Canon EOS M first-look preview: Digital Photography Review
Printable View
New EF-M lens mount (optimized for APS-C sensor size)
18MP APS-C 'Hybrid CMOS' sensor
Continuous autofocus in movie mode with subject tracking
14-bit DIGIC5 processor
ISO 100-12800 standard, 25600 expanded
4.3 fps continuous shooting, 3 fps with autofocus tracking
1080p30 video recording, stereo sound (with 25p or 24p options)
External microphone socket and adjustable sound recording level
1040k dot 3:2 touch-sensitive ClearView II LCD (capacitative type, multi-touch support)
Standard EOS hot-shoe for external flash (no built-in flash)
'Creative Filters' image-processing controls, previewed live on-screen
سلام
حالا كه عكسهايي از زواياي ديگر هم از دوربين منتشر شده به نظرم زياد زشت نيست:
http://1.static.img-dpreview.com/pre...001.jpg?v=1546
http://4.static.img-dpreview.com/pre...001.jpg?v=1546
http://www.dpreview.com/previews/can...70-200-2p8.jpg
Canon EOS M w/22 f/2 STM White $799
Canon Speedlite EX90 $149
Canon EF Adaptor for EOS M $199
Canon 18-55 IS for EOS M $299
Canon LP-E12 Battery for EOS M $74.95
Canon EOS M w/22 f/2 STM+ EF Adaptor=$979
به نظرم اگر این دوربین را می خرید باید 2-3 تا باتری اضافه بخرید!! 230 شات هر باتری.
این هم عکس آداپتور لنز برای لنزهای EFو EF-S:
فایل پیوست 30494فایل پیوست 30493
اصلاً جذاب نیست. واقعاً عوامل طراحی این دوربین های کنون نمیدونم چی فکر کی کنن!!!:::angry:::
سلام
خوب بر خلاف شايعات ظاهرا نه تنها اداپتر لنز EF در پك نيست بلكه 200 دلار ناقابل قيمت دارد:::whistling:::
سلام
خبر خوب براي فلاش بازان اينكه هات شو دوربين با همه ي فلاش هاي سري EX كنن سازگار است:
http://1.static.img-dpreview.com/pre...hoe.jpg?v=1546
خبر ديگر اينكه هرچند Dpreview هنوز مطمئن نيست ولي ظاهرا قرار است فلاش 90EX لا اقل در اروپا به همراه كيت دوربين فروخته شود:
http://3.static.img-dpreview.com/pre...001.jpg?v=1546
يك ماونت سه پايه ي قابل جدا شدن نيز براي نصب لنزهاي سنگين به سه پايه به همراه اداپتر فروخته مي شود:
http://4.static.img-dpreview.com/pre...001.jpg?v=1546
يك GPS Receiver هم پيش بيني شده:
http://2.static.img-dpreview.com/pre...001.jpg?v=1546
قابل توجه شاهين اكبري عزيز؛ صفحه ي Touch Screen دوربين آن را بي نياز از وجود n تا دكمه مي كند:
http://2.static.img-dpreview.com/pre...ols.jpg?v=1546
در کل به بدی که داشت میشد نشد!
فقط Viewfinder هم داشت بد نبود.
قیمت هم مناسبه .
سلام
فارغ از بحث طراحی ظاهری این نو رسیده ! باید دوربین کارآمدی باشد.
تصویر ماونت آداپتر دوربین :
فایل پیوست 30497
نمونه عکس و فیلم این دوربین در سایت کانن ژاپن
و بررسی تصویری دوربین در قالب ویدیو
اسکرین شات :
فایل پیوست 30496
دانلود با حجم 12 مگابایت و لینک مستقیم
سلام
ممنون جناب ميري.
دوستان فيلم معرفي را حتما ببينند. فيلم و سمپل ها رو كه ديدم ته جيبم شروع كرد به خاريدنlol
من كه خيلي خوشم آمد ازين دوربين. كانن سنگ تمام گذاشته. قيافه هم خيلي مهم نيست چون سليقه هست.
آقاي چگيني فك كنم شما تو قيمت اشتباه محاسبه كرديد. مثلا قيمت آداپتور را 199 دلار ذكر كرده اند كه با دلار 1897 تومني امروز ميشه 377500 تومان كه بنظر منطقي ميرسه. قيمت بدنه و لنز 22 هم جمعا 800 دلاره كه ميشه حدود 1.5 ميليون كه باز براي چنين دوربيني زياد نيست. توجه داشته باشيد كه شما قيمت تكنولوژي جديدو ميپردازين. يعني با سايز يه كامپكت كيفيت يه DSLR رو خواهيد داشت.
سازگار بودن کفشک فلاش با فلاشهای فعلی کنون کلی از امیدها رو برگردوند! منتها قیمت مجموعه کمی زیاده.از اونجایی که معقولتره هر کسی مثل من این دوربین رو میخره حتما تبدیل رو هم به همراه اون بخره قیمت کمی زیاد میشه.نکس رو خواهم فروخت ولی برای کسری بودجه باید اختلاس کنم!
اینطور که از عکسها بر میاد هندلینگش از نکس هم بدتره.نمیدونم چرا میبینمش یاد اس ایکس 130میافتم!
تنوع رنگش هم جالبه!
امیدوارم نمایشگرش زیر آفتاب بهتر از نکس باشه.یکجاهایی زیر آفتاب اصلا نمیشه دید چه خبره!
نه اتفاقا از لنزها نمیشه گذشت.اول اینکه اون 22 مم با احتساب کراپ همون 35 خودمون میشه اونهم با اف 2 که برام مهمه و اصلا دنبالش بودم.دوم اینکه لنزها حتما برای فیلمبرداری هم بهینه شدند و لنزهای دیگه احتمالا اتوفوکوس جالب یا حتی کم سر و صدایی نخواهند داشت.پس از هیچ کدام نمیشه گذشت.من فقط به خاطر کفشک فلاش میخواستم 2.200 جای نکس 7بدم تازه باز هم باید میرفتم فلاش میخریدم براش و باقی هزینه ها ولی اینطوری خیلی به نفعمه.چون مثلا همون 100 مم یا 16-8 رو هم میتونم ببندم روی این بدنه کوچک و بزنم به دشت و دمن(بخوانید بیابان بی آب و علف منطقه ما که عقرب هم نداره توی این فصل!!!)
منظور از فوکوس در حین فیلمبرداریست.وگرنه مشخصه که از چنینی محصولی نمیشه انتظار زیادی در زمینه فوکوس داشت.نکسها در حین فیلمبرداری نسبتا سریع نرم و در عین حال کاملا بیصدا عمل میکنن.اگر لنزهای جدید هم در این زمینه عملکردی چون نکسها داشته باشند بسیار عالیست.وگرنه نکس بنده 10 فریم بر ثانیه عکاسی میکنه! ولی چه 10 فریم نکس چه 4.3 فریم این دوربین هیچ تفاوتی برای بنده نداره.چون با این سیستم فوکوس 5 درصد هم حساب روش باز نکردم.در واقع مطمئنم 5بار هم با نکس خودم عکاسی پی در پی نکردم!
با دیدن این ویدیو که به نظرم به جز ظاهر زشتش, مشکلات جدی تری داره. البته شاید نشه گفت مشکل چون به هر حال قرار نیست که این دوربین جای اس ال آر ها رو بگیره ولی وقتی با میکرو ۳/۴ ها مقایسه می کردم به نظرم رسید که به جز سایز بزرگتر سنسور مزیت دیگه ای نداره. (نسبت کراپ فکتور میکرو ۳/۴ نسبت به کراپ کنن ۱.۲۵ هست.) البته سایز بزرگتر سنسور مسايلی مثل بزرگتر شدن و سنگین تر شدن لنز رو هم در پی داره. با دیدن ویدیو اینطور به نظر میاد که فوکوسش خیلی کنده! امیدوارم دست کم دقت درست حسابی داشته باشه! سرعت عکاسی پیاپیش هم اصلا چنگی به دل نمی زنه. ۴.۳ فریم بر ثانیه! کلا یه دوربین کند به نظر می رسه! در حالی که OM-D فوکوس بسیار سریعی داره. ۹ فریم بر ثانیه عکاسی می کنه و در مجموع دوربین سریعی هست و مناسب برای عکاسی شهری.
LCD متحرک هم نداره! از ویو فایندر هم که خبری نیست.
به نظرم حتی روی کاغذ هم چندان جذاب نیست. چیزی بیشتر از میرورلس های میکرو ۳/۴ و سونی ارائه نمیده! شاید برای کسانی که قبلا لنز های کنن رو داشته اند خوب باشه که با خرید یه آداپتور ۲۰۰ دلاری بتونن از لنز های قبلی که داشتند استفاده کنند.
سلام
در سايت Dpreview قيمت را به يورو نوشته است (براي مثال قيمت دوربين با دو لنز 1049 يورو است و بدنه با لنز 22 و آداپتور 979 يورو)
http://www.dpreview.com/previews/canon-eos-m/2
با سلام
چقدر باحاله... اولش یاد جمله کاوه افتادم که خاک رو نثار کله های بامو و بی موی طراحان کانن کرده بود...lol و اما در ادامه....ممنون جواد جان فیلمی که گذاشتید خیلی باحال بود مخصوصا تاچ شات...من ندیده بودم تا حالا این تاچ شات رو درسته؟؟؟:think:;
البته بقول عقیل خان آدم یاد اس ایکس 130 میافته ولی در کل فکر میکنم چیز خیلی خوبی از آب در بیاد و بشه روش حساب کرد....در کل بقول جناب حسینی یکم جیبهامون به خارش افتاد البته من بخاطر وجود شپشهای قمار بازه که تو جیبهام احساس خارش میکنم:;)
در کل بنظر بسیار دلچسب میاید و امیدوارم وضع طوری بشه که ماهم بتونیم زیارتش کنیم...
خوشحالم که بالاخره عقیل انتخابشو انجام خواهد داد...توی این مدت بسکه شرط بستیم که عقیل نکس 7 میخره یا فوجی و یا نیکون خسته شدیم!!!
جسارت منو میبخشید کمی مزاح کردم
سلام
جواد جان البته من يوتيوب بين (!) ندارم و فيلم رو نديدم ولي به نظرم مزيت قابليت استفاده از فلاش و لنز هاي EF و EFS مزيت كوچكي نيست كه كاربران كنن بتونن به راحتي در مقابل برندهاي ديگر ازش بگذرند. هرچند من هميشه گفته ام كه نصب لنزهاي بزرگ و سنگين روي اين دوربين ها نقض غرض است ولي تصور كنيد كه مثلا دوستان منظره گراف (!) بدون نياز به حمل كوله و بار و بنديل اضافه اين دوربين را به همراه يك 10-22 يا 85-15 با خود به دشت و دمن ببرند:::blushing:::
دقیقا همینطوره فرهاد خان.من این مدت اخیر واقعا از حمل کوله پشتی 8-7 کیلویی با سه پایه سنگین و... خسته شدم.یا از موندن دستم توی حنا در مهمانی ها که با نکس کارم اونطور که میخوام با نکس راه نمیافته.اس ال آر به اون بزرگی رو هم نمیشه همه جا برد.بعضی جاها اصلا چنین حرکتی مناسب نیست.من هم هرگز فکر نمیکنم بزرگتر ازهمین لنزهایی که دارم روی این دوربین ببندم ولی واقعا این عمل رو برای خودم شدنی میدونم که این دوربین کوچک رو با فلاش توی کیف همیشه همراهم با خودم حمل کنم.تازه با تریگر رادیویی و همین 580 یکسری کارهای فلاش بازانه!!! سبک و بی دردسر هم میشه کرد!
این بدنه به همراه لنز 22 و 40 جدید به نظر من کاملا پرتابل است و حتی میتوان آن را همیشه در کیف همراه داشت.
یک SLR جیبی :::love2:::
جواد جان سرعت در این دوربینها به نظر من مهم نیست.همانطور که خودت گفتی قرار نیست کار یک SLR را برای ما بکند.
کانتینیوس شوتینگ مثلا 8 فریم در ثانیه چه کاربردی روی این دوربین میتوانست داشته باشد؟
بالاخره قيمت اين دوربين با دولنز 1049 دلار است يا 1049 يورو؟ در سايت Dpreview قيمت را 1049 يورو اعلام كرده!
اینم کلیپ تبلیغاتی شرکت canon برای این دوربین:
لینک مستقیم
لینک یوت.یوب
دلیل اصلی که باعث شد این دوربین خیلی توی ذوق بزنه عکسی بود که از کانسپت میرورلس جدید کنون منتشر شده بود و همه منتظر یک ظاهر جذاب و هیجان انگیز بودند:
فایل پیوست 30507
ولی مطمئنا به فروش G1 X لطمه می زنه و باعث تولید یک سری سوال در خصوص عملکرد چنین شرکت بزرگی در ذهن آدم میشه.
الان این دوربین با اینکه اون ظاهر مورد انتظار رو نداشت ولی به عنوان دوربین دوم و جیبی خیلی ها از جمله خودم در نظر گرفته خواهد شد به خصوص با امکان استفاده از سایر لنزها.
احتمالا به زودی تبدیل M به EF/S هم برای استفاده از این لنزها روی بدنه SLR تولید خواهد شد، البته امیدوارم.
بعید میدونم روی فروش جی1 تاثیر بگذاره.خیلی ها از مبتدی تا حرفه ای به دنبال دوربینی میگردن که کمترین دردسر رو داشته باشه(تعویض لنز و حجم جمع نشدنی لنزهایی مثل 55-18)
و سنسور بزرگ و کیفیت خوبی هم ارائه بده.جی 1 همه اینهاست و با وجود سنسور بزرگش در رده کامپکتهاست.جایگاه جی 1 با این محصول متفاوته به نظر من.
مهمترین دلیلی که می تونم بگم ممکنه بر فروش G1 تاثیر بگذاره نزدیکی قیمت هست و دوم امکان ورود به دنیای تعویض لنز و حس حرفه ای بودن به کاربرانی که احساس علاقه به عکاسی و یا ژست حرفه ای بودن دارند، البته نداشتن فلاش و جمع نشدن لنز و ... به هر حال باید صبر کرد.
ببینید یک نگاه به فروش ایکس10 فوجی خیلی از سر نخ ها رو دست آدم میده(البته ظاهر این دوربیین هم روی این قضیه بی تاثیر نیست) خب خروجی جی1 به وضوح بهتر از ایکس 10هست.فروش جی1 هم کم نبوده.تعداد افرادی که خودم اونها رو به سمت جی1 فرستادم کم نیست.و دقیقا همین مطلبه که خودتون فرمودید امیر جان.کسانی که به دنبال اون استایل حرفه ای هستند و سایر برتری های این محصول.اما ببینید خیلی از حرفه ای های تالار خودمون هم حوصله این دردسر ها رو ندارند.
عقیل جان در کل با نظرت موافقم، ولی شما ترجیح میدی با وجود داشتن لنزهای کنون G1X بخری یا EOS M ؟نقل قول:
اما ببینید خیلی از حرفه ای های تالار خودمون هم حوصله این دردسر ها رو ندارند.
منظورم دسته حرفه ایه که وسوسه استفاده از لنزهای قبلی هیچ شکی برای انتخاب بین این دو باقی نمی گذاره.
خب جواب مسلما همین EOS-M هست! ولی خب مثلا با وجود جی1 اصلا دوست نداشتم نکسم رو بفروشم و اون رو بخرم.کفشک فلاش هم داشت.
برای من با استفاده ای که دارم و نگاهم و اصلا نوع آمد و شدم در جامعه(امکان نداره من رو بدون یک کیف نسبتا بزرگ روی شونه ام ببینید!) خرید چنین محصولی توجیه داره کاملا و حوصله همه جور دردسری رو هم دارم!
ولی فکر میکنم در برابر اون دسته ای که گفتید که خودم هم شاملشون میشم افراد کم حوصله هم کم نیستند.
سلام
دوستانی که از سرعت پایین فوکوس این دوربین صحبت میکنند ...
آیا در دوربینهای اس ال آرا کنونی در مد لایو ویو سرعت فوکوس بیشتری را تجربه کرده اند ؟
خواهش می کنم. بله درسته و البته چیز جدیدی نیست. دست کم در دو مدل از میرورلس های اولیمپوس این امکان تعبیه شده بود منتها با سرعتی بسیار بیشتر. البته هنوز برای مقایسه پهلو به پهلوی این دو سیستم زود هست. اما از روی همین ویدیوی منتشر شده هم به نظر میرسه که تفاوت سرعت فوکوس خیلی چشمگیر باشه! امیدوارم که اشتباه کرده باشم!نقل قول:
ممنون جواد جان فیلمی که گذاشتید خیلی باحال بود مخصوصا تاچ شات...من ندیده بودم تا حالا این تاچ شات رو درسته؟؟؟
آقا فرهاد عزیز,نقل قول:
جواد جان البته من يوتيوب بين (!) ندارم و فيلم رو نديدم ولي به نظرم مزيت قابليت استفاده از فلاش و لنز هاي EF و EFS مزيت كوچكي نيست كه كاربران كنن بتونن به راحتي در مقابل برندهاي ديگر ازش بگذرند. هرچند من هميشه گفته ام كه نصب لنزهاي بزرگ و سنگين روي اين دوربين ها نقض غرض است ولي تصور كنيد كه مثلا دوستان منظره گراف (!) بدون نياز به حمل كوله و بار و بنديل اضافه اين دوربين را به همراه يك 10-22 يا 85-15 با خود به دشت و دمن ببرند
با بخشی از صحبت هاتون کاملا موافقم. در اینکه قابلیت استفاده از لنز های کنن از مزایای این دوربین برای کاربران کنن هست تردیدی نیست. البته استفاده از لنزی مثل ۱۰-۲۲ یا ۱۵-۸۵ بر روی این دوربین اونقدری که شما فکر می کنید هم کوله عکاس رو سبک نمی کنه! با احتساب وزن آداپتور, وزن این دوربین تنها ۲۰۰ گرم سبک تر از وقتیه که شما یه 650D همراه داشته باشید. مجموع وزن دوربین + اداپتور + ۱۰-۲۲ در حدود ۸۰۰ گرم هست. وزن همین لنز + 650D حدود ۱ کیلوگرم و وزن OM-D + 9-18mm هم کمی کمتر از ۶۰۰ گرم! از لحاظ ابعاد هم استفاده از ۱۰-۲۲ به همراه کانورتر بر روی این دوربین چندان کوچکتر از حالتی که این لنز روی 650D قرار بگیره نخواهد بود.
تردیدی در این نیست که استفاده از لنز های EF یا EF-S بر روی این دوربین ها از لحاظ اقتصادی برای کسانی که قبلا از این سیستم استفاده می کردند یک مزیت هست. وگرنه, استفاده از لنز های قدیمی به هیچ عنوان همسو با هدف اصلی میرورلس ها که همان حجم و وزن پایین هست, نیست. (در این مورد البته موافق هستیم)
درسته که سنسور این دوربین به اندازه سنسور دیگر دوربین های کراپدار کنن هست ولی وقتی این دوربین بدون آینه هست, لنز های اصلی که برای این بدنه ساخته میشه حجم و وزنی کمتر از حجم و وزن لنز های معادل برای اس ال آر های کنن خواهند داشت.
مسعود جان بسته به استفاده ای که از این دوربین میشه ممکنه که خیلی با اهمیت باشه. عکاسی اجتماعی نیاز به دوربین سریع داره و فریم ریت بالا بسیار کاربردی هست. خوب شاید در ایران این کاربرد کمتر باشه اما تصور کنید که می خواین از یک برنامه موسیقی یا نمایش های خیابانی یا استریت دنس یا مواردی از این قبیل عکاسی کنید. باور کنید که در این شرایط سرعت عکاسی پیاپی هر اندازه بیشتر باشه شانس بیشتری برای ثبت موفق دارید.نقل قول:
جواد جان سرعت در این دوربینها به نظر من مهم نیست.همانطور که خودت گفتی قرار نیست کار یک SLR را برای ما بکند.
کانتینیوس شوتینگ مثلا 8 فریم در ثانیه چه کاربردی روی این دوربین میتوانست داشته باشد؟
با ۲۲ بله اما تردید دارم با ۴۰ هم توی جیب جا بشه. فکر کنم حساب کانورتور رو نکردی. اما باز هم قابلیت حمل و نقل بالایی داره!نقل قول:
این بدنه به همراه لنز 22 و 40 جدید به نظر من کاملا پرتابل است و حتی میتوان آن را همیشه در کیف همراه داشت.
در دوربین های کنن خیر. اما در دوربین های میکرو ۳/۴ بله! در اینجا هم بحث بر سر مقایسه سرعت فوکوس این دوربین با اس ال آر های کنن نبود!نقل قول:
دوستانی که از سرعت پایین فوکوس این دوربین صحبت میکنند ...
آیا در دوربینهای اس ال آرا کنونی در مد لایو ویو سرعت فوکوس بیشتری را تجربه کرده اند ؟
[QUOTE]دلیل اصلی که باعث شد این دوربین خیلی توی ذوق بزنه عکسی بود که از کانسپت میرورلس جدید کنون منتشر شده بود و همه منتظر یک ظاهر جذاب و هیجان انگیز بودند[QUOTE]
برای من که دقیقا همینطوره. توقع دیدن چنین دوربینی رو داشتم و برای خریدش هم کاملا آماده شده بودم که ناگهان...!
خيلي از حرفه اي ها(خبرنگار ها ، عكاس هاي مراسم و ....) اين دوربين را ميخرند و به جاي يك دوربين بزرگ و سنگين دوم ، اين فندق را به عنوان رزرو و زاپاس با بقيه تجهيزات حمل ميكنند .:::whistling:::
ظاهر نچسب و هندلینگ نامناسبش که همه رو مایوس کرده+باتری ضعیف + نداشتن ویزور + فریم ریت پایین
اما وقتی ویدیو هاش رو دیدم نظرم عوض شد. با 18-55 و 22 پنکیک خیلی جذاب به نظر میاد. البته درباره اتصال لنزهای دیگه با کانورتر نظری ندارم!:::whistling:::
فکرش رو بکنید یه 70-200 با یه فلش 580 روش:wow:
برای بررسی دقیق مشخصات فنی هم که باید منتظر ریویووها باشیم
یه سوال: چرا برای ماونت EF-S کانورتر نداره؟ دلیل فنی داره؟
(اگه کانورتر این ماونت هم بیاد دیگه نور علی نور میشه)
البته این رو در نظر داشته باشید که این در نوع خودش اولین هست و باید منتظر باشیم تا نواقص و آپشن ها در مدل های بعدی و جدیدتر بهبود پیدا کنه (خدا کنه که اینطور باشه)
روي ماونت EF ، لنز EF-S هم بسته ميشود.
در ويديوي زير يك EF-S 55-250 روي اين دوربين بسته اند.
http://www.youtube.com/watch?v=Sa_9kNAMcIw
سلام
ببخشید وقتی یک دوربین رو هنوز کسی دستش نگرفته (بخصوص از دوستان فوروم) چطور میشود از روی چند عکس و کلیپ راجع به هندلینگش نظر داد ؟
ظاهرش هم به نظر بنده خیلی خوبه و رگه هایی از طراحی های معمول کنن در آن دیده میشود .
گر چه من شخصا ً طراحی پاناسونیک و بعد اولمپوس را در این رده از دوربینها بیشتر دوست دارم ، ولی اینهم طراحی بدی ندارد .
فایل پیوست 30519کد:http://www.photoreview.com.au/reviews/advanced-compact-cameras/interchangeable-lens/first-look-canon-eos-m
فایل پیوست 30520
فایل پیوست 30522
فایل پیوست 30521
حالا چرا مثلن یه ۵۰۰ دی نخرن؟ یا چیزی شبیه به اون. چون نیاز به یه تبدیل هم داره و کلن چیز متفاوتیست. اگر قرار بر حمل بکآپ باشه اولویت با دوربینی شبیه به دوربین اصلیست.نقل قول:
خيلي از حرفه اي ها(خبرنگار ها ، عكاس هاي مراسم و ....) اين دوربين را ميخرند و به جاي يك دوربين بزرگ و سنگين دوم ، اين فندق را به عنوان رزرو و زاپاس با بقيه تجهيزات حمل ميكنند
عکاس حرفهای هم که بخواد دوتا بدنه همراهش باشه؟ اصولن دو تا بدنهی حرفهای حمل میکنه و از هردوش هم استفاده میکنه.
سلام
به نظر میاد خیلی بزرگ دیدید این دوربین را! بهتره ابعاد یک rebel را با eos-m مقایسه کنیم.
فایل پیوست 30530فایل پیوست 30531
در عکس های بالا دوربین با لنز 22 میلیمتری می باشد.
اصل عکس
مشخصات آداپتور EF:
length = 26mm
diameter = 66.6 mm
weighs = 110 grams without the tripod mount attached
البته منظور جناب آشوری نیا اینه که وقتی دوتا بادی و چنتا لنز همرات هست دیگه بخاطر 300-400 گرم با به بادی این شکلی کشتی نمیگیرن .
این بادی بعنوان یه دوربین همیشه همراه خوبه و بودنش توی کیف تجهیزات بعنوان بادی دوم ضرری نداره .
آرش توضیح داد. اما نکته را گفته بودم:نقل قول:
به نظر میاد خیلی بزرگ دیدید این دوربین را! بهتره ابعاد یک rebel را با eos-m مقایسه کنیم.
و از آن مهمتر ذکر کردم که اگر قرار بر حمل دو دوربین باشه خوب میشه از هردو استفاده کرد، پس بهتر ایناست که دوربین مناسبی همراه ببریم. این بندهخدا دوربین بدی نیست. اما یک چشمی هم ندارد، پس بطور کل داستان و مصرف متفاوتی دارد. حالا اگر کسی این دوربین را به علتی دیگر خریده باشد؟ احتمال زیاد آنرا گوشه کیفش خواهد گذاشت.نقل قول:
اگر قرار بر حمل بکآپ باشه اولویت با دوربینی شبیه به دوربین اصلیست.
به نظر میاد در روز اول رونمایی نتونسته باشه اطمینان کنونی ها رو جلب کنه:
فایل پیوست 30538
البته تعداد کل رای دهنده ها 79 نفره که طبیعتا ملاک مناسبی برای قضاوت نیست
اصلا با پیش زمینه ذهنی مقایسه با یک بادی حرفه ای به این دوربین نگاه کردن نمیتونه به قضاوت درست منجر بشه
این دوربین طبق گفته معرفی کننده هاش (در معرفی این دوربین برای بازار سوئد خوندم) برای علاقه مندان به عکاسی هست که میخواد فراتر از عکاسی با موبایل و کامپکت تجربه کنن ، همین و بس
اینکه بخواد جایگزینی برای 7دی یا دوربینی بکآپ برای دوربین حرفه ای باشه مشخصا نیست و هدف هم این نبوده حالا اگه کسی میخواد این استفاده رو بکنه خب طبیعتا میتونه اما نمیشه گفت هدف این دوربین اینه
این هم متن اصلی
Canon säger att målgruppen för deras första spegelfria systemkamera är personer som uppgraderar från mobiltelefoner eller kompaktkameror. Därför har de gjort kameran väldigt lik sina kompakter. EOS M ska inte skrämma någon genom att verka svår
که ترجمه انگلیسیش میشه این
Canon says the audience for their first mirror-free SLR is people who are upgrading from mobile phones and compact cameras. Therefore, they have made the camera a lot like their compacts. EOS M should not scare anyone by working hard.
من توی طراحی این دوربین یه مشکلی جدا از همه چیزهایی که دوستان دیگه گفتن ( کندی ، نبود ویزور ، ضعف توی نور شدید و ... ) می بینم .
این جور که توی عکسها دیدم وقتی لنز رو جدا می کنید سنسور کاملا لخت و بی دفاع دیده میشه :?
تجسم کنید یه روزی رو که توی باد ایستادید ( دشت و بیابون و طوفان رو فراموش کنید ) و میبینید که خاک از هر طرف بلند میشه !!!!
حاضرید لنز عوض کنید ؟؟ یا با هر تعویض لنز باید سنسور رو هم ببرید خشک شویی ؟؟؟
دقیقا همینطوره. اتفاقا عصری داشتم فکر می کردم که اگر دلار هنوز 1000 تومان بود من شاید G11 همسرم رو می فروختم و اینو به همراه 55-18 خودش و فلاشش می خریدم. بعد خودم هم در سفر ها با خودم می بردمش.
پرده شاتر در حالت عادی در این دوربین باز است ، برای این که از شاتر لگ جلوگیری شود.
نقل قول:
Like all other mirrorless cameras, the EOS M's shutter is open by default even when the camera is turned off, *******g the sensor. This may seem disconcerting to SLR owners, but we've never experienced any problem with this approach. Like Canon's live view-capable SLRs the EOS M uses an electronic first curtain to activate the exposure, and the physical shutter is only used to end it. This helps reduces shutter lag and keep shutter noise down - meaning the EOS M is one of the quieter models of its type.
در مورد اون بحث لخت بودن سنسور که حق با دوستانه! من فقط کافیه لنز رو از نکسم جدا کنم تا سنسور رو ببینم که قلنبه زده بیرون!
ولی توی اون طوفانی که دوستمون فرمودن هیچ کس حتی لنز اس ال آر رو هم عوض نمیکنه! حتی اگه 1دی ایکس یا دی4 باشه که بهترین سیلینگ رو دارند!
سلام
من که خیلی خوشحال میشم میبینم کانن به محصولاتش داره تنوع میده. جداً جای بسی خوشحالی است. طراحی قسمت جزیی از این داستان است. الان که شرکت کانن مثلا 5DII رو حذف نکرده که این دوربین رو ببره رو خط تولید؟ همه چیز سرجاش قرار داره. من فکر میکنم یعنی امیداوارم روزی برسه که خریدن دوربین هم مثل ( به زبان عامیانه ) جمع کردن سیستم کامپیوترهای خانگی باشه. کیس رو جدا میخریم هارد رو جدا، .... سنسور رو خودمون انتخاب میکنیم قاب دوربین رو همینطور :;) زندگی اینگونه هم در جریان خواهد بود.
به نظرم همه شرکت ها، مخصوصا شرکت هایی که مسیر رو در این جهت شروع کردند راه درستی رو دارن ادامه میدن یعنی این راهی است که میباید رفت.
من نظرات دوستان رو خواندم نظر خودم رو هم در قبال این دوربین اینگونه بگویم که اگر نوع کاربرد (کاربری) پیش از هر چیزی برای ما مشخص باشد خریدن یا نخریدن، استفاده کردن یا استفاده نکردن، این دوربین توجیه منطقی خواهد داشت. این دوربین جای هیچ دوربینی نیست به جز EOS M
اگر با 1DX شرکت کانن هم در این شرایط قرار بگیرید دوربینی که شرکت کانن این توضیح رو مناسب آن میداند...
نقل قول:
For professionals who demand nothing less than the best, the EOS-1D X is designed to perform superbly, even in the most treacherous environments, every time
و اصرار داشته باشید در شرایط جوی مورد نظر، لنز را تعویض کنید به شما اطمینان میدهم اگر بیشتر از دوربین تاپیک در معرض گردو غبار قرار نگیرد کمتر از آن نیست! اطمینان داشته باشید
شب خوش :-)
سلام
راستي يادم رفت بگم كه اولين باريه كه احساس بدي نسبت به دوربين هاي غير Point & Shoot رنگي ندارم. به نظرم رنگ قرمز به اين دوربين مياد:pest:
http://1.static.img-dpreview.com/pre...001.jpg?v=1546
سلام؛
خوب بگذاريد من هم نظر خودم را بگويم.
با توجه به تجربه اي كه در سفر با دوربينهاي ميرورلس داشته ام به نظر من يكي از بزرگترين مزيتهاي اين سيستم عكاسي در سفر است. من در سفر اولم تركيب 7D+10-20+50.1.8 vh را استفاده كردم و در دو سفر بعدي از GF2+14-42 و واقعا تفاوت را از نظر هندلينگ در پياده روي و تورهاي طولاني احساس كردم. عملكرد اين دوربين در قسمتهاي مختلف سفر هم عالي بود.
مطلبی از imaging resource درباره سرعت فوکوس این دوربین در تاپیک شایعات یا واقعیات نوشتم بد نیست ببینید.
خوب
این دوربین یک سری جدید از دور بین های کانون هستش برای یک سری نیاز های جدید.
اول از همه این دور بین به هیچ عنوان با سری جی کنون قابل مقایسه نیست چون در درجه اول EOS هستش.
دوم شما میتونید از این دوربین تو کوه کمر استفاده کنید ولی فقط بخاطر سبکیش ، برای مسیر های که پیاده روی دارد بسیار مفید میتونه باشه .
سوم این دوربین همون طور که دوستان گفتن برای کاربر مبتدی ای هستش که احتیاج به امکانات بیشتر نسبت به یک دوربین کامپکت دارد ( بلر بهتری نسبت به دور بین های سری G دارد)* و شما قابلیت تعویض لنز های سبک و کار امد رو دارید.
کانورتور که هستش هم برای کاربری هست که در مرحله دوم هست و میخواد از طیف لنز های بیشتری استفاده کنه مثلا یه تله بیشتر مثل ۵۵-۲۵۰ یا ۷۰-۳۰۰، نه اینکه ۳۰۰ :۲.۸ یا لنز های از این دسته.چون کسی که ۷۰-۲۰۰ دارد و یا بیشتر اصلا احتیاجی به این دوربین نداره و حتمان دوربینه اینه ای داره.
اینکه به عنوان بک اپ از این دوربین استفاده بشه ، همونطور که ارش گفت کاربر حرفه ای ترجیح میده بدنه بک اپ یه دوربینی شبیه به دوربی اصلی باشه .
نباید این دور بین رو با سری های قبلی کانون مقایسه کرد ، به نظر من یک دوربین جمع و جور و کا راه اندازه تا دوربین همه کاره که قرار اون فاصله ما بین دوربین های اینه ای و کامپکت رو برای کاربر اماتور پر کند.
* یکی از مزایای این دوربین.
دوستان کسی از زمان ورود این دوربین به بازار مطلع نیست؟ چون نکس رو میخوام بفروشم و الان هم مشتری خوب دارم...میخواستم یک برنامه ریزی بکنم.
یک سوال برام پیش اومده! آیا این تبدیل m به ef باعث ایجاد کاهش فاصله فکوس لنز، چیزی شبیه اکستنشن تیوپ نمیشه؟
اولین نگاهها به eos-m به همراه رزلوشن لنز 22 میلیمتری و همچنین تست لنز های تله فوتوی 800 و 500-200 میلیمتری روی این دوربین:
http://www.lensrentals.com/blog/medi...10/compare.jpg
http://www.lensrentals.com/blog/medi...0/roger800.jpg
سرعت فوکوس "eos-m با لنز 22 میلیمتری" در مقایسه با "OM-D 5 به همراه لنز 20 میلی متری پاناسونیک"، دو برابر کندتر تشخیص داده شده!