بله ٬ من به این ارتقای نویز و دینامیک رنج احتیاج دارم ٬ کلا 600d بنده فقط در زمینه نویز نیاز بنده را آن جور که می خواهم برآورده نمی کند ٬ البته خوب من مجبورم با آن کنار بیایم (اگر پولش را داشتم یک 6d می گرفتم و حالش را می بردم! ولی .....) اما اگر یکی دو استاپ رفتار نویزی آن بهتر بود واقعا خیلی خوب میشد. البته برای من ارتقا در زمینه سیستم فوکوس و چیزهای دیگر مهم است ٬ به قول معروف چرا که نه!
نیاز شما عکاسی از پرندگان است ٬ مسلما به فریم ریت بالا و سیستم فوکوس دقیق احتیاج دارید ٬ فلسفه تولید 7d نیز همین است این دوربین برای عکاسی حیات وحش و ورزشی ساخته شده است. اما در همین ژانر هم رفتار نویزی بهتر غنیمتی است ٬ همیشه نور محیط طبق خواست ما نیست ٬ شاید الان این را حس نکنید چون با این کمبود کنار آمده اید اما زمانی که مثلا بتوانید در ایزو ۶۴۰۰ عکاسی کنید و عکسهایتان کیفیت خوبی داشته باشند ٬ خواهید دید که چه قدر این ویژگی مهم بوده و تا الان در نبودش چطور زندگی می کرده اید!
شاید یک پرنده گراف در ۷ سال پیش با خود می گفته که 30d من خیلی رفتار نویزی خوبی دارد و برای من کافی است ٬ احتمالا درست هم می گفته چون خود را با آن شرایط وفق داده بوده اما همان عکاس پرنده آیا راضی می شود 7d خود را کنار بگذارد ؟ یا 7d را داشته باشد اما رفتار نویزی آن مثل 30d باشد؟ نه . چون الان با استفاده از این ویژگی توانایی های او بسیار بیشتر شده ٬ شاید قبلا در تاریکی جنگل نمی توانسته مثلا از فلان پرنده عکاس های قابل قبولی بگیرد اما الان می تواند ٬ در آینده با پبشرفت سنسورها احتمالا می شود در تاریکی شب بدون نور مصنوعی عکاسی کرد ٬ حالا توجه کنید که چه دنیایی در پیش روی یک عکاس حیات وحش باز خواهد شد.
حداقل خود من انتظار دارم که پیشرفت ادامه داشته باشد و آن هم در همه زمینه ها ٬ مگر ما قرار است که درجا بزنیم؟ و فکر هم نمی کنم این انتظار بالایی باشد . پیشرفت همیشه بوده و باید ادامه داشته باشد.