با سلام
کجا میتونم عکس رو با ابعاد حدود 100*150 با کیفیت عالی چاپ کنم؟ لطفا PM بزارید. با تشکر
با سلام
کجا میتونم عکس رو با ابعاد حدود 100*150 با کیفیت عالی چاپ کنم؟ لطفا PM بزارید. با تشکر
ساکت که ميماني ميگذارند به حساب جواب نداشتنت !!مهدی مرادی
عمرا بفهمند داري جان ميکني تا "حرمت ها" را نگه داري....!!.
به اين بخش مراجعه كنيد دوستان در خدمت شما خواهند بود .
http://print.akkasee.com/
==========
علي چاوشي
سلام دوست عزیز
حقیقتش من سرویس آنلاین سایت عکاسی را یکبار تست کردم ، با توجه سهولت پرداخت و ارسال آنلاین عکس گزینه خیلی مناسبی برای من بود ، اما از کیفیت عکس چاپ شده اصلا راضی نبودم ! ( البته شاید مشکل از فایل من بوده اما همان فایل را جایی دگیر تست گرفتم و نتیجه خوبی داد )
تجربه دیگر اینکه برای اکسپو عکس پارسال یک عکس در ابعاد 1.5 متر در 70 سانتی متر چاپ کردم در محلی به اسم خانه تبلیغات فروردین ( یا اسمی شبیه به این ) در خیابان بهار شیراز در شرکتی همجوار مرکز تجهیزات عکاسی حرفه ای.
از کیفیت کار چاپ شده که بعد از چاپ روی شاسی زدند در حد خودم راضی هستم .
اینا تجربه شخصی من بود و دلیلی بر صحت و همیشگی بودنش نیست
ویرایش توسط FARIDSANI : Saturday 18 July 2009 در ساعت 22:20
با تشکر از پاسخ دوستان -
نوع کاغذ در اولویت نیست - جایی که بتونه عرض بالای 1 متر رو با DPI بالا چاپ کنه.
دوست عزیز ، در شهرستان اردبیل یه شرکتی هستش که با دستگاههای فوجی تا عرض 110 سانتی متر و طول دلخواه ، عکس چاپ می کنه. در مورد PPI هم با این طول و عرض گمان نمی کنم بیش از 120 بشه مگه اینکه خود عکس بالاتر از 30 مگاپیکسل باشه تا کیفیت خروجی عالی بشه
در مورد دستگاههای لامبدا و نوریتسو هم تا عرض 76 سانت و طول 4 متر دیده ام ولی بیش از اون رو دوستان ساکن پایتخت می تونن بهتر راهنماییتون کنند
اصغـرمحمـدی