سلام
من چند ماهه این دوربین canon رو خریدم برای استفاده خانگی.این دوربین رو وقتی با کابل hdmi میزنم به تلویزیون و عکسها رو مستقیما از روی کارت حافظه خود دوربین در تلویزیون نگاه میکنم واقعا کیفیت عالی دارند ولی وقتی عکس ها رو از دوربین که در واقع همون sdhc هست رو با نرم افزار خود دوربین روی کامپیوتر و بعد روی dvd انتقال میدم و رایت میکنم کیفیت عکس ها مخصوصا کیفیت رنگ و نور میاد پایین اونم خیلی چشمگیر.
من دو مشکل دارم اول اینکه وقتی بخوام محتویات کارت دوربین یعنی عکس ها و فیلم ها رو روی dvd رایت کنم باید با استفاده از نرم افزارهای رایت از قسمت date رایتم رو انجام بدم و نمیتونم از قسمت Picture & video استفاده کنم.مثل اینکه فرمتش رو نمیخونه.
کیفیت تصویر برداری این دوربین hd هست.مشکل دیگه هم اینکه با اینکار فیلم ها در dvd player قابل اجرا نیستند.عکس ها رو نشون میده ولی با نویز کم و حتما باید کامپیوتر رو با کابل hdmi به تلویزیون وصل کنم تا اجرا بشه.البته در کامپیوتر که نشون میده ولی با همون کیفیت پایین تر از خود دوربین.
سوال من اینجاست که چجوری فایل های دوربین رو رایت کنم که اولا اصلا روی کیفیت اثری نذاره و کیفیت رو اصلا کم نکنه دوما در dvd palayer قابل پخش باشه.
ممنون