-
Canon Powershot SX20 IS
دوربین جدید از سری SX با نام SX20
جایگزین SX10 با فیلمبرداری HD
http://a.img-dpreview.com/news/0908/...RT-LCD_001.jpg
http://ecx.images-amazon.com/images/...500_AA280_.jpg
کد PHP:
http://www.dpreview.com/news/0908/09081904canonsx20is.asp
جالب اینجاست که قیمت این دوربین در امازون 449$ می باشد
کد PHP:
http://www.amazon.com/gp/product/B002LITT3I?ie=UTF8&tag=photorumors-20&linkCode=as2&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=B002LITT3I
-
پاسخ: SX20 IS
تا قبل از این هم به دلیل نویز بیشتر sx1 خیلیا ترجیح میدادن که قید فیملبرداری HD رو بزنن و SX10 بگیرن . هر چند هنوزم فیلمبرداری SX20 مثل SX1 به صورت 1080p نیست و 720p هست ولی احتمالا بازار بیشتری رو از آن خودش کنه.
-
سلام
میشه به نوعی پروژه تولید SX1 IS را با توجه به آپگرید نشدنش, یک پروژه شکست خورده در کامپکتهای کانن دانست, اینکه دوربینی مثل SX20 IS با مشخصاتی مشابه SX1 با قیمتی حدود نصف قیمت اولیه آن معرفی شود و ...
طبیعتا ً کمتر کسی دیگر حاضر میشود دوربینی مثل SX1 را بخرد, مگر اینکه از آمدن این نورسیده بی خبر باشد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
میشه به نوعی پروژه تولید SX1 IS را با توجه به آپگرید نشدنش, یک پروژه شکست خورده در کامپکتهای کانن دانست, اینکه دوربینی مثل SX20 IS با مشخصاتی مشابه SX1 با قیمتی حدود نصف قیمت اولیه آن معرفی شود و ...
طبیعتا ً کمتر کسی دیگر حاضر میشود دوربینی مثل SX1 را بخرد, مگر اینکه از آمدن این نورسیده بی خبر باشد.
گویا هنوز برای استفاده از سنسور های CMOS در سایز کوچک مورد استفاده کامپکت ها زمان لازمه . در حالی که سنسورهای CMOS در ابعاد بزرگتر مورد استفاده در SLR ها معمولا به عنوان نشانه کمتربودن نویز شناخته میشد اینجا نتیجه عکس بود.
-
سلام
من عکاس حرفه ای نیستم و یه دوربین برای عکسهای خانوادگی می خواستم نظرم به sx1 بود به خاطر فیلمبرداری 1080 حالا که این sx20 اومده آیا فیلمبرداری 720 خوب هست یعنی انتظارهارو برآورده می کنه
و یه سوال دیگه نویزی که توی sx1 میگید فقط در حالت ایزوی بالا مشخص میشه یا نه در تمام عکسهاش حتی حالت اتوماتیک هم این نویز مشخصه
با تشکر
-
-
سلام
تو سایت کانن برای SX10 سه سطح کیفیت تصویر (N,F,SF) جزء تنظیمات قابل انتخاب دوربین معرفی شده و گفته شده که در بهترین کیفیت (SF) عکس ها حجمی بیش از 4 مگابایت خواهند داشت اما برای SX20 تنها دو سطح N و F معرفی شده و عکس ها در بهترین کیفیت (F) فقط 3 مگابایت حجم دارند. با توجه به اینکه این دوربین جدید 12 مگاپیکسلی است پس چرا حجم عکس ها کاهش یافته است ؟؟!
-
مقایسه نویز این دوربین با دوربین پاناسونیک Fz38 در سایت Cameralabs :
کد PHP:
http://www.cameralabs.com/reviews/Canon_PowerShot_SX20_IS/noise.shtml
مقایسه نمونه ویدئوهای این دو دوربین
کد PHP:
http://www.cameralabs.com/reviews/Canon_PowerShot_SX20_IS/video_review.shtml
-
تفاوت های SX20 با SX10
1- سنسور 12 مگاپیکسلی (سایز سنسور تغییری نکرده است 1/2.3)
2- فیلمبرداری HD 720p
3- کاهش زمان بازیابی فلاش از 12 ثانیه به کمتر از7 ثانیه در SX20
4- برد فلاش نیز تا حدودی افزایش یافته است
5- کاهش سرعت عکاسی پیاپی از حداکثر 1.4 به 1 فریم در ثانیه در SX20
در ضمن دوربین SX20 با قیمتی حدود 500 هزار تومن در تهران به فروش گذاشته شد البته فکر می کنم این قیمت نسبت به قیمت جهانی این دوربین کمی بالا باشه ولی خوب این دوربین هنوز خیلی جدیده !!!
-
بررسی کامل دوربین SX20 در سایت DigitalCameraReview به همراه نمونه تصاویر این دوربین
کد PHP:
http://www.digitalcamerareview.com/default.asp?newsID=4103
http://www.digitalcamerareview.com/assets/27731.jpg
-
مقایسه دوربین SX20 با SX10 در نور کم بدون فلاش :
کد PHP:
http://www.digitalversus.com/duels.php?ty=1&ma1=1&mo1=850&p1=6182&ma2=1&mo2=649&p2=4503&ph=7#
طبق گفته این سایت این دو دوربین در Mode و ISO های مختلف مورد تست قرار گرفته اند و این عکس ها بهترین نمونه های بدست آمده در نور کم هستند . البته نباید فقط به گفته های یک سایت اکتفا کرد و این دوربین جدید را مورد نقد قرار داد .:think:;
SX10
SX20
-
SX20 به بازار اومد.
برخی از سایت ها دارن از امروز این دوربین رو با قیمت 510 هزار تومان و 470 هزارتومان به فروش می رسونن.
-------------------------------------------------------------------------
برداشت من از مقایسه نمونه عکس ها و ویدئو های این دوربین و پاناسونیک FZ38 در cameralabs:
نویز : تا ایزوی 200 تفاوت مشهودی دیده نمیشه، از ایزوی 400 به بالا، به سختی تفاوت بسیار اندک و نامحسوس به نفع FZ38 دیده میشه ولی این تفاوت در حدی نیست که بخواد عاملی برای تصمیم گیری برای انتخاب بین یکی از این دو دوربین باشه.
ویدئو: تفاوت ویدئوی این دو دوربین کاملا مشهوده ویدئوی SX20 برتری کاملا مشخص و بدیهی نسبت ویدئوی FZ38 داره ، به نظر من ویدئوی FZ38 خیلی ضعیف بود .( نمی دونم اصطلاح فنیش دقیقا چیه) artifact های زیادی تو تصویرش موجود بود. من ویدئو هایی از مثلا ixus 100 هم دیده بودم به نظرم اون هم بهتر از این پاناسونیک بود.
نمی دونم چرا سازندگان دوربین های سوپرزوم اونها رو با سایز سنسور 1/1.6 یا 1/1.7 نمی سازند.
-
چهارشنبه گذشته از جمهوری به قیمت 485 و بیمه ایده ال خریدم و ژاپنی است
نمونه عکسی که گرفتم نیز در لینک زیر می باشد .
http://i38.*******.com/i3gjh0.jpg
اگر سوالی داشتید یا نمونه عکسی خواستید بفرمایید:::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aparsas
چهارشنبه گذشته از جمهوری به قیمت 485 و بیمه ایده ال خریدم و ژاپنی است
نمونه عکسی که گرفتم نیز در لینک زیر می باشد .
http://i38.*******.com/i3gjh0.jpg
اگر سوالی داشتید یا نمونه عکسی خواستید بفرمایید:::happy:::
مبارک باشه
1-اگه ممکنه از يک محل پر کنتراست چند عکس با ايزوهاي مختلف بگيريد که ميزان نويزش مشخص بشه
2- دو تا عکس از يک موضوع دور بگيريد يکي بدون زوم و يکي با زوم 20 برابر تا کيفيتش تو زوم مشخص بشه
با تشکر:::happy:::
-
پاسخ: Canon Powershot SX20 IS
سلام
من قصد خرید sx20is را دارم ولی بین این دوربین با 11 که در راه است گیر افتادم لطفاٌ اساتید فن راهنمایی کنند
2 تا سوال هم داشتم
آیا sx20 و g11 امکان اتصال لنز را دارند
آیا جی 11 آنقدر قابلیت هایش بیشتر از sx20 هست که بشود زوم پر قدرتش را نادیده گرفت.
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaveh000kaveh
سلام
من قصد خرید sx20is را دارم ولی بین این دوربین با 11 که در راه است گیر افتادم لطفاٌ اساتید فن راهنمایی کنند
2 تا سوال هم داشتم
آیا sx20 و g11 امکان اتصال لنز را دارند
آیا جی 11 آنقدر قابلیت هایش بیشتر از sx20 هست که بشود زوم پر قدرتش را نادیده گرفت.
با تشکر
پاسخ شما در مورد G11 و SX20
http://www.akkasee.com/forum/showthr...447#post133447
امکان اتصال لنز را هیچکدام ندارند.
سوالتان در مورد امکانات g11 و زوم SX20 کمی شخصی است و به خودتان و کاربرد و علاقه تان در عکاسی باز میگردد. ممکن است کسی نویز کم را بپرستد، کس دیگری هم نویز بیشتر را برای بدست آوردن زوم بیشتر تحمل کند.
-
سلام
باز هم از مطرح کردن این سوال پوزش میطلبم
من نظرم برای خرید روی sx20 هست خوب طالب دوربین های سوپر زوم هستم
حال میخواهم از اساتید فن بپرسم توی برند نیکن و یا خود کانن چیزی بهتر از این مدل هست
که هم این مقدار زوم اپتیکال داشته باشد و هم نویز کمتری و هم کیفیت عکس بهتری در همه شرایط داشته باشد
خواهش میکنم کامل برایم توضیح دهید تا برای خرید دچار تردید نشوم
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_maf
مقایسه دوربین SX20 با SX10 در نور کم بدون فلاش :
کد PHP:
http://www.digitalversus.com/duels.php?ty=1&ma1=1&mo1=850&p1=6182&ma2=1&mo2=649&p2=4503&ph=7#
طبق گفته این سایت این دو دوربین در Mode و ISO های مختلف مورد تست قرار گرفته اند و این عکس ها بهترین نمونه های بدست آمده در نور کم هستند . البته نباید فقط به گفته های
یک سایت اکتفا کرد و این دوربین جدید را مورد نقد قرار داد .:think:;
SX10
SX20
سلام
من هم مقایسات این دو دوربین را در سایت های مختلف مطالعه کردم به این نتیجه رسیدم که کیفیت عکس های sx10 به مراتب بهتر از sx20 میباشد مثل نمونه ای از مقایسه عکس این دو دوربین در نور کم که دوستمان قرار دادند
واقعاً گیج ککنده است مگر میشه ؟
از اساتید تقاضای کمک فوری دارم
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaveh000kaveh
سلام
من هم مقایسات این دو دوربین را در سایت های مختلف مطالعه کردم به این نتیجه رسیدم که کیفیت عکس های sx10 به مراتب بهتر از sx20 میباشد مثل نمونه ای از مقایسه عکس این دو دوربین در نور کم که دوستمان قرار دادند
واقعاً گیج ککنده است مگر میشه ؟
از اساتید تقاضای کمک فوری دارم
ممنون
ممکن است تا حدی نظر شخصی من باشد اما سایر دوستان هم به احتمال زیاد تایید میکنند. دوربینهای compact هیچکدام در نور کم عملکرد خوبی ندارند. با عکسی که سایزش را پایین آورده باشید هم نمیتوان مقایسه ای انجام داد. به نظر من به خاطر عملکرد در نور کم در انتخابتان تردید نکنید، چرا که هر دو عملکرد بدی خواهند داشت. البته دوربینی مثل G11 یک استثناست که ظاهرا شما به خاطر تله ضعیفش تمایلی برای خریدش ندارید. در نور کم (حتی نور معمولی یک اتاق در شب) اگر نخواهید از فلاش یا سه پایه استفاده کنید باید به سراغ ISO های بالاتر بروید و نویز در این دوربینها در ISO های نه چندان بالا (مثل 400 یا 800) کاملا قابل مشاهده هست و کیفیت عکس رو به شدت تحت تاثیر قرار میده.
به طور کلی، اگر عملکرد مناسبی در نور کم میخواهید باید به سراغ سنسورهای بزرگتر و چگالی پیکسل کمتر باشید. دقیقا به همین دلیل انتظار میرود عملکرد SX10 در نور کم، کمی بهتر از SX20 باشد.
-
دفترچه راهنمای فارسی Canon Powershot SX20 IS
دفترچه راهنمای فارسی Canon Powershot SX20 IS از سایت کنون
کد HTML:
http://files.canon-europe.com/files/soft35167/manual/CUG_PS20is_FA.doc
-
پاسخ: دفترچه راهنمای فارسی Canon Powershot SX20 IS
با سلام به همه دوستان
من تازه یه اس ایکس 20 خریدم .با توجه به اینکه این دوربین شباهت کامل با اس ایکس ده داره دوستان میتونن به تاپیک اس ایکس ده که بیش از سی صفحه شده مراجعه کنن .خیلی راهگشاست .اگر چه امیدوارم اس ایکس 20 طوری بازار رو تسخیر کنه که تاپیکش هم بترکونه .
حالا اگه دوستان اس ایکس بیستی مطلبی دارن که فکر میکنن بدرد میخوره بزارن لطفا
ممنون
-
پاسخ: SX20 به بازار اومد.
http://web.canon.jp/imaging/firmware-dcp.html
برای آپدیت فریم وار اس ایکس 20 وحتی اس ایکس ده که قدیمی تر هست ، سایت اصلی کانن فریم وار نزاشته . این معنیش اینه که نیازی فعلا نداره . دوستان راهنمایی کنن. ممنونم
-
17/8/88 از جمهوری با گارانتی افومار 460000.
-
سلام به دوستان
یک سوال فوری داشتم راهنمایی میخوام
دوربینم canon sx10 هست به دوستم دادم امانت ! به دلیل بی اطلاعی زیر بارون دوربین دستش بوده و فکر میکنم آب رفته تو دوربینم !
کیفیت عکسها افت شدیدی داشته ؟؟؟ نمیدونم مشکل جدی پیش اومده یا نه و باید چیکار کنم مثل قبل بشه...
بچه ها خواش میکنم راهنمایی کنین.
مرسی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
setare su su
سلام به دوستان
یک سوال فوری داشتم راهنمایی میخوام
دوربینم canon sx10 هست به دوستم دادم امانت ! به دلیل بی اطلاعی زیر بارون دوربین دستش بوده و فکر میکنم آب رفته تو دوربینم !
کیفیت عکسها افت شدیدی داشته ؟؟؟ نمیدونم مشکل جدی پیش اومده یا نه و باید چیکار کنم مثل قبل بشه...
بچه ها خواش میکنم راهنمایی کنین.
مرسی
شايد بخار پشت لنز تشكيل شده،در هر صورت دوربين رو روشن نكنيد، باتري رو خارج كنيد و تا چندين ساعت بكجا قرار دهيد.
-
سلام
با توجه به HD شدن فیلمبرداری در SX20 ، لطفا دوستانی که این دوربین رو خریدند نظرشون رو درباره کیفیت فیلمبرداری این دوربین اعلام کنند و در صورت امکان کیفیت اون رو در مقایسه با یک موبایل یا دوربین دیگر بیان کنند، ممنون
-
فیلمبرداری فوق العاده فوق العاده عالی واصلا قابل قیاس باموبایل یا حتی هندی کم نیست.واقعا فوق الاده هستش
-
سلام دوستان، من sx20 رو با گارانتی آفومار از مشهد 445 گرفتم (البته به خاطر نمایشگاه دیجیتال مشهد 25 تومن تخفیف داشت، احتمالا تو تهران 470 اینا باید باشه با گارانتی آفومار) فقط دوستانی که با گارانتی آفومار دارن این دوربینو واسه من یه cd اونم ماله دفترچه ها (که فارسی هم داره) بیشتر تو جعبه اش نبود و از cd نرم افزار خبری نیست؟!! حالا من اشتباهی cd رو نگرفتم یا کلا یک cd بیشتر نداره؟!
مرسی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_maf
سلام
با توجه به HD شدن فیلمبرداری در SX20 ، لطفا دوستانی که این دوربین رو خریدند نظرشون رو درباره کیفیت فیلمبرداری این دوربین اعلام کنند و در صورت امکان کیفیت اون رو در مقایسه با یک موبایل یا دوربین دیگر بیان کنند، ممنون
فقط بگم عالیست من دو ماه پیش بجای sx10 مبلغ 480 از جمهوری خریدم فقط بخاطر فیلمبرداری عالیش
مثلا فیلمبرداری در مد سوپر ماکرو از حشرات محشره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
armin
سلام دوستان، من sx20 رو با گارانتی آفومار از مشهد 445 گرفتم (البته به خاطر نمایشگاه دیجیتال مشهد 25 تومن تخفیف داشت، احتمالا تو تهران 470 اینا باید باشه با گارانتی آفومار) فقط دوستانی که با گارانتی آفومار دارن این دوربینو واسه من یه cd اونم ماله دفترچه ها (که فارسی هم داره) بیشتر تو جعبه اش نبود و از cd نرم افزار خبری نیست؟!! حالا من اشتباهی cd رو نگرفتم یا کلا یک cd بیشتر نداره؟!
مرسی
چرا سی دی نرم افزار و کتابچه همراهش دارد. از سایت youtube می توانید unpacking آنرا مشاهده کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
haneef
سلام
کسی از دوستان در مورد فریم وار مطلبی نداره؟ واینکه در مورد اس ایکس 20 چجوری باید عمل کرد.متشکرم
-
سلام، دوستان من یه مشکل دارم که وقتی با سرعت کم zoom out می کنم دوربین یه صدای قژ قژ کمی داره، حالا می خواستم خواهش کنم دوستانی که sx20 یا sx10 دارن نیگاه کنن ببینن این صداش طبیعیه یا باید فکری کرد اساس؟! (البته تو zoom in هم این صدا رو داره ولی تو zoom out بیشتره و فقط هم وقتی آهسته زوم می کنم صدا رو داره)
-
درود بردوستان
من گیج شدم کمکم کنید:confused:
می خواهم یک دوربین SLR Like بخرم. یکی گفت sx20 را پیشنهاد داد خوشم اومد
نوشته های شما را خواندم شک کردم بیشتر به خاطر نویز زیادش. اونهایی که این دوربین را دارند راضی هستند؟
یا میتونید یک دوربین بهتر بهم معرفی کنید ؟
سپاس
-
بستگی داره منظورتون از نویز زیاد چی باشه؟ اگر مثلا منظورتون این هست که در ایزوی 800 نویزش عکس روخراب میکنه، تقریبا همه SLR-Like ها کم و بیش همینطور هستند. اگر دنبال نویز کم هستید، یک قاعده کلی میگه که باید به سمت دوربینهایی برید که Photodiode هاشون بزرگتره، به عبارت دیگه چگالی پیکسلشون کمتره، که مساوی هست با سنسور بزرگتر و مگاپیکسل کمتر.
برای اینکه دوستان دوربین پیشنهاد بدن، باید لطف کنید و بخشی از نیازمندیهاتون و همچنین سقف هزینه ای که میخواید بکنید رو بگید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behi
درود بردوستان
نوشته های شما را خواندم شک کردم بیشتر به خاطر نویز زیادش. اونهایی که این دوربین را دارند راضی هستند؟
سپاس
سلام، بررسي اين دوربين و مقايسه با دوربينهاي ديگر در اين تاپيك انجام شده، سوال درباره انتخاب Slr-Like ها را در اين قسمت مطرح كنيد:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=7122
-
سلام
من امروز از مشهد sx20 رو با گارانتی آفومار خریدم مال منم cd نرم افزار نداره فقط cd راهنما همراش هست !!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_maf
سلام
من امروز از مشهد sx20 رو با گارانتی آفومار خریدم مال منم cd نرم افزار نداره فقط cd راهنما همراش هست !!
من که رفتم ، قبول نمی کرد می گفت همون یک cd توش نزم افزار داره!! واسش تو لپ تاپ گذاشتم بعد دوزاریش افتاد یه cd بهم داد گفت رایت بزن از روش اصلشو بم بده منم یه رایت زدم! گفتم چه طوره این cd رو داری؟! گفت بعضیا cd نرم افزار داره بعضیا cd دفترچه!! فکر کنم تقصیر خود کنونه چون تو اون پک مال خاورمیانه نوشته دو تا cd مجزا هست اما تو بسته یک cd بیشتر نیست (حالا یا دفترچه است یا نرم افزاره!!) ورژن نرم افزارشم V50.0 است.
راستی دوربین شما هم موقع زوم out با سرعت کم (مخصوصا در حین فیلم برداری) یه صدای کمی مثل چرخش فنر رو نداره؟! من تعجب کردم چون می گفت اند کاملا موتورش بی صدا است اما مال من صداش کاملا تو فیلم ضبط می شه! ضمنا این صدا رو فقط موقع زوم out با سرعت کم داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
armin
من که رفتم ، قبول نمی کرد می گفت همون یک cd توش نزم افزار داره!! واسش تو لپ تاپ گذاشتم بعد دوزاریش افتاد یه cd بهم داد گفت رایت بزن از روش اصلشو بم بده منم یه رایت زدم! گفتم چه طوره این cd رو داری؟! گفت بعضیا cd نرم افزار داره بعضیا cd دفترچه!! فکر کنم تقصیر خود کنونه چون تو اون پک مال خاورمیانه نوشته دو تا cd مجزا هست اما تو بسته یک cd بیشتر نیست (حالا یا دفترچه است یا نرم افزاره!!) ورژن نرم افزارشم V50.0 است.
راستی دوربین شما هم موقع زوم out با سرعت کم (مخصوصا در حین فیلم برداری) یه صدای کمی مثل چرخش فنر رو نداره؟! من تعجب کردم چون می گفت اند کاملا موتورش بی صدا است اما مال من صداش کاملا تو فیلم ضبط می شه! ضمنا این صدا رو فقط موقع زوم out با سرعت کم داره
دوست عزیز بازم خوب برخورد کرده، ممکن بود بگه تو پکش 2 تا cd هست، حتما شما پیدا نکردی !!:::happy:::
دوربین من حین زوم سریع صدای کمی داره ولی وقتی به آرامی صورت می گیرد صدای خیلی کمتر می شه که حتی ممکنه حس نکنی، حتی فکر می کنم به همین دلیله که در حین فیلمبرداری نمی شه با سرعت بالا زوم کرد تا صدایی در فیلم ضبط نشه. البته من هنوز نتونستم فایل های تصویری ضبط شده رو تو کامپیوتر نگاه کنم تا ببینم این صدا تا چه حد ناراحت کننده است ولی با خود دوربین که نگاه کردم همین صدای هر چند کم هم ضبط شده بود ! یکی از دوستان من یک دوربین سامسونگ 13 مگاپیکسلی داره اون می گفت وقتی که زوم می کنه صدای فیلم به طور اتومات قطع می شه فکر می کنم باز مال ما خیلی بهتره !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behi
درود بردوستان
سپاس
سلام
من به شما s200 exr fujii رو پيشنها د ميكنم كه كلا" slr _like هست و با تحقيقاتي كه من كردم از sx20 بهتره
-
نقل قول:
من موقع zoom out صدای غیر عادی حتی هنگام فیلمبرداری و روی فیلم هم نمی شنوم
وقتی لرزشگیر را فعال می کنم یک کمی داخل صدا داره و احتمالا باید همینطور باشد. ببینید مال شما لرزشگیر روشن است و در دو حالت نیز چک کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ice_face
سلام
من به شما s200 exr fujii رو پيشنها د ميكنم كه كلا" slr _like هست و با تحقيقاتي كه من كردم از sx20 بهتره
مي شه لطف كنيد كمي بيشتر توضيح بدهيد :
1- كلا SLR Like بودن يعني چي و تفاوتش با جزئا SLR Like بودن چيست ؟
2- تحقيقات شما از چه منابعي بوده و نتايج اون رو براي استفاده ي ما با جزئيات بيشتر شرح بديد.
-
سلام
مي خواستم ببينم ايا اين دوربين كابلي همراهش هست كه يك سر او mini hdmi باشه و سر درگر اون hdmi براي اتصال به tv چون من توي مشخصاتشخوندم فقط خروجي mini Hdmi داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrooz_chz
سلام
مي خواستم ببينم ايا اين دوربين كابلي همراهش هست كه يك سر او mini hdmi باشه و سر درگر اون hdmi براي اتصال به tv چون من توي مشخصاتشخوندم فقط خروجي mini Hdmi داره
http://www.usa.canon.com/app/images/...t_contents.jpg
نقل قول:
PowerShot SX20 IS Body
AA-size Alkaline Battery (x4)
Neck Strap NS-DC4
Lens Hood LH-DC50
Lens Cap
Digital Camera Solution CD-ROM
USB Interface Cable IFC-400PCU
Stereo Video Cable STV-250N
محتویات داخل جعبه
-
اگر بخواهم 1 سری (4 عدد) باتری قلمی معمولی برای مواقع اضطراری بخرم چه مارک موجود در بازار را پیشنهاد می دهید که جوابگو این دوربین باشد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aparsas
اگر بخواهم 1 سری (4 عدد) باتری قلمی معمولی برای مواقع اضطراری بخرم چه مارک موجود در بازار را پیشنهاد می دهید که جوابگو این دوربین باشد
شارژر و باتري - راهنماي خريد ، پرسش و پاسخ
-
سلام
من وقتی از فلاش استفاده می کنم (البته در محیط بسته) رنگ ها در عکس ها گرم تر می شه و صورت افراد رو می سوزونه و تیره می کنه، من از مود کاملا اتومات دوربین استفاده می کنم ولی نمی دونم چرا این مشکل پیش می آید اگه کسی راهنمایی کنه ممنون می شم .
-
(((( من وقتی از فلاش استفاده می کنم (البته در محیط بسته) رنگ ها در عکس ها گرم تر می شه و صورت افراد رو می سوزونه و تیره می کنه، من از مود کاملا اتومات دوربین (SX20) استفاده می کنم ولی نمی دونم چرا این مشکل پیش می آید اگه کسی راهنمایی کنه ممنون می شم. ))))
چرا دوستان نظرشون رو درباره این مشکل اعلام نمی کنند. من نمی دونم این اتفاق طبیعی است یا نه ؟ آیا کسی این مشکل رو با دوربین خودش داره یا دوربین من مشکلی داره و یا حاصل فوضولی های یک آماتوره!!! البته من برای رفع این مشکل مجبور شدم در حین استفاده از فلاش دوربین رو روی حالت زیر تنظیم کنم تا رنگ ها طبیعی تر بشه :
Mode Tv , ISO 200, lighter Skin Tone, Exposure Compensation +0.33, Shutter 1/60s, f/2.8
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_maf
(((( من وقتی از فلاش استفاده می کنم (البته در محیط بسته) رنگ ها در عکس ها گرم تر می شه و صورت افراد رو می سوزونه و تیره می کنه، من از مود کاملا اتومات دوربین (SX20) استفاده می کنم ولی نمی دونم چرا این مشکل پیش می آید اگه کسی راهنمایی کنه ممنون می شم. ))))
چرا دوستان نظرشون رو درباره این مشکل اعلام نمی کنند. من نمی دونم این اتفاق طبیعی است یا نه ؟ آیا کسی این مشکل رو با دوربین خودش داره یا دوربین من مشکلی داره و یا حاصل فوضولی های یک آماتوره!!! البته من برای رفع این مشکل مجبور شدم در حین استفاده از فلاش دوربین رو روی حالت زیر تنظیم کنم تا رنگ ها طبیعی تر بشه :
Mode Tv , ISO 200, lighter Skin Tone, Exposure Compensation +0.33, Shutter 1/60s, f/2.8
معمولا ً موقع استفاده از فلاش, عکسها سرد میشود؛ نه گرم! :confused:
ممکنه گرم شدن عکس به دلیل وایت بالانس نامناسب باشد, البته گرم شدن به خودی خود ایراد نیست, حتی در خیلی از عکسها ممکن است یک مزیت هم باشد (بسته به شرایط و میل عکاسی)
اما سوخته شدن (اوراکسپوزد شدن) صورت افراد ممکن است در اثر انتخاب نورسنجی اشتباه باشد, مثلا ً نورسنجی را روی نقطه ای گذاشته اید و نقطه نورسنجی هم دقیقا ً روی شیء یا بکگراند تیره ای در تصویر می افتد و دوربین فکر میکند محیط تاریک است و ....
بهتر است نورسنجی ماتریسی را انتخاب کنید (اگر الآن نیست)
و مهمترین توصیه:
اگر دفترچه راهنمای دوربین را تا حالا نخوانده اید, ابتدا آن را بصورت کامل و حتی بیشتر از یک بار مطالعه کنید, بسیاری از مشکلات آتی هم رفع خواهد شد.
:)
-
خیلی ممنون که پاسخ دادید
این اولین دوربین منه و تا حالا منم فکر می کردم که فلاش باید عکس ها رو سرد کنه ولی... ؟!!
در ضمن همون طور که گفتم من در حین استفاده از مود کاملا اتومات دوربین با این مشکل مواجه شدم و در این حالت به کاربر اجازه انتخاب وایت بالانس و نورسنجی داده نمی شود و من هم در تعجبم که این دوربین به قول کانن با پردازشگر پر قدرت Digic 4 چرا نباید بتونه توی خونه یک عکس با رنگ های طبیعی تولید کنه؟؟
در ضمن من دفترچه رو هم خوندم .
-
در زیر نکاتی رو که از دفترچه SX20 برام جالب بود رو آوردم شاید برای اونایی که حوصله خواندن دفترچه رو ندارن هم مفید باشه:
1- من بارها در سایت ها دیده بودم که افراد از بند نداشتن درپوش لنز این دوربین شکایت می کنند ولی با دیدن دفترچه و طریقه نصب آن روی بند گردنی خوشحال شدم چون زبانه پشت درپوش لنز مخصوص نصب روی بند گردنی است.(ولی حواستون باشه که زیاد محکم نیست و با گیر کردن به لباس کنده می شود و بعد هم پیدا کردن آن معرکه است)
2- وقتی دوربین روشن است با نگه داشتن دکمه SET برای چند لحظه ساعت بر روی صفحه ظاهر می شود که با چرخاندن کلید چرخشی رنگ آن نیز تغییر می کند ولی وقتی دوربین خاموش است باید در حین نگه داشتن دکمه SET دکمه On/Off را نیز زد تا ساعت ظاهر شود.
3- وقتی سایز عکس ها روی S قرار می گیرد تا 80x بدون افت کیفیت می توان زوم کرد (البته دوربین همون کار کراپ کردن را انجام می دهد)
4- در حین استفاده از Face Self-Timer اگر چهره جدیدی شناخته نشود بعد از 30 ثانیه شاتر رها می شود.
5- یکی از Shortcut هایی که می شود برای دکمه -S- تعریف کرد این است که بدون خاموش کردن دوربین، مونیتور را خاموش کرد و دوربین به حالت استند بای می رود (آخرین گزینه) .
6- هود لنز را می توان در مواقعی که کاربرد ندارد بر عکس روی لنز سوار کرد و همیشه بدون اینکه جایی بگیرد به همراه داشت.
7- علاوه بر اینکه می توان از عکس های گرفته شده نیز برای عکس Start-up استفاده کرد یکسری عکس با صداهای زمینه مختلف نیز در نرم افزاری که روی کامپیوتر نصب می شود وجود دارد.
ببخشید اگر همه رو یاد داشتید :biggrin: ;)
-
در حین کار با این دوربین علاوه بر اینکه در محیط بیرون با Chromatic Aberrations در حاشیه های پر نور مواجه می شم در محیط بسته هم وقتی از فلاش استفاده می کنم باز هم در بعضی از حاشیه ها این تغییر رنگ قابل مشاهده است (البته فقط وقتی عکس ها در حالت فول سایز مشاهده می شوند محسوس است) آیا راهی برای کاهش این اثر و یا اصلاح نرم افزاری آن وجود دارد و اگر وجود دارد آیا کاملا از بین می رود یا نه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_maf
در حین کار با این دوربین علاوه بر اینکه در محیط بیرون با Chromatic Aberrations در حاشیه های پر نور مواجه می شم در محیط بسته هم وقتی از فلاش استفاده می کنم باز هم در بعضی از حاشیه ها این تغییر رنگ قابل مشاهده است (البته فقط وقتی عکس ها در حالت فول سایز مشاهده می شوند محسوس است) آیا راهی برای کاهش این اثر و یا اصلاح نرم افزاری آن وجود دارد و اگر وجود دارد آیا کاملا از بین می رود یا نه؟
بله این مشکل به صورت نرم افزاری قابل حل است، اما اینکه کاملا رفع میشود یا خیر بستگی به خود عکس دارد. در مقالات سایت یک مقاله هست که به همین موضوع پرداخته، اما در حال حاضر با جستجوی سریعی که انجام دادم آن را نیافتم. نتیجه اش این است که استفاده از کنترلهای موجود ACR یا لایت روم برای حذف CA هم دقت مناسبی دارد و هم آسان است.
من تاکنون روی عکس JPEG چنین اصلاحی انجام نداده ام تا ببینم اثرات مخربش روی فایلهای JPEG چیست، اما مطمئناً اگر مشکل حاد باشد نتیجه از عکس اولیه بسیار بهتر خواهد بود.
-
Canon Powershot SX20 IS
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_maf
سلام
من وقتی از فلاش استفاده می کنم (البته در محیط بسته) رنگ ها در عکس ها گرم تر می شه و صورت افراد رو می سوزونه و تیره می کنه، من از مود کاملا اتومات دوربین استفاده می کنم ولی نمی دونم چرا این مشکل پیش می آید اگه کسی راهنمایی کنه ممنون می شم .
پیرو پست قبلی، من همچنان با این مشکل روبرو هستم و به این نتیجه رسیدم که گرم شدن رنگ ها نتیجه مستقیم اشتباه در وایت بالانس است که دوربین به طور خودکار و البته هوشمندانه برای عکاسی با فلاش انتخاب می کند و با تنظیمات دستی قابل حل است ولی برای من سوال شده که آیا همه صاحبان این دوربین این مشکل را دارند ؟؟ در ضمن در وایت بالانس دستی دوربین نیز مودی برای عکاسی با فلاش در نظر گرفته شده است که به محض انتخاب آن نیز رنگ ها گرمی خاصی به خود می گیرند. لطفا کسانی که این دوربین را خریده اند اگر این مشکل را دارند مطرح کنند تا من از صحت و سلامت دوربین مطمئن شوم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrooz_chz
سلام
کابل MiniHDMI اصولاً جزء متعلقات جانبیه و خودتون باید زحمت تهیه اونو بکشین ، نه فوجی نه کانن و نه پاناسونیک
در دوربینهایی که از فیلمبرداری HD پیشتیبانی میکنند این کابل را همراه دوربین عرضه نمی کنند.
بالاخره یکی پیدا شد Mini HDMI را عرضه کنه :
...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_maf
در زیر نکاتی رو که از دفترچه SX20 برام جالب بود رو آوردم شاید برای اونایی که حوصله خواندن دفترچه رو ندارن هم مفید باشه:
1- من بارها در سایت ها دیده بودم که افراد از بند نداشتن درپوش لنز این دوربین شکایت می کنند ولی با دیدن دفترچه و طریقه نصب آن روی بند گردنی خوشحال شدم چون زبانه پشت درپوش لنز مخصوص نصب روی بند گردنی است.(ولی حواستون باشه که زیاد محکم نیست و با گیر کردن به لباس کنده می شود و بعد هم پیدا کردن آن معرکه است)
2- وقتی دوربین روشن است با نگه داشتن دکمه SET برای چند لحظه ساعت بر روی صفحه ظاهر می شود که با چرخاندن کلید چرخشی رنگ آن نیز تغییر می کند ولی وقتی دوربین خاموش است باید در حین نگه داشتن دکمه SET دکمه On/Off را نیز زد تا ساعت ظاهر شود.
3- وقتی سایز عکس ها روی S قرار می گیرد تا 80x بدون افت کیفیت می توان زوم کرد (البته دوربین همون کار کراپ کردن را انجام می دهد)
4- در حین استفاده از Face Self-Timer اگر چهره جدیدی شناخته نشود بعد از 30 ثانیه شاتر رها می شود.
5- یکی از Shortcut هایی که می شود برای دکمه -S- تعریف کرد این است که بدون خاموش کردن دوربین، مونیتور را خاموش کرد و دوربین به حالت استند بای می رود (آخرین گزینه) .
6- هود لنز را می توان در مواقعی که کاربرد ندارد بر عکس روی لنز سوار کرد و همیشه بدون اینکه جایی بگیرد به همراه داشت.
7- علاوه بر اینکه می توان از عکس های گرفته شده نیز برای عکس Start-up استفاده کرد یکسری عکس با صداهای زمینه مختلف نیز در نرم افزاری که روی کامپیوتر نصب می شود وجود دارد.
ببخشید اگر همه رو یاد داشتید :biggrin: ;)
مرسي خيلي جالب بود
من هفته پيش يكي خريدم با گارانتي افومار و رم 16 گيگ كداك و كيف و شارژ هوشمند سوني و كيف و فيلتر ماوراء بنفش و خش گير ال سي در و كابل ميني اچ دي ام اي سوني 570 تومان زوم عالي داره به نظر من هر چند من عكسهاي مود p رو به عكسهاي مود auto ترجيح ميدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
behrooz_chz
مرسي خيلي جالب بود
من هفته پيش يكي خريدم با گارانتي افومار و رم 16 گيگ كداك و كيف و شارژ هوشمند سوني و كيف و فيلتر ماوراء بنفش و خش گير ال سي در و كابل ميني اچ دي ام اي سوني 570 تومان زوم عالي داره به نظر من هر چند من عكسهاي مود p رو به عكسهاي مود auto ترجيح ميدم
طی پست های خصوصی که من با بهروز جان داشتم متوجه شدم که برخلاف بسیاری از منابع، که نصب فیلتر را بر روی sx20 منوط به استفاده از تبدیل برای این دوربین می کنند امکان نصب آن بدون تبدیل بر روی رزوه داخلی لنز وجود دارد.
این دوست عزیز از فیلتر های مارک Canon استفاده کردند ولی هنوز مدل آن را نمی دانم و امیدوارم مدل و سایز آن را نیز قید کنند ولی فکر می کنم باید 52 میلی متری باشد.
یک سوال دیگر هم از این دوست دارم که آیا امکان استفاده همزمان از فیلتر و هود وجود دارد یا نه؟
در ضمن با سرچی که در اینتر نت کردم در بخش نظرات یک سایت مطلبی را خواندم که نوشته بود فیلتر 52 میلی متری روی این دوربین نصب می شود ولی به خوبی روی آن فیت نمی شود و فرد دیگری نیز کاملا از آن راضی بود (پست 57 و 58 لینک زیر)
http://www.photographyblog.com/revie...view/comments/
-
با سلام
از زحمات و راهنمايي هاي هم ممنون. من چند روزييه با SX20 آشنا شدم و کيفيت عکساشو توي سايتاي مختلف ديده ام و خوب بوده
ولي نمونه اي از فيلماشو نديده ام . اگه کسي آدرس فيلم يا خودشو داره ممنون ميشم برام آپلود کنه .
توي سايت کانن ديدم نوشته روي 4 گيگ نيم ساعت HD , يک ساعت VGA ميشه فيلم گرفت آيا درسته ؟
ضمنا قيمت اصفهان 400 بود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeid112
با سلام
از زحمات و راهنمايي هاي هم ممنون. من چند روزييه با SX20 آشنا شدم و کيفيت عکساشو توي سايتاي مختلف ديده ام و خوب بوده
ولي نمونه اي از فيلماشو نديده ام . اگه کسي آدرس فيلم يا خودشو داره ممنون ميشم برام آپلود کنه .
توي سايت کانن ديدم نوشته روي 4 گيگ نيم ساعت HD , يک ساعت VGA ميشه فيلم گرفت آيا درسته ؟
ضمنا قيمت اصفهان 400 بود.
با سرچ "sx20 sample video" در گوگل می تونید به نتایج زیادی برسید ولی چند نمونه تو آدرس زیر هست :
http://www.paulstravelpictures.com/C...eos/index.html
حجم فایل های ویدئویی HD بسیار بالاست و این دوربین در یک مموری 8 گیگابایتی حدود 42 دقیقه ضبط می کند .
-
علي آقا ممنون :::happy:::. و آيا كيفيت فيلم و صدا عملا خوبه و صدا با تصوير سينك هست يا نه ؟
اگه VGA فيلم بگيرم كيفيتش توي كامپيوتر چطوره ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeid112
علي آقا ممنون :::happy:::. و آيا كيفيت فيلم و صدا عملا خوبه و صدا با تصوير سينك هست يا نه ؟
اگه VGA فيلم بگيرم كيفيتش توي كامپيوتر چطوره ؟
خواهش می کنم
من خیلی با این دوربین فیلم نگرفتم ولی تا این لحظه مشکلی از نظر سینک صدا و تصویر ندیدم و فکر نکنم این مشکل بین دوربین هایی با این کیفیت و رنج قیمتی رایج باشه. کیفیت صدا هم خیلی خوبه.
از نظر کیفیت تصویر آن شک نکنید و خیالتون جمع باشه که کیفیت تصویر عالی است ولی تنها مشکلی که در حین فیلمبرداری با آن مواجه شدم ضبط شدن صدای زوم لنز است ولی کمتر نظر رو جلب می کنه مگر محیط کاملا ساکت باشه. موتور لنز این دوربین اولتراسونیک است ولی صدای خیلی کمی رو همیشه داره و در حین فیلم برداری نیز به کاربر اجازه زوم سریع داده نمی شود و زوم به آرامی و نرمی صورت می گیرد که فکر می کنم فقط به خاطر کاهش صدای لنز در حین فیلمبرداری است.
در حالت VGA هم کیفیت تصویر بسیار خوب است و من هم به دلیل حجم بسیار بالای فایل های HD عملا کمتر از این کیفیت استفاده می کنم و بیشتر VGA فیلمبرداری می کنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_maf
طی پست های خصوصی که من با بهروز جان داشتم متوجه شدم که برخلاف بسیاری از منابع، که نصب فیلتر را بر روی sx20 منوط به استفاده از تبدیل برای این دوربین می کنند امکان نصب آن بدون تبدیل بر روی رزوه داخلی لنز وجود دارد.
این دوست عزیز از فیلتر های مارک Canon استفاده کردند ولی هنوز مدل آن را نمی دانم و امیدوارم مدل و سایز آن را نیز قید کنند ولی فکر می کنم باید 52 میلی متری باشد.
یک سوال دیگر هم از این دوست دارم که آیا امکان استفاده همزمان از فیلتر و هود وجود دارد یا نه؟
در ضمن با سرچی که در اینتر نت کردم در بخش نظرات یک سایت مطلبی را خواندم که نوشته بود فیلتر 52 میلی متری روی این دوربین نصب می شود ولی به خوبی روی آن فیت نمی شود و فرد دیگری نیز کاملا از آن راضی بود (پست 57 و 58 لینک زیر)
http://www.photographyblog.com/revie...view/comments/
سلام
بله فيلتر ماوراءبنفش رو من با مارك كانون خريدم و براحتي روي رزوه داخلي لنز قرار گرفت البته خوب خيلي محكم قرار نمي گيره و اگه يكم كشيده بشه مثلا موقع قرار دادن در كيف ممكنه از جاش در بياد كه فقط يكبار اين اتفاق افتاد و در بقيه موارد مشكلي نداشت
هود رو كلا من گذاشتم كنار و استفاده نميكنم جون بيشتر حالت نمايشي داره
در مورد مارك و سايز هم من الان تهران نيستم و سر كار هستم حدود 20 روز ديگه بر ميگردم و بهتون مارك و سايز فيلتر رو ميگم من از جمهوري خريدم 15 تومان
-
با سلام . يه سؤال در مورد تاثير لنز در عکس . دوربين A1100 IS با 12 مگا پيکسل عکس و 4x زوم آيا کيفيت عکسش با SX20 خيلي تفاوت داره ؟ با توجه به اينکه قيمت A1100 حدود 150 و SX20 حدود 400 است.:think:;
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeid112
با سلام . يه سؤال در مورد تاثير لنز در عکس . دوربين A1100 IS با 12 مگا پيکسل عکس و 4x زوم آيا کيفيت عکسش با SX20 خيلي تفاوت داره ؟ با توجه به اينکه قيمت A1100 حدود 150 و SX20 حدود 400 است.:think:;
مطمئنا کیفیت ساخت لنز این دو دوربین با هم فرق می کند ولی این تفاوت قیمت فقط ناشی از تفاوت نوع لنز این دو دوربین نیست بلکه تقریبا sx20 از خیلی نظر ها با A1100 قابل مقایسه نیست و هر یک مشتری خاص خود را دارد پس بهتر است این طور یک جانبه این دو دوربین را مقایسه نکنیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Anoosh-Pro
درود
بدنه در خروجی کار حدودا 20 درصد نقش دارد، 80 درصد لنز است که باعث خروجی بهتر میشود.
انوش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ice_face
سلام
کسي در مورد اين مدل فوجي بيشر ميدونه ؟
آيا واقعا از کانن sx20 بهتره؟:confused:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeid112
کسي در مورد اين مدل فوجي بيشر ميدونه ؟
آيا واقعا از کانن sx20 بهتره؟:confused:
بستگی دارد که چه چیزی را "بهتر" بودن بنامید.
اگر جواب در همین سطحی که شما سوال را مطرح کردید باشد، بله بهتر است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arash1988
بستگی دارد که چه چیزی را "بهتر" بودن بنامید.
اگر جواب در همین سطحی که شما سوال را مطرح کردید باشد، بله بهتر است.
من تازه ميخوام دوربين بخرم. با دوربين S200 exr فوجي هم تو اين لينک
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=9915
آشنا شدم.
منظورم فيلم - عکس(به خصوص در نور کم) و قيمتشه ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeid112
این دوربین فیلمبرداری HD رو ساپورت نمی کنه ولی چون سنسور بزرگتری از SX20 داره و از تکنولوژی EXR فوجی هم بهره مند شده باید در شرایط نور کم عکس های بهتری از SX20 تولید کنه. قیمتش هم حدود 460 باید باشه و از SX20 گرون تره.
در ضمن LCD بزرگتری هم داره (2.7) ولی رزولوشن آن با SX20 برابری می کنه و فرقی نداره. از RAW هم پشتیبانی می کنه که در SX20 خبری از این فرمت نیست. قدرت زوم کمتری هم داره (14.5x) ولی SX20 زومش 20 برابره.
هیچ دوربینی کامل نیست و شما فقط باید بر اساس نیاز هات تصمیم بگیری.
-
اقا سلام
من قبلا یک دوربین a540 داشتم با 6مگ کیفیت عکس هایی که گرفتم خیلی خوب ولی اخیرا یک دوربینsx20 گرفتم و با وجود 12 مگ بودنش اصلا ازش راضی نیستم !!!
نه کیفیت فیلم برداری خوبی داره نه کیفیت عکس
به نظر من تکنلوژی های جدید کانون واقعاداره عقب گردمی کنه !
باز همون a540 ر 4 سال پیش
-
با سلام من sx20 گرفتم يك سوال در مورد عكاسي با فلاش در مد دستي داشتم .در مد تنظيمات دستي مثلا در ايزوي 200 سرعت شاتر تا 500 قابل افزايش هست ولي از سرعت 60 به بالا تقريبا هيچ اثري نداره و فقط با ديافراگ يا تغيير ايزو ميتوان نور پرداري رو تنظيم كرد كه اين به نظر من نبايد درست باشه از دوستان هركي ميتونه كمك كنه.ممنونم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
armin82md
با سلام من sx20 گرفتم يك سوال در مورد عكاسي با فلاش در مد دستي داشتم .در مد تنظيمات دستي مثلا در ايزوي 200 سرعت شاتر تا 500 قابل افزايش هست ولي از سرعت 60 به بالا تقريبا هيچ اثري نداره و فقط با ديافراگ يا تغيير ايزو ميتوان نور پرداري رو تنظيم كرد كه اين به نظر من نبايد درست باشه از دوستان هركي ميتونه كمك كنه.ممنونم
حداکثر سینک فلاش این دوربین 1/500 است و سرعت شاتر در عکاسی با فلاش نمی تواند بیشتر از این باشد.
به قول جناب انوش فلاش این دوربین های SLR-Like هم آنچنان آش دهان سوزی نیست و در خیلی شرایط جوابگو نیست به همین دلیل همیشه فاصله بیش از 2-3 متر از سوژه باعث عدم کارایی آن در عکس می شود و یا شاید نتیجه عکس دهد پس حتما فاصله رو در نظر بگیرید.
با کاهش زمان نوردهی یا همان افزایش سرعت شاتر مطمئنا از قدرت فلاش کم خواهد شد و به مرور کارایی خود را از دست می دهد و شاید چنین سرعت هایی برای این فلاش ها حالت نمایشی داشته باشد !! یا این سرعت های بالا کاربرد خاصی دارد که دوستان دیگر باید نظرشان را بگویند.
اساتید لطفا اگر اشتباه می کنم تصحیح کنند .
البته در مود دستی تنظیمی برای قدرت فلاش وجود دارد که شاید تنظیم آن مشکل را کمی حل کند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirkhan
اقا سلام
من قبلا یک دوربین a540 داشتم با 6مگ کیفیت عکس هایی که گرفتم خیلی خوب ولی اخیرا یک دوربینsx20 گرفتم و با وجود 12 مگ بودنش اصلا ازش راضی نیستم !!!
نه کیفیت فیلم برداری خوبی داره نه کیفیت عکس
به نظر من تکنلوژی های جدید کانون واقعاداره عقب گردمی کنه !
باز همون a540 ر 4 سال پیش
:confused:
شما مطمئنید که دوربین تنظیم است چون حداقل فکر نکنم فیلمبرداری HD این دوربین از VGA چند سال پیش 540a کمتر باشد و حتما از آن بهتر است !!!!:think:;
فکر می کنم معمولا هر چه مدل ها جدیدتر می شوند کیفیت و کارایی آنها افزایش می یابد (اونم با 4 سال فاصله) البته این قضیه در بعضی کشورها به صورت بر عکس صدق می کند!!!!!