درود
اصلا به این مقایسه انجام شده کاری ندارم و این نوع سوالی که دوستمان مطرح فرمودند ،
اما تا آنجایی که متوجه شده ام پرسیده شده که DPI که همون Resolution است. 72Dpi کیفیت بهتری است یا 300Dpi ؟ و اگر اشتباه نکنم اینطور پاسخ داده شده که : فرق کیفیتی در آن نیست این موضوع را اگر صحت دارد توضیح مشخص و علمی در مورد آن بفرمایید.
چون تا آنجاییکه من یادگرفته بودم رزولوشن 72 در فتوشاپ خروجی است که برای نمایش در مانیتور کامپیوتر خوب است. و ما مانیتوری نداریم که تصویری با رزولوشن بیشتر را نشان دهد حد اقل تا آن زمان نداشتیم ( کتابهای قدیم اینطور نوشته اند ). و برای همین برای گرفتن خروجی برای صفحات وب از رزولوشن 72 استفاده میشود. که حجم کمتری دارد و اختلاف کیفیتی هم در مانیتور کامپیوتر قابل دیدن نیست.
اما برای چاپ رزولوشن 72 رزولوشن مناسبی نیست و حداقل رزولوشنی که باید استفاده کرد رزولوشن 300 است. حالا اگر بیشتر بود که بهتر...
من 11 سال است که اینطرر فکر میکردم، زیرا کتابهایی که من مطالعه کرده ام یا حتی کتابهای آموزش فتوشاپ اینها را توضیح داده داده اند.
حال اگر اشتباه میکنم اساتید اصلاح کنند.
بهتر دیدم این قسمت از کتاب رو اسکن کنم شاید توضیحی که من دادم به گویایی آن نباشد:
http://kimag.es/share/91598019.jpg
با تشکر
انوش