(پرینتر اپسون) تانک یا جوهر مادیران؟مسئله این است!
سلام
امروز رفتم پاساژ رضا یه دونه epson C91 بخرم،میگفت 55000 تومان.بعد که بهش گفتم 4 تا کارتریج مادیران بده،بهم گفت مادیران نخر اگر مادیران بخوای هر کارتریجش 5500 سر جمع 22000 تومن میشه و 60 تا 70 تا برگ هم بیشتر برات چاپ نمیکنه ولی اگه تانک بخری هر کدومش 7000 تومان که با پول جوهرش میشه 55000 تومان و 1200 تا 1500 برگ برات چاپ می کنه.(این طوری که اونا گفتن از لحاظ اقتصادی تانک به صرفه تره).
من هم ازش پرسیدم اگه تانک بذارم گارانتی پرینتر(مادیران) کنسل نمیشه و به هد پرینتر آسیب نمیرسونه؟ با قاطعیت گفت:نه!پرینترت هیچی نمیشه!گارانتی رو هم نمیفهمن که چه جوهری به کار بردی که بخواد کنسل شه!
باز من به اون فروشنده اعتماد نکردم و گفتم اول بیام از شما بپرسم که این چیزی که فروشنده گفت درسته یا نه؟
یعنی تانک بخرم یا جوهر خود مادیران رو؟
(یه چیز دیگه ای هم که فروشنده گفت این بود که اگه تانک بذاری جوهرش دیرتر خشک میشه تا اینکه بخوای جوهر مادیران بذاری)
با سپاس
پاسخ: (پرینتر اپسون) تانک یا جوهر مادیران؟مسئله این است!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahram_shapaloot
سلام
امروز رفتم پاساژ رضا یه دونه epson C91 بخرم،میگفت 55000 تومان.بعد که بهش گفتم 4 تا کارتریج مادیران بده،بهم گفت مادیران نخر اگر مادیران بخوای هر کارتریجش 5500 سر جمع 22000 تومن میشه و 60 تا 70 تا برگ هم بیشتر برات چاپ نمیکنه ولی اگه تانک بخری هر کدومش 7000 تومان که با پول جوهرش میشه 55000 تومان و 1200 تا 1500 برگ برات چاپ می کنه.(این طوری که اونا گفتن از لحاظ اقتصادی تانک به صرفه تره).
من هم ازش پرسیدم اگه تانک بذارم گارانتی پرینتر(مادیران) کنسل نمیشه و به هد پرینتر آسیب نمیرسونه؟ با قاطعیت گفت:نه!پرینترت هیچی نمیشه!گارانتی رو هم نمیفهمن که چه جوهری به کار بردی که بخواد کنسل شه!
باز من به اون فروشنده اعتماد نکردم و گفتم اول بیام از شما بپرسم که این چیزی که فروشنده گفت درسته یا نه؟
یعنی تانک بخرم یا جوهر خود مادیران رو؟
(یه چیز دیگه ای هم که فروشنده گفت این بود که اگه تانک بذاری جوهرش دیرتر خشک میشه تا اینکه بخوای جوهر مادیران بذاری)
با سپاس
دوست عزیز شما اگه تعداد چاپتون بالا هست حتما از تانک استفاده کنید اما متوجه نشدم تانک دونه ای نیست که یک پک هست دونه ای قیمت نمی دن !!!
جوهرش هم 4500 هست هر 100 سی سی گرون قیمت داده فروشنده
در مورد گارانتی عرض کنم که تانک را اگه خوب نصب کنید اگه پرینتر به مشکل بخوره میشه دوباره در را جا زد و تانک را برداشت و یه ست کارتریج چید توش و فرستاد گارانتی !!
اما یه چیزی را توجه داشته باشید معمولا پرینتر های اپسون به مشکل نمی خورن تا عمر خودشون را بکنن تکو توک مشکل براشون پیش میاد اما میتونید 99 درصد مطمئن باشید با گذاشتن تانک شما تا حد ممکن از پرینتر کار میکشید
(در ضمن کلا مادیران خیلی باهاش تر هست از یوزر هاش خودشون میدونن دلیل فروش خوب پرینتر های اپسون چیه و کلا گارانتیشون حرفه :::big grin2::: پرینتر اگه به مشکل خورد با گرفتن هزینه مشکل را حل میکنن )
اگه مصرف بالایی دارین حتما تانک بخرید از نظر اقتصادی به صرفه تره
در مورد دیرتر خشک شدن جوهر هم فکر نمی کنم حرف فروشنده درست باشه
شما میدونید پک تانک که 4 تا رنگ بخوره حدودا چنده؟ من فکر کنم منظورش این بوده که 28000 تومان خود تانک (که چون 4 تا رنگ داره مثلا هر یه جای رنگش 7000 تومان) و جوهر رو هم گفته 27000 تومان.این 100 سی سی که شما گفتید حدودا چند تا عکس رنگی روی کاغذ A4 چاپ میکنه؟(شاید فروشنده منظورش این بوده که: 27000 تومان بابت جوهر=1500 چاپ رنگی روی A4)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ajjadesa
اما متوجه نشدم تانک دونه ای نیست که یک پک هست دونه ای قیمت نمی دن !!!
سلام؛
منظور فروشنده مخزنهايي است به شكل كارتريج از جنس پلاستيك كه هر كدام به صورت جداگانه داراي چيپ هستند و بدون نياز به باز شدن از روي چاپگر و از طريق سرنگ از محفظه هايي كه در بالاي آنها تعبيه شده است، شارژ ميشوند. من حدود 1 سال و نيم است از اين نوع كارتريجها استفاده ميكنم (بر روي R270) و تابحال مشكل خاصي نداشته ام.
سلام/من از كارتريجها ماديران استفاده ميكردم و در عرض دو سال حتي يكبار هم مجبور به استفاده از هدكلين نشدم با اينكه ميشد سه ماه يا بيشتر از پرينتر استفاده نميكردم و هر بار كه استفاده ميكردم هم يك يا دو شيت A4 ميگرفتم. تا اينكه به سرم زد بيشتر پرينت بگيرم و رفتم و تانك InkTak خريدم پرينترم اپسون R300 است. با اينكه الان حداقل هر دو روز يكبار در سايزهاي مختلف پرينت ميگيرم، شايد مجبور به استفاده دايم از هد كلين هستم بعضي روزها تا 4 يا 5 مرتبه. لطفاً راهنمايي كنيد مشكل از نوع جوهر است؟ اگر تجربه اي از نوع جوهري داري كه مشكلي با آن نداشته ايد لطفاً بفرماييد. در جايي خواندم كه R300 از جوهر هاي Dye Base استفاده ميكند. لطفاً فرق آن با Pigment Base و اينكه آيا مارك مورد استفاده من از كدام نوع است را نيز بفرماييد . ضمناً اين سوال به نوعي پاسخ دوستمان هم هست.
با تشكر فراوان
با سلام خدمت اساتید
دوستان من پرینترمEPSON مدلِ C67 هست آیا میتونم براش تانک بگیرم اصلا" برای این مدل تانک وجود داره؟
اگه جواب سؤالا مثبت هست ممنون میشم آدرس یا تلفن جایی که میفروشن رو برام بذارین.
پ.ن:پیشاپیش ممنون :::love2:::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
keykavous
سلام/من از كارتريجها ماديران استفاده ميكردم و در عرض دو سال حتي يكبار هم مجبور به استفاده از هدكلين نشدم با اينكه ميشد سه ماه يا بيشتر از پرينتر استفاده نميكردم و هر بار كه استفاده ميكردم هم يك يا دو شيت A4 ميگرفتم. تا اينكه به سرم زد بيشتر پرينت بگيرم و رفتم و تانك InkTak خريدم پرينترم اپسون R300 است. با اينكه الان حداقل هر دو روز يكبار در سايزهاي مختلف پرينت ميگيرم، شايد مجبور به استفاده دايم از هد كلين هستم بعضي روزها تا 4 يا 5 مرتبه. لطفاً راهنمايي كنيد مشكل از نوع جوهر است؟ اگر تجربه اي از نوع جوهري داري كه مشكلي با آن نداشته ايد لطفاً بفرماييد. در جايي خواندم كه R300 از جوهر هاي Dye Base استفاده ميكند. لطفاً فرق آن با Pigment Base و اينكه آيا مارك مورد استفاده من از كدام نوع است را نيز بفرماييد . ضمناً اين سوال به نوعي پاسخ دوستمان هم هست.
با تشكر فراوان
سلام
من خودم r290 دارم و اوایل همین مشکل رو داشتم البته با شدت بیشتری که با هد کلین هم بر طرف نمیشد.البته این خاصیت مخزن (تانک )جوهر هست.من مجبور میشدم از حلال استفاده کنم که استفاده زیاد از حلال ممکن بود به برد آسیب برسونه. بعد از تحقیق وسیع و اصرار زیاد (در حد گیر سه پیچ) به شرکت وارد کننده مخزن و جوهر inktek و اصرار زیاد اونها به شرکت تولید کننده یعنی inktek کره یه جوهر مخصوص r290 که رقیق تر از جوهرهای قبلیه براشون فرستادند و منم تهیه کردم و الان مشکلم خیلی کم شده.البته بگم هد کلین یکی از اجزای لا ینفک مخزن هست .یه تنضیمات نرم افزاری هم داره که سرعت پرینت رو پایین میذاره ولی از گرفتگی هد تا حد چشمگیری جلو گیری میکنه که اگه خواستی میگم .حالا اگه دوست داشتی راجع به پرینتر شما هم تحقیق کنم.
در ضمن من در مورد r290 و مخزن اطلاعات زیادی دارم که میتونم در اختیارتون بذارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen57
سلام
من خودم r290 دارم و اوایل همین مشکل رو داشتم البته با شدت بیشتری که با هد کلین هم بر طرف نمیشد.البته این خاصیت مخزن (تانک )جوهر هست.من مجبور میشدم از حلال استفاده کنم که استفاده زیاد از حلال ممکن بود به برد آسیب برسونه. بعد از تحقیق وسیع و اصرار زیاد (در حد گیر سه پیچ) به شرکت وارد کننده مخزن و جوهر inktek و اصرار زیاد اونها به شرکت تولید کننده یعنی inktek کره یه جوهر مخصوص r290 که رقیق تر از جوهرهای قبلیه براشون فرستادند و منم تهیه کردم و الان مشکلم خیلی کم شده.البته بگم هد کلین یکی از اجزای لا ینفک مخزن هست .یه تنضیمات نرم افزاری هم داره که سرعت پرینت رو پایین میذاره ولی از گرفتگی هد تا حد چشمگیری جلو گیری میکنه که اگه خواستی میگم .حالا اگه دوست داشتی راجع به پرینتر شما هم تحقیق کنم.
با سلام و تشكر از پاسخ شما. در واقع مشكل من با راهنمايي يكي از دوستان حل شد. بد نيست شما هم مطالعه فرماييد http://www.akkasee.com/forum/member.php?u=11036
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsanslipknot
با سلام خدمت اساتید
دوستان من پرینترمEPSON مدلِ C67 هست آیا میتونم براش تانک بگیرم اصلا" برای این مدل تانک وجود داره؟
اگه جواب سؤالا مثبت هست ممنون میشم آدرس یا تلفن جایی که میفروشن رو برام بذارین.
پ.ن:پیشاپیش ممنون :::love2:::
هرچي پرينتر ارزونتر باشه هزينه شم بالاتره مدلهاي بالاتروگرونتر تانك دارن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen57
سلام
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
در مورد این تنظیمات نرم افزاری می شه توضیحی بدید؟
متشکرم
براي پرينتر هايي مثل 1290كه جفت كارتريجشون 7تومنه لزومي نداره و اصلا تانكي هم نداره چون قيمت كارتريج همه چي رو توجيه ميكنه
براي پرينتر هايي مثل r1800كه 8تا كارتريج داره با ماديران 50تومن بايد بديد كه 10برگ a4 چاپ كنيد و در شرايط ويژه بيشتر از 10 سال دووم نداره و رنگهاشون يكي پس از ديگري از بين ميرن
در حاليكه با يه تانك 100تومني 300برگ رو ميشه چاپ كرد
از لحاظ كيفيت و ماندگاري هردو مشابه هستند به شرطي كه جوهر معتبر الماني و كره اي بگيريد
ولي هردوشون از لحاظ دوام وماندگاري يك دهم جوهر اصلي هم نيستند
اينم در نظر داشته باشيد كه تانك دردسرهاي خاص خودشو داره ويه تاپيك بايد براي اون بزنيد
با سلام و درود
ببینید دوستان مخزنی کردن پرینتر هم به کیفیت عکس لطمه می زند و هم به خود دستگاه و دردسر هم زیاد داره نه این که کاتریج هم اصلا دردسر نداشته باشه ولی اصولی تر و بهتره
نمی دونم مخزن رو برای چه کاری می خواهید اما اگر برای عکس پرسنلی استفاده می برید و اگر از قیمت اتحادیه بهره می برید بهترین کارنریج و کاغذ را استفاده کنید چرا که کیفیت همیشه بر کمیت مقدم است..
والسلام
استفاده از مخزن وكارتريج ماديران به هيچ عنوان واسه آتيه توصيه نمي كنم
چون عمر عكس ودوامش تا حد زيادي پايين مياد جوهر ماديران هم كه بدتر
وقتي هزينه يه 20در25با كارتريج اصل 4تومنه وشما 15هزار تومن در مقابلش ميگريد چه لزومي داره اين هزينه رو به هزار تومن تقليل بديد و عكسي كه 3 ت4سال عمر نمي كنه رو به مشتري بديد.
من روي جواز كسب يه مغازه دار عكسشو ديدم كه به مرورجوهرش در مقابل نور پاك شده بود اين واقعا يه فاجعه هست براي اون عكاسي كه اينو چاپ كرده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
keykavous
اقا اين لينک رو شما کليک کنيد اگه تونستيد راهنمايي پيدا کنيد يه خبر هم به ما بدهيد
با تشکر
در زير هد پرينتر R290 البته من R295 دارم يک چيزي سياه رنگ هست که مثل يک توري هست اش اين کارش چيه
و اقا مي شه تميزش کرد مي شه خارج اش کردم و تر و تميزش کرد
من فکر مي کنم اين کارش همون هد کلين هست اش
اين هد کلين وقتي انجام مي شه اون پايين زير هد چه اتفاقي مي افته؟ جوهري اضافي چيزي اون زير انباشه مي شه ؟
پرينتر نياز به سرويس هم داره مثلا منالان چهار ماه هست خريداري کردم؟
روغن کاري چي؟
امکانش هست خودمون با اين که کار مي کنه از الان بهينه نگرش دارم و تر و تميزش کنيم که هيچگاه با مشکلات بزرگ مواجه نشيم و هميشه بهترين حالت کار کنه؟
يه راهنمايي کامل بفرمائيد ممنون مي شم
با تشکر
سلام خوبی
ببخشید من یهR290 دارم ولی چراغ وسطیش روشنه بردم که تعمیر کنم گفتن تعمیر نمیشه آیا راهی داره
رسیتم کردم از تانکم استفاده میکنم بیرون هم آوردم