!
برخی از ویژگی های خوب نرم افزار InkSaver 2.0 :
- تنظیم بسیار ساده برای بهینه سازی مصرف جوهر و صرفه جویی در آن.
- صرفه جویی در هزینه که عمر کارتریج شما را بالا برده و حتی به 4 برابر می رساند.
- کیفیتی بالاتر و بهتر از حالت رایج Draft که اکثر افراد برای صرف کمتر جوهر آن را انتخاب کرده و کیفیت را تا حد بالایی پایین می آورند!
- قابلیت تخمین میزان جوهر و هزینه مصرفی صرفه جویی شده شما.
- سازگاری با اکثر مارک های راتیج و مطرح پرینتر مانند HP®, EPSON®, Canon®, Lexmark® و ....
- سازگاری برای کار با چندین پرینتر به طور همزمان به صورت parallel, USB و TCP/IP و ....
(به نقل از www.kamyabonline.com)
------------------------------------------------------------------
کسی از دوستان تا به حال با این نرم افزار کار کرده.من خودم پرینتر ندارم وگرنه امتحانش می کردم.
لطفا یکی از پرینتر داران! این نرم افزار را از نظر کیفیت رنگ و تاثیر آن بر عکس چاپ شده تست کند.
فکر می کنم به درد خیلی ها می خوره!