مشكل فوكوس اتوماتيك در 350d
سلام دوستان
در بعضي از سايتها عده اي از كاربران eos 350D از مشكل خطاي فوكوس اتوماتيك در بعضي از نمونه هاي اين دوربين شكايت دارند كه منجر به تعويض شده است .
آيا موقع خريد بايد اين مسئله را در نظر گرفت؟ لطفا راه كار مناسب را ارائه نمائيد.
با تشكر
Canon EOS 350D / Digital Rebel XT
اساتید محترم میشه لطف کنن فرق این دوربین (Digital rebel XT ) رو با مدل 350 دی بگن . چون من بارها این اسم رو خوندم ولی خوب چیزی از مشخصات این مدل کنن نمیدونم .
فولو بودن و فوكس نامناسب 350d
--------------------------------------------------------------------------------
من احساس مي كنم عكسهاي دوربين ixus750 نسبت به 350Dكانن بهتره .چون امتحان كردم.شايد باور كردني نباشه .علتشو نمي دونم واقعا گيج شدم .در لوكس پايين نور اين دوربين كامپك ريزه ميزه شاهكاره .علتشو كسي مي دونه ؟
پاسخ: Canon EOS 350D / Digital Rebel XT
بی خیال با مقوا !!! سنسور که از بین میره که!!! برای پاک کردن سنسور اگر وسایل مورد احتیاج رو ندارید راحت ترین کار استفاده از گوش پاک کن هست. دستتون رو خوب بشورید. کامل خشک نکنید. یه مقداری بزارید نم داشته باشه با همین دستتون سر گوش پاک کن رو بچرخونید مثل حالتی که می خواهید دستمالی دور چیزی بپیچونین این کار برای کم کردن پرز ها هست. بعد سنسور رو تمیز کنید. دقت کنید که سر گوش پاک کن رو نباید خیس کنین ، مقدار بسیار کمی رطوبت کافیه. این کار برای همیشه نیست. فقط وقتی که در مسافرتی هستید و امکان دسترسی به وسایل نیست. در اینجا (انگلیس) یه وسیله ای هست دقیقا شبیه گوش پاککن ولی بدون پرز و یک داروی مخصوص که آدم خیلی راحت در عرض چند دقیقه می تونه سنسور رو تمیز کنه. در ضمن به دوستان توصیه می کنم حتما از این وسایل کوچیک بادزن( شبیه تنقیه پزشکی) تهیه کنن و هر موقع که لنز عوض می کنن محل اتصال ها رو خوب گرد گیری کنن. بازم سوالی باشه در خدمتم.
بله با یک تیکه برش خورده مقوا به اندازه عرض سنسور البته خیلی کار پر حیجانی هست و بعدش می ترسیدم دوربین رو تست کنم ولی این داستان به خوبی به پایان رسید وسنسور ربل اکس تی من هنوز عکس میگیره:d:d
گوش پاک کن؟
من خودم به شخصه دستمال کاغذی رو ترجیح میدم (:
به نظرم باید سنسور و پوست کلفت کنیم تا نازک نارنجی بار نیاد...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط timon
بی خیال با مقوا !!! سنسور که از بین میره که!!! برای پاک کردن سنسور اگر وسایل مورد احتیاج رو ندارید راحت ترین کار استفاده از گوش پاک کن هست. دستتون رو خوب بشورید. کامل خشک نکنید. یه مقداری بزارید نم داشته باشه با همین دستتون سر گوش پاک کن رو بچرخونید مثل حالتی که می خواهید دستمالی دور چیزی بپیچونین این کار برای کم کردن پرز ها هست. بعد سنسور رو تمیز کنید. دقت کنید که سر گوش پاک کن رو نباید خیس کنین ، مقدار بسیار کمی رطوبت کافیه. این کار برای همیشه نیست. فقط وقتی که در مسافرتی هستید و امکان دسترسی به وسایل نیست. در اینجا (انگلیس) یه وسیله ای هست دقیقا شبیه گوش پاککن ولی بدون پرز و یک داروی مخصوص که آدم خیلی راحت در عرض چند دقیقه می تونه سنسور رو تمیز کنه. در ضمن به دوستان توصیه می کنم حتما از این وسایل کوچیک بادزن( شبیه تنقیه پزشکی) تهیه کنن و هر موقع که لنز عوض می کنن محل اتصال ها رو خوب گرد گیری کنن. بازم سوالی باشه در خدمتم.
اون وسايل شبيه گوش پاك كن هستند اما دقيقا گوش پاك كن نيستند. چرا؟ چون پرز ندارند. پرز بلاي جان سنسور است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nmroshan
اون وسايل شبيه گوش پاك كن هستند اما دقيقا گوش پاك كن نيستند. چرا؟ چون پرز ندارند. پرز بلاي جان سنسور است.
نعما جان منم گفتم که برای اینکه پرزش از بین بره چی کار باید بکنین. در مورد مقوا هم واقعا هیچ نظری ندارم. واقعا فکر می کنم خیلی جرات می خواد. در مورد دستمال کاغذی هم حواستون باشه که نرم ترین رو استفاده کنین. اگه سنسور خراب بشه دوربینو باید انداخت دور، قیمتش تقریبا با قیمت کل دوربین یکیه، خیلی قیمتش بالاست. مواظب باشین.
1 فایل پیوست
پاسخ: آقا بحث رو عوض کنید
حستون رو در مورد این عکس بگین
سلام
من چند روز پيش يك دوربين Eos350d و يك گيگا بايت رم را به قيمت 8.830.000 ريال خريداري كردم كه اگر خواستيد ميتوانيد با شركت نورنگار در تهران به شماره تلفن 77516333 تماس بگيريد
موفق باشد
سلام دوستان
من چندتا سوال داشتم:
۱- آيا ۳۵۰دی قابليت تعريف بازه زمانی برای عکس گرفتن اتوماتيک رو داره؟ يعنی مثلا هر ۲۰ ثانيه يه عکس بگيره؟
۲- آيا ۳۵۰دی قابليت کنترل شاتر از راه دور رو داره؟ و اگه داره قطعات اضافی که لازمه چی هست و قيمتشون؟
خیلی ممنون
سلام دوست عزيز
در پاسخ سؤال اولتان ميگويم كه فكر نميكنم داشته باشد و يا هنوز من ياد نگرفتم
اما در مورد سؤال دوم فقط ميتوانم بگويم يك كنترل از راه دور دارد كه پس از 2 ثانيه عمل ميكند و چشم آن هم جلوي دوربين است ولي از قيمت آن خبري ندارم
در مورد عكاسي اتوماتيك در پريود مشخص و قابل تنظيم شما با نرم افزار داخلي دوربين نميتوانيد همچين كاري بكنيد ولي با نرم افزار جانبي كه در سي دي هاي داده شده است و متاسفانه اسمش الان يادم نيست ميتوانيد دوربين را به كامپيوتر از طريق يو اس بي وصل كنيد و با اون نرم افزار دستورات لازم را بدهيد
در مورد كنترل از راه دور شما 2 نوع كنترل از راه دور داريد Rc-1 و Rc-5
كه با Rc-1 ميتونيد بدون مكث شاتر رو فعال كنيد ولي با Rc-5 بعد از 2 ثانيه فعال ميشه
من دومي رو دارم و حدود 25000 هزار تومان از مالزي گرفتم اينجا هم بايد همين حدود باشه
از آقا وحيد و آقای امدادی ممنون
اگه قیمت rc-5 همون حدود 25 تومان باشه خیلی خوبه :)
باتري دوربين 350 دي چند ساعت طول ميکشه تا شارژ بشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط eksir
باتري دوربين 350 دي چند ساعت طول ميکشه تا شارژ بشه؟
حدود 90 دقیقه
سلام دوستان
1- آيا كسي از دكلانشور در اين دوربين استفاده كرده است.
2- آيا دكلانشورها عمومي هستند يا هر دوربين براي خودش است.
3- در زمان استفاده از آنها در مود B ميتوان قفل نمود و چند ثانيه و يا چند دقيقه نوردهي كرد.
4- مارك و يا مدل هاي مشخصي دارد و قيمت آنها در چه حدودي ميباشد.
5- از كجا ميتوان تهيه كرد
توي دفترچه راهنما خود دوربينتون توضيحاتي داده است كه چه مدلي به 350 ميخوره و طرز كارش هم فكر كنم دقيقا مثل مد تايمر خود دكمه شاتره يعني زمان رو خودتون بايد داشته باشيد و اين طور نيست كه مثلا روي 10 دقيقه عمل كنيد مگر اينكه با نرم افزار و با اتصال به كامپيوتر اين كار را بكنيد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط a.vahid
سلام دوستان
1- آيا كسي از دكلانشور در اين دوربين استفاده كرده است.
2- آيا دكلانشورها عمومي هستند يا هر دوربين براي خودش است.
3- در زمان استفاده از آنها در مود B ميتوان قفل نمود و چند ثانيه و يا چند دقيقه نوردهي كرد.
4- مارك و يا مدل هاي مشخصي دارد و قيمت آنها در چه حدودي ميباشد.
5- از كجا ميتوان تهيه كرد
من ریموت (دکلانشور) این دوربین رو خودم درست کردم . تمام هزینه این کار هم حدود 2000 تومان شد.
نقشه مدار رو هم از سایت www.dpreview.com گرفتم.البته لینک سایت رو جناب مهندس حیدری برام فرستادن.
از ایشون تقاضا می کنم اگر این پست رو خوندن لینک رو دوباره در اینجا قرار دهند.خیلی هم خوب کار میکنه از سرعت
B هم با 13 دقیقه استفاده کردم.
موفق باشید
جناب آقاي قديري از پاسختان ممنون
من سايت نامبرده را گشتم ولي چيزي پيدا نكردم. نميداني چگونه ميشود با آقاي حيدري تماس گرفت.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط a.vahid
جناب آقاي قديري از پاسختان ممنون
من سايت نامبرده را گشتم ولي چيزي پيدا نكردم. نميداني چگونه ميشود با آقاي حيدري تماس گرفت.
این لینکش در فوروم عکاسی http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=1317
واین هم لینک اصلی http://forums.dpreview.com/forums/re...essage=8079875
آقاي قديري
از توجه و راهنمائيهايتان خيلي ممنون