پاسخ: مشاركت در خرید دستگاه كالیبره كردن مانیتور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sibsabz
خوب بهترین دستگاهها eyeone است که قیمتش سر به فلک می گذارد.
نمونه ای هم که شما انتخاب کرده اید نمونه خوبی است دستگاه اسپایدر را هم اگر اشتباه نکنم تا سال پیش نماینده پنتون در ایران میفروخت ولی با قیمت بالا اگر اشتباه نکنم حدود 400
ولی به نظر من همین که شما انتخاب کرده اید هم خیلی خوب است.
نکته مهم دیگر هم طریقه استفاده است که هنگام خرید ( چه تکی چه شریکی ) حتما ازشان پرسید و خوب یاد بگیرید.
یک نکته ای هم که خودم هنگام استفاده از یک eyeone قرضی خیلی برایم جای سوال بود این بود که هنگامی که داریم مانیتور یا پرینتر را کالیبره میکنیم پروفایل قبلی ( در حال استفاده ) باید چه پروفایلی باشد ؟ آیا پروفایل دیفالت یا ؟؟
با سلام، خسته نباشید آقای برهانی
شماره و آدرس نمایندگی پنتون رو دارید به من هم بدید؟ هرچند دیروز از ارومیه تماس گرفتم شما رو خواستم. همکارتون گفتند که تشریف ندارید و شماره من رو هم گرفتند که شما تماس بگیرید.
به هر حال اگه در خرید این دستگاه یعنی (Spyder Pro 2) چه در ایران و چه در خارج ممنونتون می شم.
پاسخ: مشاركت در خرید دستگاه كالیبره كردن مانیتور
نقل قول:
که هنگامی که داریم مانیتور یا پرینتر را کالیبره میکنیم پروفایل قبلی ( در حال استفاده ) باید چه پروفایلی باشد ؟ آیا پروفایل دیفالت یا ؟؟
اولا پروفایل کردن با کالیبره کردن متفاوت است. کالیبره کردن یعنی تنظیم کردن یک وسیله در یک حالت استاندارد تا بتواند بهترین کارایی را داشته باشد. مثلا تنظیم کردن دمای رنگ و گاما مانیتور و یا در پرینتر Nozzel Check و تنظیم هد ( که توسط نرم افزار پرینتر صورت میگیرد)
اما پروفایل کردن یا تولید پروفایل: پس از کالیبره کردن، باید قابلیتهای دستگاه کالیبره شده، بررسی شود و این بررسی به صورت یک فایل پروفایل ICC ذخیره شود. سیستم با داشتن این پروفایل میتواند نمایش، تولید و تبدیل رنگها را با دقت و به درستی انجام دهد. در مورد مانیتور ابتدا کالیبراسیون انجام می شود( تنظیم دمای رنگ و ...) و سپس نرم افزار رنگهای خاص را نمایش میدهد تا سنسور رنگها را شناسایی و با استاندارد خود مقایسه نماید. نتیجه این بررسی به صورت فایل پروفایل در سیستم ذخیره میشود. این دو مرحله عملا با یکدیگر انجام میشود و به همین دلیل است که این دو اصطلاح را گاه به جای یکدیگر به کار میبریم.
بنابراین پروفایل قبلی در این پروسه عملا حذف میشود زیرا دیگر به آن پیش تنظیم ها کاری نداریم. اما اگر به جز پروفایل Default ویندوز sٔRGB مورد دیگری در ویندوز ست شده باشد، بهتر است آنرا حذف ویا روی default بگذاریم.
مساله مهم دیگر فهم این مطلب است که اساسا در یک سیستم Color Managed آنچه که باعث ثبوت رنگها از دوربین تا مانیتور و پرینتر میشود، تبدیل صحیح از یک سیستم به سیستم دیگر است. یعنی شما با رعایت قوانین، کالیبره کردن و پروفایل کردن دستگاهها، کل سیستم را مجبور میکنید تا هنگام عبور از مانیتور به پرینتر، علیرغم تفاوت فراوان ذاتیشان، رنگها آنقدر ثابت بمانند که حداقل چشم ما تفاوتی احساس نکند. و این میسر نیست مگر با Rendering intent که نحوه تبدیل را کنترل میکند. انواع الگوریتمهای تبدیل در فتوشاپ و لایت روم در اختیار کاربر است که بسته به نوع خروجی میتوان نوع مناسب را انتخاب کرد. همانگونه که در کارگاه هم گفته شد، به طور خلاصه، تبدیل Relative colorimetric کاربرد بیشتری دارد بخصوص اگر دقت رنگ اهمیت و اولویت بیشتری داشته باشد. در واقع این الگوریتمها هستند که تصمیم میگیرند که وقتی gamut دو دستگاه( مانیتور و پرینتر) تفاوت دارند، چگونه رنگها را تبدیل کند تا کمترین اختلال ایجاد گردد.