کامبیز رحمانی
My Photoblog
من سه سالي هست كه چاپهاي نگاتيو، اسلايد و ديجيتالم رو براي ايشون مي برم و در اكثر مواقع از نتيجه كار بسيار راضي بودم.
بسياري از عكاسان حرفه اي با اين لابراتوار كار مي كنن (چند تاشون رو شخصا مي شناسم)
به هر حال، بهتره خودتون امتحان كنيد و بگيد كه از اعضاء سايت هستيد و معرفي شده ايد.
فعلا...
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
آقا يعني تو اين فروم همه ي عزيزان چاپ عكس هاشون رو به لابراتوار آريا سفارش مي دن!؟
خیر من با لابراتوار روز هم کار می کنم که کیفیت کارشان را تا حد زیادی می پسندم ...آقا يعني تو اين فروم همه ي عزيزان چاپ عكس هاشون رو به لابراتوار آريا سفارش مي دن!؟
عليرضا بهمن آباديNikon D50Nikkor 18-55 f/3.5-5.6G ED + Nikkor 18-200 f/3.5-5.6G IF-ED VR + Sigma 70-300 f/4-5.6 Apo DG
Speedlight SB800 Case Logic SLRC3
عرض ادب
بفرمایید کدام منطقه از تهران هستید تا نزدیکترین و بهترین لابراتوار را به شما معرفی کنم.
کسی به من گفت که در میدان انقلاب هم لابراتوار خوبی هست کسی ادرس یا اسمیازش داره ؟
با درود
من غرب تهرانم ، اما فكر كنم براي كار خوب ارزش داره تا هرجا كه باشه بريم. ضمناً اين حق لابراتوار هاي خوبه كه كساني كه به آنها مراجعه ميكنن براشون تبليغ مثبت كنند.
البته من قبلاً آدرسي كه براي خريد شاسي داديد رو از پست هاي ديگه ياداشت كردم و احتمالاً هفته آينده مي خوام برم خريد كنم ( از اين بابت متشكرم)
درود بر همگی
من میخوام یک بروشور چاپ کنم که در قطع ۵۰ در ۱۸ هست آیا لابراتوار آریا میتونه اینکار رو انجام بده و یا اینکه کار اونجا فقط چاپ عکس هست ؟
در این مورد از چند تا فوق حرفهای سوال کردم و اونها لابراتوار آقای جمشیدیان رو که الآن اسمش یادم نیست رو معرفی کردن. متاسفانه بخاطر یکسری مسایل آدرس و شماره لابراتوار روگم کردم و دیگه ندارم اگر آدرس ایشون رو هم کسی داره اینجا بزاره ممنون میشم.
با سپاس
شیوایی سخن ، پاسداري از ميراث كهن
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson