با سلام
دوستان، آیا از روی کارتن آکبند این دوربین میشه پی برد ساخت تایوان هست یا ژاپن؟ یعنی عبارت "Made in japan" کافی است یا خیر؟
ممنون میشم زودتر پاسخ بدید چون احتمالا در آستانه خرید باشم
با سلام
دوستان، آیا از روی کارتن آکبند این دوربین میشه پی برد ساخت تایوان هست یا ژاپن؟ یعنی عبارت "Made in japan" کافی است یا خیر؟
ممنون میشم زودتر پاسخ بدید چون احتمالا در آستانه خرید باشم
می شود هر شات، قدمی باشد به سوی خدا ...
با سلام
دوست عزیز هم روی جعبه و هم خود بادی عبارت ساخت ژاپن وجود داره،فقط دقت کنین جعبه حتما سریال داشته باشه و با بادی یکی باشه،در ضمن الان 700d با کیت 55-18 1700 ساخت تایوان و مدل ژاپن 100 تومن تا 150 گرونتر میفروشن
سلام خدمت دوستان
من این دوربین رو بتازگی خریدم و یه نکته خیلی توجهم رو جلب کرد
کیفیت پلاستیک فلاش دوربین خیلی ضایع نیست؟ مال من اصلا تا حالا ضربه ای نخورده ولی قسمت جلویی فلاش در حالت بسته با بدنه دوربین همسطح نیست :|
مثل اینکه در صندوق ماشین رگلاژ نباشه :|
در پاسخ به Danial_f4
سلام!
من بین خرید این دوربین و نیکونD5300 که معمولا همه جا با هم مقایسه میشوند زیاد سرچ کردم و تمام بررسی ها حداقل بین این دو دوربین برتری سرعت رو به نفع کنون تایید کردند.
درست یادم نیست که کدوم سایت خارجی بود، اونجا سرعت آماده به کار دوربین، سرعت بین شاتها، سرعت در حالت لایو بیشتر و مخصوصا سرعت فوکوس کنون دقیقا سه برابر نیکون بود.
15 صدم ثانیه در برابر 45 صدم ثانیه برای فوکوس ! در مورد فیلمبرداری هم هرچند که نیکون تعداد فریم در ثانیه بهتری داره، ولی کنون بدلیل نوع فوکوس مناسبتر برای فیلمبرداری و لنز کم صداترش بهتر ارزیابی شده.
بنابراین در رده خودش به احتمال بسیار زیاد با موارد مد نظر شما بهترینه. البته من به دلایل دیگه ای نیکون رو انتخاب کردم.
با آرزوی سلامتی!
کیفیت فیلمبرداری این نسخه (و بالاتر مثل 750d و 760d) از دوربین های dslr کنن خیلی بهتره به خاطر لنزهای stm که فوکوس نرم تری دارند. در مقایسه با نیکون هم رده هم بهتره.
از برتری های کنن نسبت به نیکون هم، این قضیه است که بسیار user friendly تره و کارباهاش برای مبتدی ها آسون تره. (همه منو ها دم دست هستن و خیلی راحته)
ولی آخه چقد میخوای فیلم بگیری با دوربین dslr ؟ دوربین بیشتر مصرفش عکاسیه.
"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA
اصولا آمار و ارقام و امتیاز سایتهایی که دو تا دوربین رو کنار هم قرار می دهند و به آیتم های مختلفشون امتیاز میدهند هیچ ارزشی نداره. خودتونو اصلا درگیرشون نکنید که فقط گمراه کننده س. برای بررسی دوربین خودتون مستقیما تشریف ببرید و از نزدیک با دوربین ها کار کنید و اگه امکانش نیست (که بیشتر اوقات همینطوره) بررسی های فنی دقیق سایت های معتبر مثل dpreview یا امثالهم رو ببینید اون هم نه مثل وحی مُنزل! بلکه با دید باز!
پیروز باشید