سلام
اقا ميخواستم بدونم شما كه اين دوربينو داري براي كجاس ژاپن؟؟؟
طبق اين عكس ميگم
زير دوربين نوشته Made In Japan
ایا واقا اینطوریه؟
سلام
اقا ميخواستم بدونم شما كه اين دوربينو داري براي كجاس ژاپن؟؟؟
طبق اين عكس ميگم
زير دوربين نوشته Made In Japan
ایا واقا اینطوریه؟
سلام... من A510 دارم و از باتری SONY ni-mh 1.2V 2300mAh استفاده میکنم ... وقتی 67 تا عکس میگیرم با lcd روشن تازه بدون فلاش باتری تموم میشه و باید باتری ها رو تعویض کنم .... میخواستم ببینم کسانی که a510 دارن از چه باتری استفاده میکنن و چند شات میتونن بگیرن ...
محسن مظهری
نوشته اصلی توسط eksir
ج :
آقاي مظهري! با سلام، همانطور كه در دفترچه راهنماي دوربين نوشتهشده، در شرايط استاندارد كه خيلي هم دور از شرايط معمولي كه ما عمل ميكنيم نيست، ميتوان 300 عكس با هر سري باتري 2300mAh كاملاٌ شارژ شده گرفت كه در نيمي از آنها فلاش به كار رود. اين را من خود امتحان كردهام و در حالت نمايش عكسها به صورت اسلايد (Auto play) در حدود 4 ساعت و نيم كار كرد كه به 300 دقيقه مندرج در راهنما (5 ساعت) بسيار نزديك است. اين بهترين روش امتحان باتريها است كه مطمئن شويم شما بين عكسهايتان خيلي فاصله (در حالي كه دوربين روشن است) نمياندازيد. بنابر اين چنانچه زمان حاصل از تست همچنان خيلي كمتر بود، سه احتمال در خصوص مشكل شما وجود دارد :
1- باتريها را كامل شارژ نكردهايد.
2- باتريها معيوبند (احتمال ضعيفتر).
3- شارژر معيوب است يا اساساٌ قادر به شارژ كامل باتريهاي پرظرفيتي در حد 2300 ميليآمپرساعت نيست (احتمال قويتر).
با استفاده از شارژر و سري ديگر از باتريهاي دوستانتان ميتوانيد به علت اصلي از ميان دلايل فوق برسيد.
من در جاي ديگري در همين بخش گفتهام در مورد شارژر نبايد صرفهجويي كرد. در همين شارژر هاي Sony كه چيني هم هستند، دو كلاس معتبر هست (اجناس چيني كلاسهاي مختلف دارد.) و در مورد بقيه سونيها جالب است كه دو تن از دوستان من بر خلاف توصيه اينجانب اقدام به تهيه شارژر سوني با مدلهاي ديگر به قيمتهاي 18000 و 22000 تومان كردند كه هر دو خراب در آمد. يكيشان آن را با سري سالمي تعويض كرد و ديگري مدلي را كه به وي معرفي كردهبودم، خريداري نمود. دو مدل خوبي كه گفتم، هردو Super Quick Charger با قابليت Refresh هستند كه رنگ هردو سفيد است. يكي LCD دار است (مدلBCG-34HRMD) كه اين LCD چندان مفيد نيست و ارزش 10000 تومان بالاتر را ندارد و به قيمت 44000 تا 48000 تومان عرضه ميشود. مدل ديگري (BCG-34HRD) كه اكيداٌ توصيه ميكنم، به جاي LCD چهار LED دارد كه وضعيت شارژ هر باتري را مستقل از بقيه نشان ميدهد و خراب بودن باتري را نيز تشخيص ميدهد.قيمت فروش آن 34000 تا 39000 تومان است. زمان شارژ 4 باتري 2300 توسط اين شارژر 5/4 ساعت و زمان شارژ دو باتري نصف اين مدت است. در هر حال و به هر نتيجهاي كه رسيديد، لطفاٌخبر دهيد.
ویرایش توسط yousefmon : Thursday 6 October 2005 در ساعت 22:37
ممنون از توضیحات ... مشکل رو فهمیدم
من کمتر از 5/4 ساعت باتری ها رو شارژ میکردم
محسن مظهری
سلام..من دوربین سونی اچ وان دارم شارزرش چینی ...روخود دوربین باتری سونی2100میلی امپره .یه 2300سونیدیگه خریدم ..مشکل اینجاست وقتی 2100میذارم شارز چراغ نارنجی روشن میشه .ودر پایان هم چراغ خاموش میشه .ولی وقتی 2300میذارم داخلش چراغ شرو ع به چشمک زدن میکنه تا دو روزم بزاری همین طوره......!!!!
یه سوال دیگه ام داشتم اینکه به نظرتون باتری خوب چه مارکیه ..ومعتبرترین ادرس خریدش کجاست ..من تعریف Cflها رو خیلی شنیدم ..به نظرتون برای دوربین من همین سونی ساز گارتره یا مارک دیگه...؟
نوشته اصلی توسط mehdiney navaz
آقاي نينواز! باسلام،
1- نميدانم سيستم شارژرتان چگونهاست، اما معمولاٌ در شارژرهايي كه چراغ در حالت شارژ به صورت ثابت روشن است، چشمك زدن چراغ شارژ به معني خراب بودن باتري است. به خصوص كه ميگوييد خاموش نميشود. به هر حال در سالم بودن شارژرتان شكي نيست و در مورد خراب بودن باتريهاي جديدتان هم ميتوانيد با قرض گرفتن يك شارژر خوب از دوستانتان مطمئن شويد.
2- باتري C.F.L ساخت سنگاپور بسيار باتري خوب و پرظرفيتي (بادوام) است. اما تقلبي (چيني) آن هم موجود و قيمت آن پايينتر است. قيمت اصل يك جفت آن 3،000 تومان و تقلبي آن درحدود 2400 تومان است. البته به قيمت اتكا نكنيد، چون ممكن است براي اصل جلوه دادن باتري قيمت آن را همان 3000 تومان بگويند.
نشاني فروش : خ ناصرخسرو - داخل خ صوراسرافيل مغازه اول (تقلبي) و مغازه دوم ـ فروشگاه بهتا (اصل)
ویرایش توسط yousefmon : Thursday 6 October 2005 در ساعت 22:30
به غير از باطري ها و شارژرهاي سوني (كه مرغوب هستند و در بازار ايران بسيار رايج) و سانيو (كه مرغوب هستند ولي در ايران غير رايج) ، ميتوان باطري هاي دوراسل mAh 2300 رو كه مدت زيادي نيست وارد شده نيز به عنوان يك انتخاب مطرح كرد، با توجه به سابقه اين كمپاني در ساخت باطري ، نبايد چيز بدي باشد.
جناب محبي!نوشته اصلی توسط Amir A
من يك سري 4 تايي از باتريهاي دوراسل 2300mAh (كه آن هم ساخت سنگاپور است) را به اعتبار نام آن به مبلغ 8،000 تومان تهيه كرده و دارم. در مقايسهاي كه كردم، به عنوان مثال يك چراغ قوه متوسط با دو باتري دوراسل دو و نيم ساعت و با باتري C.F.L سه ساعت و چهل و پنج دقيقه (به طور يكسره) يعني دقيقاٌ 5/1 برابر دوراسل روشن بود. ضمناٌ در اين مدت متوجه شدهام كه باتريهاي دوراسل در حالت بيكاري زودتر از سوني و C.F.L تخليه ميشوند. لابد اين را هم ميدانيد كه چند ماهي است باتري C.F.L به ظرفيت 2500mAh به بازار آمده به قيمت جفتي 3،500 تومان كه اگر كيفيت آن مانند 2300 ميليآمپرساعتيها باشد، فوقالعاده خواهدبود.
ویرایش توسط yousefmon : Tuesday 13 September 2005 در ساعت 22:11
خوب هميشه تجربه عملي بهتر از تئوري است و مسلما تجربه شما در مورد دوراسل بهتر از حدس من است.
. اما من تجربه بسيار بدي با باطري هاي Cfl داشته ام. راجع به دوراسل هم فقط حدس زدم. اما با سوني و سانيو بسيار راحت و بي دردسر بوده ام
ویرایش توسط Amir Mohebi : Wednesday 14 September 2005 در ساعت 01:16
آيا احتمال دارد باتريهاي C.F.L شما اصل نبودهباشند؟نوشته اصلی توسط Amir A