-
پاسخ: Canon EOS 350D / Digital Rebel XT
سلام
ی مشکلی تو دوربینم پیش اومده ، از وقتی لنز 55-18 لرزش گیردار رو دوربین استفاده کردم ( دو هفته ای هست )، بعضی وقتها ( 3 و 4 باری شده ) دوربین تو مد auto و M درست کار می کنه و تو مد Av و Tv هم شبیه مد M کار می کنه ... با خاموش و روشن ، تعویض لنز و Memory هم مشکل برطرف نمی شه :( بعد مدتی خود به خود درست میشه ...
کسی می دونه اشکال چیه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Fereidoon
سلام
ی مشکلی تو دوربینم پیش اومده ، از وقتی لنز 55-18 لرزش گیردار رو دوربین استفاده کردم ( دو هفته ای هست )، بعضی وقتها ( 3 و 4 باری شده ) دوربین تو مد auto و M درست کار می کنه و تو مد Av و Tv هم شبیه مد M کار می کنه ... با خاموش و روشن ، تعویض لنز و Memory هم مشکل برطرف نمی شه :( بعد مدتی خود به خود درست میشه ...
کسی می دونه اشکال چیه ؟
با سلام
جناب فریدون خان اگر لنز دیگه دارید با اون لنز هم تست کنید اگر درست شد که یه ایرادی در لنز جدیدتون هست که احتمالا با بدنتون conflict داره اما اگر نشد دوربین رو یک بار reset all function کنید امیدوارم درست بشه من قبلا که 350 دی داشتم این مشکل برام پیش اومده بود که با reset کردن درست شد امیدوارم از شما هم همینطور باشه :::happy:::
--------------------
ساسان نژادی
-
دو روزی بود که با ی لنز 50 که داشتم رو دوربینم کار کردم ... من هم حدس زدم ایراد از لنز جدیده ولی ی دفعه با این لنز هم مشکل دیده شد که به جز مد M بقیه مدهای تنظیمی کار نمی کنند . . . Reset All Function هم کردم ولی افاقه نکرد :confused: . . . یهو خود به خود درست میشه ... ایراد از دوربینه :( حالا نمی دونم چیکار کنم ... کمک
-
سلام دوستان .
یه راهنمایی می خوام.
من در صدد تهیه یه لنز 85-17 برای 350 دی هستم آیا مارك خوبی برراش سراغ دارید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aikidoka
سلام دوستان .
یه راهنمایی می خوام.
من در صدد تهیه یه لنز 85-17 برای 350 دی هستم آیا مارك خوبی برراش سراغ دارید؟
متوجه نشدم!
مگر یک لنز 17-85 بیشتر برای مونت کانن داریم؟ان هم همانا Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM است که ساخت کانن است!
-
پاسخ: آیا 350D امکان Live View دارد؟
به نظر شما یه 350 رو که 11000 شات زده رو خرید کنم؟ (عمر شاتر 50000 فکر کنم باشه...)
اگه عمرش تموم بشه، تعویض میشه؟ هزینه اش چقدر هست؟
-
نقل قول:
به نظر شما یه 350 رو که 11000 شات زده رو خرید کنم؟ (عمر شاتر 50000 فکر کنم باشه...)
اگه عمرش تموم بشه، تعویض میشه؟ هزینه اش چقدر هست؟
دوست عزیز ...
مفهوم عمر شاتر این نیست که اگر مثلا x تا شات زدید دیگه شاتر کار نمیکنه
خیر...
این عدد به شما میگه که تا اینقدر روی بدنه حساب کنید
اما ممکنه دوربین شما 1000000 شات هم بزنه و هیچیش نشه
روی این عدد جور عدد ها خیلی حساس نباشید....
-
من از یکی از اعضای سایت دارم دست دوم این دوربین رو می خرم که راضی نمی شه بدون کیتش بفروشه...:confused: یکی رو پیدا کردم از همین جا که دست دوم 18-55 IS رو می فروشه...
من که لنز کیت رو ببرم ناصر خسرو، چند ازم می خرن؟ اصلا ممکنه بفروشم؟ چون من تهران نیستم، فقط صبح تا ساعت 1 می تونم مشغول این کار ها باشم:
خرید دوربین-خرید لنز-فروش کیت لنز-خرید دکلانشر-شاید خرید باتری گریپ
به نظرتون کجای ناصر خسرو برم برای فروشش که کمتر وقتم تلف بشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aslanaslan
من که لنز کیت رو ببرم ناصر خسرو، چند ازم می خرن؟ اصلا ممکنه بفروشم؟ چون من تهران نیستم، فقط صبح تا ساعت 1 می تونم مشغول این کار ها باشم:
خرید دوربین-خرید لنز-فروش کیت لنز-خرید دکلانشر-شاید خرید باتری گریپ
به نظرتون کجای ناصر خسرو برم برای فروشش که کمتر وقتم تلف بشه؟
بله ممکنه- این لنز اگر سالم و تمیز باشه حدودا 30000 ازتون میخرند.
ناصر خسرو اونقدرا بزرگ نیست که شما بخواید یه جای مشخصش برید که وقتتون تلف نشه.
یه کمی که چرخ بزنید(اگه نخاید جاهای خاص برید) به هدفتون میرسید.
موفق باشید
-
یه چیز جالب خوندم تو همین سایت، رفتم تو اینترنت گشتم، دیدم به به! فقط آدرس هاش یادم نیست:
350d نسبتا خوب به IR حساسه که به دلیل فیلتر هایی با تکنولوژی قدیمی تره! فیلم های اسلاید هم IR رو از خودشون عبور میدن تا جلوی پروژکتور ذوب نشن! پس برین یه دونه فیلم اسلاید بخرین (تاریخ گذشته باشه مشکلی نیست، حتی ممکنه طرف مفتی بهتون بده!) همون جا بدین ظهور کنه. بد نیست بهش بگین برای این کار می خواین به 2 دلیل: 1- فکر نکنه دیونه هستین! 2- کارشو مناسب تر انجام بده.
بعدش فیلم سیاه رو بیارین و یه فیلتر (هر جور که بخواین) ازش بسازین. ممکنه لازم بشه چند لای باشه. امتحان کنین. بعدش که مطمئن شدین، قشنگ بین 2 تا فیلتر محافظ لنز (بهتره UV نباشه) قرار بدین. به دنیای گرما خوش آمدید! فیلتر شما حاظره! لطفا نتیجه رو گزارش بدین. ضمنن یادتون نره که گرم ترها پر نورترن تو این فیلتر! نوردهی هم ممکنه لازم باشه که بیشتر باشه. موفق باشین...
-
چقدر این تاپیک فعال هست...
-
بالاخره خریدم... خیلی دوربین خفی هست... دو تا سوال دارم:
1- چطور میشه تو مد اوتوماتیک، فلاش رو خاموش کرد؟
2- تو مد M چطور میشه AV یا همون F رو تغییر داد؟
-
1- مبارک باشه آقای ارسلان
2- تو مدauto نمی شه فلاش رو غیر فعال کرد .
3-تو مد M اگه دگمه بالا سمت راست LCD که کنارش Av نوشته رو فشار بدی و نگهداری و همزمان غربیلک بالای دکمه شاتر رو بچرخونی دیاف تغییر میکنه ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aslanaslan
مبارك باشه.
نقل قول:
In AUTO exposure the flash will automatically pop-up when required
کد:
http://www.dpreview.com/reviews/CanonEOS350D/page6.asp
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aslanaslan
2- تو مد M چطور میشه AV یا همون F رو تغییر داد؟
دوست عزیز در مد اتوماتیک دوربین هر وقت کمبود نور رو برای فوکوس یا ... تشخیص بده از فلاشش بهره میگیره،پس نمیتونید در مد اتومات فلاش رو خاموش کنید.میتونید به جاش از مد P یا پروگرم استفاده کنید.
در مد M هم کافیه انگشت شستتون رو روی دکمه AV(بالاترین دکمه سمت راست LCD)نگهدارید و با گردونه چرخان! دیافراگم رو تغییر بدید
موفق باشید:::happy:::
-
اینم از تایپ فارسی کند ما:::blushing:::
اونقدر کند که دو نفر دیگه هم پاسختون رو دادن!!!!:::waw:::
-
دوستان فرمودند ، نمی شود .
ولی اگر بخواهید در حالت اتوماتیک بدون فلاش عکاسی کنید از مود (flash off) استفاده کنید . مود اخیر با چرخاندن کامل همان غلبیرک (؟) (mode dial) در جهت ساعت گرد ، تا انتها بدست میآید .
به عبارتی این گزینه (flash off) همان مود اتوماتیک است منهای فلاش .
-
وای چقدر جواب! از همگی ممنون! خیلی چیز ها کشف کردم... و یه سوال کلی: باتری شما تقریبا چند تا شات تحمل می کنه؟! و این که وقتی که نشون میده باتری نصفه هست، واقعا نصفه هست تو مال شما ها؟ Tanx!
ضمنا اسم دقیق من «اصلان» هست!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aslanaslan
وای چقدر جواب! از همگی ممنون! خیلی چیز ها کشف کردم... و یه سوال کلی: باتری شما تقریبا چند تا شات تحمل می کنه؟! و این که وقتی که نشون میده باتری نصفه هست، واقعا نصفه هست تو مال شما ها؟ Tanx!
ضمنا اسم دقیق من «اصلان» هست!
اصولا باید تا حدود 500 عکس معمولی رو جواب بده(بدون فلاش و نوردهی طولانی)
ضمنا اگر گریپ ببندید رو این دوربین خیلی معرکه میشه چه از لحاظ handlingچه دوام باطری،برای کار نجومی هم عالی تر میشه
-
سلام
امروز یه مشکلی پیش اومد که اینجامطرح میکنم.
تو حالت bulb هر کاری میکنم بعد از فوکاس وقتی شاتر رو تا اخر فشار میدم عکسی گرفته نمیشه.رو تایمر هم که میگذلرم وقتی دکمه رو تا اخر فشار میدم شروع به شمارش معکوس میکنه ولی به محض رها کردن شاتر فرایند قطع میشه.
با ریموت اما مشکلی نداره.
تو باقی حالتها دکمه شاتر که 2مرحله ای هست درست کار میکنه ولی تو حالت bulb نه.:confused:
-
نقل قول:
رو تایمر هم که میگذارم وقتی دکمه رو تا اخر فشار میدم شروع به شمارش معکوس میکنه ولی به محض رها کردن شاتر فرایند قطع میشه.
کاملا عادی هست
نقل قول:
بعد از فوکاس وقتی شاتر رو تا اخر فشار میدم عکسی گرفته نمیشه.
در صورتی که فوکوس روی MF باشه، بازم این طوری میشه؟ یعنی در صورتی که فوکوسی در کار نباشه، با کامل فشار دادن دکمه شاتر، پرده شاتر باز نمی شه تا عکسی گرفته بشه؟
-
سلام
کاملا" حق با شماست
چون من همیشه با ریموت این کار رو میکردم توقع داشتم بدون ریموت کنترل هم وقتی دستم رو از روی شاتر بر میدارم شاتر بسته نشه که اشتباه بود.
ممنون از توضیحتون.:::blushing:::
-
امروز جمعه و روز بیکاری من بود... اینم یکی از نتایج سالم سازی اوقات فراغت من!
نوردهی 30 دقیقه ای با ایزو 1600 در دو حالت NR off و NR on:
نوردهی با Cap بسته بدنه و زیر پتو (برای هر چه کمتر کردن خرده نور هایی که احتمال می دادم وارد بشن، ولی لازم هم نبود)
به Overheat شدن سنسور و نویز جالب در گوشه ها توجه کنین.
کراپ ها از وسط فریم هستن و خود کراپ ها ریسایز نشده اند.
NR off, Full Picture:
http://www.img98.com/images/cgm0vyv8k8qekr94p6.jpg
NR off, 100% Crop:
http://www.img98.com/images/c8kdexp6cno7qb2y7ym3.jpg
NR on, Full Picture:
http://www.img98.com/images/jntbgj40mscllfi3p0p.jpg
NR on, 100% Crop:
http://www.img98.com/images/nbxzkk7uhrmru4u0g2uc.jpg
-
سلام . من تازه این دوربین رو گرفتم و چون دست دوم بود یه سری سوال پیدا کردم :
اول اینکه یه لنز نرمال برای کارهای عادی که کیفیت خوبی هم داشته باشه چه لنزی هست برای این دوربین ؟ ترجیحن کنون باشه و زیگما نباشه . رو خودش 18-55 داره ولی به نظرم خیلی یه جوریه !!!!!!! اف هم نداره عجیبه ...
سوال دومم در مورد دفترچه انگلیسی این دوربین هست که بصورت پی دی اف وجود داره برای دانلود ؟
ممنون میشم راهنماییم کنین .
-
دفتر چه 350 دی
کد PHP:
http://dspace.dial.pipex.com/mg.maestro/canon350d/350D-PDF-Manual.pdf
در مورد لنز هم به تاپیک های مربوطه مراجعه کنید
-
دوستان یک سوالی دارم درباره این دوربین
من در جایی خواندم که این دوربین یعنی 350D در دیافراگمهای 5.6 به بعد دارای فوکوس خودکار نیست. آیا چنین محدودیتی درباره فوکوس خودکار وجود دارد؟
شخصا وقتی دوربین 350D دارم و همیشه با آن فوکوس خودکار میکنم. آیا این گفته درباره فوکوس این دوربین صحیح است؟ و اگر هست دلیل آن چیست؟ متشکرم :::happy:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
canonians
دوستان یک سوالی دارم درباره این دوربین
من در جایی خواندم که این دوربین یعنی 350D در دیافراگمهای 5.6 به بعد دارای فوکوس خودکار نیست. آیا چنین محدودیتی درباره فوکوس خودکار وجود دارد؟
شخصا وقتی دوربین 350D دارم و همیشه با آن فوکوس خودکار میکنم. آیا این گفته درباره فوکوس این دوربین صحیح است؟ و اگر هست دلیل آن چیست؟ متشکرم :::happy:::
سلام دوست عزيز؛
كمي بد متوجه شده ايد. احتمالا منظور از مطلبي كه خوانديد اين بوده كه تمامي بدنه هاي SLR كنون (به غير از سري 1D و 1Ds) در صورتي كه بازترين مقدار ديافراگم لنز بيش از 5.6 شود، ديگر قابليت فكوس خودكار را نخواهند داشت. مثلا اگر شما بر روي لنزي مثل 70-200 F4، از تله كانورتور 2X استفاده كنيد، بازترين ديافراگم ممكن براي اين تركيب 8 خواهد شد كه ديگر بر روي بدنه هاي ذكر شده قابليت اتوفكوس نخواهيد داشت.
در مورد بدنه هاي حرفه اي تر (1D و 1Ds) هم در F8 فقط قابليت اتوفكوس با نقطه مركزي را خواهيد داشت.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pooyan
احتمالا منظور از مطلبي كه خوانديد اين بوده كه تمامي بدنه هاي SLR كنون (به غير از سري 1D و 1Ds) در صورتي كه بازترين مقدار ديافراگم لنز بيش از 5.6 شود، ديگر قابليت فكوس خودكار را نخواهند داشت.
من الان یک لنز سیگما 18-200 و یک لنز پرایم کانن 50 f/1.8 دارم. آیا منظور این است که اگر دهانه دیافراگم مثلا روی لنز پرایم من بازتر از 5.6 شود . مثلا 4 یا 2.8 شود، دیگر نمیتوانم از فوکوس خودکار استفاده کنم؟ ضمنا بازترین دهانه دیافراگم سیگمای من در 200 میلیمتر برابر f/6.3 است. آیا منظور این است که در 200mm نمیتوانم از فوکوس خودکار استفاده کنم؟ ببخشید. من کمی گیج شدم! :confused:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
canonians
من الان یک لنز سیگما 18-200 و یک لنز پرایم کانن 50 f/1.8 دارم. آیا منظور این است که اگر دهانه دیافراگم مثلا روی لنز پرایم من بازتر از 5.6 شود . مثلا 4 یا 2.8 شود، دیگر نمیتوانم از فوکوس خودکار استفاده کنم؟ ضمنا بازترین دهانه دیافراگم سیگمای من در 200 میلیمتر برابر f/6.3 است. آیا منظور این است که در 200mm نمیتوانم از فوکوس خودکار استفاده کنم؟ ببخشید. من کمی گیج شدم! :confused:
لنز 18-200 شما قابليت نصب تله كانورتور را ندارد. اما لنز 50F1.8 شما هم قابليت نصب تله كانورتور 1.4X و هم تله كانورتور 2X را دارد كه با اولي تبديل به يك لنز 70F2.5 و با دومي تبديل به لنز 100F3.6 ميشود. توجه داشته باشيد كه هر دو تركيب بازتر از 5.6 بوده و در نتيجه شما در هر دو مورد اتوفكوس را از دست نخواهيد داد.
-
فکر میکنم همونطور که آقای پویان فرمودن شما بازترین دیافراگم لنز رو با عدد دیافراگمی که روی دوربین در هنگام عکاسی تنظیم میکنید اشتباه گرفتید!
شما اگر دیافراگم لنزهاتون رو 22 هم بذارید باز اوتوفکوس دارید!
-
Spot Metering - ISO100...3200
با سلام خدمت دوستان.
هک فریمور 350D و افزودن چند قابلیت جدید.:::yess:::
ISO 3200
SpotMetering
more custom functions enabled
- Flash
- Bracket sequence/Auto cancel
- SuperImposed Display
- Menu Position
- Safety Shift
- Lens AF stop button function (Not tested)
- Add original decision data
روش کار بسیار ساده است.
ابتدا فایل scanled.fir را در مموری بریزید و فریمور را آپدیت کنید. این فایل باعث میشود که دوربین شما از روی رم بالا بیاید.
سپس مموری را درآورده و با ویندوز آنرا فرمت کنید FAT16 or FAT32
بعد از آن با نرم افزار CradTricks آنرا بوتیبل کنید. (تیک CF boot Sector فراموش نشود:::shame on you:::).
بقیه فایل های موجود در پوشه را در مموری دوربین کپی کنید.
دوربین را روشن کرده و از ایزو های 125-160-250-320-500-640-1000-1250-2000-2500-3200 و نورسنجی نقطه ای و.... لذت ببرید.:mlaugh::::yess:::
روش تغییر ایزو:
دکمه info را زده و با جهت های چپ و راست ایزو را تغییر دهید.
روش نور سنجی نقطه ای:
با زدن دکمه menu و بعد دکمه DP یا همان پرینتر یا همان نور ال سی دی نورسنجی نقطه ای فعال میشود.:biggrin:
در زمان نصب فریمویر امکان دارد چراغ آبی رنگ روشن و دوربین قفل شود. در این صورت بعد از 2-3 دقیقه باتری را درآورید. فریمویر جدید نصب شده است نگران نباشید.;)
لینک دانلود:
http://rapidshare.com/files/30510112..._spot.rar.html
منبع:
http://chdk.setepontos.com/index.php/topic,4202.0.html
-
پاسخ: Spot Metering - ISO100...3200
نقل قول:
بعد از آن با نرم افزار CradTricks آنرا بوتیبل کنید. (تیک CF boot Sector فراموش نشود).
این مرحله انجام نمی شه! میشه کمی راجع به این جاش توضیح بدین (من ورژن 1.44 نرم افزار رو استفاده کردم)
و این که آیا باید هر مموری که روی دوربین نصب میشه، این مراحل رو طی کنه؟ (من دو تا مموری دارم)
-
پاسخ: Spot Metering - ISO100...3200
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AslanAslan
این مرحله انجام نمی شه! میشه کمی راجع به این جاش توضیح بدین (من ورژن 1.44 نرم افزار رو استفاده کردم)
و این که آیا باید هر مموری که روی دوربین نصب میشه، این مراحل رو طی کنه؟ (من دو تا مموری دارم)
روی شکل مموری در نرم افزار کلیک کنید.
مموری خود را انتخاب کنید.
تیک مورد گفته شده را بزنید.
دکمه بوتیبل را بزنید و تمام.:::love2:::
بله. این روش باعث میشود که دوربین از مموری شما (در صورت وجود فایلهای مورد نظر) فریمور را اجرا کند. اگر فایلها از مموریتان حذف شود، قابلیت های گفته شده از بین میروند:::shame on you:::. نشانه اجرای فریمور هم: چشمک زدن نور آبی دکمه DP می باشد. :biggrin:
-
کار کرد! فقط دو تا مشکل هست:
1- عکسی که در ایزو 1600 با سرعت 100 عکاسی میشه، با 3200 با سرعت 160 عکاسی میشه نه 200. (یعنی واقعا ایزو 3200 نیست)
2- گاها وقتی از راه اینفو میخوام ایزو رو تغییر بدم، دوربین کمی مکث میکنه (خیلی کم اتفاق می افته)
آقا ممنونم، یه حال اساسی بهم دادی! :::yess:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AslanAslan
کار کرد! فقط دو تا مشکل هست:
1- عکسی که در ایزو 1600 با سرعت 100 عکاسی میشه، با 3200 با سرعت 160 عکاسی میشه نه 200. (یعنی واقعا ایزو 3200 نیست)
2- گاها وقتی از راه اینفو میخوام ایزو رو تغییر بدم، دوربین کمی مکث میکنه (خیلی کم اتفاق می افته)
آقا ممنونم، یه حال اساسی بهم دادی! :::yess:::
مورد یک فکر کنم طبیعی باشه. مگر اینکه دوربین را در شرایط بسیار خاص و با نور کنترل شده امتحان کنید تا سرعت و ایزو دقیقا خطی بشود.:think:;
مورد دو هم به دلیلی است که گفته بودم. چون از روی مموری فریمور اجرا میگردد.;)
خواهش میکنم.:::love2:::
اینشالله MicroDadjusment را برای این دوربین اضافه کنند چون من با اون خیلی حال میکنم!!!!!:mlaugh:
-
سلام من اين فايل رو ريختم تو مموري و update frimware رو زدم حالا اين پيغام اومده و مدت زيادي همين جوري مونده هيچ كدوم از دكمه ها كار نميكنه حتي خاموش هم نميشه !
CF card containing firmware is required to update
مدت زيادي طول ميكشه يا دوربين من هنگ كرده ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eksir
سلام من اين فايل رو ريختم تو مموري و update frimware رو زدم حالا اين پيغام اومده و مدت زيادي همين جوري مونده هيچ كدوم از دكمه ها كار نميكنه حتي خاموش هم نميشه !
CF card containing firmware is required to update
مدت زيادي طول ميكشه يا دوربين من هنگ كرده ؟
فکر می کنم شما باید فایل آپگرید رو روی مموری بریزید ... و از خود دوربین مراحل آپگرید رو دنبال کنید.
-
-
وضعیت شاتر رو با چه نرم افزاری میشه مشخص کرد؟
من فریم ور دوربین رو به آخرین ورژن خود سایت کانن که مال 2007 بود ارتقا دادم و به وضعیت شمارش عکس در continue قرار داره ولی چون فریم ور آپدیت شده از اول شروع کرده به شمردن و من نمی دونم از کجا تعداد کارکرد شاتر رو ببینم تمام عکسهایی هم که تا حالا گرفتم رو هارد rename شده و یا از فولدر خارج شده و از روی قبلی هم نمیشه فهمید.
-
سلام
لینک دانلود فریمویر هک شده در پست 311 ، ازکار افتاده از دوستان کسی هست این فایل ها رو داشته باشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
unforgiven
سلام
لینک دانلود فریمویر هک شده در پست 311 ، ازکار افتاده از دوستان کسی هست این فایل ها رو داشته باشه؟
اینجا یک چیزهایی هست :
کد:
http://www.mediafire.com/?sharekey=78ee45b97520ae1308f8df73f2072ed62590fcdbf5f0ba1af7e866bfb1230ce0