با فکوس دستی امتحان کردید؟من دوربین میرور لس سونی دارم اینجور مواقع که فکوس گیج میزنه از فکوس دستی و حالت بزرگنمایی استفاده میکنم
Printable View
با فکوس دستی امتحان کردید؟من دوربین میرور لس سونی دارم اینجور مواقع که فکوس گیج میزنه از فکوس دستی و حالت بزرگنمایی استفاده میکنم
متاسفانه این لنزهای stm اپرچر را به صورت مکانیکی تنظیم نمیکنند و حلقه تنظیم دستی هم روی بینهایت تنظیم نمیشود. متاسفانه در نمایشگر هم فاصله فوکوس نشان داده نمیشود. تنها روش همانظورکه دوستان اشاره کردند استفاده از فکوس دستی است. میتوانید از بزرگنمایی نمایشگر برای فوکوس دقیقتر استفاده کنید. برای فعال کردن فکوس دستی از دومین صفحه منوی تنظیمات دوربین استفاده کنید. (Menu=> .. =>Focus mode)
اگر برروی MF قرار دهید تنها فکوس دستی فعال خواهد بود اگر AF+MF را انتخاب کنید در حالتیکه دکمه شاتر را در حال نیمه فشرده قرار میدهید با چرخش حلقه فوکوس دوربین و لنز وارد حالت فوکوس دستی میشوند.
در لنز های Stm در حالت منوال هم نمیشه فکوس رو روی بینهایت تنظیم کرد چون با خاموش شدن دوربین فکوس به هم میریزه
میتونید به ریویو های خارجی مراجعه کنید اکثرا این موضوع رو بیان کردن
با سلام و قبولیه طاعات دوستان و استاتید.
عرض کنم بنده امروز بعد از کلی گشتن در تهران و تبریز تونستم این شاهکار کانن رو بصورت 5 تیکه با مبدل اورجینال داخل پک از تبریز خریداری کنم به قیمت 1.400.
در مورد کیفیت عکسها در مقایسه با 60 دی خودم میتونم بگم که واقعا این کلمه که این بدنه از دسته کانن در رفته رو درست میدونم کیفیت عکسها با لنز کیت هاش واقعا عالی و شارپ هستش فقط یه سوالی که داشتم اینکه من احساس میکنم عکسها بیش از حد تیزه ایا من تو تنظیمات میتونم کاری واسش بکنم؟ و این ایرادی محسوب میشه یا نه؟
دوستان من بیشتر از 10 ثانیه نمیتونم فیلمبرداری کنم و دوربین میگه بطور اتوماتیک فیلمبرداری قطع میگردد! دوستان لطفا راهنمایی کنن که مشکل از کجاست؟
فکر کنم مشکل از سرعت مموریمه چون روی تنظیم vga ضبطش قطع نمیشه!!؟
دوستان میخواستم فلاش ex 600 رو واسه این دوربین تهیه کنم میخواستم لطف کنن استاتید راهنماییم کنن که از امکانات این فلاش میشه با این بدنه بطور کامل استفاده کرد یا نه؟ ممنون
اساتید لطف میکنن راهنمایی و پاسخی به سوال این حقیر بدن؟
من در مقطعی قصد خرید این فلاش رو واسه ای او اس ام داشتم و با چند نفر که مشورت کردم گفتن همخوانی داره.
البته بعدا بخاطر ابعاد بزرگ و قیمت زیادش منصرف شدم
برای این دوربین ریموت شاتر چی خوبه ؟ یه مدل هست Canon-RC-6 که گفته با این دستگاه سازگاره اما من شنیدم برد خیلی کمی داره.
تا حالا کسی با تله زوم تستش کرده؟ :D
سلام
دوستان از چ ریموت شاتری میشه برای این دوربین استفاده کرد؟؟؟؟
شاتر سیمی واسه این مدل هس؟؟؟؟
درود
آیا کسی از دوستان این دوربین را از طریق usb به کامپیوتر متصل کرده است.
دوربین متصل می شود اما با اجرای نرم افزار eos utility نمی توان اقدام به شات از طریق
کامپیوتر نمود و این گزینه غیرفعال می شود
برای انجام کاری نیاز به فوکوس استکینگ دارم اما متاسفانه امکان شات با کانپیوتر برای این دوربین فراهم نیست
با تشکر
سلام, در نقد و بررسی هایی که خوندم نوشته شده بود شاتر بصورت پیشفرض باز بوده و هنگام ثبت عکس بسته میشود. ایا وقتی دوربین رو خاموش میکنیم هم باز میمونه؟ نور خورشید به سنسور اسیب نمیزنه؟
بله شاتر باز می ماند ولی موقع خاموش شدن دوربین، برای جلوگیری از آسیب به سنسور همیشه دیافراگم بصورت خودکار تا کمترین حد ممکن بسته می شود.
جاهایی هست که حتی حرفه ای ترین افراد با دوربین های گران قیمت امکان عکاسی ندارن(مثلا من یه بار رفتم پل طبیعت تا دوربین 6دی رو در آوردم طرف اومد گفت برای عکاسی مجوز باید داشته باشی)
اما این کوچولو بدون جلب توجه میتونه عکس هایی با کیفیت مورد قبول بگیره و دیگه نیازی به دزد و پلیس بازی هم نیست