پاسخ: دفترچه راهنمای فارسی Canon Powershot SX20 IS
با سلام به همه دوستان
من تازه یه اس ایکس 20 خریدم .با توجه به اینکه این دوربین شباهت کامل با اس ایکس ده داره دوستان میتونن به تاپیک اس ایکس ده که بیش از سی صفحه شده مراجعه کنن .خیلی راهگشاست .اگر چه امیدوارم اس ایکس 20 طوری بازار رو تسخیر کنه که تاپیکش هم بترکونه .
حالا اگه دوستان اس ایکس بیستی مطلبی دارن که فکر میکنن بدرد میخوره بزارن لطفا
ممنون
پاسخ: SX20 به بازار اومد.
http://web.canon.jp/imaging/firmware-dcp.html
برای آپدیت فریم وار اس ایکس 20 وحتی اس ایکس ده که قدیمی تر هست ، سایت اصلی کانن فریم وار نزاشته . این معنیش اینه که نیازی فعلا نداره . دوستان راهنمایی کنن. ممنونم
17/8/88 از جمهوری با گارانتی افومار 460000.
پاسخ: Canon Powershot SX20 IS
سلام
با توجه به HD شدن فیلمبرداری در SX20 ، لطفا دوستانی که این دوربین رو خریدند نظرشون رو درباره کیفیت فیلمبرداری این دوربین اعلام کنند و در صورت امکان کیفیت اون رو در مقایسه با یک موبایل یا دوربین دیگر بیان کنند، ممنون
فیلمبرداری فوق العاده فوق العاده عالی واصلا قابل قیاس باموبایل یا حتی هندی کم نیست.واقعا فوق الاده هستش
سلام دوستان، من sx20 رو با گارانتی آفومار از مشهد 445 گرفتم (البته به خاطر نمایشگاه دیجیتال مشهد 25 تومن تخفیف داشت، احتمالا تو تهران 470 اینا باید باشه با گارانتی آفومار) فقط دوستانی که با گارانتی آفومار دارن این دوربینو واسه من یه cd اونم ماله دفترچه ها (که فارسی هم داره) بیشتر تو جعبه اش نبود و از cd نرم افزار خبری نیست؟!! حالا من اشتباهی cd رو نگرفتم یا کلا یک cd بیشتر نداره؟!
مرسی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_maf
سلام
با توجه به HD شدن فیلمبرداری در SX20 ، لطفا دوستانی که این دوربین رو خریدند نظرشون رو درباره کیفیت فیلمبرداری این دوربین اعلام کنند و در صورت امکان کیفیت اون رو در مقایسه با یک موبایل یا دوربین دیگر بیان کنند، ممنون
فقط بگم عالیست من دو ماه پیش بجای sx10 مبلغ 480 از جمهوری خریدم فقط بخاطر فیلمبرداری عالیش
مثلا فیلمبرداری در مد سوپر ماکرو از حشرات محشره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
armin
سلام دوستان، من sx20 رو با گارانتی آفومار از مشهد 445 گرفتم (البته به خاطر نمایشگاه دیجیتال مشهد 25 تومن تخفیف داشت، احتمالا تو تهران 470 اینا باید باشه با گارانتی آفومار) فقط دوستانی که با گارانتی آفومار دارن این دوربینو واسه من یه cd اونم ماله دفترچه ها (که فارسی هم داره) بیشتر تو جعبه اش نبود و از cd نرم افزار خبری نیست؟!! حالا من اشتباهی cd رو نگرفتم یا کلا یک cd بیشتر نداره؟!
مرسی
چرا سی دی نرم افزار و کتابچه همراهش دارد. از سایت youtube می توانید unpacking آنرا مشاهده کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
haneef
سلام
کسی از دوستان در مورد فریم وار مطلبی نداره؟ واینکه در مورد اس ایکس 20 چجوری باید عمل کرد.متشکرم